- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Of benimde öyle ya iyi bişey mi kötğ bişymi bilemiyorum ama bebek baya keyif alıyorYa herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yani
İşte benimki de ucunu evirip çevirip duruyor ağzındaOf benimde öyle ya iyi bişey mi kötğ bişymi bilemiyorum ama bebek baya keyif alıyor
Çok direndim canım, yine evden çıkınca almıyorum yanıma ucu. Gittiğim yerde bir odaya geçip zıplıyorum, odayı turluyorum falan filan az çok emziriyorum. Hatta ben başta emme refleksi için emziği bu kadar çok emiyor zannetmiştim ama artımının durduğunu fark edince tekrar başladımDeme ya inşallah öyle olmaz bence başlamasaydn belki zmnla alışırdi ki nsl silikona aliştysa dicem ama kıyamıyoruz ki bnmde öyle yapsa bende yine alacam yapacak bir şey yok
Ay düşün benimki sadece uçsuz değil direkt göçükYa herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yani
Benimki uçsuz olduğu için yavrum doğduğundan beri şırınga biberon, hepsini alıyor. Ha bir de obur olmasının da etkisi, nerden verirsem vereyim içiyor. Ben burda buzluktan çıkan sütü her bebek beğenmiyor yazısını okuduğum için önce bir deneyip ona göre koydum buzluğa. İnşalalh seninki de içerKızlar benim sütüm aksama doğru yorgunluktan belki de bi dk uzanamıyorum doğru düzgün beslenemiyorum diye belki de sütüm aksama doğru çok azalıyor hatta geceye doğru tamamen göğüslerim yumuşacık boşalıyor. Bu yüzden iki akşamdır buzluktan sütümü ya da sabahtan sertken sagdigim dolaptaki sutu vermeye çalışıyorum asla içmiyor şırınga, biberon, kaşık hepsi ile denedim yok yüzünü buruşturuyor tiksinir gibi anlamadım meme verince yapışıyor bekleyen dolapta ya da dondurucudaki sutu beğenmiyor demek ki naapcam ben kızlar sizin de içmiyor mu ?
Ben bu markayı kullanmadım bilmiyorum aslında tavsiye değil de kullanan varsa diye indirim paylaşmak istedimYeni nesil bunlar pek önermem
Yapacak bir şey yok canm bişi olmaz sağlığı yerinde olsun da ha öyle ha böyle fark etmez elbet bir gün emzirme olayı da bitecek ztnÇok direndim canım, yine evden çıkınca almıyorum yanıma ucu. Gittiğim yerde bir odaya geçip zıplıyorum, odayı turluyorum falan filan az çok emziriyorum. Hatta ben başta emme refleksi için emziği bu kadar çok emiyor zannetmiştim ama artımının durduğunu fark edince tekrar başladım
Darısı bana inşallah hala tutmuyor tutsa da hemen bırakıyor sonra da sinirlenip almıyorSelam güzel annişler
Tesadüfen silikon meme ucu vermeden aldı memeyişok oldum bilseydim daha önce yapardım oh kurtuldum ondan
Benimki de baya büyük.Kızım daha ilk denemede kendi kendine tuttu iki yaşa kadar emzirdim silikon uç nedir bilmiyordum bile. Ama bu bebeğimin çenesi gelişmeden doğduğu için asla tutmadı başlarda şırıngayla ve biberonla sağıp verdim sonra doktor uç verdi şimdi de tutturamıyorum aslında zorla tutuyor ama hemen bırakıyor tekrar tutturmak işkence oluyorYa herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yani
Tasvirlemen HarikaaYa herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yani
Nexus alam arkadaşlar, bir okuyun isterseniz. A Aycee09 senin dediğin uyarıyı da yapmışlar. Kızlar dikkat edin hepiniz
Eki Görüntüle 3366432
Hadi gözünuz Aydın gazaniz geçmiş ola2. Ay kontrolumuz kalça ve karın usg si ile şükür atlattık. Az bişey böbrekte bişi var ama anlamadım yok dedı onemlı degıl dedı doktor annemız bol su ıcsın yeter dedi. Bence mamayı cok yedıgı ıcın bobreklerde boyle bısıde olabılır artık her mama arkasında 2 kçcay kasıgı su verecegım.
Doktor bol bol sf sık ama cekme o hapsuruk oksurup atacak dedı. Zarar verırsın dedı tahrıs olur ve cekınce yarısı kalır daha cok hırıltı olur dedı.
Kılo 4200 olmusuz şükürler olsunBizden böyle yarışmacı arkadaslara başarılar bız 2. Ayı atlattık kontrolden gectık..
Aşılar haftaya
Daha neler olacak bilmiyorumBen covid aşısı yaptırmayan nadir insanlardanım aşı karşıtı değilim aslında sadece korkuyorumvallahi hastalıklar zor atlatılıyor ben ilaçla 2 haftayı geçmişti iyileşmemiştim birde şimdi verem salgını varmış
Bizimde yarın ateşsiz sıkıntısız atlatalım inşallah aşılarıAşılar uyku mu yapıyor? Baya uyudu canım ya kıyamam. Emmeye kalkıp uyuyor yine normalde gözlerini açar bi yine ama bugün uyudu :))
Çok teşekkür ederiz döndük doktordan çokkk şükür düzelmiş boğazı geniz akıntısı vs yok iyileşmiş dedi reflüden yapıyormuş bizim kız biraz oburhastayken de değilken de ara ara burunlarını açmak için hapşırıyorlar. Hapşırmakta bir sorun yok bildiğim kadarıyla ama öksürük sorun olabilir tabii. Burnu tıkalı değilse bile geniz alıntısı olabiliyor, öksürük de onu atmak için oluşuyor. Ama emme sonrası falan olan boğaz temizleme öksürükleri sorun teşkil etmiyor bildiğim kadarıyla. Umarım iyi haberlerle gelirsiniz doktordan
Maalesef bende de öyle oldu hemde az önceDarısı bana inşallah hala tutmuyor tutsa da hemen bırakıyor sonra da sinirlenip almıyor
Dünden beri kullanıyoruz. Bu paket geldi. Prima premium 2 numaradan daha rahat geldi gözüme. Kuruluğu, yumuşaklığı falanda aynı. Islaklık göstergesi paket üstünde yazmıyor ama var. Devam ederiz buna bizBunda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?