müdahaleye gerek kalmadan geçer gider inşallahMuayeneye gitmiştim ancak sezaryen yerime bakıp bir de elle karnımdan muayene etmişti ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Normalde ben de 40 ta çağırılmadım ama lekelenme bir türlü bitmeyince bi gideyim dedim. Bugün yine gittim pıhtı kaybolmuş ilaçlara devam edelim bitmezse içeriyi temizlememiz gerekebilir dedi
Bu ben bazen çalan kapıyı dahi duymak istemiyorumOff bende tam tersi kimseyi istemiyorumOğlumla sarılıp koklasıp oturuyoruz . Görüntülü arayana da uyuyorduk dıyorum gelecek olanlara işim var dıyorum vs vs
Prezervatif için iyi ve kalın olanlardan kullan, onun koruyuculuğu diğerlerine göre daha az dedi. İlaç da kullanabilirsin dedi ama ben her gün ilaç kullanabilecek biri değilim.Kontrolün iyi geçmesine çok sevindim canım maşallah hep güzel haberler alalım evlatlarımızdan inşallah
Canım ben sadece prezervatif ile korunayim diyorum ama yetersiz olur diye korkuyorum on sevisme dahil ilişkinin en başından prezervatif takılsa yine de risk olur mu bilemedim ya içimde bi şey olması beni geriyor
İlaca hiç niyetim yok hamilelikte bıktım ilaçtan bi günlük değil bi aylik değil bir de sürekli kullanmak mantıksız geliyor. Sen ne düşünüyorsun korunma yöntemi?
Bu arada arkadaşlar iki ay aşısında hepatit A Türkiye genelinde stok sorunu var şuan sağlık ocağında yok dedi ebemizi aradı naapcam bilmiyorum. Sizler böyle sorun yaşadınız mı şehir hastanesi yapar mı aşı ya da var mıdır tüm gün uğraştım bilgi alamadım
Kürtajdan korkma canım uyutuyorlar çok Kısa sürüyor işlem geçmiş olsunMerhaba kızlar konulardan alakasız olarak şunu söylemek istiyorum 40 çıktıktan sonra mutlaka muayenenizi olun ben gittim rahimde pıhtı varmış ilaç kullandım ama lekelenme geçmedi gidip küretaj olacağım ve çok korkuyorum canım çok yanar diye
Canım gitmesekte oluyor ben evdeyim yine oldu olanda bizim psikolojimize oluyor tabi çocuğun gelip yüzüne öksürmesi kötü olmuş inşallah birşey olmazKızlar bizim karşı apartmanda bir komşu beni eve çağırdı hatta aynı okulda çalışıyormuşuz gittim iki çocuğu var. Çocuklarının küçük olanı bebeğin üstüne gider gitmez bir öksürdü. Annesi hasta değil öksürüğü kaldı sadece dedi ama ya vicdan azabı çekiyorum hasta olur mu o kadardan. Bir daha kimseye gitmeyeceğim çağırmayacağım. Ya evde çok sıkılıyorum hava soğuk dışarı çıkamıyoruz zaten öyle gittim ama çocuk öksürüyordu bulaştırmaz inşallahbirde bir hamile arkadaşım var ben içmedim hiç bilmiyorum ama başı çok ağrıyormuş parol içilir mi hamileyken?
Ya beynim kendini yiyor şu an ne diye gittim diye. Biri eve hasta hasta gelir ben giderim hasta çocuğu olur. Allahım ne düşüncesiz insanlar ya. Bende de suç ne diye gidiyorsam bunaldım işte artık sürekli aynı şeyler tek başına birde eşim eve gelene kadar konuşacak kimse yok. İnşallah olmaz diye dua ediyorumCanım gitmesekte oluyor ben evdeyim yine oldu olanda bizim psikolojimize oluyor tabi çocuğun gelip yüzüne öksürmesi kötü olmuş inşallah birşey olmaz
İçini ferah tut olmaz bence bir kere öksürmektenYa beynim kendini yiyor şu an ne diye gittim diye. Biri eve hasta hasta gelir ben giderim hasta çocuğu olur. Allahım ne düşüncesiz insanlar ya. Bende de suç ne diye gidiyorsam bunaldım işte artık sürekli aynı şeyler tek başına birde eşim eve gelene kadar konuşacak kimse yok. İnşallah olmaz diye dua ediyorum
Kızlar bizim karşı apartmanda bir komşu beni eve çağırdı hatta aynı okulda çalışıyormuşuz gittim iki çocuğu var. Çocuklarının küçük olanı bebeğin üstüne gider gitmez bir öksürdü. Annesi hasta değil öksürüğü kaldı sadece dedi ama ya vicdan azabı çekiyorum hasta olur mu o kadardan. Bir daha kimseye gitmeyeceğim çağırmayacağım. Ya evde çok sıkılıyorum hava soğuk dışarı çıkamıyoruz zaten öyle gittim ama çocuk öksürüyordu bulaştırmaz inşallahbirde bir hamile arkadaşım var ben içmedim hiç bilmiyorum ama başı çok ağrıyormuş parol içilir mi hamileyken?
