- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Kesinlikle yaa içeri kapandıkça ben iyi değilim ki ben öyle gezmeyi seven biri değilim ev insanıyımdır ama ona rağmen çok bunaldım kendimi bi yerlere atasım var özellikle böyle soğuk havalarda bursa da doğayla iç içe yerler var oralara gitmeyi istiyorum mümkünse hatta tekOff benim de öyle. Hasta olacak diyor. Çıkmadıkça ben hasta oluyorum psikolojik
İyiyim canım
Etkisi var mı bilmiyorum ama bebeğim 40’ı çıkınca (6 haftalık oldu) biraz daha rahatladı gibi. Bir de doktor gaz için yediklerimi kısıtladı. Belki onun da faydası olmuştur. Gündüz uykusu neredeyse hiç yok ama geceleri en azından 10-11 gibi uyuyup gece de 2-3 saatte emip uyuyor tekrar. Ben de uykumu alınca gündüzleri çok dert etmiyorum
Biz iyiyiz Pera da iyi çok şükür, büyüyor her gün biraz daha büyüyorİyiyim canımsoyasosu ben hep 20-30 sayfa geriden geliyorum bir şey kaçırmamak için ama öyle olunca da hiç yetişemiyorum
Sen napıyorsun? Sizler nasılsınız? En son alkozsüz bira sayfasındaydım bir şey kaçırmış olabilirimPerakuş nasıl?
Bizim doktorumuz 1 yıl demişti büyük kızımda. Bu bebeğimde de öyle yapmayı düşünüyorum.Ben 3 ya da 3 bucuk aylık olduğunda odasında yatırmayı düşünüyorum ama bilemedim doktorla da görüşeceğim bu konuyu. Sadece formül mama ile besleniyor. Odalarımız yan yana zaten iki adım hemen.
Bence de 1 -1.5 yaş civarları ideal. Annenin de hazır olması gerekiyor böyle durumlarda sadece bebeğin hazır olması yeterli değil bence. Zira belki ilk çocuk diye bilmiyorum ama şu an odayı ayırmak ihtimal bile değil benim içinBizim doktorumuz 1 yıl demişti büyük kızımda. Bu bebeğimde de öyle yapmayı düşünüyorum.
Tek artık pek mümkün değil gibiKesinlikle yaa içeri kapandıkça ben iyi değilim ki ben öyle gezmeyi seven biri değilim ev insanıyımdır ama ona rağmen çok bunaldım kendimi bi yerlere atasım var özellikle böyle soğuk havalarda bursa da doğayla iç içe yerler var oralara gitmeyi istiyorum mümkünse hatta tek
Evet konak . Bizim de çıktı zeytin yağı sürdük banyo yaptırdık sonra hemen ıslak bezle sildik geçti bizim saçlarda yok şimdilikKaşlarının ortasında pötür pötür bişey çıkmış konak mı bu kızlar?
Çok iyi yapmışsınKızlar şükür evden kaçabidimyürüyorum..Havada bulutlu ama sıcak.. Bebiş babayla kaldı ilk defa
Ya bişiy diyim mi? Eczacımızın kızının adı Defne dünya güzeli ama çok yaramaz. Eczacımız vazgeçirdi bizi Defne ismindenÇok iyi yapmışsınkızımın adaşı, bizim defnekuşlar için çocuk doktorumuz diyor ki(onun kızının adı da defneymiş) biraz çılgın oluyorlarmış
Canım benim 4 yaşındaki kızım odasında yatağında yatıyor Mümkün mertebe geciktirme benimsemesi adına hem sizin adınıza çok çok kabule geçerAyy ama içim açıldı manzara çok güzel
Ben 5,5 yaşındaki oğlumun odasını hala ayıramadım en iyisi erken ayırmak sonrası çok zor gerçekten odası boş boş bekliyor yatağına yatırsakta bi kaç saat sonra bizim yatakta beliriveriyor
Her yolu deniyoruz babası onunla uyuyor uykuya geçene kadar uyunca bırakıyor sonra bi bakmıyorum gece gelmiş bazen tam gelirken yakalıyorum bir kaçışı var koşarak çok komikCanım benim 4 yaşındaki kızım odasında yatağında yatıyor Mümkün mertebe geciktirme benimsemesi adına hem sizin adınıza çok çok kabule geçer
Canım olsun düşünmeside güzel .cesur olmasida iyi değil benimkide çıkalım merakinda ,benim ödüm kopuyor inanki zaten market vs çıkıyoruz hava buz gibi ..havadan nem kapan bebislerle zor:/Ayy kızlar ne güzel hepiniz çıkartıyorsunuz of benim eşim Çar Çar başlıyor üşütecek diyeyahu bu adamla kışı bir atlatsaydık
Sorma benimkerde öyle ama baba önce uyuya kalıyor iyimiHer yolu deniyoruz babası onunla uyuyor uykuya geçene kadar uyunca bırakıyor sonra bi bakmıyorum gece gelmiş bazen tam gelirken yakalıyorum bir kaçışı var koşarak çok komik
Evde otururken ve mümkün mertebe dışarı çıkmazken ben covid oldum. Artık kimse tutamaz beni çıkıcam bir iyileşiyim. İlk covid döneminde en az bizim kadar pimpirik bir arkadaşım vardı evden hiç çıkmadı çıkmadı artık bağışıklığı mı düştü kaptı hiç mikrop görmedi hiç çıkmadı çünkü gelen kargodan mı artık o da bir yerden kapmıştı. Bence bağışıklık evet yorgunluktan düşük ama hiç evden çıkmayınca da düşüyor. Nasıl kreşe ilk başlayan çocuk sürekli hasta oluyorsa evde oturanda oluyor ben ona inandım artık. Bir negatife döneyim her gün çıkarıcam başımıza gelmeyen kalmadı yaCanım olsun düşünmeside güzel .cesur olmasida iyi değil benimkide çıkalım merakinda ,benim ödüm kopuyor inanki zaten market vs çıkıyoruz hava buz gibi ..havadan nem kapan bebislerle zor:/
Haksız da sayılmam öyle günün arkasina bakiyorum burnunda hırıltı ve bugünun sabahında aspiratörde dünyanın sumugu geldi çektikçe geldi ben şok
Ben çıkıyorum sonra da korkuyorumEvde otururken ve mümkün mertebe dışarı çıkmazken ben covid oldum. Artık kimse tutamaz beni çıkıcam bir iyileşiyim. İlk covid döneminde en az bizim kadar pimpirik bir arkadaşım vardı evden hiç çıkmadı çıkmadı artık bağışıklığı mı düştü kaptı hiç mikrop görmedi hiç çıkmadı çünkü gelen kargodan mı artık o da bir yerden kapmıştı. Bence bağışıklık evet yorgunluktan düşük ama hiç evden çıkmayınca da düşüyor. Nasıl kreşe ilk başlayan çocuk sürekli hasta oluyorsa evde oturanda oluyor ben ona inandım artık. Bir negatife döneyim her gün çıkarıcam başımıza gelmeyen kalmadı ya
Kesinlikle keyfini çıkar dışarda sesi bile çıkmıyor şu dönem onlarınBen çıkıyorum sonra da korkuyorumçıkmazsam psikolojim bozulacak eminim. Bugün kahvaltıya gidip sonra Bağdat caddesinde dolaştık azcık öyle iyi geldi ki. Bebekler küçükken daha kolay oluyor bence. Emzir koy arabaya uyusun o yüzden kaçırmak istemiyorum bu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?