2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar Allah askına yasayan başına gelen varsa sivilcelere bi çözümünüz var mı? Yüzüm hamilelikten önce daha iyiydi hamileyken sivilceler arttı şimdi hala devam ediyor napacağımı şaşırdım artık aynaya bakmak istemiyorum ya

Yaaa hhahahaha kız memnun kaldığım ne varsa direk buraya yazıyorum valla daha yok bu kadardı
Ben daha önce buraya yazmıştım sütüm kesildi diye. Çaylar hoşaflar bestlak damla kullanıyorum çok düzenli olmasa da boş göğsümü sagmaya çalışıyorum. Solgar in Nora mayası ve b12 takviyesini aldım yorumlar hrp süt yaptı yazıyor diye. Günde 4 tane içiyorum. Ancak bir göğsümden 3 damla geliyor bu takviyeyi de mi alsam yorumlar süt artırdı şeklinde. Bana faydası olur mu ki

Kızlar benim kız emip 5-10 dk uyudu. Uyanınca gazını çıkarınca omzuma böyle çıkardı. Sanırım hafif balgamlı süt kesiği. Öksürük vs yok, normal mi bu?
Benimkide usuttugu günün ertesinde böyle avuç içi kustu balgamlı sümüklü gibiydi akintisini olduğunu bildim çok şükür başına ince şapka taktım ertesi güne geçmişti

Bira mayası olacak

Bizde olay oluyor burun temizleme işi. Çığlık kıyamet. Sizlerde de öyle mi? Kolay mı oluyor yoksa. Hayatta tek başıma yapamam sanırım ben.
Ben yavaşca başlayıp sumugun geldiğini anladığım an hemen çekip işi bitiriyorum
Yavru küçük bir şok etkisi gibi bakmıştı ağlamıştı ilk ..ama ondan sonra hiç ağlamadi sorun çıkartmıyor

Benimde az geliyor sutum sabah ilk sutu saginca 30-40 cc anca geliyor benim bebis her ogun 90-100 iciyor yetmiyor ki aksam sagdigimda 10 cc ancak oluyor. Burda lactamil onermisler bende hemen siparis verdim gercekten cocuk buyutmek mental olarak ayri maddi olarak ayri simdiden cokertti bizi hergun bisey cikiyo ekstradan. Allah saglicakla buyutme kolayligi versin hepimize

Valla canım denemekten zarar gelmez tadıda çok güzel bende solgarın b12 takviyesini kullanıyorum en başından beri ,işe yaradığını söyleyemem bitsin bir daha almam..

Bira mayası olacak

Valla canım denemekten zarar gelmez tadıda çok güzel bende solgarın b12 takviyesini kullanıyorum en başından beri ,işe yaradığını söyleyemem bitsin bir daha almam..

Kızlar ben azalan sütümü yalnızca emzirerek arttırdım, hiç takviye vs kullanmadım ve yeterli olduğuna da eminim (kilo ve çiş takibi) ama göğüslerim sütüm azalmadan önce olduğu gibi sertleşmiyordu hiç, burada da konuştuk hatta. Bu gece bir aydır ilk kez sertleşmiş şekilde uyandım, birkaç gündür de alkolsüz bira içiyorum. Onun etkisi diye düşünüyorum.

Sabah aşımız var kıyamam zaten bugün kaç saat uyumadı huzursuzdu aşıdan sonra düşünemiyorum sabaha papatya çayı içerek güne başlayacağım Ateş falan olmaz inşallah birde çocuk doktoruna randevumuz var kalça usg falan nasıl çekiliyor? Yarın yani bugün gazam mübarek olsun

Birde süt alerjisinden bahsetmişsiniz. Bizim de mi var diye iki gündür düşünüyordum bende. Gazı olunca çocuk hiç uyumuyor karnı gurul gurul. Saatlerce uğraştırıyor. Yani ne yemiş olabilirim diye düşünüyorum gaz yapan bişey yemiyorum. Her sabah 6 8 arası uyurken ıkınıyor. Çok zor yapıyor yani. Süt alerjisi olduğu başka şekilde anlaşılır mı?

Mukuslu ve kanlı kaka

Benimkide usuttugu günün ertesinde böyle avuç içi kustu balgamlı sümüklü gibiydi akintisini olduğunu bildim çok şükür başına ince şapka taktım ertesi güne geçmişti
Ay bilmiyorum ki ev 23.5-24 arası sıcaklıkta. kakası vs de hep normal Bunun ardından çok fazla salyası aktı, balgam değil de salyayla süt kesiği mi acaba diye düşündüm.

Kızlar bebeğimin ateşi var mı diye kontrol ediyorum ama yok sanırım yani alnı sıcak ama yanakları falan normal soğuk ılık yani ateşi yoktur demi bu durumda? Olsa çünkü yanaklarıda sıcak olurdu herhalde. Annemde olduğum için ateş ölçerim yok unutmuşum evde size sorma sebebimde annem baska odada uyuyor onu uyandırmak istemiyorum.

Ben aşıya götürmeden önce bir çay kaşığı calpol içirdim saat 10.00 gibiydi. Eve gelirken bi uyudu yavrum akşama kadar doğru düzgün uyanmadı. Uykusunda çok ıhlıyordu saat 16.30 gibi tekrar calpol verdim. Bizde aşırı uyku yaptı aşılar bi de uykusunda ıhladı. Uyurkende bazen ağladı sadece.

Canım bence o normal. Benimki de genelde sabaha karşı olan emzirmemden sonra başlıyor gaz çıkarmak için ve dediğin gibi çok uzun sürüyor. Bence gün içinde emerken aldıkları havadan kaynaklı. Çünkü bazen benimki emerken bile bi anda geğiriyor, demek ki baya hava yutuyor. E bağırsaklar da yeni yeni düzgün çalışmayı öğreniyor, sabaha karşı biriken gaz zorluyor gibi.

Bir de bugğn şunu fark ettim, ana kucağını bi tık daha dik konuma getirdim dün. kaka ve gaz daha sık ve kolay çıktı. Maşallah bu sabah henüz gazla ilgili sorun yaşamadık.

Dün eltimle konuşurken calpol uyku yapıyor dedi. Büyük çocuğuna bile hala calpol verdiğinde direkt uykulu hale geçiyormuş. Belki de o yüzden uyudu minik Yağmur

Dün eltimle konuşurken calpol uyku yapıyor dedi. Büyük çocuğuna bile hala calpol verdiğinde direkt uykulu hale geçiyormuş. Belki de o yüzden uyudu minik Yağmur
Bilmiyorum olabilir. Ama 1. ay aşısında da böyle uyumuştu. O zaman calpol vermemiştim.

Calpol uyku yapmış canım aşı değil önce vermişsin ya o vücudunu rahatlattı demekki

Ay bilmiyorum ki ev 23.5-24 arası sıcaklıkta. kakası vs de hep normal Bunun ardından çok fazla salyası aktı, balgam değil de salyayla süt kesiği mi acaba diye düşündüm.

Endişelenme, evde hasta kimse yoksa hasta değildir zaten. Akıntı falan kaynaklı Balgam olsa devamı gelir. Sen takip et yine, burnu tıkanırsa açarsın, zaten yapacak başka bir şey olmuyor bu aşamada.

Anneler anlar bir şekilde ölçmeden bilemezsin aslında ama zaten bir huzursuzluğu yoksa, aşı kaynaklı az bir ateşi olsa bile müdahale etmene gerek yok bence.38 üstü müdahale etmek daha doğru, onı da anlarsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…