2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim oğlumun da öyle. Şimdiye kadar takılmadım ama 2 gündür başka bir şeyler de eşlik etmeye başladı; köpüren kaka ve geceleri aşırı huzursuz, sürekli ıkınmayla bölünen uykular. Gazı olduğu olurdu ama bu kadar şiddetli kriz ilk defa dün gece oldu. Hepsini birleştirince benim de aklıma tabii hemen laktoz intoleransı geldi, inşallah başımıza gelmemiştir ama Ayın 10’unda 2. ay kontrolü olacak, orada doktoruna etraflıca danışmayı düşünüyorum.

Ay, evet. Kesinlikle. Bir de gerçekten anne varken almak istemeyebiliyorlar ama babayla başbaşa kalıp gerçek hayatla yüzleşince seçenekleri kalmıyor

Arkadaşlar sf bebek uyurken sıkılır mı?

Doğrusu nedir bilmiyorum açıkçası ama ben uyurken sıkmam, tedirgin olurum. Uyanınca, emzirmeden önce sık. Sonra gaz çıkarır gibi omzuna alıp patpatla. Hırıltı devam ediyorsa aspiratörle çekmeyi deneyebilirsin. Tazyikli sıkmıyorsan (ben sıkmıyorum) sf sıktıktan sonra birkaç dakika beklemek, mukusun yumuşaması ve kolay çekilmesi açısından iyi olur.

Kızlar benim kız emip 5-10 dk uyudu. Uyanınca gazını çıkarınca omzuma böyle çıkardı. Sanırım hafif balgamlı süt kesiği. Öksürük vs yok, normal mi bu?

Eklentiler

• IMG_7861.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 51
Benim bebeğimin de kakası köpüklü oluyor. Bir de kusması başladı birkaç haftadır. Doktor reflüdür dedi geçiştirdi. Ben de süt ürünlerini tamamen kesip kendimce bir test edeyim diyorum bakalım

Bir türlü uyanmıyor. Aşılardan yüksek ihtimale ama burnuda kötü.

Ay geçmiş olsun, umarım semptomsuz atlatır. Aile hekimine söylersiniz, bebişte belirti yoksa yapılır bence.
Ya aslında bizde test var diye böyle olduk. Bade de hiç belirti yok nerdeyse sadece hapşırmaya başladı. Valla öyle bitik bir haldeyim ki annemi de çağıramıyordum geçer diye. Babam cumartesi geldi badeyi dolaştırdı öptü ama ona da geçmiştir dolayısıyla anneme de böyle giderse çağırıcam Banyo yaptırdım az önce aşı olursa diye yaptırayım değil mi doktoruna da yazdım daha cevap yok. Badeye de tam yatarken bir daha yapmak aklıma geldi dün negatifti

Phaedra uyandı şimdi temizleyebildim şükür. Bebek kendine geldi burnu temizlenince. Burun aspiratörüyle çekince gözleri fal taşı gibi açıldı
Bizde olay oluyor burun temizleme işi. Çığlık kıyamet. Sizlerde de öyle mi? Kolay mı oluyor yoksa. Hayatta tek başıma yapamam sanırım ben.

Bende ilk sütlerimi sağıp buzluğa koymuştum sarı sutler. Bir kaç gündür vermeye çalışıyorum asla içemiyor biberondan. Avent biberon anne memesi gibi olandan. Biberonu çiğniyor dilinde çeviriyor gülüyor emse bile sütü getiremiyor emzik gibi emiyor. Memeyi verdim yapıştı hemen. Dört paket süt boşa gitti kaşıkla verdim döktü şırınga vereyim dedim çok komik oldu ağzında ufacık kaldı

Benim bebeğimin de kakası köpüklü oluyor. Bir de kusması başladı birkaç haftadır. Doktor reflüdür dedi geçiştirdi. Ben de süt ürünlerini tamamen kesip kendimce bir test edeyim diyorum bakalım
Diyetin bir kaç haftadan önce etkisini göstermez canım. Susam tahin de yeme

Lansınoh cok hızlı akıyo kesınlıkle alacaksan avent al ..

Spring05 ahh yaa nasıl bir döngüdür bu sizdeki .. Neyse ha gayret ocağı yarıladık şubat mart sonrası bahar
Çok çok gecmıs olsun ınsallah ablacık kolay atlatır bebege gecmeden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…