2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebekleriniz gece uykusuna saat kaçta geçiyor?
Valla beninkide gece uykusuna gecme diye bisey yok aciktimmi uyaniyor 7bucukta beslesem 8 de uyusa 10 - 11 de uyaniyor bazen 7bucukta beslesem uyumaya direniyor uyumuyor 9da uyuyor eh bu kezde 12de kalksa besledim ettim diyene kadar 1i 2 yi buluyor, 2-3 saatten fazla uyumuyor surekli degisiyor uyku saaati bizde bi gun saat 1 de uyusa diger gun 10 da uyuyo. En kotusude 10 da uyuyup gece tam benim uykuya gecme animda uyanmasi. Emzir mama hazirla gaz cikar uyut derken epey zaman aliyor. Ayy suan yazdigimi okudum karma karisik bi saat duzeni anlatmasida ayri bi karmasa anlayana ask olsun

Ben gayet iyi anladım altına imzamı atarım

Denemediğim bir lactamil kaldı herhalde bugün onu da sipariş verdim hemen kargoya verilmiş bile. Ebebekten 79 TL ye aldım. Trendyolda daha pahalı. Hepsi burada da ebebek saticisindan aynı fiyata. Almak isteyenler için
Canım denediklerinden en iyisi hangisi..tavsiye edermisin

Ben çok iyi anladım

Eki Görüntüle 3366867 böyle bir şey kullanıp memnun kalan var mı peki
Görünce hatırladım bunu değil ama başka 1 marka hurma suyu kullanmıştım ortanca çocuğumda. Bunda denemedim Henüz) önüme gelen her şeyi denediğim için etkisi oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum ama. Siyah kutusu vardı. Tadı pek hoş değildi onu hatırlıyorum. 12 Li falan almıştım sonra almadım. Çocuğum mama içmiyordu o zamanlar yetiyordu demek az çok.

Yazın hammile halimizle kışı nasıl beklediğimiz geliyor aklıma şimdi ise yazı iple çekiyoruz
Ay ben şükrediyorum yine halime, şu son 1 ayı da hastalıksız atlatırsak sonrasında kolay kolay hasta olmayız inşallah benim derdim ev o kadar karanlık ki, ruhum daralıyor kışın

Hep ayni hikaye kızlar bana en iyi gelen kuru dut suyu. Gece içip yatıyorum ilk beslemede baya dolmuş oluyor göğsüm. İçmezsem öyle olmuyor

Canım denediklerinden en iyisi hangisi..tavsiye edermisin
Benim sütüm kesildi hiç gelmiyor. 1 aya yakındır uğraşıyorum ama sağım cok yapmadım etki o yüzden de olmamıştır belki. Ancak 3 4 damla bir göğsümden geldi o da kanlı geliyor bugün kahverengi akinti var sutun kenarında. Damar çatlağı diye okudum.

Yani benim hala sütüm yok hiçbirinden fayda göremedim umutla denemeye devam ediyorum

Hep ayni hikaye kızlar bana en iyi gelen kuru dut suyu. Gece içip yatıyorum ilk beslemede baya dolmuş oluyor göğsüm. İçmezsem öyle olmuyor
Kaynatıp içtim ben de içine iki incir iki hurma da atıyorum. İlk 10 gün sütüm vardı ama o zaman bebeğim yoğun bakimdaydi. Bebegimbgelince duzen bozuldu süt de gitti. Dut suyu çok tavsiye ediliyor. Bilmeyenler deneyebilir

Kullandığım takviye de bira mayası bu da arpa suyu ve açıklamasında günde birden fazla tüketim öneriliyor. O zaman hemen biter zaten

Kızlar ya çocuk olduktan sonra evde tek kalmak istemeyen oluyor mu ? Ben son zamanlarda yardım için değilde yanımda sürekli bana arkadaşlık edecek birisi olsun istiyorum evde bebek ile tek olmak istemiyorum..
Ben de öyleyim. Görümcem yanımda. Bazen eve gidiyor o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. Sohbet edecek biri arıyorum. Normalde yalnızlığı çok severim

Ben de öyleyim. Görümcem yanımda. Bazen eve gidiyor o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. Sohbet edecek biri arıyorum. Normalde yalnızlığı çok severim
Yalnız değilmişim bende evde yalnız takılmayı çok severdim ama çocuktan sonra hiç evde yalnız kalmak İstemiyorum oturup konuşmaya insan istiyorum ama pek mümkün olmuyor

Kızlar ya çocuk olduktan sonra evde tek kalmak istemeyen oluyor mu ? Ben son zamanlarda yardım için değilde yanımda sürekli bana arkadaşlık edecek birisi olsun istiyorum evde bebek ile tek olmak istemiyorum..
Ben 2 aydir annemdeyim 1 hafta sonra evime gecicem korkuyorum yalniz kalmaktan yani aliskanlik oldu agladigi susmadigi zaman anneme veriyorum bi nefes aliyorum ama eve gecince o iki dk nefes alma olayimda olmayacak o beni tedirfin ediyo surekli aglak bi cocuk cunku ve bi sure sonra kan ter icinde kaliyorum susturmaya calisirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…