- 24 Kasım 2022
- 423
- 1.148
- 43
- 24
Oo her gün küçük bir kase yiyordum oysakiDiyetin bir kaç haftadan önce etkisini göstermez canım. Susam tahin de yeme
Yüksek ihtimalle atak haftasındandır. Bir kaç gün sabret sonra yeni bir beceriyle beraber düzeliyor zaten.Merhaba canlar. Biz 5. Haftaya girdik. Son 3 aksamdir inanılmaz bir huysuzluk var. Kucak dışında durmuyor. Kucakta bile ağlamaktan nefesi kesilecek hale geliyor. 5. Hafta atak haftası falan diyorlardı. Onu mu yaşıyoruz acaba?
Of gerçekten inşallah inşallahSpring05 ahh yaa nasıl bir döngüdür bu sizdeki .. Neyse ha gayret ocağı yarıladık şubat mart sonrası bahar
Çok çok gecmıs olsun ınsallah ablacık kolay atlatır bebege gecmeden ..
Allah korusun sizi. Didimde üç kişi covidten dolayı hayatını kaybetmişOf gerçekten inşallah inşallahaşıyı yaptırdım bebeğe, doktor dediki tüm kış döneminde covid influenza beta riski var şuan çok yaygın. Bütün kış yaptırmamak demek bu o zaman dedi mantıklı geldi olduk geldik şimdi.
Ya bizde test olmasa covid olduğumuzu anlamayacaktık bile aslında
Bencede durum çok kötüAllah korusun sizi. Didimde üç kişi covidten dolayı hayatını kaybetmişsanırım tekrar meydana cıktı bu hastalık.
Cok zor işimiz. Etrafımdaki herkes hasta oglumu yeni toparladım cok sükür küçüğe geçmedi kardesini sevmek istiyor oyunlarla uzaklastırıyorum yaşlandım resmen nasıl geçicek bu kış bakalımOf gerçekten inşallah inşallahaşıyı yaptırdım bebeğe, doktor dediki tüm kış döneminde covid influenza beta riski var şuan çok yaygın. Bütün kış yaptırmamak demek bu o zaman dedi mantıklı geldi olduk geldik şimdi.
Ya bizde test olmasa covid olduğumuzu anlamayacaktık bile aslında
Benimki bir haftadır iyiydi.Şimdi yine burnu akmaya başladı. Küçüğe geçecek diye korkuyorum kalbim çarpıyor panik atak oldum resmen. Tekrar hastanede yatsın istemiyorumCok zor işimiz. Etrafımdaki herkes hasta oglumu yeni toparladım cok sükür küçüğe geçmedi kardesini sevmek istiyor oyunlarla uzaklastırıyorum yaşlandım resmen nasıl geçicek bu kış bakalım
İyileşti sanıyoruz tekrar ediyor o yüzden bırakmıyorum iyileşti diye bende aynıyım aklım cıkıyor bebeğin sabaha karsı burnu tıkanıyor bazen eyvah diyorum ama cok sükür hasta değil kısır döngü oldu bu hastalık resmen kimseyle görüsmek istemiyorum bu yüzden şu bebeleri biraz büyütsek iyiydiBenimki bir haftadır iyiydi.Şimdi yine burnu akmaya başladı. Küçüğe geçecek diye korkuyorum kalbim çarpıyor panik atak oldum resmen. Tekrar hastanede yatsın istemiyorum
Keşifteler canım. Benimkide aynıKızlar bebeğim sürekli elini emiyo hep emmek istiyo bu normal mi sadece anne sütü alıyor doymuyor mu diyicem ama olmsı gereken kılosunun üstünde acaba doymuyor mu gece kaldırmıyorum kendı 3 saate bir kalkıyor ama gun içinde devamlı meme normal mi bu
Hemşire de fazla kısmış yazarken, bizimki sadece 100 gr eksik yazıyorKızlar evdeki tartı doğruymuş bu arada 5535 çıktı hemşire 5200 yazdı bezi var diye sıfır bez taktık ona rağmen düşük yazıyor23 aralıkta 4750 ymiş çok şükür
300 gram eksiltmesi çok saçma değilmi yahuKızlar evdeki tartı doğruymuş bu arada 5535 çıktı hemşire 5200 yazdı bezi var diye sıfır bez taktık ona rağmen düşük yazıyor23 aralıkta 4750 ymiş çok şükür
Bende bilmiyorum ya gerçekten okula göndermek yanlış bir fikirdi galiba keşke eve birini alsaydık diye düşünüyorum artıkCok zor işimiz. Etrafımdaki herkes hasta oglumu yeni toparladım cok sükür küçüğe geçmedi kardesini sevmek istiyor oyunlarla uzaklastırıyorum yaşlandım resmen nasıl geçicek bu kış bakalım
Benimki bir haftadır iyiydi.Şimdi yine burnu akmaya başladı. Küçüğe geçecek diye korkuyorum kalbim çarpıyor panik atak oldum resmen. Tekrar hastanede yatsın istemiyorum
Haha bana da çok geldi ama bir şey diyemedimHemşire de fazla kısmış yazarken, bizimki sadece 100 gr eksik yazıyorNeyse ama önemli olan güzel kilo almış bebiş
Banada çok geldi ya en kötü senaryoyu yazıyor herhalde onunda tartıya güveni yok300 gram eksiltmesi çok saçma değilmi yahubizim ebemiz ben zaten hep kendim aynı oranda kıyafette aynı tartıda tarttığım için tam yazıyorum diyor sadece böyle 50 60 küsür Çıkarsa onu düz yazıyor sizinki baya kırpmış neyse sağlık olsun sen nasıl oldun bu arada iyiymişsin
Bende annemi çağırıyorum ihtiyacım oldukça yakınız cok sükür cok mu uzak annenBende bilmiyorum ya gerçekten okula göndermek yanlış bir fikirdi galiba keşke eve birini alsaydık diye düşünüyorum artıkgerçi ablada otobüsle filan gelecek aynı şeyler ne yapıcaz hiç bilmiyorum. Annemlerin o tarafa taşınmayı düşünüyorum artık tek başına olmuyor böyle bende yaşlandım çöktüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?