2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizde de bu akşam biraz oldu 37.2 i gördük de bekliyorum bakalım çıkacak mı daha. Aşının 2. Gün ateş yapması da garip test yaptım bende negatife dönmüşüm Umay’da da bir şey yok
Ya alnının tam ortası 38 ama diğer taraflar 37 braun ateş ölçeri var tam alnın ortasından ölçülüyor ama bana çok sıcak gelmiyorlar ne yapsam bilemedim,
İnşallah çıkmaz canım çok şükür atlatmışsın Umaycım da iyi olsun

Sezaryen mi olmuştunuz? Bende de ara ara var ama ben 10. Gün gitmiştim normal demişti
Evet sezaryen olmuştum 40 gün içerisinde kesilmişti bi 5 gün filan ama sonra tekrar başlamıştı ben de normaldir demiştim ama başladıktan sonra hiç lekelenme bitmedi ondan gittim

Göğsünüzü günde kaç kere sağıyorsunuz? Ben bir doktora yorum atmıştım sürekli sağarsan süt tazyikli olur yazmış sürekli niye sağıyorsun yazmış. Ben her emzirmede bir memeden emdiği için diğerini sağıyorum doğru yapmıyor muyum? Daha önce öyle yapmıyordum ama kaç kere mastit oldum. Elimle mi sağmayı denesem.

Hiç sagmıyordum son 1 haftadır emmıyor çok sık onun ıcın gunde 1 kere sagıyorum. Bırını emıyorsa dıgerını verıyorum öbür emmesinde gece cok uzun sabaha kadar emmezse baya dolu ve şiş oluyor ancak öyle sagıyorum.
Sagmayı önermiyorlar aslında gerekmedikçe. Sen yınede sagım yapmak ıstıyorsan mochı alsan vakumla bırını emerken dıgerını bosaltırsın

Ö

yaa ne güzel keşke bende senin gibi olabilsemde bende etrafımda insan isteyenlerdenim oysaki yalnızlık bazen ihtiyaç
Oluyor insan kafasını dinlemek istiyor
Ayy aksam eşim kızım gelıyo aç bu cocuk emdir yok mama yap yok meyve yesın yok cerez yesın kızım ayyyy ..
Ama gün boyu acıyorum bir film alıyorım yanıma anne cayı kurabıye memeler fora ohh hayat saat 4 e kadar guzel 4 de yemek sonra baslıyo kosturma
Ee süt gaz yapar dıye bız süt bile içmiyoruz

Alpiye katılıyorum. Mochi hem artırmaz meme başını uyarmadığı için hem de mastiti önler boşaltır rahatlatır

Alpiye katılıyorum. Mochi hem artırmaz meme başını uyarmadığı için hem de mastiti önler boşaltır rahatlatır
bunu diyorsunuz dimi alayım hemen, sağmak sütü artıyormuş ama süt tazyikli olurmuş ben bundan alayım bunda aynı sıkıntı olmaz dimi

Eklentiler

• IMG_5964.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 39
Kızlqr bugün çok öksürük oldu aşı oldular ya ventolin hava vermelimiyim dr nöbet ertesiydi soramadım ? Fikri olan varmı verilirmi bilemedim
Hasta değilse verme canım öksürük reflü de veya refleks olarakta oluyor hastalık dışında verilmemesi gerek burun tıkanıklığında sadece f.serum veriyorum ben hava makinasıyla sonra burnunu temizliyorum

Arkadaşların da dediği gibi Mochi iş görebilir Ama ille pompayla sağman gerekirse, yalnızca memenin sertliğini alacak kadar (birkaç dakika gibi) sağmanda sakınca yok bildiğim kadarıyla. Becerebiliyorsan elle sağım daha iyi olur tabii.

Hasta değilse verme canım öksürük reflü de veya refleks olarakta oluyor hastalık dışında verilmemesi gerek burun tıkanıklığında sadece f.serum veriyorum ben hava makinasıyla sonra burnunu temizliyorum
Öğlen çok öksürdü korktum pazartesi iyiydi ciğerleri vermedim burun açtım şuan iyiler ama ateş takibindeyim

Kızlar aktif olamıyorum bir haftadır modumda aşırı düşük. Eskisi gibi artmıyor sütüm günümün yarısı sütümü arttırmaya uğraşmakla geçiyo diyebilirim. Kızım 3 dk dan sonra kavga kıyamet memede. Kendimi sıkmaktan boynun tutuldu sinir sıkışması gibi bişey sanırım. Her memeye aldığımda çarpıntım olmaya başladı emecek mi stresinden kendime üzüldüm resmen. Çok şükür bebeğim sağlıklı ama emmesini çok istiyorum ben stres yaptıkça o daha çok geriliyo farkındayım elimde değil.

Aynı şeyleri büyük kızımda yaşamış biri olarak zor ama gerçekten sağlıklı olması daha önemli bebegede geçer stresin ona hissettirmemeye çalış, uyku aralarını deniyomusun o zaman daha iyi oluyor emmediği için artmıyor kendini bu yüzden yıpratma uyku aralarını yada tam uyanmaya yakın hemen alıp denesen bide eds sistemini çektikçe artar hem sütün tiksinmezse tabi tiksinirse deneme bidaha

Uykuluyken içiyor bi tek doğru düzgün ama süt az tabii ağlayacak hali olmadığı için içiyo o da. Memem 6 7 saatte anca onu doyuracak kıvamda doluyor diyebilirim ama bende onu beklemiyorum artık iyice gidecek diye. Önden meme verip artık ağlayınca mama veriyorum sonra sağıyorum. Şimdi yine hoşaf ve çay yaptım denemediğim şey kalmadı gerçi. Elimden geleni yapmak istiyorum içim ancak böyle rahat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…