Çok yakın sayılmaz o Bostancı ben Kartal ama araba kullanmayı bilmiyor metroyla geliyor işte. Evden çıkıp gelmesi bir saati buluyorBende annemi çağırıyorum ihtiyacım oldukça yakınız cok sükür cok mu uzak annen
Yok canım ya hiç öyle düşünme iki küçük çocuk inan çok çok zor. Mecbur yine ya okula gidecekti ya tv izleyecekti ortası inan yok yetişemiyorsun ki. İnan temel ihtiyaçlarına bile fırsat kalmıyor çiş yapmak yemek yemek gibi. Bence sizin yaş aralığı çok iyi iki üç ay sonra feraha çıkıcaz umarımEn sevdiğim mevsim zehir oldu bana da bu yüzdenböyle olacağını bilseydim okula başlamadan yapardım ikinciyi, iki küçük çocukla tek başıma kafayı yediğimle kalırdım en azından. Ben de çok korkuyorum ama tecrübe kazandık, bir daha aynı şeyler yaşanmasın diye elimizden geleni yaparız diye düşünüyorum. Bir de diğer virüsler rsv kadar amansız değildir diye umuyorum
Bende bilmiyorum ya gerçekten okula göndermek yanlış bir fikirdi galiba keşke eve birini alsaydık diye düşünüyorum artıkgerçi ablada otobüsle filan gelecek aynı şeyler ne yapıcaz hiç bilmiyorum. Annemlerin o tarafa taşınmayı düşünüyorum artık tek başına olmuyor böyle bende yaşlandım çöktüm resmen
İnsallah geçer canım. Son 3 gün bayağı mahvoldu bizi de mahvetti. Babasının göğsü hariç uyumuyor :) babası işten gelir gelmez o yorgunlukta göğsüne alıp şarkı söyleyince hemen uyuyor :)Yüksek ihtimalle atak haftasındandır. Bir kaç gün sabret sonra yeni bir beceriyle beraber düzeliyor zaten.
Uzun zaman sonra aynaya dikkatli bakında ön tarafta beyaz saçım çıkmış ne kadar kötü hissettim kenndimiCok zor işimiz. Etrafımdaki herkes hasta oglumu yeni toparladım cok sükür küçüğe geçmedi kardesini sevmek istiyor oyunlarla uzaklastırıyorum yaşlandım resmen nasıl geçicek bu kış bakalım
8.haftayı emojiler ile anlatmak istesem şöyle olurdu.8. Hafta atağı nasıl oluyor? 5 gibi mi daha mı şiddetliOna göre şu günlerimizi yorumlayacağım dünden beri çığlık kıyamet
Geçiyor canım merak etme :) ver babasına sende bol bol dinlen :)İnsallah geçer canım. Son 3 gün bayağı mahvoldu bizi de mahvetti. Babasının göğsü hariç uyumuyor :) babası işten gelir gelmez o yorgunlukta göğsüne alıp şarkı söyleyince hemen uyuyor :)
Çok yakın sayılmaz o Bostancı ben Kartal ama araba kullanmayı bilmiyor metroyla geliyor işte. Evden çıkıp gelmesi bir saati buluyor
Aynı seyi yasadımmm dün baktım aynaya saçımın ortalarında kırlar artmısUzun zaman sonra aynaya dikkatli bakında ön tarafta beyaz saçım çıkmış ne kadar kötü hissettim kenndimievet bende kendimi tükenmiş hissetmeye başladım karla karışık yağmur başladı bi yağsa şöyle dolu dolu bi kar gecen senede yağmadı istanbula kar mikrobu öldürür derler ya doğru olsun yağsın bitsin şu hastalık
Evet stres gerçekten bende 1 ay gögüslerine bakıyorum nefeslerini dinliyorum hasta olucaklar korkusu olmasa belki daha rahat geçicek ama elde değilAynı seyi yasadımmm dün baktım aynaya saçımın ortalarında kırlar artmıscok moralim bozuldu stresten oluyor hep cocuklar hasta olunca stresten napcagımızı bilemiyoruz zaten
