Dışarı çıkmayınca ben de öyle hissediyorum. Dışarı çıkarken bi rimel bi gözaltı kapatıcısı sürüyorsun o bile insanı çok iyi hissettiriyor. Evde ister istemez eşofmanla oluyorsun yani en azından ben öyle oluyorum.Kesinlikle keyfini çıkar dışarda sesi bile çıkmıyor şu dönem onlarınvalla ben o kadar depresif bir haldeyim ki, kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki bir kendime gelmem lazım
Hipp kullanıyordum canım sonra burda Sma duyunca onu aldımtrueliving_ kuzu sen hangi mamayı kullanıyordun?
Ben hep evdeyim yine hırlıyor arada olan benim psikolojime olduCanım olsun düşünmeside güzel .cesur olmasida iyi değil benimkide çıkalım merakinda ,benim ödüm kopuyor inanki zaten market vs çıkıyoruz hava buz gibi ..havadan nem kapan bebislerle zor:/
Haksız da sayılmam öyle günün arkasina bakiyorum burnunda hırıltı ve bugünun sabahında aspiratörde dünyanın sumugu geldi çektikçe geldi ben şok
Ayy kesinlikle katılıyorum evdeyim hastalık ne beni ne bebeği bıraktı bar çıltkmda oldu derim dellencem zaten az kaldıEvde otururken ve mümkün mertebe dışarı çıkmazken ben covid oldum. Artık kimse tutamaz beni çıkıcam bir iyileşiyim. İlk covid döneminde en az bizim kadar pimpirik bir arkadaşım vardı evden hiç çıkmadı çıkmadı artık bağışıklığı mı düştü kaptı hiç mikrop görmedi hiç çıkmadı çünkü gelen kargodan mı artık o da bir yerden kapmıştı. Bence bağışıklık evet yorgunluktan düşük ama hiç evden çıkmayınca da düşüyor. Nasıl kreşe ilk başlayan çocuk sürekli hasta oluyorsa evde oturanda oluyor ben ona inandım artık. Bir negatife döneyim her gün çıkarıcam başımıza gelmeyen kalmadı ya
Onu hatırladım aslında ondan emin olmak için sordum ben de sma kullanıyorum. Kendi doktoru değil ama benim doktor arkadaşım sma en az meme reddi yapan mama demişti. O sıra ben sma kullandığım için de neden olduğunu hiç sorgulamamıştım.Hipp kullanıyordum canım sonra burda Sma duyunca onu aldım
Haklısın canım o kadar da değil elbette çik dışarı insana iyi geliyor (bebeklerde birşey diyemicem). :)Ben hep evdeyim yine hırlıyor arada olan benim psikolojime oldu
Ayy kesinlikle katılıyorum evdeyim hastalık ne beni ne bebeği bıraktı bar çıltkmda oldu derim dellencem zaten az kaldı
SelamVallahi helal olsun kızlar, temmuz anneleri doğum yapınca hayalet kasabaya dönmüştü siz baya konuşuyorsunuz beklemiyordum burada böyle bir atak
Sadece bir şeyi çok merak ettim. Bu mesajı nasıl gördünüzSelam
Hayalet kasabadan temmuz annesi ben
Cocuklar 6 aylık olana kadar konustuk
Sonrasında da konusmaya ve hatta aynı sehırde olanlarla gorusmeye devam ettık
Sen bı sure ortadan kayboldugun ıcın takıp edemedın sanırım
Ayrıca tüm kasabanın selamımı var sana
Gemiyi İlk Terkeden Sendin canım. Bebeğin Hasta Oldu Hepimiz Meraklandık, Seferber Olduk Bir Şekilde Yönetici Aracılığıyla Senden Bilgi Aldık da İçimiz Rahatladı. O zamandan sonra sen sağ biz selamet. Arada geldin sordun yanıt aldın gittin.Diğer grupta hiç olmadı vallahi doğumlar bitti herkes sustu
Yıldızcım sen çocuk hastalanınca ortadan kaybolmuştun. Öyle bir kaybolmuştun ki, biz kazen’e yazmıştık, sana ulaşmaya çalıştı, hatta sana sms bile atmıştı. Unuttun muVallahi helal olsun kızlar, temmuz anneleri doğum yapınca hayalet kasabaya dönmüştü siz baya konuşuyorsunuz beklemiyordum burada böyle bir atak
SeeaağğVallahi helal olsun kızlar, temmuz anneleri doğum yapınca hayalet kasabaya dönmüştü siz baya konuşuyorsunuz beklemiyordum burada böyle bir atak
Tövbe bismillah bu nasıl yakalamacilikGemiyi İlk Terkeden Sendin canım. Bebeğin Hasta Oldu Hepimiz Meraklandık, Seferber Olduk Bir Şekilde Yönetici Aracılığıyla Senden Bilgi Aldık da İçimiz Rahatladı. O zamandan sonra sen sağ biz selamet. Arada geldin sordun yanıt aldın gittin.
