2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
müdahaleye gerek kalmadan geçer gider inşallah benim normal doğumdu 3 gün sonra hem rahim hem dikiş kontrolü yaptı doktorum. ultrasonla bakarak rahim temiz deyince ben de aklıma getirmedim hiç başka şeyler. sonradan bir şeyler oluşma ihtimali var mı bilmiyorum ama ben de ilk fırsatta gidip görüneyim içim rahat olsun. size de geçmiş olsun tekrardan

Off bende tam tersi kimseyi istemiyorum Oğlumla sarılıp koklasıp oturuyoruz . Görüntülü arayana da uyuyorduk dıyorum gelecek olanlara işim var dıyorum vs vs
Bu ben bazen çalan kapıyı dahi duymak istemiyorum mümkün mertebe beni tek ve sakin bıraksınlar yalnız olmadığıma sevindim

Prezervatif için iyi ve kalın olanlardan kullan, onun koruyuculuğu diğerlerine göre daha az dedi. İlaç da kullanabilirsin dedi ama ben her gün ilaç kullanabilecek biri değilim.

İmplant ve spiral kullanan arkadaşlarımla konuşup ona göre karar vereceğim. Herhangi bir kazaya eşimde bende hazır değiliz çünkü

Kızlar bizim karşı apartmanda bir komşu beni eve çağırdı hatta aynı okulda çalışıyormuşuz gittim iki çocuğu var. Çocuklarının küçük olanı bebeğin üstüne gider gitmez bir öksürdü. Annesi hasta değil öksürüğü kaldı sadece dedi ama ya vicdan azabı çekiyorum hasta olur mu o kadardan. Bir daha kimseye gitmeyeceğim çağırmayacağım. Ya evde çok sıkılıyorum hava soğuk dışarı çıkamıyoruz zaten öyle gittim ama çocuk öksürüyordu bulaştırmaz inşallah birde bir hamile arkadaşım var ben içmedim hiç bilmiyorum ama başı çok ağrıyormuş parol içilir mi hamileyken?

Kürtajdan korkma canım uyutuyorlar çok Kısa sürüyor işlem geçmiş olsun
Canım gitmesekte oluyor ben evdeyim yine oldu olanda bizim psikolojimize oluyor tabi çocuğun gelip yüzüne öksürmesi kötü olmuş inşallah birşey olmaz

Canım gitmesekte oluyor ben evdeyim yine oldu olanda bizim psikolojimize oluyor tabi çocuğun gelip yüzüne öksürmesi kötü olmuş inşallah birşey olmaz
Ya beynim kendini yiyor şu an ne diye gittim diye. Biri eve hasta hasta gelir ben giderim hasta çocuğu olur. Allahım ne düşüncesiz insanlar ya. Bende de suç ne diye gidiyorsam bunaldım işte artık sürekli aynı şeyler tek başına birde eşim eve gelene kadar konuşacak kimse yok. İnşallah olmaz diye dua ediyorum

İçini ferah tut olmaz bence bir kere öksürmekten biz rsv olduğumuzda bildiğin öperken salya bırakıyordu ablası o yüzden oldu. Aynı evin içinde covid geçmedi mesela gerçi bugün test yapmadım ama sen içini ferah tut. Düşündükçe çekiyoruz hastalığı artık öyle düşünüyorum

Stres yapma canım, bir kere yüzüne öksürmekle bir şey olacağını sanmıyorum. Hem hastalığı geçmiş, yalnızca öksürük kalmışsa bulaşıcılığı da kalmamıştır. Benim büyük oğlum aktif olarak hastayken defalarca bebeğin dibinde öksürdü de bir hafta sonra anca bulaştı. (Bizim de acemiliğimize geldi tabii )

Ama öksüren çocuk varken bebekli misafir alması hoş değil tabii. Dikkat etmek lazım, hele okul çocuğu ise bir hastalık tam bitmeden başka hastalık kapabiliyorlar.

Parol hamileyken de kullanılıyor, şimdi emzirirken de kullanabiliyoruz. Günde 2 veya dört taneye kadar galiba (aynı anda değil tabii)

Baş ağrısı için migren taşı denen mentollü şeyin faydasını görüyorum ben bu arada.

faydası olur inşallah, böyle deneme-yanılmayla öğreniliyor işte başka yapacak bir şey yok. damlasız sonuç alabiliriz umarım artık. bu arada silerken kakasını yapmayı benim bebeğim de yapıyordu, ilk ayında daha sık artık daha nadir. hatta 15 gün önce sünnet oldu, operasyondan sonra doktor ağrı kesici olarak fitil vermeye kalktı, en son orada doktorun üstüne başına yaptı bir güzel. adam vazgeçti siz calpol verin artık deyip bıraktı fitili. herhalde o bölge uyarıldığı için oluyor büyüdükçe kasları kuvvetlendiğinden azalıyor küçükken daha kolay yapıyorlar.

Amin amin çok teşekkür ederim

Migren taşı benim hamileyken can dostumdu. Dünden beri yine çok fazla bir baş ağrım var. Bugünde lekelenme başladı sanırım regli oluyorum. Regliden önce başım ağrırdı benim değişmemiş yani çok rahattım ya neden regli hemen oluyoruz

Ben de senin önerinle almıştım, şiddetli olmayan baş ağrılarını kesiyor bende. Veya o da psikolojiktir belki, telkine çok açığım galiba

Regli olmamak çok rahat ama doğum kontrol açısından riskli ne zaman yumurtlayacağını bilmemek. Hayırlısı olsun

Daha pek ihtiyacım olmadı doğum kontrolüne

Sağol canım söyleyeyim arkadaşa. İnternette kullanılıyor yazıyor da şimdi bilmeden tavsiye vermek istemedim. Yaza kadar yani en azından havalar iyi olana kadar bir yere gitmeyeceğim artık Hastalık tabi her türlü gelirse gelecek eşim çalışıyor o da eve getirebilir ama göz göre göre de olunca insanın canı sıkılıyor

Kızlqr bugün çok öksürük oldu aşı oldular ya ventolin hava vermelimiyim dr nöbet ertesiydi soramadım ? Fikri olan varmı verilirmi bilemedim

Arya ateş olmuştu az bişey şimdişik yok çok şükür canım
Bizde de bu akşam biraz oldu 37.2 i gördük de bekliyorum bakalım çıkacak mı daha. Aşının 2. Gün ateş yapması da garip test yaptım bende negatife dönmüşüm Umay’da da bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…