Bende anneme geldim o bile rahatlattı odaların olduğu yer güneş alıyor içim açıldı benim tam tersi mutfak ve kızımın odası odalar daha boğuk ferahlamış hissettim çocuklarada güneş alıyor ohh mis kardeşimin vizelerin17 sinde bitiyomuş buraya gelicem kalıcam napım güneş giren eve hastalıkta girmezmiş misali inşallah
Ben 3 ya da 3 bucuk aylık olduğunda odasında yatırmayı düşünüyorum ama bilemedim doktorla da görüşeceğim bu konuyu. Sadece formül mama ile besleniyor. Odalarımız yan yana zaten iki adım hemen.
@Al_pi kızlar tekrar geçmiş olsun, bebişlere geçmez umarım ama geçse bile, ateş falan yoksa hafif gribal enfeksiyonlarda yine yapılabiliyor o aşılar (doktorun onayına göre tabii). Bizimki zatürre geçirdiği için göğsünü falan dinledi doktor (ciğerde aktif bir enfeksiyon olmasın diye pnömokok yüzünden) ama burnunun tıkalı olmasını önemsemedi. Tabii hafif de olsa hastalık durumunda beklemek daha iyi olabilir ama doktor bir mani görmezse ben yaptırma taraftarıyım çünkü evde abi abla varken bir daha ne zaman ne kapacakları belli olmuyor maalesef
Bende yaptırmayı düşünüyorum Salı aşısını ya bade de negatif galiba kızlar ben evden pek çıkmıyorum ya bağışıklığım düşük o yüzden hemen kaptım. Ben anlamadım bu işi
Seninde mi bacağına vurmuştu çok şükür şimdi iyiyim parol içtikçe iyi oluyorum
Bende yaptırmayı düşünüyorum Salı aşısını ya bade de negatif galiba kızlar ben evden pek çıkmıyorum ya bağışıklığım düşük o yüzden hemen kaptım. Ben anlamadım bu işi
Evden çıkmamaktan değil bence, yorgunluktandır. Uykusuzluk ve emzirme bağışıklığı düşürüyor. Ben multivitamin, dvit ve demir alıyorum, ona rağmen özellikle rsv sürecinde bağışıklığım çok düştü.
Kızlar ya benım mınık adamın gun ıcınde burnunda bısı yok sabaha karsı kuruyo heralde Zor nefes alıyo sf sıkıuorum bazen cekıyorum boyle yavas yavas bazende ters cevırıyorum kusuyır cıkıyor . Ayy yoruldum vallahı acaba hasta mı olacak korkusundan ..
Sabaha karşı benimkinin burnunda baya sümükler oluyor yani şaşırıyorum bende gün içinde yok ciğerler temiz ama sabaha karşı aşısı tıkanma oluyor büyük ihtimalle odalar sıcak oluyor bişeyi yoktur inşallah üzülme ablası ve eşinde inşallah size geçirmeden atlatır bu süreci
Sagol canım sordugun için.. inci iyi şükür babamıza gecırdı kendı ıylestı tabı ıylestı derken ates gıttı sadece . influenza oldu muhtemelen çünkü arkadası pozıtıf cıktı.
Şu an aşırı yaygın covıd influenza maskesız asansore bıle bınmeyın.
Çevremde hasta olmayan yok
Çok geçmiş olsun, benim çevremde de herkes hasta bu arada senin önerinle comfort mamayı bi denemek istedim, gerçekten fark ettiğini düşünüyorum gaz konusunda canım teşekkür ediyorum
Ben 5,5 yaşındaki oğlumun odasını hala ayıramadım en iyisi erken ayırmak sonrası çok zor gerçekten odası boş boş bekliyor yatağına yatırsakta bi kaç saat sonra bizim yatakta beliriveriyor
Bende anneme geldim o bile rahatlattı odaların olduğu yer güneş alıyor içim açıldı benim tam tersi mutfak ve kızımın odası odalar daha boğuk ferahlamış hissettim çocuklarada güneş alıyor ohh mis kardeşimin vizelerin17 sinde bitiyomuş buraya gelicem kalıcam napım güneş giren eve hastalıkta girmezmiş misali inşallah
Sırf bu yüzden anneme gidiyorum 2 haftadır. Kardeşimin evi hem güneş alıyor, hem de terası var. Çocuğun rengi bile açıldı ki çocuğumda konak olup olmadığını bile anlayamıyorum kendi evimde bugün de hemen sahile kaçtık
Sırf bu yüzden anneme gidiyorum 2 haftadır. Kardeşimin evi hem güneş alıyor, hem de terası var. Çocuğun rengi bile açıldı ki çocuğumda konak olup olmadığını bile anlayamıyorum kendi evimde bugün de hemen sahile kaçtık
Benim odada balkon var cam balkon da yaptırdık iyice kesti ışığı odaları değişsem kızımın odasına sığmayız oda bizimle yatıyor zaten,
ohh ne iyi etmişsin maşallah ben 3 çocukla dışarıda kendimi düşünemiyorum