2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Reflü hırıltı yapıyor mu bilmiyorum ama bizimki yine abisinden bir şeyler kaptığı için hırlıyor. Sf sıkınca, bazen de aspiratörle çekince geçiyor. Dediğin gibi, pozisyon da önemli. Sırt üstü düz zemine yatırınca geniz akıntısı birikip hırıltı yapıyor muhtemelen, kucağa alınca geçiyor bazen.

Kızlar bebeğimin burnunda hiç sümük yok ama hırıltı geliyor nefes alırken vs Sf sıkıp sıkmamak arasında kararsız kaldım. Ne yapayım sizce?
Sık bişey olmaz 2-3 damla sık sonra gaz cıkarır gıbı omzuna al pat pat rahatlar .. Ben bazen yumusak peçeteyle alıyorum ben burnuna sokunca hapsuruyor o sırada zaten cıkıyo

Sık bişey olmaz 2-3 damla sık sonra gaz cıkarır gıbı omzuna al pat pat rahatlar .. Ben bazen yumusak peçeteyle alıyorum ben burnuna sokunca hapsuruyor o sırada zaten cıkıyo
Uyuyor uyansa sıkacağım. Bu arada aşıyı saat 10.00 gibi oldu bebeğim ve bu saate kadar uyudu hala uyuyor hiç uyanmıyor normal mi bu ya acaba aşı yan etki olarak uyku mu yaptı?

Bizimde kontrolümüz vardı perşembe bronşit başlangıydı ikiside hastanede hava verildi evde ventolin ile devam ettim nem olayına çok dikkat ettim hırıltıları vardı giderken eyvah edim ama çok şükür gittiğimiz günden çok daha iyiler dedi adam hatırlıyor şaşırdım çok ilgili, çapaklanma ventolinden miş meğer göze gelmesin dedi zararıda varmış
Çarşamba günü 2. Ay aşılarını olucaklar çok şükür
Benim crp yüksekti ya bebeklere geçermi diye sordum sebebini sordu gögüs altımda apseler oluyor ondan sanırım dedi sütünüzü azaltır çok yüksek değil bebeklere geçmez ama bi çözüm bulmakta fayda var dedi aşıdan sonra baktırın dedi antibiyotik kullanmamı önerdi
Peranın kilosu 3 günde günde 40 gr olarak hesapladı normal dedi içim rahat mama içmesede sütümü azaltmamam lazım Yetebilmem için
Ayy bide tartıldım orda hamile kalmadan önceki kilomdan 1 kilo eksiğim ama göbek löp diye duruyor hastanede doğum sonrası 1. Gün 103 tüm 92 çıktım iyiyim yinede çünkü kızımda eski kiloma dönememiştim hiç 87 düşüyüm ilk hamile kaldığım kiloya amin sonra bidada dua ederim

Kızlar burada ne hakkında konuşsak (bebek bezi, biberon, mama, hava temizleyici vb) onun reklamını görmeye alıştım ama bir haftadır bana kızlık zarı dikimi reklamı çıkıyor
Böyle derin bir mevzu döndü de ben mi kaçırdım, yoksa reklam ayarları mı sapıttı sitenin? Bu yaşta iki çocuklu kadın olarak hedef kitle ben değilimdir herhalde

Asabım bozuluyor gördükçe, bu çiçeği de çok severim

Eklentiler

• 4E870438-CF92-4252-9F2D-09CA2719594D.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar kv gelince otomatik olarak benim suratım asılıyor konuşasım gelmiyor nasıl aşıcam bunu bilmiyorum.

Geçmiş olsun. Ben de hipertonik salin veriyorum, onun için gerek yok ama ilaçlı kullanım için gözlük ve bone öneriliyormuş. Deniz gözlüğü vb de oluyormuş. (Nedenini bilmiyordum, demek gözde çapaklanma yapıyormuş)

Ben de hamile kaldığım kilonun bayağı altına düşmeme rağmen bedenim incelmedi pek. Yani en az bir beden küçülmem lazımdı normalde versem o kadar kilo. Acaba vücut “bunlar yine geri alır bu kiloyu, kendimi kasmayayım” falan mı diyor

Kızlar bebekleri biz her ay kontrole götürecek mıyız? Öyle mi oluyor? Simdi ikinci aya girdi oğlum bir hafta sonra götürsem oluyor mu? Yarın aşılarını olacak aile hekimliğinde. Doktora da bir hafta sonra götüreyim diyorum havalar soğuk diye bu hafta.

Burada burun temizliğinden bahsediyorsunuz. Oğlum hasta değil. Burnunda sümük gördükçe silikon pompalı Manuel temizleyici var onunla görüneni birkaç gün arayla temizliyorum. Serum fizyolojik
Takımını Doğumdan önce almıştım ama ne zaman kullanılıyor? Hasta olunca mı genel temizlik için belli aralarla mi?

Silikon popmpayı nasıl kullanıyorsun? Ben onu kullanmaya çalıştıkça istemsiz daha da içeri kaçıyor, nadir çekebiliyorum düzgün

aslında burnu tıkanık değil ama gördüğüm kuru kuru sümüklere çözüm olarak sf sıkıp, babyvac almıştım; onu makine yerine ağzımla kullanarak çekmeye başladım

O pompayla alabilsem harika olacak.

Evet kardeşimde bugün deniz gözlüğünden bahsetti uyurken veririm diye düşünüyodum ama en azından şapka ile kapatırım dururlarsa gerçekten huzursuz oluyolar durmuyolar zorlanıyorum, göz çapaklanması için damla verdi şuan yok olursa kullanıcam,
Bende öyle hastaneden eve geldiğim zaman ihtibari ile 11 kilo gitmiş hepsi ödemmiydi 11 kilo vermiş gibi durmuyorum mesela Yok yok almayalım en kötü 80 lere inmek istiyorum başarırsam tabi hayatımda beyaz ekmek ve çay şekeri olduğu sürece zor ama vazgeçemiyorum

Uyuyor uyansa sıkacağım. Bu arada aşıyı saat 10.00 gibi oldu bebeğim ve bu saate kadar uyudu hala uyuyor hiç uyanmıyor normal mi bu ya acaba aşı yan etki olarak uyku mu yaptı?
Bazen öyle uyuyorlar dünde benim kızım 3.5 saat uyudu ben diğerini uyutmaya çalışırken babası kaldırmaya çalışmış bebeği kalkmamış. Zor ses çıkardı bir şey oldu acaba dedi bende hastayım ya ondan bir panik oldum. Ateşini ölçtüm baktım iyi, şekeri mi düştü naptı diye ışığı yakıp kaldırdım bize garip geliyor çok alışık olmadığımız için ama yenidoğan uyur aslında. Baktım keyfi yerinde emzirdim meğersem uyuyacağı varmış

Kilo takibi için gitmek iyi aslında asm kaba taslak yapıyor gibi geliyor bana genel durumlarınada bakıyor rutin kontrollerde başını tutuyomu kulak burun ağız gibi 1 hafta sonra gitseniz bişey olmaz 6. Ayına kadar gitmek gerekli aylık kontrollerine

Ben de her seferinde denk getiremiyorum ama temizliyor. Kolay geldi bana

Bi kaç gündür çok iyiyim bebeğime daha ilgiliyim umarım böyle devam eder ama yinede cuma günü doktora gideceğim
Süpersin
Evet yapıyor ama bi ateşi kontrol et

Bana da hu reklam çıkıyor ben de görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…