2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yapıyor benim ki ama acıktığı zamanlarda değil rutin yapıyor

Kahkaha attım. Satıcının diğer ürünlerine bak

O tuzağa düşmemek için kendimle mücadele ediyorum. Hayır, sonunda zaten kozmetik ürünleri internetten almak güvenli olmayabilir diye gidip eczaneden 300 tlye alacağım, o olacak

Canım kaka yapmadığı zamanlar değilde 2 günde bir yarım çay kağışı zeytin yağını mamasına koysan rahatlatırmı acaba bizdede tanecikli oluyor küçük küçük ben normal sanıyofum kabız demek mi o
Geçicek sabret az kaldı 1 ay belkide

Koyuyorum hatta her sabah mamaya ekliyorum yinede yapamiyor

Ben de aslında tam olarak bu minvalde kullanacağım biberonu. Arada sırada evde babasıyla ya da anneme bıraktığımda beslenmesi için. İnşallah ben de bebeğimde meme reddine yol açmadan kullanabilirim. Mamajoo’yu da ekliyorum seçenekler arasına, teşekkür ederimm

Uyuyor uyansa sıkacağım. Bu arada aşıyı saat 10.00 gibi oldu bebeğim ve bu saate kadar uyudu hala uyuyor hiç uyanmıyor normal mi bu ya acaba aşı yan etki olarak uyku mu yaptı?
Yok yok korkma benimki de 2 ay aşısında uyudu git sende uyu bebek uyurken. En iyi şey uyumak diğer şeyler bir şekilde halloluyor zaten tek çocuk senin o uyurken bol bol dinlenmeye çalış

Ayy aynı bende böyleyim ben ucuz olan satıcının diğer ürünlerinden ekliyorum ama bu krem vs niyeyse eczaneler daha güvenli geliyor ama fiyat farkı da çok çıkıyor eczacılar maşallah baya ekliyor fiyata

Aslında biz de bir deneme yapmayı planlamıştık, hatta denemeyi geceki bir öğüne denk getirsem belki bu sayede bi kerelik de olsa deliksiz 2 saatten fazla uyuyabilirim gibi hayallerim vardı. Ama biberonu almaması ve yalnız çıkmanın hayal olması ihtimali düşünülünce, kim bilir şimdi kargo ancak yetişir, denemeye fırsat kalmayıverir

3 saat sonra yapmaya başladı diyim ilk gördükten yarım saat sonra uyandı emme refleksi ama aynı hareketi ikiside yapıyor
Gelişimsel bir özeliktir belki bilmiyorum ama açlık sinyali de vermiş gibi duruyorlar. Rüya beslemesini deneyebilirsin bence. Hepsinin gelişimi o kadar farklıki insan kesin şöyledir diyemiyor benimkinin de 2 gündür salyaları kıyafetini ıslatmaya başladı mesela, bu dönemde beklenmeyen bir özellik oysaki

Son düzenleme:
Çok uzun öyle beklemiyorum kendi uyanıyor açıktığında mesela hemen tam uyanmasada ellerini ağzına götürüyor, evet gerçekten farklı ikisiininde aynı şeyi yapması
Peranında ağzında köpükler oluyor

Arkadaşlar benim bebeğim doğduğundan beri kakasını hep gazla birlikte gürültülü şekilde yapıyor. Gürültüsü de öyle böyle değil normal gazdan şiddetli ve ağlama, huzursuzluk genellikle hep var. Bu gürültülü kaka normal mi? Sizin de öyle mi?

Evet öyle bizim de normal mi bilgim yok

Bizde de aynı durum var , ama ilave olarak kakada mukus vardı. Doktor alerjiden süphelendi süt ürünleri dieti yapmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…