Böyle stresli kışı gecircez anlasılanEvet stres gerçekten bende 1 ay gögüslerine bakıyorum nefeslerini dinliyorum hasta olucaklar korkusu olmasa belki daha rahat geçicek ama elde değil
2 3 gündür benimki de elini keşfetti onu yaliyor emzik tutan bir bek olmasına rağmenKızlar bebeğim sürekli elini emiyo hep emmek istiyo bu normal mi sadece anne sütü alıyor doymuyor mu diyicem ama olmsı gereken kılosunun üstünde acaba doymuyor mu gece kaldırmıyorum kendı 3 saate bir kalkıyor ama gun içinde devamlı meme normal mi bu
Bende ilkinde tam 4. Ayda başlamıştım bu ablayla bu haftada yok mesela o hala hastaymışÇocuğu okula göndermenin alternatifi, özel hayatında neler yaptığını, kimlerle görüştüğünü, nerelere girip çıktığını bilmediğin ve muhtemelen okula giden kendi çocukları veya torunları olan bir yardımcı tutmak ise, bence en doğrusunu yapmışsın. Ben korkumdan temizliğe bile kimseyi almıyorum bir süredir, ilk oğlumda mecburen yardımcı tutmuştuk dört aylıkken ama kalbim ağzımdaydı hep.
Okula başladığı ilk sene her çocuk hasta oluyor, o konuda yapacak bir şey yok. Seneye yaşayacağınız şeyi şimdi yaşıyorsunuz aslında. İyi tarafından bakarsak, seneye daha rahat edeceksiniz. Bebişlere geçmese keşke ama kardeşten kapmayan da çok alakasız yerlerden kapabiliyor, bebişlerimize elimizden geldiğince sağlam bir bağışıklık sistemi oluşturmaya çalışacağız, elimizden gelen başla bir şey yok gibi görünüyor
Ay benimki de öyle bir eliyle elini emip, diğer eliyle de saçını çekiyor2 3 gündür benimki de elini keşfetti onu yaliyor emzik tutan bir bek olmasına rağmen
Haha bana da çok geldi ama bir şey diyemedimçok şükür gerçekten, bir de bu kargaşada süt yetiyor mu diye düşünmek istemiyordum en azından beslenme tamam
Banada çok geldi ya en kötü senaryoyu yazıyor herhalde onunda tartıya güveni yokben iyileştim çok şükür ya boğazım kuru ve hafif gıcık öksürük kaldı. Ama iki gün önce baya yoğun öksürük vardı zor nefes alıyordum. Bir de hayatımda hiç sigara içmedim devlet kaç doz dediyse o kadar biontech oldum şu hale bak. Bade yeni doğmuştu 15 günlük filan ilk dozu olduk doktor ol dedi oldum. Şimdi ilk badeyle ben oldum Daha bir salgın çıkarsa aşı olmayı artık bende düşünmüyorum. Aşı karşıtı kişilerden nefret ederdim şimdi öyle olmaya başladım
Bende ilkinde tam 4. Ayda başlamıştım bu ablayla bu haftada yok mesela o hala hastaymışO olmayınca her şey daha da kötü tabii yine az önce mutfağı toplarken pusetine koydum beni izlesin diye. Boğazına balgam geldi puset yer her yer kusmuk az da kusmuyor mübarek
Öyle öyle başka yapacak bir şey yok grip aşısı oldunuz mu siz ben daha olmayı düşünmüyorum bu yıl. Belimiz doğrulmadı zaten
Kızlar bebeğim sürekli elini emiyo hep emmek istiyo bu normal mi sadece anne sütü alıyor doymuyor mu diyicem ama olmsı gereken kılosunun üstünde acaba doymuyor mu gece kaldırmıyorum kendı 3 saate bir kalkıyor ama gun içinde devamlı meme normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?