İyi bir şey yaniAfferrim ona maşallah kasları kuvvetli işte ne güzel..bizimkide emzirme minderinde yüzüstü vaziyette baya kendini itiyor ayakkariyla öne doğru geliyor
Benim görümcem de benden ve eşimden izin almadan paylaşmıştı hikaye atmış, bir de beni etiketlemiş yoksa asla görmezdim çünkü onu sessize aldımKesinlikle bende bişeylerin süte geçtiğine inanmıyorum aslında ama Buda bebeğe özel bir durum olabilir misal biri kurufasülye yer bişey olmaz diğerine olur gibi bunu daha dikkatli gözlemliyicem yarın içmiycem diğer gün içicem gibi bu arada Türk kahvesi içmiştim 1 fincan uyuduğu günler ama bugün 2 büyük kupa granül kahve içtim şüphelerim granül üzerinde bi dedektiflik yapmadığım kalmıştıayy bide çok saçma ama ben bebeğimi hiç paylaşmıyorum sosyal medya vs akrabaların bir çoğu görmedi dün benimle küs olan hatta beni engelleyen canım görümcem gidip heryerden paylaşmış nazar mı değdi acep bile diyorum çünkü annelik
Benimki de kaldırıyor geçen kontrolde dr fark etti boynunu çevirip kaldırıyor hatta 1 ayında ebe boynunu tutmaya başlamış dedi bizde şaşkınız çünkü ilk oğlum kocaman bebekti tutamıyordu kafasını aynı şekilde ayaklarını da çok sert basıyor aslında kötü bişey değil biraz diri bu bebeklerKızlar, bebeğim bir kaç gündür sırt üstü yatarken mekik çeker gibi boynunu kaldırıyor yaklaşık 5 cm kadar. Tabi sonra geri bırakıyor. Bu çocuğun böyle değişik hareketleri var. Geçen yine yazmıştım yere basmaya çalışıyor diye. Doktor da farketti dikkat edin dedi. Zarar vereceğim ya da o kendine zarar verecek diye korkuyorum.
Boyun olayı normal mi ya sanki az sonra doğrulup kalkıvercek gibi
Türk kahvesi değilde granül kahveyi çok içince oldu gibi bunu daha dikkatli gözlemliyicem bakalım zaten benim brbişim çok gazlı o konudan tetikliyor olabilirBen hergün Türk kahvesi içiyorum en fazla günde 2 fincan çayıda çok içen biriyim ama bebeğimin uykularını etkilediğini düşünmüyorum ama belki siz çok fazla içmişsinizdir
Yaa ben konuşsam veya görsem diycem de beni engellemiş eşimde gördümBenim görümcem de benden ve eşimden izin almadan paylaşmıştı hikaye atmış, bir de beni etiketlemiş yoksa asla görmezdim çünkü onu sessize aldımsinirlendim ve sildirdim, daha biz paylaşmadık istemiyorum birilerinin görmesini dedim
Yaa maşallah diyelim o zamanBenimki de kaldırıyor geçen kontrolde dr fark etti boynunu çevirip kaldırıyor hatta 1 ayında ebe boynunu tutmaya başlamış dedi bizde şaşkınız çünkü ilk oğlum kocaman bebekti tutamıyordu kafasını aynı şekilde ayaklarını da çok sert basıyor aslında kötü bişey değil biraz diri bu bebekler
Benimkide aynı şekil yarıya kadar kendini kaldırıyor ve kastığı için kusuyor biraz. Önceden uzanirdi oyun oynatirdim kart gösterdim çıngırak oynatirdim şimdi bir saniye durmuyor hep kalkmaya çalışıyor. Oturma hareketi oluyormuş o oturma antrenmanı yani ama doktor 4 buçuk aydan önce oturtma dedi asla bir yerde yalnız bırakamıyorum her an her yerden düşebilirKızlar, bebeğim bir kaç gündür sırt üstü yatarken mekik çeker gibi boynunu kaldırıyor yaklaşık 5 cm kadar. Tabi sonra geri bırakıyor. Bu çocuğun böyle değişik hareketleri var. Geçen yine yazmıştım yere basmaya çalışıyor diye. Doktor da farketti dikkat edin dedi. Zarar vereceğim ya da o kendine zarar verecek diye korkuyorum.
