2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım iyi gibiydin sanki ateş yeni mi cıktı

Sabah uyandığımda peranın sağ gözü çapaklıyfı temizledim açamadı gibi oldu ay kötü oldum birden ne yapılıyordu çapaklanma için

Sabah uyandığımda peranın sağ gözü çapaklıyfı temizledim açamadı gibi oldu ay kötü oldum birden ne yapılıyordu çapaklanma için
Leyla’nın da olmuştu serum fizyolojikle sildim. Doktoru kaynamış ılık suyla silebilirsin demişti. Anne sütü de geçiriyor diyorlar ama denemedim.

Leyla’nın da olmuştu serum fizyolojikle sildim. Doktoru kaynamış ılık suyla silebilirsin demişti. Anne sütü de geçiriyor diyorlar ama denemedim.
Annemde çayla sil yada sütünle sil dedi ama bilemedim tekrarlarmı bilmiyorum da temizledim uyanınca bakıcam tekrarlarsa öyle yaparım

Ben her gün kaynatılmış soğumuş suyla temizledim ve gözüne masaj yaptım doktorumuz göstermişti videoları var YouTube da o şekilde geçti şükür

Aynısı var bizim de ama neden oluyor anlamıyorum. Nemi de iyi odanın ama sıcak mı geliyor ki
Yaa tek degılmısım kızlar sagolun rahatladım. Aşı var ya salı korkuyorum hasta fılan olmadan bı asılarımızı olsak.
Senin bünye hassas yorgun ondan agır geliyor hersey su an bıze.
Dün iyiydim sonra akşam bir anda titreme geldi çok kötüleştim. Hala kötüyüm de dün çok fenaydı gece acaba kaçıncı gündeyim
3. Gündür eşimde 2 gecedir fena ateşler içinde bugün artık ateş biter onun. İlacı almaya kalkamadım diyor kalktım acıp ıcemedım dıyor
Rabbım cocuklara kolaylık mı verıyor kızım sadece ateslendı hıc bı yerım agrımadı dıyor

Gerçekten öyle çocuklar ateşe de daha dayanıklı bizimde Salı günü aşı vardı ne yapıcaz bilmiyorum bu gidişle olamayacak

Bacağın nasıl canım bende atlattım baya korkunçtu

Gerçekten öyle çocuklar ateşe de daha dayanıklı bizimde Salı günü aşı vardı ne yapıcaz bilmiyorum bu gidişle olamayacak

Al_pi kızlar tekrar geçmiş olsun, bebişlere geçmez umarım ama geçse bile, ateş falan yoksa hafif gribal enfeksiyonlarda yine yapılabiliyor o aşılar (doktorun onayına göre tabii). Bizimki zatürre geçirdiği için göğsünü falan dinledi doktor (ciğerde aktif bir enfeksiyon olmasın diye pnömokok yüzünden) ama burnunun tıkalı olmasını önemsemedi. Tabii hafif de olsa hastalık durumunda beklemek daha iyi olabilir ama doktor bir mani görmezse ben yaptırma taraftarıyım çünkü evde abi abla varken bir daha ne zaman ne kapacakları belli olmuyor maalesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…