Zeytinyağımı kullanıyorsun iyi geldimi peki ?Acı çekerek ağlıyo ama gazını çıkarmasına rağmen. Bugün yine yapmak zorunda kaldım
Ya alnının tam ortası 38 ama diğer taraflar 37 braun ateş ölçeri var tam alnın ortasından ölçülüyor ama bana çok sıcak gelmiyorlar ne yapsam bilemedim,Bizde de bu akşam biraz oldu 37.2 i gördük de bekliyorum bakalım çıkacak mı daha. Aşının 2. Gün ateş yapması da garip test yaptım bende negatife dönmüşüm Umay’da da bir şey yok
Evet sezaryen olmuştum 40 gün içerisinde kesilmişti bi 5 gün filan ama sonra tekrar başlamıştı ben de normaldir demiştim ama başladıktan sonra hiç lekelenme bitmedi ondan gittimSezaryen mi olmuştunuz? Bende de ara ara var ama ben 10. Gün gitmiştim normal demişti
Hiç sagmıyordum son 1 haftadır emmıyor çok sık onun ıcın gunde 1 kere sagıyorum. Bırını emıyorsa dıgerını verıyorum öbür emmesinde gece cok uzun sabaha kadar emmezse baya dolu ve şiş oluyor ancak öyle sagıyorum.Göğsünüzü günde kaç kere sağıyorsunuz? Ben bir doktora yorum atmıştım sürekli sağarsan süt tazyikli olur yazmış sürekli niye sağıyorsun yazmış. Ben her emzirmede bir memeden emdiği için diğerini sağıyorum doğru yapmıyor muyum? Daha önce öyle yapmıyordum ama kaç kere mastit oldum. Elimle mi sağmayı denesem.
Ayy aksam eşim kızım gelıyo aç bu cocuk emdir yok mama yap yok meyve yesın yok cerez yesın kızım ayyyy ..Ö
yaa ne güzel keşke bende senin gibi olabilsemde bende etrafımda insan isteyenlerdenim oysaki yalnızlık bazen ihtiyaç
Oluyor insan kafasını dinlemek istiyor
Ee süt gaz yapar dıye bız süt bile içmiyoruzAhahshs. Sen yine hoşafla falan idare ediyorsan iyiymiş ben ‘uzman’ olarak sen sütlü tatlılar süte iyi geliyor dediğin için bir kase sütlaç falan yiyorum da diğer şeylerin yanında
Gece mandalinası için de o zaman gece sütüne hazırlık diyelim napalım. Sıpalarımız 6. Aya gelince yediklerimizde güncelleme yaparız.
Göğsünüzü günde kaç kere sağıyorsunuz? Ben bir doktora yorum atmıştım sürekli sağarsan süt tazyikli olur yazmış sürekli niye sağıyorsun yazmış. Ben her emzirmede bir memeden emdiği için diğerini sağıyorum doğru yapmıyor muyum? Daha önce öyle yapmıyordum ama kaç kere mastit oldum. Elimle mi sağmayı denesem.
Alpiye katılıyorum. Mochi hem artırmaz meme başını uyarmadığı için hem de mastiti önler boşaltır rahatlatırHiç sagmıyordum son 1 haftadır emmıyor çok sık onun ıcın gunde 1 kere sagıyorum. Bırını emıyorsa dıgerını verıyorum öbür emmesinde gece cok uzun sabaha kadar emmezse baya dolu ve şiş oluyor ancak öyle sagıyorum.
Sagmayı önermiyorlar aslında gerekmedikçe. Sen yınede sagım yapmak ıstıyorsan mochı alsan vakumla bırını emerken dıgerını bosaltırsın
Sütlü tatlıdaki sütten zarar gelmezmiş shshEe süt gaz yapar dıye bız süt bile içmiyoruz
Gidemedim canım bende 3 çocuk bakan olmayınca birde eşimin işleri yoğundu izin alamıyor çok şükür tansiyonda çıkmadı bugün devam ederse gideceğim özeleNasıl oldun? Gidebildin mi doktora
Hiç sagmıyordum son 1 haftadır emmıyor çok sık onun ıcın gunde 1 kere sagıyorum. Bırını emıyorsa dıgerını verıyorum öbür emmesinde gece cok uzun sabaha kadar emmezse baya dolu ve şiş oluyor ancak öyle sagıyorum.
