2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dünden beri kullanıyoruz. Bu paket geldi. Prima premium 2 numaradan daha rahat geldi gözüme. Kuruluğu, yumuşaklığı falanda aynı. Islaklık göstergesi paket üstünde yazmıyor ama var. Devam ederiz buna biz
Evet evet bu pakette de var. Bende de bu biten paketti. Ben de prima kadar çok sevdim pure softu çok sevindim beğenmene

Olur mu hiç bebek hapşurursa anneme göre pencere açıktır, kapı açıktır, esmiştir, üstü incedir, üşümüştür, üşümüştür, üşümüştür

Aptamil conformil kullanan var mı? Dr tavsiye etmişti. Kusma devam ederse diye demişti ama yorumlarına baktım gaz içinde işe yarıyormuş. Mama son kutu kaldı değiştirsem mi bilemedim.

Birde bu karton kutu gibi duruyor. Böyle kutuların iç ambalajı nasıl oluyor? Açılınca hava alma durumu nedir?

Eklentiler

• 1000010605.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 43
Denemediğim bir lactamil kaldı herhalde bugün onu da sipariş verdim hemen kargoya verilmiş bile. Ebebekten 79 TL ye aldım. Trendyolda daha pahalı. Hepsi burada da ebebek saticisindan aynı fiyata. Almak isteyenler için

Aşılar uyku mu yapıyor? Baya uyudu canım ya kıyamam. Emmeye kalkıp uyuyor yine normalde gözlerini açar bi yine ama bugün uyudu :))
Bizde tam tersi hiç uyuyamadı ağrıdan herhalde daha calpol vermedim ben ama ateşi yoktu. Kucağa alınca sakinleşiyor keyfi yerine geliyor ama uyku ve tek başına bir dakika kalmak yok. Yatırmaya kalktığın an ağlıyor

Kızlar aranızda mastit olanlar vardı. Benim tek göğsüm ara ara oluyordu ama geçiyordu. Bu sefer masaj, sağım, emzirme, sıcak duş, sıcak kompres hiçbiri işe yaramadı. Çok kötüyüm. Göğsümün her yeri kitleler oldu ve geçmiyor. Hastaneye gitsem nasıl bir tedavi uygulanır

Başka 1 poşet daha oluyor kutuda, onun içinde mama. Ben kiloluk sma aldım bu şekilde, içinde 2 paket var. Evolvia kutusu var eskiden kalma, onun içine boşalttım. Sende de normal kutu varsa kartondan çıkan paketi boşaltabilirsin.

Valla benimkinin gün içerisindeki uyku durumuna göre saat 9 buçuk ile 11 buçuk arası değişmekte. Bir ara saat 10 dedin mi yatardı da şimdi biraz değişiklik gösteriyor
Benimkisi 12’den önce nadir geçiyor bazen bire bile kaydığı oluyor dedim acaba normal değil mi. Herhalde saat sekizde dokuzda uykuya geçen bebekler daha büyükler için geçerli.

Benimkisi 12’den önce nadir geçiyor bazen bire bile kaydığı oluyor dedim acaba normal değil mi. Herhalde saat sekizde dokuzda uykuya geçen bebekler daha büyükler için geçerli.
Canım asıl uyku düzeni 4.aydan sonra oluşur. Benimki bazen 8-9 gibi gece uykusuna geçerken bazen 12-1i buluyor. Ki gündüz uykusu aynı düzende olsa bile.

Sebebi de 8-9 gibi uyku için pışpışlıyorum, 10-15 dk uyuyup uyanıyor, derin uykuya kadar bu böyle 3-4 kere oluyor ve istemsiz uyku tatmini yaşayıp asıl uykuya geçişi geç saatlere kayabiliyor.

8-9 gibi uykuya geçen bebek candır ancak bizimkiler için şimdi pek mümkün değil benimkinin 40 ı çıkana kadar filan uyku düzeni pek yoktu aynı senin gibi gece 1 de filan uyutabilirdim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…