- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Ben daha önce buraya yazmıştım sütüm kesildi diye. Çaylar hoşaflar bestlak damla kullanıyorum çok düzenli olmasa da boş göğsümü sagmaya çalışıyorum. Solgar in Nora mayası ve b12 takviyesini aldım yorumlar hrp süt yaptı yazıyor diye. Günde 4 tane içiyorum. Ancak bir göğsümden 3 damla geliyorYaaa hhahahahakız memnun kaldığım ne varsa direk buraya yazıyorum valla daha yok bu kadardı
Benimkide usuttugu günün ertesinde böyle avuç içi kustu balgamlı sümüklü gibiydi akintisini olduğunu bildim çok şükür başına ince şapka taktım ertesi güne geçmiştiKızlar benim kız emip 5-10 dk uyudu. Uyanınca gazını çıkarınca omzuma böyle çıkardı. Sanırım hafif balgamlı süt kesiği. Öksürük vs yok, normal mi bu?
Bira mayası olacakBen daha önce buraya yazmıştım sütüm kesildi diye. Çaylar hoşaflar bestlak damla kullanıyorum çok düzenli olmasa da boş göğsümü sagmaya çalışıyorum. Solgar in Nora mayası ve b12 takviyesini aldım yorumlar hrp süt yaptı yazıyor diye. Günde 4 tane içiyorum. Ancak bir göğsümden 3 damla geliyorbu takviyeyi de mi alsam yorumlar süt artırdı şeklinde. Bana faydası olur mu ki
Ben yavaşca başlayıp sumugun geldiğini anladığım an hemen çekip işi bitiriyorumBizde olay oluyor burun temizleme işi. Çığlık kıyamet. Sizlerde de öyle mi? Kolay mı oluyor yoksa. Hayatta tek başıma yapamam sanırım ben.
Benimde az geliyor sutum sabah ilk sutu saginca 30-40 cc anca geliyor benim bebis her ogun 90-100 iciyor yetmiyor ki aksam sagdigimda 10 cc ancak oluyor. Burda lactamil onermisler bende hemen siparis verdim gercekten cocuk buyutmek mental olarak ayri maddi olarak ayri simdiden cokertti bizi hergun bisey cikiyo ekstradan. Allah saglicakla buyutme kolayligi versin hepimizeBen daha önce buraya yazmıştım sütüm kesildi diye. Çaylar hoşaflar bestlak damla kullanıyorum çok düzenli olmasa da boş göğsümü sagmaya çalışıyorum. Solgar in Nora mayası ve b12 takviyesini aldım yorumlar hrp süt yaptı yazıyor diye. Günde 4 tane içiyorum. Ancak bir göğsümden 3 damla geliyorbu takviyeyi de mi alsam yorumlar süt artırdı şeklinde. Bana faydası olur mu ki
Valla canım denemekten zarar gelmez tadıda çok güzelBen daha önce buraya yazmıştım sütüm kesildi diye. Çaylar hoşaflar bestlak damla kullanıyorum çok düzenli olmasa da boş göğsümü sagmaya çalışıyorum. Solgar in Nora mayası ve b12 takviyesini aldım yorumlar hrp süt yaptı yazıyor diye. Günde 4 tane içiyorum. Ancak bir göğsümden 3 damla geliyorbu takviyeyi de mi alsam yorumlar süt artırdı şeklinde. Bana faydası olur mu ki
Bira mayası olacak
Benimde az geliyor sutum sabah ilk sutu saginca 30-40 cc anca geliyor benim bebis her ogun 90-100 iciyor yetmiyor ki aksam sagdigimda 10 cc ancak oluyor. Burda lactamil onermisler bende hemen siparis verdim gercekten cocuk buyutmek mental olarak ayri maddi olarak ayri simdiden cokertti bizi hergun bisey cikiyo ekstradan. Allah saglicakla buyutme kolayligi versin hepimize
Valla canım denemekten zarar gelmez tadıda çok güzelbende solgarın b12 takviyesini kullanıyorum en başından beri ,işe yaradığını söyleyemem bitsin bir daha almam..
Mukuslu ve kanlı kakaBirde süt alerjisinden bahsetmişsiniz. Bizim de mi var diye iki gündür düşünüyordum bende. Gazı olunca çocuk hiç uyumuyor karnı gurul gurul. Saatlerce uğraştırıyor. Yani ne yemiş olabilirim diye düşünüyorum gaz yapan bişey yemiyorum. Her sabah 6 8 arası uyurken ıkınıyor. Çok zor yapıyor yani. Süt alerjisi olduğu başka şekilde anlaşılır mı?