faydası olur inşallah, böyle deneme-yanılmayla öğreniliyor işte başka yapacak bir şey yok. damlasız sonuç alabiliriz umarım artık. bu arada silerken kakasını yapmayı benim bebeğim de yapıyordu, ilk ayında daha sık artık daha nadir. hatta 15 gün önce sünnet oldu, operasyondan sonra doktor ağrı kesici olarak fitil vermeye kalktı, en son orada doktorun üstüne başına yaptı bir güzel. adam vazgeçti siz calpol verin artık deyip bıraktı fitili. herhalde o bölge uyarıldığı için oluyor büyüdükçe kasları kuvvetlendiğinden azalıyor küçükken daha kolay yapıyorlar.Benim bebeğim henüz 2 aylık olmadı ama ben de damlayı ve probiyotiği kesmek istiyorum. Bir hafta öncesine kadar iyiydi ama son bir haftadır sancılar içinde kıvranıyor. 8. Hafta atağı mı acaba dedim ama yok bildiğiniz kakasını yapamıyor. Hatta bir iki kez altını değiştirirken tam poposunu sildiğim anda kakasını yaptı. Laktozsuz süt ürünleriyle deneme yapacağım ve damlaları keseceğim ben de
Amin aminmüdahaleye gerek kalmadan geçer gider inşallahbenim normal doğumdu 3 gün sonra hem rahim hem dikiş kontrolü yaptı doktorum. ultrasonla bakarak rahim temiz deyince ben de aklıma getirmedim hiç başka şeyler. sonradan bir şeyler oluşma ihtimali var mı bilmiyorum ama ben de ilk fırsatta gidip görüneyim içim rahat olsun. size de geçmiş olsun tekrardan
Çok teşekkür ederim nasıl yapılacak bilmiyorum ama bakalım tekrardan verilen ilaçlarla geçsin gitsin inşallahKürtajdan korkma canım uyutuyorlar çok Kısa sürüyor işlem geçmiş olsun
Migren taşı benim hamileyken can dostumdu. Dünden beri yine çok fazla bir baş ağrım var. Bugünde lekelenme başladı sanırım regli oluyorum. Regliden önce başım ağrırdı benim değişmemiş yaniStres yapma canım, bir kere yüzüne öksürmekle bir şey olacağını sanmıyorum. Hem hastalığı geçmiş, yalnızca öksürük kalmışsa bulaşıcılığı da kalmamıştır. Benim büyük oğlum aktif olarak hastayken defalarca bebeğin dibinde öksürdü de bir hafta sonra anca bulaştı. (Bizim de acemiliğimize geldi tabii)
Ama öksüren çocuk varken bebekli misafir alması hoş değil tabii. Dikkat etmek lazım, hele okul çocuğu ise bir hastalık tam bitmeden başka hastalık kapabiliyorlar.
Parol hamileyken de kullanılıyor, şimdi emzirirken de kullanabiliyoruz. Günde 2 veya dört taneye kadar galiba (aynı anda değil tabii)
Baş ağrısı için migren taşı denen mentollü şeyin faydasını görüyorum ben bu arada.
Migren taşı benim hamileyken can dostumdu. Dünden beri yine çok fazla bir baş ağrım var. Bugünde lekelenme başladı sanırım regli oluyorum. Regliden önce başım ağrırdı benim değişmemiş yaniçok rahattım ya neden regli hemen oluyoruz
Daha pek ihtiyacım olmadı doğum kontrolüneBen de senin önerinle almıştım, şiddetli olmayan baş ağrılarını kesiyor bende. Veya o da psikolojiktir belki, telkine çok açığım galiba
Regli olmamak çok rahat ama doğum kontrol açısından riskli ne zaman yumurtlayacağını bilmemek. Hayırlısı olsun
Ay sen böyle derken bir anda kaza kurşunu olacak gibime geliyorDaha pek ihtiyacım olmadı doğum kontrolüne
Sağol canım söyleyeyim arkadaşa. İnternette kullanılıyor yazıyor da şimdi bilmeden tavsiye vermek istemedim. Yaza kadar yani en azından havalar iyi olana kadar bir yere gitmeyeceğim artıkStres yapma canım, bir kere yüzüne öksürmekle bir şey olacağını sanmıyorum. Hem hastalığı geçmiş, yalnızca öksürük kalmışsa bulaşıcılığı da kalmamıştır. Benim büyük oğlum aktif olarak hastayken defalarca bebeğin dibinde öksürdü de bir hafta sonra anca bulaştı. (Bizim de acemiliğimize geldi tabii)
Ama öksüren çocuk varken bebekli misafir alması hoş değil tabii. Dikkat etmek lazım, hele okul çocuğu ise bir hastalık tam bitmeden başka hastalık kapabiliyorlar.
Parol hamileyken de kullanılıyor, şimdi emzirirken de kullanabiliyoruz. Günde 2 veya dört taneye kadar galiba (aynı anda değil tabii)
Baş ağrısı için migren taşı denen mentollü şeyin faydasını görüyorum ben bu arada.
Arya ateş olmuştu az bişey şimdişik yok çok şükür canımBizde ateş olmadı canım inşallah sizde de olmazbenim diğer kızımda da hiç olmazdı
Bizde de bu akşam biraz oldu 37.2 i gördük de bekliyorum bakalım çıkacak mı daha. Aşının 2. Gün ateş yapması da garip test yaptım bende negatife dönmüşüm Umay’da da bir şey yokArya ateş olmuştu az bişey şimdişik yok çok şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?