Öyle güzel anlattın ki yalnız kalasım geldiAyy aksam eşim kızım gelıyo aç bu cocuk emdir yok mama yap yok meyve yesın yok cerez yesın kızım ayyyy ..
Ama gün boyu acıyorum bir film alıyorım yanıma anne cayı kurabıyememeler fora ohh hayat saat 4 e kadar guzel 4 de yemek sonra baslıyo kosturma
Ee süt gaz yapar dıye bız süt bile içmiyoruz
Ayy valla zor dayanıyorum benim kız 2 gündür geceleri uyutmuyor gündüzleri de parça parça 3 saat anca uyuduUykusuzluğa nasıl dayanıyorsunuz gözünüzü seveyim ya
Canım ilk bebeğim de full emzirmistim sıkıntısız 2 de ise her türlü melaneti yaşamış denemiş bir anne olarak şöyle diyebilirim bebek az emiyor az kilo alıyorduUykuluyken içiyor bi tek doğru düzgün ama süt az tabii ağlayacak hali olmadığı için içiyo o da. Memem 6 7 saatte anca onu doyuracak kıvamda doluyor diyebilirim ama bende onu beklemiyorum artık iyice gidecek diye. Önden meme verip artık ağlayınca mama veriyorum sonra sağıyorum. Şimdi yine hoşaf ve çay yaptım denemediğim şey kalmadı gerçi. Elimden geleni yapmak istiyorum içim ancak böyle rahat ediyor
Asla dayanamıyorum kestiriyorum illakiUykusuzluğa nasıl dayanıyorsunuz gözünüzü seveyim ya
57 gündür lekelenmem bitmedi malesef çocuğun kontrolünden sonra ben de doktora gittim baktığında rahimde pıhtı var dedi ve antibiyotik ile bi ilaç daha verdi geçmezse 5 gün sonra gel dedi. Malesef kullandığım ilaç etki etmedi herhalde onun yüzünden tekrar gideceğim
İnşallah faydası olur. Benimde zaten bebek kaybetmiştim canım fazlasıyla sıkkındı üstüne bi de tekrar müdahale diyince çok üzülmüştüm. Kurtarıcım oldu rahim temizliyor soğan suyuAaaa valla öyle bişi yapınca temizlenirse ne mutlu bana çünkü doktor tarafından müdahale istemiyorum muayene bile yeterince zorluyor beni
Bizimde aynı. Gece sadece meme ile doyuyor 5-6 saat kadar uyuyorum ondan sonra tam dolu oluyor göğsüm. Gün içinde ara öğün gibi oluyor arada gelip emiyor, mama öncesi biraz emiyor vs. Sütüm çok yağlı değil o da doyurmuyor bebişi. Sütün yağlı olması için kemik suyu faydalıymış, haftada 2-3 kere çorba yapıp içeceğim yeni başladım. Bana süt artımında hurmanın faydası oldu. Sağım da önemli deniyor ama onu düzenli yapamadım. Yine de üzme kendini hiç almıyor değil sonuçta. Ben öyle teselli oluyorum ne alsa kar çünkü yeterki kesilmesin varsın bu kadar alsın napalım.Uykuluyken içiyor bi tek doğru düzgün ama süt az tabii ağlayacak hali olmadığı için içiyo o da. Memem 6 7 saatte anca onu doyuracak kıvamda doluyor diyebilirim ama bende onu beklemiyorum artık iyice gidecek diye. Önden meme verip artık ağlayınca mama veriyorum sonra sağıyorum. Şimdi yine hoşaf ve çay yaptım denemediğim şey kalmadı gerçi. Elimden geleni yapmak istiyorum içim ancak böyle rahat ediyor
Her fırsatta uyuyarakUykusuzluğa nasıl dayanıyorsunuz gözünüzü seveyim ya
Bu işlemler çok acılı mı acaba? Bir de çatlama iğnesi nedir? Aşılama ile aynı işlem mi oluyor?doktora gidiyorum canım femara kullandım. altı dört gün önce de çatlatma iğnesi vuruldum. reglim 2 mart, gecikirsem test yapacağım bebiş benimledir inşallah
Ahahah dene dene guzel oluyor . Uykusuzluktan geberıyorsun ama elıne uyumak gecmıyo ya barı zevk alayım dıyorsunÖyle güzel anlattın ki yalnız kalasım geldibende yapayım bunu bu aralar belki kendimi daha iyi hissederim uykusuzluğu ne yapıyorsun geceleri uyuyor mu bebiş ?
