- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Bi kaç gündür çok iyiyim bebeğime daha ilgiliyim umarım böyle devam ederRica ederim bir bebişe faydam dokunduysa ne mutlu bana ..
Anne oldun senKonusmalarına bile yansıdı
Kızlar reflü hırıltı yapar mı? Sf sıktım burnuna, rahatladı, kalmadı gibi hırıltısı.. ama kafası yuksekte olunca uyuyo rahat, bebek arabasında uyuyo sureklıyatagını yukseltcem.. Dün aşırı gazlıydı bide.. Ondan da uyuyamadı belkıde.. Kakada az yaptı dun.. Normalde kakasını gunde 2 3 kere yapıo, o da ben ayaklarını karnına verince yapıo.. Kendlıgınden yapmıo, üstüm başım kaka oluyo bnm oğlan çiş fırlatmıyor annesine direkt sıçıyor
Sık bişey olmaz 2-3 damla sık sonra gaz cıkarır gıbı omzuna al pat pat rahatlar .. Ben bazen yumusak peçeteyle alıyorum ben burnuna sokunca hapsuruyor o sırada zaten cıkıyoKızlar bebeğimin burnunda hiç sümük yok ama hırıltı geliyor nefes alırken vs Sf sıkıp sıkmamak arasında kararsız kaldım. Ne yapayım sizce?
Yok yok cok fark var sende.. Maşallah hep boyle devam etsın ınsallah tabıkı doktoruna gıt ama annelige alısmıssınBi kaç gündür çok iyiyim bebeğime daha ilgiliyim umarım böyle devam ederama yinede cuma günü doktora gideceğim
İnşallahYok yok cok fark var sende.. Maşallah hep boyle devam etsın ınsallah tabıkı doktoruna gıt ama annelige alısmıssın
Uyuyor uyansa sıkacağım. Bu arada aşıyı saat 10.00 gibi oldu bebeğim ve bu saate kadar uyudu hala uyuyor hiç uyanmıyor normal mi bu ya acaba aşı yan etki olarak uyku mu yaptı?Sık bişey olmaz 2-3 damla sık sonra gaz cıkarır gıbı omzuna al pat pat rahatlar .. Ben bazen yumusak peçeteyle alıyorum ben burnuna sokunca hapsuruyor o sırada zaten cıkıyo
Bizimde kontrolümüz vardı perşembe bronşit başlangıydı ikiside hastanede hava verildi evde ventolin ile devam ettim nem olayına çok dikkat ettim hırıltıları vardı giderken eyvah edim ama çok şükür gittiğimiz günden çok daha iyiler dedi adam hatırlıyor şaşırdım çok ilgili, çapaklanma ventolinden miş meğer göze gelmesin dedi zararıda varmış
Çarşamba günü 2. Ay aşılarını olucaklar çok şükür
Benim crp yüksekti ya bebeklere geçermi diye sordum sebebini sordu gögüs altımda apseler oluyor ondan sanırım dedi sütünüzü azaltır çok yüksek değil bebeklere geçmez ama bi çözüm bulmakta fayda var dedi aşıdan sonra baktırın dedi antibiyotik kullanmamı önerdi
Peranın kilosu 3 günde günde 40 gr olarak hesapladı normal dedi içim rahat mama içmesede sütümü azaltmamam lazım Yetebilmem için
Ayy bide tartıldım ordahamile kalmadan önceki kilomdan 1 kilo eksiğim ama göbek löp diye duruyor hastanede doğum sonrası 1. Gün 103 tüm 92 çıktım iyiyim yinede çünkü kızımda eski kiloma dönememiştim hiç 87 düşüyüm ilk hamile kaldığım kiloya amin sonra bidada dua ederim
Silikon popmpayı nasıl kullanıyorsun? Ben onu kullanmaya çalıştıkça istemsiz daha da içeri kaçıyor, nadir çekebiliyorum düzgünBurada burun temizliğinden bahsediyorsunuz. Oğlum hasta değil. Burnunda sümük gördükçe silikon pompalı Manuel temizleyici var onunla görüneni birkaç gün arayla temizliyorum. Serum fizyolojik
Takımını Doğumdan önce almıştım ama ne zaman kullanılıyor? Hasta olunca mı genel temizlik için belli aralarla mi?
