Solgar mı kullanıyorsun. Ondan da var bende. Bestlak var 1 de lactamil aldım. 1 ara çemen otu rezeneli çay yaptım. Boza içtim. Komposto hurma dut yedim. Ne duysam yapıyorum işte ben de.Kullandığım takviye de bira mayası bu da arpa suyu ve açıklamasında günde birden fazla tüketim öneriliyor. O zaman hemen biter zaten
Cıvık.. bugün yine yapmadı ama fitil yapmadımSero yaptığında cıvık mı kıvamlı mı?
Benim kızım 4 aylık kolik hep ağlıyor doktor ve arkadaş önerisi ile bay bay damla aldım çok tereddüt ettim ama arastimalar sonucu kullanmaya baslaidm ve öyle rahatladım ki en geç ,20 dk sonra uyuyor şükürler olsun 20 damla denilmisti ama ben 10 damla verdim yeterli oluyor en az 5 saat kesintisiz uyuyorUyku düzeni bozuldu canım eşimdde evdeydi ya çocukları uyut falan oda bizimle ayaktaydı kalkmamız 2 buluyodu öğlen bendr aynı şekilde bugün 6 beri ayaktayım normalde uyukluyorum 2 de falan uyurdu en kötü şimdi daha geç uyumuş bi araştırııyım yinede eşim cumartesi 7 de kaldırıcam diye söyleniyor
Benim kızda gündüz durmuyor tuvalete bile zar zor gidiyorum ama en zoru evde tek başıma kalmak çünkü çocukla sürekli ilgileniyorum ve oturma halindeyim böyle olunca insan sohbet muhabbet etmeye insan istiyorBen 2 aydir annemdeyim 1 hafta sonra evime gecicem korkuyorum yalniz kalmaktan yani aliskanlik oldu agladigi susmadigi zaman anneme veriyorum bi nefes aliyorum ama eve gecince o iki dk nefes alma olayimda olmayacak o beni tedirfin ediyo surekli aglak bi cocuk cunku ve bi sure sonra kan ter icinde kaliyorum susturmaya calisirken
Benim doğumdan sonra tansiyonu çıkanKızlar bayagıdır yazamıyorum ara ara okuyorum ama 3 hafta önce salgına yakalandık ailecek kızım oğlum ben bir de bebek çok zor 2 hafta yaşadık ateş den gözümüzü acamadık çok şükür yeni yeni toparlanıyoruz bir kaç gecedir tansiyonum çıkıyor doğum sonrası normalmi acaba ya 16/10 çıkıyor şuan limon ile 14/8 düşürdüm başına gelen varmı bir arkadaş sanki yazmışdı tansiyonum çıkıyor diye adını unuttum eğer yazımı görürsen yazarmısın nasıl bir yol izledin Dr gideceğim ama randevu sorunu var geçişidir deyip birazda erteledim galiba
Annem ve kardeşimde aynı şeyi söylüyolar benim ev için ben alıştım artık ama bi odada olduğumu düşünürsek daralıyorum beşik ortada masa işgal 3 katlı barbie evi bile var bi odada iyice bunalttı yaniAy ben şükrediyorum yine halime, şu son 1 ayı da hastalıksız atlatırsak sonrasında kolay kolay hasta olmayız inşallahbenim derdim ev o kadar karanlık ki, ruhum daralıyor kışın
Katılıyorum farkı var gerçekten ben karıştırıyorum incir falan hoşaf gibi ama tanelerini yiyemiyorum yesem daha iyi olur sanki@Hep ayni hikaye kızlar bana en iyi gelen kuru dut suyu. Gece içip yatıyorum ilk beslemede baya dolmuş oluyor göğsüm. İçmezsem öyle olmuyor
İlk bebekte çok normal bende tek aynı odada kalmak gündüzleri tek olmak hiç istemedim kızımda annemlerdeydim koronada vardı yeni çıkmıştı daha iyi geçmişti evde gündüz tek olsam o dönem çok zor olurdu, şimdi kızım en büyük desteğim tabi kıskançlık sorunlarımız olmasa arkadaş banaKızlar ya çocuk olduktan sonra evde tek kalmak istemeyen oluyor mu ? Ben son zamanlarda yardım için değilde yanımda sürekli bana arkadaşlık edecek birisi olsun istiyorum evde bebek ile tek olmak istemiyorum..
Bende oldu ama ben hastaneye gitmedm antibiyotik parol aldım masaj uyguladm süt sağma pompası kullandm üç gün de iyi oldu çok şükür inşallah sizinde geçerKızlar aranızda mastit olanlar vardı. Benim tek göğsüm ara ara oluyordu ama geçiyordu. Bu sefer masaj, sağım, emzirme, sıcak duş, sıcak kompres hiçbiri işe yaramadı. Çok kötüyüm. Göğsümün her yeri kitleler oldu ve geçmiyor. Hastaneye gitsem nasıl bir tedavi uygulanır
Sizede çok geçmiş olsun bende dahiliyeden randevu bakıyordum kardiyolojimi bakıyordu tansiyona çok teşekkür ederimBenim doğumdan sonra tansiyonu çıkançok geçmiş olsun. Acilen bir kardiyoloğa görün. Süte geçmeyen ilaçla düzenliyorlar.
Sancılarımız azalıyor git gide kakası sulu demiştim dr antibiyotik kullanmıştık maflor a başlattı bugün vermeye başladım, eğer çok çok olursa deneyeceğim ama kolik bebekleri olan bi kaç arkadaş var umarım görürler yazınızı teşekkür ederimBenim kızım 4 aylık kolik hep ağlıyor doktor ve arkadaş önerisi ile bay bay damla aldım çok tereddüt ettim ama arastimalar sonucu kullanmaya baslaidm ve öyle rahatladım ki en geç ,20 dk sonra uyuyor şükürler olsun 20 damla denilmisti ama ben 10 damla verdim yeterli oluyor en az 5 saat kesintisiz uyuyor
Hangi antibiyotiği kullandın? Ben ağrı için parol aldım inşaallah uzun sürmez çünkü çok can yakıcıBende oldu ama ben hastaneye gitmedm antibiyotik parol aldım masaj uyguladm süt sağma pompası kullandm üç gün de iyi oldu çok şükür inşallah sizinde geçer
Evet ben de tek olunca bebeği emzirirken sürekli birilerini görüntülü arıyorumYalnız değilmişimbende evde yalnız takılmayı çok severdim ama çocuktan sonra hiç evde yalnız kalmak İstemiyorum oturup konuşmaya insan istiyorum ama pek mümkün olmuyor
Ben 40 çıktıktan 4 gün sonra oldum. Doktorum da normal dediKızlar ben regl oldum bu kadar erken olması normal mi
Aa büyük kızım için yazmışsınız 4 yaşında büyükler içinde kullan var yorumlarını okudum eşime söylesem hemen alır gerçekten zorluyo bizi en çok ta eşimi uyku konusunda aslında uyuyo geçte yatsa 12 saat deliksiz uyuyor da bizimle duruyo bizi uyutuyo yeri geliyorBenim kızım 4 aylık kolik hep ağlıyor doktor ve arkadaş önerisi ile bay bay damla aldım çok tereddüt ettim ama arastimalar sonucu kullanmaya baslaidm ve öyle rahatladım ki en geç ,20 dk sonra uyuyor şükürler olsun 20 damla denilmisti ama ben 10 damla verdim yeterli oluyor en az 5 saat kesintisiz uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?