Catlatma iğnesi popodan yapılan sıradan iğnelerden. Acılı birşey değil lakin sayısız vuruldumBu işlemler çok acılı mı acaba? Bir de çatlama iğnesi nedir? Aşılama ile aynı işlem mi oluyor?
Yaa cok konustuk burada aslında ama ınsanın bazen gözünden kaçıyor.Ya bunu bilseydim önceden alırdım sipariş verdim hemen
Ee benım maşallah sütüm cok ama emmıyo memeye gelınce agla agla o kuccucuk kafayı asla memeye cevıremıuorsun. Bende gecıs dönemi süt yoklugundan degıl sagım yapıyorum 30 cc anca cıkıyor ama ben emınım var süt ama emmıyor.Kızlar aktif olamıyorum bir haftadır modumda aşırı düşük. Eskisi gibi artmıyor sütüm günümün yarısı sütümü arttırmaya uğraşmakla geçiyo diyebilirim. Kızım 3 dk dan sonra kavga kıyamet memede. Kendimi sıkmaktan boynun tutuldu sinir sıkışması gibi bişey sanırım. Her memeye aldığımda çarpıntım olmaya başladı emecek mi stresinden kendime üzüldüm resmen. Çok şükür bebeğim sağlıklı ama emmesini çok istiyorumben stres yaptıkça o daha çok geriliyo farkındayım elimde değil.
Bende keyif almayı çok severim çayım kahvem tatlım olsun oh ama dayanamıyorum sen nasıl dayanıyorsun ben o uyuduğunda uyuyorum direk diğerde okuldaykenAhahah dene dene guzel oluyor . Uykusuzluktan geberıyorsun ama elıne uyumak gecmıyo ya barı zevk alayım dıyorsun
Gunduz uykuları cok kötü bazen kıyak gecıyor oda hafta sonu babası evde ikeno zamanda ev ahalisiyle uyumak mümkün olmuor sanırım ben alıstım uykusuzluga .
Bırde benım bi büyük bebe yaş olmuş 6 bucuk hala gece uyanır hala sabahın nurunda uyanır idmanlıyım uykusuzluga
En en en büyük pişmanlığım ayakta sallamak oldu hala kendı basına uyumuyor. Bunda şu an zorlanayım ama sonraa rahat edeyım dıye asla ayagıma almadım.Bende keyif almayı çok severim çayım kahvem tatlım olsun oh ama dayanamıyorum sen nasıl dayanıyorsun ben o uyuduğunda uyuyorum direk diğerde okuldaykenbenimki gündüz uyuyor aslında gece uykusu da kötü sayılmaz ama bazı günler gazdan sabaha kadar ağlıyor 2 gündür o döngüdeyiz bugün çok ağladı yavrum mercimek çorbası içtim ondan mı acaba artık dayanamadım kovaya sıcak su doldurup içine bastım çocuğu çamaşır gibi sonra yıkadım şimdi ayakta sallıyorum dalacak inşallah
Kızımı 3 yaşına kadar salladık eşim şimdi sık sık ayağa alıştırmıyosun bunları sallamıcaz diyor yapmıyorum ama olurda gerekirrse yapıcak bişey yok yetişemiyebilirim ikisine çünkü tek bebekliler zorlanmadıkça ayakta sallamayın tavsiyedirEn en en büyük pişmanlığım ayakta sallamak oldu hala kendı basına uyumuyor. Bunda şu an zorlanayım ama sonraa rahat edeyım dıye asla ayagıma almadım.
Yeni annelere tavsıyem kolay gelıyor olabılır ama sonrası cok zor yatagında uyutmaya alıstırın. Mümkünse sallamadan..
Senın sayesende bunu yazdım aklıma geldı.
Dayanıyorum kızımda cok perısan oluyodum uykusuz bunda sabah zorla kalkıp hemen kızımı yollayıp uyuycam dıyorum bi bakmısım temızlığe gırısmısım
Bende emzirerek uyutmayın sakın diyenlerdenim ama bunu da emzirerek uyutuyorum bu aralar. Artık gün sonunda yorgun ve tükenmiş olarak yanıma yatırıp, memeyi açıyorumKızımı 3 yaşına kadar salladık eşim şimdi sık sık ayağa alıştırmıyosun bunları sallamıcaz diyor yapmıyorum ama olurda gerekirrse yapıcak bişey yok yetişemiyebilirim ikisine çünkü tek bebekliler zorlanmadıkça ayakta sallamayın tavsiyedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?