Sagmayı önermiyorlar aslında gerekmedikçe. Sen yınede sagım yapmak ıstıyorsan mochı alsan vakumla bırını emerken dıgerını bosaltırsın
bunu diyorsunuz dimi alayım hemen, sağmak sütü artıyormuş ama süt tazyikli olurmuş ben bundan alayım bunda aynı sıkıntı olmaz dimiAlpiye katılıyorum. Mochi hem artırmaz meme başını uyarmadığı için hem de mastiti önler boşaltır rahatlatır
Bu vakum yaparak akan sütü topluyor. Sağmak gibi değil merak etme :)bunu diyorsunuz dimi alayım hemen, sağmak sütü artıyormuş ama süt tazyikli olurmuş ben bundan alayım bunda aynı sıkıntı olmaz dimi
Birde her emzırmede dıger memeye tak bunda sıkıntı olmaz aksıne cok guzel süt topluyor damla damla akıyor .bunu diyorsunuz dimi alayım hemen, sağmak sütü artıyormuş ama süt tazyikli olurmuş ben bundan alayım bunda aynı sıkıntı olmaz dimi
Birde her emzırmede dıger memeye tak bunda sıkıntı olmaz aksıne cok guzel süt topluyor damla damla akıyor .
Ya bunu bilseydim önceden alırdım sipariş verdim hemenBu vakum yaparak akan sütü topluyor. Sağmak gibi değil merak etme :)
Hasta değilse verme canım öksürük reflü de veya refleks olarakta oluyor hastalık dışında verilmemesi gerek burun tıkanıklığında sadece f.serum veriyorum ben hava makinasıyla sonra burnunu temizliyorumKızlqr bugün çok öksürük oldu aşı oldular ya ventolin hava vermelimiyim dr nöbet ertesiydi soramadım ? Fikri olan varmı verilirmi bilemedim
Göğsünüzü günde kaç kere sağıyorsunuz? Ben bir doktora yorum atmıştım sürekli sağarsan süt tazyikli olur yazmış sürekli niye sağıyorsun yazmış. Ben her emzirmede bir memeden emdiği için diğerini sağıyorum doğru yapmıyor muyum? Daha önce öyle yapmıyordum ama kaç kere mastit oldum. Elimle mi sağmayı denesem.
Öğlen çok öksürdü korktum pazartesi iyiydi ciğerleri vermedim burun açtım şuan iyiler ama ateş takibindeyimHasta değilse verme canım öksürük reflü de veya refleks olarakta oluyor hastalık dışında verilmemesi gerek burun tıkanıklığında sadece f.serum veriyorum ben hava makinasıyla sonra burnunu temizliyorum
Aynı şeyleri büyük kızımda yaşamış biri olarak zor ama gerçekten sağlıklı olması daha önemli bebegede geçer stresin ona hissettirmemeye çalış, uyku aralarını deniyomusun o zaman daha iyi oluyor emmediği için artmıyor kendini bu yüzden yıpratma uyku aralarını yada tam uyanmaya yakın hemen alıp denesen bide eds sistemini çektikçe artar hem sütün tiksinmezse tabi tiksinirse deneme bidahaKızlar aktif olamıyorum bir haftadır modumda aşırı düşük. Eskisi gibi artmıyor sütüm günümün yarısı sütümü arttırmaya uğraşmakla geçiyo diyebilirim. Kızım 3 dk dan sonra kavga kıyamet memede. Kendimi sıkmaktan boynun tutuldu sinir sıkışması gibi bişey sanırım. Her memeye aldığımda çarpıntım olmaya başladı emecek mi stresinden kendime üzüldüm resmen. Çok şükür bebeğim sağlıklı ama emmesini çok istiyorumben stres yaptıkça o daha çok geriliyo farkındayım elimde değil.
Uykuluyken içiyor bi tek doğru düzgün ama süt az tabii ağlayacak hali olmadığı için içiyo o da. Memem 6 7 saatte anca onu doyuracak kıvamda doluyor diyebilirim ama bende onu beklemiyorum artık iyice gidecek diye. Önden meme verip artık ağlayınca mama veriyorum sonra sağıyorum. Şimdi yine hoşaf ve çay yaptım denemediğim şey kalmadı gerçi. Elimden geleni yapmak istiyorum içim ancak böyle rahat ediyorAynı şeyleri büyük kızımda yaşamış biri olarak zor ama gerçekten sağlıklı olması daha önemli bebegede geçer stresin ona hissettirmemeye çalış, uyku aralarını deniyomusun o zaman daha iyi oluyor emmediği için artmıyor kendini bu yüzden yıpratma uyku aralarını yada tam uyanmaya yakın hemen alıp denesen bide eds sistemini çektikçe artar hem sütün tiksinmezse tabi tiksinirse deneme bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?