Yalan mıyımyoncambenim A Amyphonix Evrimn
Mevzu derin galibaSadece bir şeyi çok merak ettim. Bu mesajı nasıl gördünüz
Bende yeni geçtim bu mamaya en son perşembe günü akşam içti daha sonra hiç içmedi farklı mama verdim onu da içmedi bugün perşembede. Beri ilkkez biraz içti işte ama baya zorla içti istemiyor mamayı ağzına biraz gidince diliyle itiyor. Ama şöyle birşey var oğlumdan biliyorum hipp tadı daha kötü Sma ona göre daha şekerli tadı var tadı kötü değildir o yüzden hipi zaten koklayınca bile bir garip kokar ama içerik olarak en temizi Sma şuan sonuç içmek istemiyor senin bebişte mi içmiyor ne kadar oldu kullanmaya başlayalıOnu hatırladım aslında ondan emin olmak için sordum ben de sma kullanıyorum. Kendi doktoru değil ama benim doktor arkadaşım sma en az meme reddi yapan mama demişti. O sıra ben sma kullandığım için de neden olduğunu hiç sorgulamamıştım.
Ben sütümü artırmak için düzenli sağım yapıyorum. Peraya sütümü verdiğim zaman 2 dk içinde cuk cuk emerken mamayı ara vere vere içiyor. Hatta arada bırakıyor ben tekrar veriyorum falan. Tam da acaba mamanın tadı kötü olduğu için mi meme reddi yapmıyor acaba diye sorgularken senin mesajını gördüm de. Enteresan geldi açıkçası
Temmuz 2022 annelerini çok hafife almayınSadece bir şeyi çok merak ettim. Bu mesajı nasıl gördünüz
Valla ben aradan çekiliyorumMevzu derin galiba
Benim baya oldu kuzum yani 45 günlük falandı sanırım smaya geçtiğimizde. Hipp kabızlık yapmıştı o yüzden değiştirmiştik. Aslında bana da öyle geldi hipp çok kötüydüBende yeni geçtim bu mamaya en son perşembe günü akşam içti daha sonra hiç içmedi farklı mama verdim onu da içmedi bugün perşembede. Beri ilkkez biraz içti işte ama baya zorla içti istemiyor mamayı ağzına biraz gidince diliyle itiyor. Ama şöyle birşey var oğlumdan biliyorum hipp tadı daha kötü Sma ona göre daha şekerli tadı var tadı kötü değildir o yüzden hipi zaten koklayınca bile bir garip kokar ama içerik olarak en temizi Sma şuan sonuç içmek istemiyor senin bebişte mi içmiyor ne kadar oldu kullanmaya başlayalı
Saygı duydumTemmuz 2022 annelerini çok hafife almayınkocaman bir ağımız var
Göğüslerimde hiç bir değişiklik yok hani böyle süt olunca sızlar ne bileyim dolgun olur ya öyle değil gayet eskisi gibi bende aç olsa içerde diye kafaya takmamaya çalışıyorum inşallah öyledir açsa eğer çok üzülürüm ne bileyim dertlerim anlatamıyorlar bu çok zor birşey açmı tokmu mamayı sevdimi zor iş bunlarınkideValla ben aradan çekiliyorum
Benim baya oldu kuzum yani 45 günlük falandı sanırım smaya geçtiğimizde. Hipp kabızlık yapmıştı o yüzden değiştirmiştik. Aslında bana da öyle geldi hipp çok kötüydü
Benim sütüm fazla değil o yüzden mecbur içiyor sadece daha yavaş içiyor, birde cidden benim kız obur birisi. Senin de sütün artmıştır belki toktur yoksa her şekilde içer diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?