2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebeğim sürekli elini emiyo hep emmek istiyo bu normal mi sadece anne sütü alıyor doymuyor mu diyicem ama olmsı gereken kılosunun üstünde acaba doymuyor mu gece kaldırmıyorum kendı 3 saate bir kalkıyor ama gun içinde devamlı meme normal mi bu

Diyetin bir kaç haftadan önce etkisini göstermez canım. Susam tahin de yeme
Oo her gün küçük bir kase yiyordum oysaki Tamam sadece sorun şu ki doktor gaz yapan gıdaları da yeme dedi. Bir baktım internete bütün meyve ve sebzeler gaz yapıyor. Bakliyatlar, süt ürünlerinin hepsi. Geriye yiyeceğim hiçbir şey kalmadı pirinç, ıspanak ve muz sadece

Merhaba canlar. Biz 5. Haftaya girdik. Son 3 aksamdir inanılmaz bir huysuzluk var. Kucak dışında durmuyor. Kucakta bile ağlamaktan nefesi kesilecek hale geliyor. 5. Hafta atak haftası falan diyorlardı. Onu mu yaşıyoruz acaba?

Yüksek ihtimalle atak haftasındandır. Bir kaç gün sabret sonra yeni bir beceriyle beraber düzeliyor zaten.

Spring05 ahh yaa nasıl bir döngüdür bu sizdeki .. Neyse ha gayret ocağı yarıladık şubat mart sonrası bahar
Çok çok gecmıs olsun ınsallah ablacık kolay atlatır bebege gecmeden ..
Of gerçekten inşallah inşallah aşıyı yaptırdım bebeğe, doktor dediki tüm kış döneminde covid influenza beta riski var şuan çok yaygın. Bütün kış yaptırmamak demek bu o zaman dedi mantıklı geldi olduk geldik şimdi.

Ya bizde test olmasa covid olduğumuzu anlamayacaktık bile aslında

Allah korusun sizi. Didimde üç kişi covidten dolayı hayatını kaybetmiş sanırım tekrar meydana cıktı bu hastalık.

Allah korusun sizi. Didimde üç kişi covidten dolayı hayatını kaybetmiş sanırım tekrar meydana cıktı bu hastalık.
Bencede durum çok kötü sağlık ocağındaki doktor benim velimdi oğlunu sordum nasıl diye. Onlar hala o okula devam ediyor çok kalabalık bir okuldu. Sınıfa 2 3 kişi geliyormuş, bu sene geçen seneden çok daha kötü diyor. Mart a az kaldı inşallah

Cok zor işimiz. Etrafımdaki herkes hasta oglumu yeni toparladım cok sükür küçüğe geçmedi kardesini sevmek istiyor oyunlarla uzaklastırıyorum yaşlandım resmen nasıl geçicek bu kış bakalım

Cok zor işimiz. Etrafımdaki herkes hasta oglumu yeni toparladım cok sükür küçüğe geçmedi kardesini sevmek istiyor oyunlarla uzaklastırıyorum yaşlandım resmen nasıl geçicek bu kış bakalım
Benimki bir haftadır iyiydi.Şimdi yine burnu akmaya başladı. Küçüğe geçecek diye korkuyorum kalbim çarpıyor panik atak oldum resmen. Tekrar hastanede yatsın istemiyorum

Benimki bir haftadır iyiydi.Şimdi yine burnu akmaya başladı. Küçüğe geçecek diye korkuyorum kalbim çarpıyor panik atak oldum resmen. Tekrar hastanede yatsın istemiyorum
İyileşti sanıyoruz tekrar ediyor o yüzden bırakmıyorum iyileşti diye bende aynıyım aklım cıkıyor bebeğin sabaha karsı burnu tıkanıyor bazen eyvah diyorum ama cok sükür hasta değil kısır döngü oldu bu hastalık resmen kimseyle görüsmek istemiyorum bu yüzden şu bebeleri biraz büyütsek iyiydi

2 cocuklu anneler sarımsaklı zeytinyağı alın müthis bişey hemen toparlıyor ayak altına sürüyorum her aksam yatarken cok işe yaradı

Keşifteler canım. Benimkide aynı

Tugce süt alerjisi bazı bebeklerde bağırsak tepkili oluyor bazısında cilt tepkili.kiminde geçmeyen gaz huzursuzluk sümüksü kaka gürültülü kaka son aşamada kanlı kaka yaparken kiminde de cildinde alerji geçmeyen pişik vb şeklinde kendini gösteriyor.

Kızlar evdeki tartı doğruymuş bu arada 5535 çıktı hemşire 5200 yazdı bezi var diye sıfır bez taktık ona rağmen düşük yazıyor 23 aralıkta 4750 ymiş çok şükür
Hemşire de fazla kısmış yazarken, bizimki sadece 100 gr eksik yazıyor Neyse ama önemli olan güzel kilo almış bebiş

Kızlar evdeki tartı doğruymuş bu arada 5535 çıktı hemşire 5200 yazdı bezi var diye sıfır bez taktık ona rağmen düşük yazıyor 23 aralıkta 4750 ymiş çok şükür
300 gram eksiltmesi çok saçma değilmi yahu bizim ebemiz ben zaten hep kendim aynı oranda kıyafette aynı tartıda tarttığım için tam yazıyorum diyor sadece böyle 50 60 küsür Çıkarsa onu düz yazıyor sizinki baya kırpmış neyse sağlık olsun sen nasıl oldun bu arada iyiymişsin

Bende bilmiyorum ya gerçekten okula göndermek yanlış bir fikirdi galiba keşke eve birini alsaydık diye düşünüyorum artık gerçi ablada otobüsle filan gelecek aynı şeyler ne yapıcaz hiç bilmiyorum. Annemlerin o tarafa taşınmayı düşünüyorum artık tek başına olmuyor böyle bende yaşlandım çöktüm resmen

En sevdiğim mevsim zehir oldu bana da bu yüzden böyle olacağını bilseydim okula başlamadan yapardım ikinciyi, iki küçük çocukla tek başıma kafayı yediğimle kalırdım en azından. Ben de çok korkuyorum ama tecrübe kazandık, bir daha aynı şeyler yaşanmasın diye elimizden geleni yaparız diye düşünüyorum. Bir de diğer virüsler rsv kadar amansız değildir diye umuyorum

Hemşire de fazla kısmış yazarken, bizimki sadece 100 gr eksik yazıyor Neyse ama önemli olan güzel kilo almış bebiş
Haha bana da çok geldi ama bir şey diyemedim çok şükür gerçekten, bir de bu kargaşada süt yetiyor mu diye düşünmek istemiyordum en azından beslenme tamam
Banada çok geldi ya en kötü senaryoyu yazıyor herhalde onunda tartıya güveni yok ben iyileştim çok şükür ya boğazım kuru ve hafif gıcık öksürük kaldı. Ama iki gün önce baya yoğun öksürük vardı zor nefes alıyordum. Bir de hayatımda hiç sigara içmedim devlet kaç doz dediyse o kadar biontech oldum şu hale bak. Bade yeni doğmuştu 15 günlük filan ilk dozu olduk doktor ol dedi oldum. Şimdi ilk badeyle ben oldum Daha bir salgın çıkarsa aşı olmayı artık bende düşünmüyorum. Aşı karşıtı kişilerden nefret ederdim şimdi öyle olmaya başladım

Bende annemi çağırıyorum ihtiyacım oldukça yakınız cok sükür cok mu uzak annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…