Kilo takibi için gitmek iyi aslında asm kaba taslak yapıyor gibi geliyor bana genel durumlarınada bakıyor rutin kontrollerde başını tutuyomu kulak burun ağız gibi 1 hafta sonra gitseniz bişey olmaz 6. Ayına kadar gitmek gerekli aylık kontrollerine
Şırınga ıle verebılırsınız ama coook yavas hanu yenıdoganken 30 cc anca ıcıyorlardı o bıle bazen yemesi 20-30 dk yı buluyordu.Merhabalar, benim de tecrübeli olan arkadaşlarımıza danışmak istediğim bir konu var. Bebeğini hem emziren hem de biberonla besleyenlere özellikle.
Oğlum sadece anne sütü ile besleniyor ve aksi için bir gereklilik oluşmadığından şimdiye kadar karnını sadece emerek doyurdu. Ama bu hafta bir akşam 2-3 saatliğine dışarı çıkacağım oğlanı da babası ile evde bırakmayı düşünüyorum. Emzirip çıkarım ama yine de ne olur ne olmaz süt bırakacağım eve. Sütü nasıl vereceğimiz konusunda kararsız kaldık. Kaşık biberon düşündüm ama bir yandan da, nadiren vereceğim nasılsa onunla uğraşmak yerine standart yavaş akışlı bir biberon mu alsam diyorum. Meme reddi yapmasından da korkuyorum tabii. Piyasadaki kaşık biberonlardan da bir türlü emin olamadım, kullanışlı oluyor mu, gerçekten iş görüyor mu?Meme reddi yapmayan biberonlara da baktım ama şimdilik anca ayda yılda bir kullanacağım gibi göründüğü için böyle bir yatırım yapmak da gereksiz gibi geldi. Tecrübeli olanların tavsiyelerine açığım bu konuda, şimdiden teşekkür ederim
Bebeğe artık şırınga ile vermek bence de işkence gibi olur. Artık çok küçük değiller bence de bir kaç sefer biberon kullanımı meme reddi yapmaz.Merhabalar, benim de tecrübeli olan arkadaşlarımıza danışmak istediğim bir konu var. Bebeğini hem emziren hem de biberonla besleyenlere özellikle.
Oğlum sadece anne sütü ile besleniyor ve aksi için bir gereklilik oluşmadığından şimdiye kadar karnını sadece emerek doyurdu. Ama bu hafta bir akşam 2-3 saatliğine dışarı çıkacağım oğlanı da babası ile evde bırakmayı düşünüyorum. Emzirip çıkarım ama yine de ne olur ne olmaz süt bırakacağım eve. Sütü nasıl vereceğimiz konusunda kararsız kaldık. Kaşık biberon düşündüm ama bir yandan da, nadiren vereceğim nasılsa onunla uğraşmak yerine standart yavaş akışlı bir biberon mu alsam diyorum. Meme reddi yapmasından da korkuyorum tabii. Piyasadaki kaşık biberonlardan da bir türlü emin olamadım, kullanışlı oluyor mu, gerçekten iş görüyor mu?Meme reddi yapmayan biberonlara da baktım ama şimdilik anca ayda yılda bir kullanacağım gibi göründüğü için böyle bir yatırım yapmak da gereksiz gibi geldi. Tecrübeli olanların tavsiyelerine açığım bu konuda, şimdiden teşekkür ederim
Aynı bizimde o şekilde yapıyor bugün sadece dinledi dinlerken bile gülümsedi peraya iyice baktı ciddi biri öyle seviyim ediyim bi adam değilde o gülümsemesi içtendiHep ayni hikaye kızlar doktor kontrolü konuşmuşsunuz. Bizim doktorumuz baya detaylı inceliyor. 2.ay kontrolü aşıyı da o yaptığı için yarım saat falan sürmüştür heralde. Tüm reflekslerini kontrol ediyor, eviriyor çeviriyor. Bezini açıyor bakıyor. Göz kontrolü yapıyor. Hatta konuşup gülüyor seviyor bir kaç dakkasında da o yüzden de çok gerekli olduğunu düşünüyorum aylık rutin kontrollerin
Yaaa hhahahahabgm21 adeta beni influence ediyorsun mustelanın stick kremini aldım dün bahsettiğin süt artıran lactamili aldım hatta mustela göğüs balsamı demiştin onu bile aldım
Başka varsa söyle onu da alırım
Lactamil umarım ben de de işe yararYaaa hhahahahakız memnun kaldığım ne varsa direk buraya yazıyorum valla daha yok bu kadardı
Bende işe yaradı canım tadıda çok güzel valla sıcak su ile yapıyorum. e bebekte fiyatı daha uygun bilgin olsun, ben bir kaç kutu daha alacağım.Lactamil umarım ben de de işe yararmustela sticke bayıldım.
Ahaha olursa yazarsın artık
Şırınga ıle verebılırsınız ama coook yavas hanu yenıdoganken 30 cc anca ıcıyorlardı o bıle bazen yemesi 20-30 dk yı buluyordu.
Bence bıberon en mantıklısı bır kereden meme reddı yapmaz şahsi fikrim 6 aylık olunca su verırsın bıberonla yıne işe yarar . Bırde cok uçuk bişi alma ben bugun aldım avent küçük boyu 237 ye dusmustu hepsıde . Ama baska cok marka var .
