2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben her gün kaynatılmış soğumuş suyla temizledim ve gözüne masaj yaptım doktorumuz göstermişti videoları var YouTube da o şekilde geçti şükür
Bende pamuğa sütümü sıktım temizledim yumuşattı hemen temizlendi tekrarlıcak gibi görünüyor izlicem videoları

Kızlar şükür evden kaçabidim yürüyorum..Havada bulutlu ama sıcak.. Bebiş babayla kaldı ilk defa
Bende anneme geldim o bile rahatlattı odaların olduğu yer güneş alıyor içim açıldı benim tam tersi mutfak ve kızımın odası odalar daha boğuk ferahlamış hissettim çocuklarada güneş alıyor ohh mis kardeşimin vizelerin17 sinde bitiyomuş buraya gelicem kalıcam napım güneş giren eve hastalıkta girmezmiş misali inşallah

Bacağın nasıl canım bende atlattım baya korkunçtu
Seninde mi bacağına vurmuştu çok şükür şimdi iyiyim parol içtikçe iyi oluyorum
Bende yaptırmayı düşünüyorum Salı aşısını ya bade de negatif galiba kızlar ben evden pek çıkmıyorum ya bağışıklığım düşük o yüzden hemen kaptım. Ben anlamadım bu işi

Evden çıkmamaktan değil bence, yorgunluktandır. Uykusuzluk ve emzirme bağışıklığı düşürüyor. Ben multivitamin, dvit ve demir alıyorum, ona rağmen özellikle rsv sürecinde bağışıklığım çok düştü.

Sabaha karşı benimkinin burnunda baya sümükler oluyor yani şaşırıyorum bende gün içinde yok ciğerler temiz ama sabaha karşı aşısı tıkanma oluyor büyük ihtimalle odalar sıcak oluyor bişeyi yoktur inşallah üzülme ablası ve eşinde inşallah size geçirmeden atlatır bu süreci

Çok geçmiş olsun, benim çevremde de herkes hasta bu arada senin önerinle comfort mamayı bi denemek istedim, gerçekten fark ettiğini düşünüyorum gaz konusunda canım teşekkür ediyorum

Kızlar şükür evden kaçabidim yürüyorum..Havada bulutlu ama sıcak.. Bebiş babayla kaldı ilk defa
Ayy ama içim açıldı manzara çok güzel
Kızlar bebeklerinizin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz?
Ben 5,5 yaşındaki oğlumun odasını hala ayıramadım en iyisi erken ayırmak sonrası çok zor gerçekten odası boş boş bekliyor yatağına yatırsakta bi kaç saat sonra bizim yatakta beliriveriyor

Sırf bu yüzden anneme gidiyorum 2 haftadır. Kardeşimin evi hem güneş alıyor, hem de terası var. Çocuğun rengi bile açıldı ki çocuğumda konak olup olmadığını bile anlayamıyorum kendi evimde bugün de hemen sahile kaçtık

Eklentiler

• 8644AE78-B675-4B4B-8538-6C3108949AAD.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 80
Ayy kızlar ne güzel hepiniz çıkartıyorsunuz of benim eşim Çar Çar başlıyor üşütecek diye yahu bu adamla kışı bir atlatsaydık

Benim odada balkon var cam balkon da yaptırdık iyice kesti ışığı odaları değişsem kızımın odasına sığmayız oda bizimle yatıyor zaten,
ohh ne iyi etmişsin maşallah ben 3 çocukla dışarıda kendimi düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…