2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Deme ya inşallah öyle olmaz bence başlamasaydn belki zmnla alışırdi ki nsl silikona aliştysa dicem ama kıyamıyoruz ki bnmde öyle yapsa bende yine alacam yapacak bir şey yok
Çok direndim canım, yine evden çıkınca almıyorum yanıma ucu. Gittiğim yerde bir odaya geçip zıplıyorum, odayı turluyorum falan filan az çok emziriyorum. Hatta ben başta emme refleksi için emziği bu kadar çok emiyor zannetmiştim ama artımının durduğunu fark edince tekrar başladım

Benimki uçsuz olduğu için yavrum doğduğundan beri şırınga biberon, hepsini alıyor. Ha bir de obur olmasının da etkisi, nerden verirsem vereyim içiyor. Ben burda buzluktan çıkan sütü her bebek beğenmiyor yazısını okuduğum için önce bir deneyip ona göre koydum buzluğa. İnşalalh seninki de içer

Yapacak bir şey yok canm bişi olmaz sağlığı yerinde olsun da ha öyle ha böyle fark etmez elbet bir gün emzirme olayı da bitecek ztn

2. Ay kontrolumuz kalça ve karın usg si ile şükür atlattık. Az bişey böbrekte bişi var ama anlamadım yok dedı onemlı degıl dedı doktor annemız bol su ıcsın yeter dedi. Bence mamayı cok yedıgı ıcın bobreklerde boyle bısıde olabılır artık her mama arkasında 2 kçcay kasıgı su verecegım.
Doktor bol bol sf sık ama cekme o hapsuruk oksurup atacak dedı. Zarar verırsın dedı tahrıs olur ve cekınce yarısı kalır daha cok hırıltı olur dedı.
Kılo 4200 olmusuz şükürler olsun Bizden böyle yarışmacı arkadaslara başarılar bız 2. Ayı atlattık kontrolden gectık..
Aşılar haftaya

Ya herkesin de başka derdi oluyor işte. Benim de bir uç var maşallah üç kişinin hakkına girmişim yani
Benimki de baya büyük.Kızım daha ilk denemede kendi kendine tuttu iki yaşa kadar emzirdim silikon uç nedir bilmiyordum bile. Ama bu bebeğimin çenesi gelişmeden doğduğu için asla tutmadı başlarda şırıngayla ve biberonla sağıp verdim sonra doktor uç verdi şimdi de tutturamıyorum aslında zorla tutuyor ama hemen bırakıyor tekrar tutturmak işkence oluyor

Nexus alam arkadaşlar, bir okuyun isterseniz. A Aycee09 senin dediğin uyarıyı da yapmışlar. Kızlar dikkat edin hepiniz

Eki Görüntüle 3366432

Ben de araştırmalarım sonucu kompresörlülerin daha iyi olduğuna karar vererek (nexus tipi taşınabilirler daha pratik olmakla birlikte içeriye daha az partikül yolluyormuş) tam da o resimdeki omron baby duo yu aldım ve şimdilik gayet memnunum. Biz nebulizatörle hastanede tanıştığımız için bana sesli ve hantal gelmedi (nexus kullananlara gelebilir) çünkü hava veren maskeli ve hazneli kısım hastanedekiyle birebir aynı formda. Vakumlu burun çekme aparatı da oldukça iş görüyor.

Almak isteyenlere öneririm ama tabii ki kimse ihtiyaç duymasın dilerim

Hadi gözünuz Aydın gazaniz geçmiş ola
Bende bekliyorum 2.ay kontrolü
Acaib meraklıyım
Gece emmedigi için kilo olayı ne alemde merak ediyorum
Aşimizida hayırlı ise olsaydık

Daha neler olacak bilmiyorum

Çok teşekkür ederiz döndük doktordan çokkk şükür düzelmiş boğazı geniz akıntısı vs yok iyileşmiş dedi reflüden yapıyormuş bizim kız biraz obur sürekli aç modunda fazla yediği için öksürüyor olabilir burun hırıltısı da reflüden dedi dikkat edeceğiz artık yeme miktarına

Darısı bana inşallah hala tutmuyor tutsa da hemen bırakıyor sonra da sinirlenip almıyor
Maalesef bende de öyle oldu hemde az önce ah şu bebekler ilk başta güzel tuttu hatırladı herhalde dedi ki ben başka bir şeyle emmiyordum sahi dur inat edeym dedi almıyor memeyi şimdi,

Bunda var canım
Dünden beri kullanıyoruz. Bu paket geldi. Prima premium 2 numaradan daha rahat geldi gözüme. Kuruluğu, yumuşaklığı falanda aynı. Islaklık göstergesi paket üstünde yazmıyor ama var. Devam ederiz buna biz

Eklentiler

• 1000010604.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…