2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu seneki hastalıklar perişan etti herkesi ya rabbim şifa versin

Merhaba hanımlar Grubun sessiz takipçilerinden biriyim, minik kuşum 2 aylık. Bir sorum olacak; bugün bir yere davetliydim ve sanırım çok saçma beslendim, ciddi gaz problemimiz olmadığı için biraz lahana sarma, yeşil mercimek salatası falan yedim. Çoook pişmanım. Akşam o kadar huzursuz oldu ki, hem çok zor gaz çıkardı hem meme emmek istemedi. Buzluktan çıkardığım sütü lıkır lıkır içti ama. Ben de o ara sütümü sağdım, kimyon çayı içtim. Acaba gece uyanınca emzirmesem de yine buzluktan mı versem? Yediklerimizin etkisi ne kadar sürüyor biliyor musunuz? Öğlen 2 gibi yemiştim.

2 çay kaşığı kimyon yut canım ya da rezene varsa kaynat ılık iç

Birşeye çok mu uzuldunuz stres oldunuz yada
Umarım tekrar gelicektir ama sağım yapın yahut memeyi ağzına verin uyaran olsun mutlaka yoksa tek başına besin takviyesi işe yaramıyor

Solgar mı kullanıyorsun. Ondan da var bende. Bestlak var 1 de lactamil aldım. 1 ara çemen otu rezeneli çay yaptım. Boza içtim. Komposto hurma dut yedim. Ne duysam yapıyorum işte ben de.
Evet solgar. Bestlak damla kullanıyorum. Rezeneli cay da içiyorum. Kompostoyu ara ara yapıyorum. Yulaf tuketmeye çalışıyorum. Her şeyi deniyorum ben de

Birşeye çok mu uzuldunuz stres oldunuz yada
Umarım tekrar gelicektir ama sağım yapın yahut memeyi ağzına verin uyaran olsun mutlaka yoksa tek başına besin takviyesi işe yaramıyor
bebegim 10 gun kadar yogun bakimda kaldi o sira düşünmek istemesem de üzüldü. O günlerde sütüm geldi, sagdim. Ama eve gelince mamayla beslerken ve uykusuz gecelerle yorgunlukla tamamen gitti. Gazli bir bebekti o zaman cok zorlandik yiprandik. Sağım yapmaya çalışıyorum bir yandan. Bebeğim de süt gelmeyince kızıyor pek tutmuyor korkuma sık sık deneyemiyirum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Canım acizane şunu tavsiye edeceğim
Sütüm yok cümlesini mümkün mertebe kurma zihninde dolastirma ağzına bile alma
Çünkü beyin biz ne dersek ona göre işliyor ona göre cevab veriyor
Sütüm var benim sütüm geliyor dedikçe olacaktır insen azından öyle yapmaya gayret edelim

Bebeğime süt olacak ins diye diye ye iç /uykuda çok faydalı bu arada tabi firsat kalırsa
Birde şu süt yaoar diye istemsizce yediğin şeyden ziyade canının gerçekten sevdiği severek yediğin tatlardan ye..

Sağ olun bu ara moralim iyi o süt geri gelecek diyorum 3 damla bile beni heyecanlandırıyor. Her yediğimi sütü düşünerek yiyorum niyet ediyorum. Çoğu şeyi de denedim. Olmazsa da olmayacak artık.

Sağ olun bu ara moralim iyi o süt geri gelecek diyorum 3 damla bile beni heyecanlandırıyor. Her yediğimi sütü düşünerek yiyorum niyet ediyorum. Çoğu şeyi de denedim. Olmazsa da olmayacak artık.
Bebek doğdu Hastanedeyiz yavru aç ..
İlk gece neyse ikinci gece perişaniz ağla ağla durmaz..
Hemşireye rica ettik mama verelim diye süt yok dedim..
Geldi bakacağım dedi
Bir sıktı zoraki bir damla belki geldi
Yok sütun varya işte dedi
Dalga geçiyor dedim içimden sinirlendim
Ama sonra anladım
Damla 'ya damla'ya göl olu(yo)r

3 damla olsa dahi süt akışı varsa bol bol emzir canım yediklerimiz çok çok etki etmiyor destekliyor sadece sütü artırmanın en iyi yolu bol bol emzirmek oğlum mamayı içmiyor kaç gündür sürekli emdiği için sütüm arttı 2 gündür karnı güzel doyuyor yaptığım mamayı içmiyor inşallah darısı sizinde başınıza bol su bol emzirme hatta sağım yapın o meme ucu uyurılsın ki beyin süte ihtiyaç var diyip daha çok üretsin ama kek süt yapıyor helva arkadaşlar lactsmil önerdi onuda dene sütü artırmasından ziyade kalitesini de artıyor bu tarz şeyler

Geçmiş olsun. Bende Ekim annesi olacakken Ağustos'ta gelen prematüre annesiyim. 1 ay küvezde kaldı diye çok dikkat ediyordum , dışarı çıkmıyorum çantada dezenfektan ile geziyorum maskesiz kalabalığa girmiyorum. Nasıl başardıysam cuma ben hasta oldum dr gittim boğaz enfeksiyonu dedi yolladı. Dün gece bebem ateşlendi gittik test yapıldı covidmiş. Muhtemelen ben covidim ama anlamıyorum nerden bulaştı ,acaba diyorum biz emziriyoruz bağışıklık düşüyor dirençsiz mi kalıyoruz. Eşler taşıyor da olabilir bize. Bende covid oldu zaten o kadar sakınmama rağmen gezicem bundan sonra moduna girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…