2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Afferrim ona maşallah kasları kuvvetli işte ne güzel..bizimkide emzirme minderinde yüzüstü vaziyette baya kendini itiyor ayakkariyla öne doğru geliyor
İyi bir şey yani ne biliyim korkuyorum zarar görmesinden böyle ani hareketleri yüzünden

Benim görümcem de benden ve eşimden izin almadan paylaşmıştı hikaye atmış, bir de beni etiketlemiş yoksa asla görmezdim çünkü onu sessize aldım sinirlendim ve sildirdim, daha biz paylaşmadık istemiyorum birilerinin görmesini dedim

Benimki de kaldırıyor geçen kontrolde dr fark etti boynunu çevirip kaldırıyor hatta 1 ayında ebe boynunu tutmaya başlamış dedi bizde şaşkınız çünkü ilk oğlum kocaman bebekti tutamıyordu kafasını aynı şekilde ayaklarını da çok sert basıyor aslında kötü bişey değil biraz diri bu bebekler

Ben hergün Türk kahvesi içiyorum en fazla günde 2 fincan çayıda çok içen biriyim ama bebeğimin uykularını etkilediğini düşünmüyorum ama belki siz çok fazla içmişsinizdir
Türk kahvesi değilde granül kahveyi çok içince oldu gibi bunu daha dikkatli gözlemliyicem bakalım zaten benim brbişim çok gazlı o konudan tetikliyor olabilir

Yaa ben konuşsam veya görsem diycem de beni engellemiş eşimde gördüm ben görene kadar da baya bir saat geçmişti gören görmüştür yüz göz olmak istemedim artık ama sinirlendim sonuçta ben paylaşmıyorum annesi olarak

Yaa maşallah diyelim o zaman

Benimkide aynı şekil yarıya kadar kendini kaldırıyor ve kastığı için kusuyor biraz. Önceden uzanirdi oyun oynatirdim kart gösterdim çıngırak oynatirdim şimdi bir saniye durmuyor hep kalkmaya çalışıyor. Oturma hareketi oluyormuş o oturma antrenmanı yani ama doktor 4 buçuk aydan önce oturtma dedi asla bir yerde yalnız bırakamıyorum her an her yerden düşebilir

Aynılarını yapıyor Duru da. Endişe edecek bir şey değil ama daha çok dikkat etmemiz gerek tabii

Bizim kız da uzun zamandır böyle kalkmak istiyor sürekli kucağımızdayken de basıyor basmak istiyor Doktoru yandınız siz dedi şimdiden ama bastırmamak lazımmış. Kalkmak istemesine normal ama biraz erken dedi

Ben de anakucağında artık bağlıyorum çok fena bu yeni nesil bebekler
Aynılarını yapıyor Duru da. Endişe edecek bir şey değil ama daha çok dikkat etmemiz gerek tabii
Ah maşallah fena yandık biz o zaman
yeni nesil bebeler böyle demek ki

Al_pi İnci nasıl oldu siz nasılsınız canım
Sagol canım sordugun için.. inci iyi şükür babamıza gecırdı kendı ıylestı tabı ıylestı derken ates gıttı sadece . influenza oldu muhtemelen çünkü arkadası pozıtıf cıktı.
Şu an aşırı yaygın covıd influenza maskesız asansore bıle bınmeyın.
Çevremde hasta olmayan yok

Spring05 canım gecmıs olsun kolaylıkla atlatırsın ınsallah .. Neysekı bu hastalıgın ılacı parol onuda kullanabılıyoruz

Kızlar ya benım mınık adamın gun ıcınde burnunda bısı yok sabaha karsı kuruyo heralde Zor nefes alıyo sf sıkıuorum bazen cekıyorum boyle yavas yavas bazende ters cevırıyorum kusuyır cıkıyor . Ayy yoruldum vallahı acaba hasta mı olacak korkusundan ..

Aynısı var bizim de ama neden oluyor anlamıyorum. Nemi de iyi odanın ama sıcak mı geliyor ki

Spring05 canım gecmıs olsun kolaylıkla atlatırsın ınsallah .. Neysekı bu hastalıgın ılacı parol onuda kullanabılıyoruz
Sağol canım benim bu sefer covid galiba daha ağır bilmiyorum ama ateşten ağladım kocaman kadın parol içtim. Sezaryenden kaynaklı da galiba biraz belim ve bacağım çok kötü. Kendinize çok dikkat edin ben nerden kaptım anlamıyorum. En zayıf halka benim galiba evde

Evet bizim de hep sabaha karşı daha çok kuruyor ve burnu tıkanıyor sf sıkıyorum bende ama benim bebiş hastalığı yeni atlattı kış bitene kadar bitmeyecek bu burun tıkanıklıkları galiba

Aynısını yasıyorum ama hasta değil eminim gün içinde cok iyi sabaha karsı oluyor nemde iyi anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…