Dün bütün gece bana yaptığı gibiParmağını emer gibi emiyorsa uykuya dalmak için destek arıyor olabilir ama kafasını iki yana sallayarak elini ağzına sokmaya çalışıyorsa muhtemelen meme istiyordur. Bu aylarda bebek her istediğinde emzirmek gerek aslında. Doymuyor diye düşünmemeli. Sırf açlıkla bağlantılı değil meme ihtiyaçları. Bir de günün bazı zamanları (genelde gece) depolamak istermiş gibi uzun emmek isteyebiliyorlar.
Ay canım ben de öyle diyordum ama baktım çocuk emme sayısını azalttı, emzikle susuyor. Çok çok açıktığında emiyor ama onda bile azıcık doyunca ağlayıp bırakmaya başladıSelam güzel annişler
Tesadüfen silikon meme ucu vermeden aldı memeyişok oldum bilseydim daha önce yapardım oh kurtuldum ondan
Deme ya inşallah öyle olmaz bence başlamasaydn belki zmnla alışırdi ki nsl silikona aliştysa dicem ama kıyamıyoruz ki bnmde öyle yapsa bende yine alacam yapacak bir şey yokAy canım ben de öyle diyordum ama baktım çocuk emme sayısını azalttı, emzikle susuyor. Çok çok açıktığında emiyor ama onda bile azıcık doyunca ağlayıp bırakmaya başladıdün öğleden sonra tekrar başladık uca, inşallah senin bizim gibi olmaz
Ya herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yaniAy canım ben de öyle diyordum ama baktım çocuk emme sayısını azalttı, emzikle susuyor. Çok çok açıktığında emiyor ama onda bile azıcık doyunca ağlayıp bırakmaya başladıdün öğleden sonra tekrar başladık uca, inşallah senin bizim gibi olmaz
Bilmiyorum hiç. Ara sıra benim kızda öksürüyor bir kaç gündür ama tükürük kaçırmış gibi genelde. Onun dışında iyi. Sürekli hasta mı acaba diye düşünmek çok can sıkıcıŞimdi doktora gideceğiz aslında tekrar hasta mı oldu öğreneceğiz ama anneler bir sorum olacak bu bebişler hep hapşırıyor aslında bunun hastalık mı yoksa normal bir hapşırık mı olduğunu nasıl anlayacağız burnu akmıyor ama ardından öksürük oluyor bazende normal hapşırıp geçiyor
Gerçekten öyle bende bazen burnunu açtım ondan öksürüyor galiba serum kaçtı boğazına diyorum sonra evham yapıyorum acaba hasta mı diye geçen 2. Ay kontrolü olmasa boğazlarının acıdığını da anlamayacaktık mama içerken ya da emerken bırakınca ağlıyordu bende gaz sanmıştım meğer boğazı acıyormuş ama bir çok sebebi de olabilir ah şu kışı bir atlatsak sağ salim hastalıksızBilmiyorum hiç. Ara sıra benim kızda öksürüyor bir kaç gündür ama tükürük kaçırmış gibi genelde. Onun dışında iyi. Sürekli hasta mı acaba diye düşünmek çok can sıkıcı
Şimdi doktora gideceğiz aslında tekrar hasta mı oldu öğreneceğiz ama anneler bir sorum olacak bu bebişler hep hapşırıyor aslında bunun hastalık mı yoksa normal bir hapşırık mı olduğunu nasıl anlayacağız burnu akmıyor ama ardından öksürük oluyor bazende normal hapşırıp geçiyor
Yeni nesil bunlar pek önermemArkadaşlar migrosta şöyle bir indirim gördüm. Paylaşmak yasak değildir umarım
Ben biberon verdigim icin meme reddi yasadim iki emip agliyordu biberonla mama istiyordu, iki gundur siringayla besliyorum cok zor oluyor geceleri ozellikle ama memeye tekrar donsun diye cok sukur 2 dklik emmeler 5-10 dkya cikti suanKızlar merhaba meme reddi yaşayan var mı iki gündür memede iki dakika duruyor sonra ağlamaya başlıyor bırakıyor
Ya hahahaYa herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yani
Kizlar bizimki meme reddi yasiyordu iki gundur siringaya dondum memeye tekrar yavas yavas gelmeye basladi ama sorun simdi su ki simdide sutum azalmis emmedigi donemdelactamil aldim daha gelmedi elime ona baslicam birde alkolsuz bira denildi o nerede satiliyor adi nedir ise yariyormu
Bende hiç anlamadım bu işten bir şey canım belki de dediğin gibi o yüzden o kapmamıştır. Napıcağımızı şaşırdık gerçektenAşılar hastalığa yakalanmamızı önlemiyor maalesef ama ayakta atlatmamız onlar sayesinde olabilir. Bir de aşılı olmasak nasıl geçireceğiz kim bilir. Eşin de aşılı olduğu için kapmamıştır belki, öyle düşünmek lazım. Şahsen ben şu an zırt aşısı var yaptırır mısın deseler koşarak yaptıracak moddayım, neyden medet umacağımı şaşırdım.
Çok kussun, daha iyi, seninki o sayede ciğere inmeden atlatıyor bence. Benim büyük oğlan da hala hasta olunca iki günde bir kocaman balgam kusup rahatlar. Bebişim az kusuyor ama, ben de ona üzülüyorum.
Grip aşısına niyetlendiğimiz hafta (geçen hafta) abide burun akıntısı başlayıp bize de bulaşınca yaptıramadık haliyle. Hiç istemiyor aşı olmak, beş yaşındaki çocuğu da ikna etmek kolay değil. Doktoru burun akıntısı kesilince yaptırabilirsiniz, bahara kadar yolu var dedi ama kararsızım. Tamamen iyileşelim de bir, karar vereceğiz.
Emzirdikçe o uç büyüyor bir deYa herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yani
İnşallah bizde düzeliriz bende sağıyorum sütümü bu dönemde azalmasın diye ama zor bir dönemBen biberon verdigim icin meme reddi yasadim iki emip agliyordu biberonla mama istiyordu, iki gundur siringayla besliyorum cok zor oluyor geceleri ozellikle ama memeye tekrar donsun diye cok sukur 2 dklik emmeler 5-10 dkya cikti suan
Ben covid aşısı yaptırmayan nadir insanlardanım aşı karşıtı değilim aslında sadece korkuyorumHaha bana da çok geldi ama bir şey diyemedimçok şükür gerçekten, bir de bu kargaşada süt yetiyor mu diye düşünmek istemiyordum en azından beslenme tamam
Banada çok geldi ya en kötü senaryoyu yazıyor herhalde onunda tartıya güveni yokben iyileştim çok şükür ya boğazım kuru ve hafif gıcık öksürük kaldı. Ama iki gün önce baya yoğun öksürük vardı zor nefes alıyordum. Bir de hayatımda hiç sigara içmedim devlet kaç doz dediyse o kadar biontech oldum şu hale bak. Bade yeni doğmuştu 15 günlük filan ilk dozu olduk doktor ol dedi oldum. Şimdi ilk badeyle ben oldum Daha bir salgın çıkarsa aşı olmayı artık bende düşünmüyorum. Aşı karşıtı kişilerden nefret ederdim şimdi öyle olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?