Ay bilmiyorum ki ev 23.5-24 arası sıcaklıkta. kakası vs de hep normalBenimkide usuttugu günün ertesinde böyle avuç içi kustu balgamlı sümüklü gibiydi akintisini olduğunu bildim çok şükür başına ince şapka taktım ertesi güne geçmişti
Ben aşıya götürmeden önce bir çay kaşığı calpol içirdim saat 10.00 gibiydi. Eve gelirken bi uyudu yavrum akşama kadar doğru düzgün uyanmadı. Uykusunda çok ıhlıyordu saat 16.30 gibi tekrar calpol verdim. Bizde aşırı uyku yaptı aşılar bi de uykusunda ıhladı. Uyurkende bazen ağladı sadece.Sabah aşımız varkıyamam zaten bugün kaç saat uyumadı huzursuzdu aşıdan sonra düşünemiyorum sabaha papatya çayı içerek güne başlayacağım Ateş falan olmaz inşallah birde çocuk doktoruna randevumuz var kalça usg falan nasıl çekiliyor? Yarın yani bugün gazam mübarek olsun
Canım bence o normal. Benimki de genelde sabaha karşı olan emzirmemden sonra başlıyor gaz çıkarmak için ve dediğin gibi çok uzun sürüyor. Bence gün içinde emerken aldıkları havadan kaynaklı. Çünkü bazen benimki emerken bile bi anda geğiriyor, demek ki baya hava yutuyor. E bağırsaklar da yeni yeni düzgün çalışmayı öğreniyor, sabaha karşı biriken gaz zorluyor gibi.Birde süt alerjisinden bahsetmişsiniz. Bizim de mi var diye iki gündür düşünüyordum bende. Gazı olunca çocuk hiç uyumuyor karnı gurul gurul. Saatlerce uğraştırıyor. Yani ne yemiş olabilirim diye düşünüyorum gaz yapan bişey yemiyorum. Her sabah 6 8 arası uyurken ıkınıyor. Çok zor yapıyor yani. Süt alerjisi olduğu başka şekilde anlaşılır mı?
Dün eltimle konuşurken calpol uyku yapıyor dedi. Büyük çocuğuna bile hala calpol verdiğinde direkt uykulu hale geçiyormuş. Belki de o yüzden uyudu minik YağmurBen aşıya götürmeden önce bir çay kaşığı calpol içirdim saat 10.00 gibiydi. Eve gelirken bi uyudu yavrum akşama kadar doğru düzgün uyanmadı. Uykusunda çok ıhlıyordu saat 16.30 gibi tekrar calpol verdim. Bizde aşırı uyku yaptı aşılar bi de uykusunda ıhladı. Uyurkende bazen ağladı sadece.
Bilmiyorum olabilir. Ama 1. ay aşısında da böyle uyumuştu. O zaman calpol vermemiştim.Dün eltimle konuşurken calpol uyku yapıyor dedi. Büyük çocuğuna bile hala calpol verdiğinde direkt uykulu hale geçiyormuş. Belki de o yüzden uyudu minik Yağmur
Calpol uyku yapmış canım aşı değil önce vermişsin ya o vücudunu rahatlattı demekkiBen aşıya götürmeden önce bir çay kaşığı calpol içirdim saat 10.00 gibiydi. Eve gelirken bi uyudu yavrum akşama kadar doğru düzgün uyanmadı. Uykusunda çok ıhlıyordu saat 16.30 gibi tekrar calpol verdim. Bizde aşırı uyku yaptı aşılar bi de uykusunda ıhladı. Uyurkende bazen ağladı sadece.
Ay bilmiyorum ki ev 23.5-24 arası sıcaklıkta. kakası vs de hep normalBunun ardından çok fazla salyası aktı, balgam değil de salyayla süt kesiği mi acaba diye düşündüm.
Kızlar bebeğimin ateşi var mı diye kontrol ediyorum ama yok sanırım yani alnı sıcak ama yanakları falan normal soğuk ılık yani ateşi yoktur demi bu durumda? Olsa çünkü yanaklarıda sıcak olurdu herhalde. Annemde olduğum için ateş ölçerim yok unutmuşum evdesize sorma sebebimde annem baska odada uyuyor onu uyandırmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?