2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kullandığım takviye de bira mayası bu da arpa suyu ve açıklamasında günde birden fazla tüketim öneriliyor. O zaman hemen biter zaten
Solgar mı kullanıyorsun. Ondan da var bende. Bestlak var 1 de lactamil aldım. 1 ara çemen otu rezeneli çay yaptım. Boza içtim. Komposto hurma dut yedim. Ne duysam yapıyorum işte ben de.

Kizlar meme reddi yasamistik biberon yuzunden suan onu astigimizi dusunuyorum cunku 25 dkdir bir gogusumde emiyo bosmu emiyo diye cikarip sıktim sut geliyordu diger gogusume aldim ondada 20 dk oldu suan hala agzinda emiyo ama sut alarakmi emiyo yoksa emerken sut gelmeme gibi bisey oluyormu sıktigimda sut biztt diye incecik fiskirdi cunku doysa cikarir memeyi galiba yani doymuyomu anlamiyorum

Kızlar bu sene kışı okuyup üfledilermi üstümüze hastalık mı püskürttüler bu nedir yahu evde biri iyileşmeden diğer üye hasta oluyor büyük oğlum ateşlendi bugün hastalanırdı normalde ama hiç ateşi çıkmazdı kolay kolay ayaklarım ağrıyor anne yürüyemiyorum diyor covid influenza filan mı acep grip gibi değil sadece ateş ve bacak ağrısı

Benim kızım 4 aylık kolik hep ağlıyor doktor ve arkadaş önerisi ile bay bay damla aldım çok tereddüt ettim ama arastimalar sonucu kullanmaya baslaidm ve öyle rahatladım ki en geç ,20 dk sonra uyuyor şükürler olsun 20 damla denilmisti ama ben 10 damla verdim yeterli oluyor en az 5 saat kesintisiz uyuyor

Benim kızda gündüz durmuyor tuvalete bile zar zor gidiyorum ama en zoru evde tek başıma kalmak çünkü çocukla sürekli ilgileniyorum ve oturma halindeyim böyle olunca insan sohbet muhabbet etmeye insan istiyor

Kızlar bayagıdır yazamıyorum ara ara okuyorum ama 3 hafta önce salgına yakalandık ailecek kızım oğlum ben bir de bebek çok zor 2 hafta yaşadık ateş den gözümüzü acamadık çok şükür yeni yeni toparlanıyoruz bir kaç gecedir tansiyonum çıkıyor doğum sonrası normalmi acaba ya 16/10 çıkıyor şuan limon ile 14/8 düşürdüm başına gelen varmı bir arkadaş sanki yazmışdı tansiyonum çıkıyor diye adını unuttum eğer yazımı görürsen yazarmısın nasıl bir yol izledin Dr gideceğim ama randevu sorunu var geçişidir deyip birazda erteledim galiba

Benim doğumdan sonra tansiyonu çıkan çok geçmiş olsun. Acilen bir kardiyoloğa görün. Süte geçmeyen ilaçla düzenliyorlar.

Ay ben şükrediyorum yine halime, şu son 1 ayı da hastalıksız atlatırsak sonrasında kolay kolay hasta olmayız inşallah benim derdim ev o kadar karanlık ki, ruhum daralıyor kışın
Annem ve kardeşimde aynı şeyi söylüyolar benim ev için ben alıştım artık ama bi odada olduğumu düşünürsek daralıyorum beşik ortada masa işgal 3 katlı barbie evi bile var bi odada iyice bunalttı yani neyseki az kaldı

@Hep ayni hikaye kızlar bana en iyi gelen kuru dut suyu. Gece içip yatıyorum ilk beslemede baya dolmuş oluyor göğsüm. İçmezsem öyle olmuyor
Katılıyorum farkı var gerçekten ben karıştırıyorum incir falan hoşaf gibi ama tanelerini yiyemiyorum yesem daha iyi olur sanki
Boza da çok iyi farkını hissettim dün içmemiştim

Kızlar ya çocuk olduktan sonra evde tek kalmak istemeyen oluyor mu ? Ben son zamanlarda yardım için değilde yanımda sürekli bana arkadaşlık edecek birisi olsun istiyorum evde bebek ile tek olmak istemiyorum..
İlk bebekte çok normal bende tek aynı odada kalmak gündüzleri tek olmak hiç istemedim kızımda annemlerdeydim koronada vardı yeni çıkmıştı daha iyi geçmişti evde gündüz tek olsam o dönem çok zor olurdu, şimdi kızım en büyük desteğim tabi kıskançlık sorunlarımız olmasa arkadaş bana

Bende oldu ama ben hastaneye gitmedm antibiyotik parol aldım masaj uyguladm süt sağma pompası kullandm üç gün de iyi oldu çok şükür inşallah sizinde geçer

Benim doğumdan sonra tansiyonu çıkan çok geçmiş olsun. Acilen bir kardiyoloğa görün. Süte geçmeyen ilaçla düzenliyorlar.
Sizede çok geçmiş olsun bende dahiliyeden randevu bakıyordum kardiyolojimi bakıyordu tansiyona çok teşekkür ederim

Sancılarımız azalıyor git gide kakası sulu demiştim dr antibiyotik kullanmıştık maflor a başlattı bugün vermeye başladım, eğer çok çok olursa deneyeceğim ama kolik bebekleri olan bi kaç arkadaş var umarım görürler yazınızı teşekkür ederim

Aa büyük kızım için yazmışsınız 4 yaşında büyükler içinde kullan var yorumlarını okudum eşime söylesem hemen alır gerçekten zorluyo bizi en çok ta eşimi uyku konusunda aslında uyuyo geçte yatsa 12 saat deliksiz uyuyor da bizimle duruyo bizi uyutuyo yeri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…