2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Off benim de öyle. Hasta olacak diyor. Çıkmadıkça ben hasta oluyorum psikolojik
Kesinlikle yaa içeri kapandıkça ben iyi değilim ki ben öyle gezmeyi seven biri değilim ev insanıyımdır ama ona rağmen çok bunaldım kendimi bi yerlere atasım var özellikle böyle soğuk havalarda bursa da doğayla iç içe yerler var oralara gitmeyi istiyorum mümkünse hatta tek

Etkisi var mı bilmiyorum ama bebeğim 40’ı çıkınca (6 haftalık oldu) biraz daha rahatladı gibi. Bir de doktor gaz için yediklerimi kısıtladı. Belki onun da faydası olmuştur. Gündüz uykusu neredeyse hiç yok ama geceleri en azından 10-11 gibi uyuyup gece de 2-3 saatte emip uyuyor tekrar. Ben de uykumu alınca gündüzleri çok dert etmiyorum

Biz iyiyiz Pera da iyi çok şükür, büyüyor her gün biraz daha büyüyor
Ben bebek emzirirken pış pışlarken buradayım genelde. Zaten yapacak daha mantıklı bir işim olmuyor o sırada
Giderek daha çok azalacak gaz sorunları hele bir üç ayı atlatsınlar da

Ben 3 ya da 3 bucuk aylık olduğunda odasında yatırmayı düşünüyorum ama bilemedim doktorla da görüşeceğim bu konuyu. Sadece formül mama ile besleniyor. Odalarımız yan yana zaten iki adım hemen.
Bizim doktorumuz 1 yıl demişti büyük kızımda. Bu bebeğimde de öyle yapmayı düşünüyorum.

Bizim doktorumuz 1 yıl demişti büyük kızımda. Bu bebeğimde de öyle yapmayı düşünüyorum.
Bence de 1 -1.5 yaş civarları ideal. Annenin de hazır olması gerekiyor böyle durumlarda sadece bebeğin hazır olması yeterli değil bence. Zira belki ilk çocuk diye bilmiyorum ama şu an odayı ayırmak ihtimal bile değil benim için

Tek artık pek mümkün değil gibi

Kızlar kanguruyu neko switch tercih ettim. Baya da kaliteli ve güzel geldi. Kanguru arayışında olanlar inceleyebilir. Redpanda11 senle konuşmuştuk.

Çok iyi yapmışsın kızımın adaşı, bizim defnekuşlar için çocuk doktorumuz diyor ki(onun kızının adı da defneymiş) biraz çılgın oluyorlarmış
Ya bişiy diyim mi? Eczacımızın kızının adı Defne dünya güzeli ama çok yaramaz. Eczacımız vazgeçirdi bizi Defne isminden
Gerçi yaramaz çocuk iyidir zeki olur. Aksine sus pus çocuk olmasınlar isterim

Canım benim 4 yaşındaki kızım odasında yatağında yatıyor Mümkün mertebe geciktirme benimsemesi adına hem sizin adınıza çok çok kabule geçer

Canım benim 4 yaşındaki kızım odasında yatağında yatıyor Mümkün mertebe geciktirme benimsemesi adına hem sizin adınıza çok çok kabule geçer
Her yolu deniyoruz babası onunla uyuyor uykuya geçene kadar uyunca bırakıyor sonra bi bakmıyorum gece gelmiş bazen tam gelirken yakalıyorum bir kaçışı var koşarak çok komik

Ayy kızlar ne güzel hepiniz çıkartıyorsunuz of benim eşim Çar Çar başlıyor üşütecek diye yahu bu adamla kışı bir atlatsaydık
Canım olsun düşünmeside güzel .cesur olmasida iyi değil benimkide çıkalım merakinda ,benim ödüm kopuyor inanki zaten market vs çıkıyoruz hava buz gibi ..havadan nem kapan bebislerle zor:/
Haksız da sayılmam öyle günün arkasina bakiyorum burnunda hırıltı ve bugünun sabahında aspiratörde dünyanın sumugu geldi çektikçe geldi ben şok

Evde otururken ve mümkün mertebe dışarı çıkmazken ben covid oldum. Artık kimse tutamaz beni çıkıcam bir iyileşiyim. İlk covid döneminde en az bizim kadar pimpirik bir arkadaşım vardı evden hiç çıkmadı çıkmadı artık bağışıklığı mı düştü kaptı hiç mikrop görmedi hiç çıkmadı çünkü gelen kargodan mı artık o da bir yerden kapmıştı. Bence bağışıklık evet yorgunluktan düşük ama hiç evden çıkmayınca da düşüyor. Nasıl kreşe ilk başlayan çocuk sürekli hasta oluyorsa evde oturanda oluyor ben ona inandım artık. Bir negatife döneyim her gün çıkarıcam başımıza gelmeyen kalmadı ya

Ben çıkıyorum sonra da korkuyorum çıkmazsam psikolojim bozulacak eminim. Bugün kahvaltıya gidip sonra Bağdat caddesinde dolaştık azcık öyle iyi geldi ki. Bebekler küçükken daha kolay oluyor bence. Emzir koy arabaya uyusun o yüzden kaçırmak istemiyorum bu dönemi

Kesinlikle keyfini çıkar dışarda sesi bile çıkmıyor şu dönem onların valla ben o kadar depresif bir haldeyim ki, kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki bir kendime gelmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…