Evet kardeşimde bugün deniz gözlüğünden bahsetti uyurken veririm diye düşünüyodum ama en azından şapka ile kapatırım dururlarsa gerçekten huzursuz oluyolar durmuyolar zorlanıyorum, göz çapaklanması için damla verdi şuan yok olursa kullanıcam,Geçmiş olsun. Ben de hipertonik salin veriyorum, onun için gerek yok ama ilaçlı kullanım için gözlük ve bone öneriliyormuş. Deniz gözlüğü vb de oluyormuş. (Nedenini bilmiyordum, demek gözde çapaklanma yapıyormuş)
Ben de hamile kaldığım kilonun bayağı altına düşmeme rağmen bedenim incelmedi pek. Yani en az bir beden küçülmem lazımdı normalde versem o kadar kilo. Acaba vücut “bunlar yine geri alır bu kiloyu, kendimi kasmayayım” falan mı diyor
Bazen öyle uyuyorlar dünde benim kızım 3.5 saat uyudu ben diğerini uyutmaya çalışırken babası kaldırmaya çalışmış bebeği kalkmamış. Zor ses çıkardı bir şey oldu acaba dedi bende hastayım ya ondan bir panik oldum. Ateşini ölçtüm baktım iyi, şekeri mi düştü naptı diye ışığı yakıp kaldırdımUyuyor uyansa sıkacağım. Bu arada aşıyı saat 10.00 gibi oldu bebeğim ve bu saate kadar uyudu hala uyuyor hiç uyanmıyor normal mi bu ya acaba aşı yan etki olarak uyku mu yaptı?
Kilo takibi için gitmek iyi aslında asm kaba taslak yapıyor gibi geliyor bana genel durumlarınada bakıyor rutin kontrollerde başını tutuyomu kulak burun ağız gibi 1 hafta sonra gitseniz bişey olmaz 6. Ayına kadar gitmek gerekli aylık kontrollerineKızlar bebekleri biz her ay kontrole götürecek mıyız? Öyle mi oluyor? Simdi ikinci aya girdi oğlum bir hafta sonra götürsem oluyor mu? Yarın aşılarını olacak aile hekimliğinde. Doktora da bir hafta sonra götüreyim diyorum havalar soğuk diye bu hafta.
Ben de her seferinde denk getiremiyorum ama temizliyor. Kolay geldi banaSilikon popmpayı nasıl kullanıyorsun? Ben onu kullanmaya çalıştıkça istemsiz daha da içeri kaçıyor, nadir çekebiliyorum düzgün
aslında burnu tıkanık değil ama gördüğüm kuru kuru sümüklere çözüm olarak sf sıkıp, babyvac almıştım; onu makine yerine ağzımla kullanarak çekmeye başladım
O pompayla alabilsem harika olacak.
SüpersinBi kaç gündür çok iyiyim bebeğime daha ilgiliyim umarım böyle devam ederama yinede cuma günü doktora gideceğim
Evet yapıyor ama bi ateşi kontrol etUyuyor uyansa sıkacağım. Bu arada aşıyı saat 10.00 gibi oldu bebeğim ve bu saate kadar uyudu hala uyuyor hiç uyanmıyor normal mi bu ya acaba aşı yan etki olarak uyku mu yaptı?
Uyusunda büyüsün düzene gitiyor bebegin demekki MaşallahUyuyor uyansa sıkacağım. Bu arada aşıyı saat 10.00 gibi oldu bebeğim ve bu saate kadar uyudu hala uyuyor hiç uyanmıyor normal mi bu ya acaba aşı yan etki olarak uyku mu yaptı?
Bana da hu reklam çıkıyorKızlar burada ne hakkında konuşsak (bebek bezi, biberon, mama, hava temizleyici vb) onun reklamını görmeye alıştım ama bir haftadır bana kızlık zarı dikimi reklamı çıkıyor
Böyle derin bir mevzu döndü de ben mi kaçırdım, yoksa reklam ayarları mı sapıttı sitenin? Bu yaşta iki çocuklu kadın olarak hedef kitle ben değilimdir herhalde
Asabım bozuluyor gördükçe, bu çiçeği de çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?