Tv yi açık tutuyorum ya da müzik açıyorum birlikte dans ediyoruzGündüzleri nasıl bir ses yapıyorsun? Evde tek kalmaya başladık biz evde hiç ses yok
Yok yok iyidir merak etme
Görümce, görmiyim seni ömrümceGörümce görümce
Aklım çıktı seni görünce
Aynılarını yapıyor Duru da. Endişe edecek bir şey değil ama daha çok dikkat etmemiz gerek tabiiKızlar, bebeğim bir kaç gündür sırt üstü yatarken mekik çeker gibi boynunu kaldırıyor yaklaşık 5 cm kadar. Tabi sonra geri bırakıyor. Bu çocuğun böyle değişik hareketleri var. Geçen yine yazmıştım yere basmaya çalışıyor diye. Doktor da farketti dikkat edin dedi. Zarar vereceğim ya da o kendine zarar verecek diye korkuyorum.
Bizim kız da uzun zamandır böyle kalkmak istiyor sürekli kucağımızdayken de basıyor basmak istiyorKızlar, bebeğim bir kaç gündür sırt üstü yatarken mekik çeker gibi boynunu kaldırıyor yaklaşık 5 cm kadar. Tabi sonra geri bırakıyor. Bu çocuğun böyle değişik hareketleri var. Geçen yine yazmıştım yere basmaya çalışıyor diye. Doktor da farketti dikkat edin dedi. Zarar vereceğim ya da o kendine zarar verecek diye korkuyorum.
Ben de anakucağında artık bağlıyorum çok fena bu yeni nesil bebeklerBenimkide aynı şekil yarıya kadar kendini kaldırıyor ve kastığı için kusuyor biraz. Önceden uzanirdi oyun oynatirdim kart gösterdim çıngırak oynatirdim şimdi bir saniye durmuyor hep kalkmaya çalışıyor. Oturma hareketi oluyormuş o oturma antrenmanı yani ama doktor 4 buçuk aydan önce oturtma dedi asla bir yerde yalnız bırakamıyorum her an her yerden düşebilir
Ah maşallahAynılarını yapıyor Duru da. Endişe edecek bir şey değil ama daha çok dikkat etmemiz gerek tabii
Bizim kız da uzun zamandır böyle kalkmak istiyor sürekli kucağımızdayken de basıyor basmak istiyorDoktoru yandınız siz dedi şimdiden ama bastırmamak lazımmış. Kalkmak istemesine normal ama biraz erken dedi
Sagol canım sordugun için.. inci iyi şükür babamıza gecırdı kendı ıylestı tabı ıylestı derken ates gıttı sadece . influenza oldu muhtemelen çünkü arkadası pozıtıf cıktı.
Aynısı var bizim de ama neden oluyor anlamıyorum. Nemi de iyi odanın ama sıcak mı geliyor kiKızlar ya benım mınık adamın gun ıcınde burnunda bısı yok sabaha karsı kuruyo heralde Zor nefes alıyo sf sıkıuorum bazen cekıyorum boyle yavas yavas bazende ters cevırıyorum kusuyır cıkıyor . Ayy yoruldum vallahı acaba hasta mı olacak korkusundan ..
Yok canım onu kullanmıyorum chicco marka var normal onu kullanıyorumAntikolik biberon mu kullanıyorsun peki
Sağol canım benim bu sefer covid galiba daha ağır bilmiyorum ama ateşten ağladım kocaman kadın parol içtim. Sezaryenden kaynaklı da galiba biraz belim ve bacağım çok kötü. Kendinize çok dikkat edin ben nerden kaptım anlamıyorum. En zayıf halka benim galiba evdeSpring05 canım gecmıs olsun kolaylıkla atlatırsın ınsallah .. Neysekı bu hastalıgın ılacı parol onuda kullanabılıyoruz
Evet bizim de hep sabaha karşı daha çok kuruyor ve burnu tıkanıyor sf sıkıyorum bende ama benim bebiş hastalığı yeni atlattı kış bitene kadar bitmeyecek bu burun tıkanıklıkları galibaKızlar ya benım mınık adamın gun ıcınde burnunda bısı yok sabaha karsı kuruyo heralde Zor nefes alıyo sf sıkıuorum bazen cekıyorum boyle yavas yavas bazende ters cevırıyorum kusuyır cıkıyor . Ayy yoruldum vallahı acaba hasta mı olacak korkusundan ..
Aynısını yasıyorum ama hasta değil eminim gün içinde cok iyi sabaha karsı oluyor nemde iyi anlamadım gittiKızlar ya benım mınık adamın gun ıcınde burnunda bısı yok sabaha karsı kuruyo heralde Zor nefes alıyo sf sıkıuorum bazen cekıyorum boyle yavas yavas bazende ters cevırıyorum kusuyır cıkıyor . Ayy yoruldum vallahı acaba hasta mı olacak korkusundan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?