2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar migrosta şöyle bir indirim gördüm. Paylaşmak yasak değildir umarım

Eklentiler

• 3ae6977a-3a65-4ee5-96b8-b3ee992e31fe.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 67
Dün bütün gece bana yaptığı gibi hiç ayrılmadık çok fenaydı

Selam güzel annişler
Tesadüfen silikon meme ucu vermeden aldı memeyi şok oldum bilseydim daha önce yapardım oh kurtuldum ondan
Ay canım ben de öyle diyordum ama baktım çocuk emme sayısını azalttı, emzikle susuyor. Çok çok açıktığında emiyor ama onda bile azıcık doyunca ağlayıp bırakmaya başladı dün öğleden sonra tekrar başladık uca, inşallah senin bizim gibi olmaz

Deme ya inşallah öyle olmaz bence başlamasaydn belki zmnla alışırdi ki nsl silikona aliştysa dicem ama kıyamıyoruz ki bnmde öyle yapsa bende yine alacam yapacak bir şey yok

Kızlar merhaba meme reddi yaşayan var mı iki gündür memede iki dakika duruyor sonra ağlamaya başlıyor bırakıyor

Ya herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yani

Şimdi doktora gideceğiz aslında tekrar hasta mı oldu öğreneceğiz ama anneler bir sorum olacak bu bebişler hep hapşırıyor aslında bunun hastalık mı yoksa normal bir hapşırık mı olduğunu nasıl anlayacağız burnu akmıyor ama ardından öksürük oluyor bazende normal hapşırıp geçiyor

Bilmiyorum hiç. Ara sıra benim kızda öksürüyor bir kaç gündür ama tükürük kaçırmış gibi genelde. Onun dışında iyi. Sürekli hasta mı acaba diye düşünmek çok can sıkıcı

Kızlar benim sütüm aksama doğru yorgunluktan belki de bi dk uzanamıyorum doğru düzgün beslenemiyorum diye belki de sütüm aksama doğru çok azalıyor hatta geceye doğru tamamen göğüslerim yumuşacık boşalıyor. Bu yüzden iki akşamdır buzluktan sütümü ya da sabahtan sertken sagdigim dolaptaki sutu vermeye çalışıyorum asla içmiyor şırınga, biberon, kaşık hepsi ile denedim yok yüzünü buruşturuyor tiksinir gibi anlamadım meme verince yapışıyor bekleyen dolapta ya da dondurucudaki sutu beğenmiyor demek ki naapcam ben kızlar sizin de içmiyor mu ?

Bilmiyorum hiç. Ara sıra benim kızda öksürüyor bir kaç gündür ama tükürük kaçırmış gibi genelde. Onun dışında iyi. Sürekli hasta mı acaba diye düşünmek çok can sıkıcı
Gerçekten öyle bende bazen burnunu açtım ondan öksürüyor galiba serum kaçtı boğazına diyorum sonra evham yapıyorum acaba hasta mı diye geçen 2. Ay kontrolü olmasa boğazlarının acıdığını da anlamayacaktık mama içerken ya da emerken bırakınca ağlıyordu bende gaz sanmıştım meğer boğazı acıyormuş ama bir çok sebebi de olabilir ah şu kışı bir atlatsak sağ salim hastalıksız

hastayken de değilken de ara ara burunlarını açmak için hapşırıyorlar. Hapşırmakta bir sorun yok bildiğim kadarıyla ama öksürük sorun olabilir tabii. Burnu tıkalı değilse bile geniz alıntısı olabiliyor, öksürük de onu atmak için oluşuyor. Ama emme sonrası falan olan boğaz temizleme öksürükleri sorun teşkil etmiyor bildiğim kadarıyla. Umarım iyi haberlerle gelirsiniz doktordan

Kızlar merhaba meme reddi yaşayan var mı iki gündür memede iki dakika duruyor sonra ağlamaya başlıyor bırakıyor
Ben biberon verdigim icin meme reddi yasadim iki emip agliyordu biberonla mama istiyordu, iki gundur siringayla besliyorum cok zor oluyor geceleri ozellikle ama memeye tekrar donsun diye cok sukur 2 dklik emmeler 5-10 dkya cikti suan

Kizlar bizimki meme reddi yasiyordu iki gundur siringaya dondum memeye tekrar yavas yavas gelmeye basladi ama sorun simdi su ki simdide sutum azalmis emmedigi donemde lactamil aldim daha gelmedi elime ona baslicam birde alkolsuz bira denildi o nerede satiliyor adi nedir ise yariyormu

Ya herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yani
Ya hahaha benimde göğüs yapım yuvarlak dik ve meme ucu sert o yüzden doğru kavrayamıyor sağlık ocağındaki hemşirede göğüs ucun sert olduğu için biraz uğraşman lazım doğru tutması için dedi…

Migroslarda peja, carrefourr larda edelmeister var, ebebek tarzı yerlerde de aynı mantıkla malt içeceği satılıyor (onları denemedim). Bira da boza gibi geleneksel olarak süt yaptığına inanılan gıdalardan ama emzirmeye devam ettikçe süt artacaktır her türlü, bebiş sık sık emsin yeter ki

Bu arada süt azaldıysa emme süresi biraz uzayabiliyor gözlemlediğim kadarıyla (bizde öyle oldu), öyle olursa yetmiyor diye düşünme hiç, doyana kadar emiyorlar çünkü.

Bende hiç anlamadım bu işten bir şey canım belki de dediğin gibi o yüzden o kapmamıştır. Napıcağımızı şaşırdık gerçekten

Benim büyük kızda asla kusmazdı hepsi farklı farklı işte

Emzirdikçe o uç büyüyor bir de benimde nerdeyse hiç yoktu ilkinde emzirirken çok sıkıntı çektim. Sonra baktım emdikçe büyümüş bunda kolay oldu o yüzden 3 kişi memeye tutturuyorduk ya ne günlerden ne günlere geldik

Ben biberon verdigim icin meme reddi yasadim iki emip agliyordu biberonla mama istiyordu, iki gundur siringayla besliyorum cok zor oluyor geceleri ozellikle ama memeye tekrar donsun diye cok sukur 2 dklik emmeler 5-10 dkya cikti suan
İnşallah bizde düzeliriz bende sağıyorum sütümü bu dönemde azalmasın diye ama zor bir dönem

Ben covid aşısı yaptırmayan nadir insanlardanım aşı karşıtı değilim aslında sadece korkuyorum vallahi hastalıklar zor atlatılıyor ben ilaçla 2 haftayı geçmişti iyileşmemiştim birde şimdi verem salgını varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…