Bebeksiz birkaç saat deneyimi bağımlılık yapmazsa şayet ben de biberonun çok sıkıntı olacağını zannetmiyorumBebeğe artık şırınga ile vermek bence de işkence gibi olur. Artık çok küçük değiller bence de bir kaç sefer biberon kullanımı meme reddi yapmaz.
Avent natural response kullanıyorum ve çok memnunum en azından meme reddi yapmadı bizde
Hayir daha degistiremedim babasi degistircegimi soyleyemeden stok yapmis gelmis elimde 2 kutu kaldi bitsin sma comforta gecicem deneyecegim bi zaten 2 kutu 1 bucuk haftada bitiyo bizimki emmesi cok yok sutum gelsede reddetti memeyi bu aralar karmasa icindeyiz mamayi siringayla veriyorum kasikla veriyorum biberon ariyor halaMamayı değiştiricektin değiştin mi bennde burda görüp sma comfort aldım hadi kızım içmiyor ama oğlum da gazlıydı çok gaz çıkarırdı kendi çıkarsada bazende yardımla şuan öyle gaz çıkarmıyor iyi geldi o konuda
Madem hızlı tüketiyosunuz bi öğün sma bi öğün hipp versen miğdesini kötü yaparmı bilmiyorum tabi ben bitmeden denedim öğlen hipp verdim bi kaç gün sonra bitti az kullandım karışık şekilde günde 2 kez veriyorum sorun olmadı bizde sma çok sulu hippe göre anne sütü gibi duruyor kıvamı rengi ben şaşırmıştım bu nasııl mama diye şaşırma sendeHayir daha degistiremedim babasi degistircegimi soyleyemeden stok yapmis gelmis elimde 2 kutu kaldi bitsin sma comforta gecicem deneyecegim bi zaten 2 kutu 1 bucuk haftada bitiyo bizimki emmesi cok yok sutum gelsede reddetti memeyi bu aralar karmasa icindeyiz mamayi siringayla veriyorum kasikla veriyorum biberon ariyor hala
Ben emziren+mama veren anneydim, başta şırınga kullandım sonra biberon. Şimdi ise sadece emziren anneyim ama bebeğime biberonla süt takviyesi yaptığım zamanlar oluyor ya da anneme vs bırakmam gerektiğinde yine sağılmış sütümü vermek gerekiyor biberonla. Herhangi bir ret yaşamadık. Mamajoo silver kullanıyorum, memnunum.Merhabalar, benim de tecrübeli olan arkadaşlarımıza danışmak istediğim bir konu var. Bebeğini hem emziren hem de biberonla besleyenlere özellikle.
Emme değil de çiğneme hareketleri yapıyor. Özellikle emzirip yatırdığımda.Bebekleriniz uyurken emme refleksi yapıyormu uyanmalarına yakın yapıyolar genelde onu görünce emzirsem mi beklesem mi acaba normal mi bu durum
Kesin gecicem zaten karistirmakta istemiyorum bi o bi oburu bitsin temelli gecicem ikinmaktan poposu kizardi belki bitmeden gecerim ayy cok karmasigim kafami toplayamiyorum cocugun yaptigida lop lop sekilde kuru cikariyor insallah sma ise yarar bi yandan meme reddi bi yandan boynundaki tortikolis bi yandan gaz mahvoldum bugun asi oldu combo yaptik beyin hucrem iki tane falan kaldi gerisi yanıkMadem hızlı tüketiyosunuz bi öğün sma bi öğün hipp versen miğdesini kötü yaparmı bilmiyorum tabi ben bitmeden denedim öğlen hipp verdim bi kaç gün sonra bitti az kullandım karışık şekilde günde 2 kez veriyorum sorun olmadı bizde sma çok sulu hippe göre anne sütü gibi duruyor kıvamı rengi ben şaşırmıştım bu nasııl mama diye şaşırma sende
bgm21 adeta beni influence ediyorsun mustelanın stick kremini aldım dün bahsettiğin süt artıran lactamili aldım hatta mustela göğüs balsamı demiştin onu bile aldım
Başka varsa söyle onu da alırım
Yapıyor benim ki ama acıktığı zamanlarda değil rutin yapıyorBebekleriniz uyurken emme refleksi yapıyormu uyanmalarına yakın yapıyolar genelde onu görünce emzirsem mi beklesem mi acaba normal mi bu durum
Kahkaha attım. Satıcının diğer ürünlerine bakGöğüs balsamını ben de istiyorum ama trendyolda dangalak bir satıcı 149.98 tl ye satıyor, 0.02 kuruş için kargo parası ödemek ile diğer satıcıdan 175 tlye almak arasında ikileme düşmekten yıprandığım için alamıyorum
3 saat sonra yapmaya başladı diyim ilk gördükten yarım saat sonra uyandı emme refleksi ama aynı hareketi ikiside yapıyorEmme değil de çiğneme hareketleri yapıyor. Özellikle emzirip yatırdığımda.
Emme refleksinden kısa bir süre sonra uyanıyor mu? Açlık süresine yakın yapıyorsa rüya beslemesi yapabilirsin bence
Bebeksiz birkaç saat deneyimi bağımlılık yapmazsa şayet ben de biberonun çok sıkıntı olacağını zannetmiyorumAvent ya da Lansinoh düşünmüştüm ben de, onlardan birini tercih edeyim madem. Zaten emziğe bile süt gelmiyor diye agresif tavırlar sergiliyor, kaşık biberon ya da şırıngaya da tahammül edemeyebilir.
Teşekkür ediyorum deneyimlerinizi paylaştığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?