2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bide ben sadece gecen Bi kere burnuna sf sıktım.. Daha hiç yapmadım.. Ondan da tıkanmış olabılır dıye dusundum.. Yarın zaten belli olur, bugun 8 saat uykusuz kaldı, su an baygın uyuyo.. Zaten öğleye kadar düzelme olmazsa kendımı atarım saglık ocagına eger kötü bir şey derse doktor koşa koşa hastaneye

Yatarak emzirince burnuna filan kaçmaz mı.. Ben kucagımda bile emzirirken hafif basını yukarıda tutuyorum bedenınden, bide reflüsü var ya, bilemedim.. Sabah da iki üç kere öksürmüştü, ilk garipsemedim reflekstir filan diye, ayy yüregıme düştü valla sızılar aksam da kustu bayagı, ama sureklı meme verdım, mide doluydu dıye dusundum, ama mıktarı normalden fazlaydı Eymen cok öpüyor ya, bısey bulastıysa ondan olmustur

azalma hiç gelmeme oluyomu bu terbiye olayında benimde bayadır öyle akmıyodu gece bütün içecekleri içince bu sabah akmış uyandım üzerine yatmışta olabilirim tabi benimkilerin gece uykusu uzun bölmüyorum o yüzden az üretiyor demekki akşama doğru hiç gelmediği oluyor o an ama bi 15 dk sonra geliyo bitiyo diyorum çünkü oğluma yetmiyor şu 6 ayı atlatalımds hayırlısıyla alabildikleri kadar alsınlar bu çabalar boşa gitmesin

Hoşgeldin.. Merak etmiştik seni. İyi olmanıza sevindim

İnşallah iyiyizdir ya ya bide size şey sorcam, bnm memeler sertleşmio artık.. Yumusacık.. Terbıye olayı boyle mı oluyodu ya sadece süt dolarken aşırı Bi sızı oluyo ağrı gibi de diyebilirim.. Sağma makinesi daha hiç kullanmadım, sadece emzirdim

Benımde sütüm akmadı, ama o Bi ölçüt degıl true bence.. Gecen emzırıodum, su bıle içemedim saatlerce, dedım boş çekıo heralde, agzından çektim ki süt aktı kenardan.. Bazen sütü çektiğini anlıyorum anlamadgmda süt akmıo sanıorm ama akıyormus megerse.. Yani sütünün az olması gibi bişey yok bence, oyle olsa bebegın sinirlenir, sen benle dalga mı geçiyorsun kadın, süt getir uleyyyn der basar yaygarayı

Bnmde dolgunlasmıo artık memeler, sertleşme yok gibi, anca uzun vakıt gecınce sertleşme oluyo ama o da öyle tam taş gibi degıl

Hiç gelmeme değilde bebeğin ihtiyacı kadar ürettiği için sana az geliyordur veya dolgunlaşma çok olmadığı için azalmış gibi gelebilir bu üzülme yani normal artık akıp taşamamsı bak diyorum ya benim hiç olmadı ama süt içiyor sesini duyuyorum cuk cuk ve göğüslerin yumuşak olması süt olmadığı anlamama gelmez

Evet evet diyorum ya benimkiler başından terbiyeli benim ilk oğlumda da böyle akma veya dolgunluk yoktu ben memelerin terbiyesinin açıklamasını yaptım bu arada ilk oğlumda şöyle duymuştum meme başındaki kasa da bağlıymış bu akma olayı bilmiyorum doğruluk payını ama aslan az kilo aldığında dr biriyle emzirirken diğeri sızlıyor mu demişti valla sızlamıyor dolmasına fırsat vermiyor ki yavrum habire meme hatta sabaha karşı fıs oluyor memişler

Benim çocuğum da kakası 24 saati geçtigi zaman mama ilerlemiyo4 ve kusuyor.. tuvaletini yaptırmaya çalışın, zeytinyağı sürüyorum ben

Canım benim de öyle bu sefer memisler yumuşak sanırım büyüklükleriylede alakalı olabilirmi bilemiyorum ama bebiş çekince süt geliyor doyuyor bu emzirme deneyiminde bende yumuşak meme sütsüz anlamina gelmiyor söylemine katiliyorum

İyi olmanıza sevindim, bebiş de iyi olmuştur sabaha umarım

Bir nedenle emzirmeye ara falan vermediysen, Terbiye olduğu için sertleşmiyordur bence. Gerçi biraz erken ama ikicilerde daha erken oluyor galiba. Benim hastanede emziremediğim için sütüm azaldığında yumuşamıştı bayağı Ama emzirmeye başlayınca bir hafta içinde falan toparlanmaya başladı, şimdi gayet iyi geliyor (çişli bezlerden ve aldığı kilodan biliyorum yani, sağıp kontrol etmedim uzun zamandır hiç) ama artık hastane öncesi gibi sertleşmiyor kesinlikle. Yalnız gece üç dört saat emzirmezsem aynen dediğin gibi hafif bir sızı oluyor. (Sütüm azalmışken o sızı da olmuyordu)

Aksıne mastit olmiyim diye sureklı emzırdm.. Gece aktıf Bı emzirme olmuyo, gunduz gibi degıl.. Ama ben bi süredir uyandıkca emzırdım, belkı o etkıledı.. Banyodan sonra cok uzun uyuyo, kendım uyandırıodum.. Bnm Eymen de oyle emzırırken dıgerınden akardı, sırılsıklam oluyodum.. Ama bunda basından beri akmadı hiç öyle

Bu olabilir diye düşündüm bende 3 gün kestim hiç bir şey değişmedi doktora sorucam ama 3. Ay götürürüm artık bir daha

Tahin susam mayalı yiyecekler süt ürünleri gaz yapıcı herşeyi hayatımdan çıkardım. Eğer buna rağmen geçmezse yumurtayı da kestirir sanırım. Sonra dana eti vb. Aman ne zormuş ya
Bizde de ilkinde süt alerjisi vardı bende diyet yapmıştım nerdeyse bir yaşına kadar. Ama ek gıda da tespit ettik biz. İlk bir de yoğurtla başladım püskürterek çıkardı vücudu kabardı filan sonra banada kes dedi doktor. Hala peynirin tadını bilmiyor mesela verdiğin an çıkarıyor ki iştahlı bir çocuk normalde. Alerjiden geç tattıkları şeyleri ilerde yerlerken zorlanıyorlar tüm o zorlukların yanında. Çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak gerçekten

Denedim olmadi ellerini isittim ayaklarina gobegune kiraz cekirdegi koydum zeytinyagiyla masajda yaptim banamisin demiyo su saatte ciglik cigliga ikiniyo hala
Mamayı değiştiricektin değiştin mi bennde burda görüp sma comfort aldım hadi kızım içmiyor ama oğlum da gazlıydı çok gaz çıkarırdı kendi çıkarsada bazende yardımla şuan öyle gaz çıkarmıyor iyi geldi o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…