2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Dört olsun, seni mi kırıcam Ona da vaktimiz var daha, şimdiden düşünmeyelim. Bir de benim hafızamda öyle zor bir dönem olarak kalmamış, muhtemelen her bebek aynı şekilde geçirmiyordur. Yalnız ilgisini çeksin de memede kalsın diye abidik gubidik şeyleri kolye diye boynuma taktığımı hatırlıyorum, son çare mememi boyamak için yüz boyama kalemi alacaktım da o raddeye gelmeden çözülmüştü galiba bizim meme reddi sorunu (memelerimi paskalya yumurtası gibi boyadığıma dair bir hatıra yok en azından hafızamda)

Evet, bahane konusu bizde de aynı şu an. Sıkıysa bulsun, nereye buluyor, matematiksel olarak imkansız iki çocuk ile tek ebeveynin ilgilenmesi. (Hoş, bizimki yine gündüzleri kendince çabalıyor, işe gitmem lazım, para kazanmam lazım falan gibi bahanelerle kaçmaya çalışıyor ama gece imkansız, nereye kaçıyorsungerçi geçen akşam apartman toplantısına gitti, çoğunluk sağlanamadı diye başka tarihe ertelenen toplantıdan bir saatte döndü, artık eve gelip çocuk bakacağına emeklilerle okey mi oynadı, ne yaptıysa)

Bu arada ben de anneannemin beni ayağında salladığı zamanları hatırlıyorum, çok küçük değildim herhalde hatırladığıma göre. Uyuyor muydum bilmiyorum ama güzeldi be

Hiç birşey için degılde kocam bırını tutsa hergun gelıp yemek yapsa ne guzel olur dusunmesıde yapmasıda ona olsa

Evet ya, temizlik bir şekilde halloluyor, gerekirse adamın çocuğun eline bezi süpürgeyi veriyorsun da yemek sıkıntı. Ek gıda dönemi daha büyük sıkıntı olacak. Biz ilkinde yarı zamanlı bir yardımcı tutmuştuk, her şeyi o yapıyordu, iki sene rahattık vallahi ama bu sefer zor görünüyor.

Kızlar şey soracağım, bizimkinin tırnakları çok çabuk uzuyor ve nasıl oluyorsa hemen arasına pislikler doluyor. Bütün gün yatan çocuk, nasıl oluyor bu iş, hiç anlamıyorum. Böyle olan var mı? Havadaki tozlar falan mı giriyor nedir? Her gün de süpürülüyor ev, bir torba toz çıkıyor iki cam açınca. Ondan mı acaba?

Bizimde oluyor kıyafet tozlarına bağlıyorum ben boyunlarıda oluyor hatta sacının arkası düğümlenmiş evwt süpürünce dysonlada olsa çıkan tozun hatti hesabı yok, ve kalan tozlarda eminim bi o kadardır toz işi herşey üzerimizde yatak yorganlarda hepsinde var kurutma makinasını sırf bu yüzden almak istiyodum azalır belki diye önceliğim şuan koltuk takımı almak oldu

Kurutma makinesi de kesmedi bizi sabahları süpürüyorum, bir torba toz. Akşam süpürsem bir o kadar daha çıkacak, utanması kalmamış

Dyson un o lazer başlığı çok fena zaten. Severek yediğin içtiğin şeylerin içindeki bakteriyi paraziti gösteren mikroskop gibi, daha sabah sildim süpürdüm temizdir dediğin yere bir tutuyorsun, meğer toz içinde kalmış yine

Demek oda işe yaramıyor sizde iyi ki önceliğim koltuk olmuş o zaman lazeri tak çıkar zor geliyor bana onu çok kullansam dönüp dönüp süpürüm

Canım annelik manyaklık. Bizimki bu ara mamayı reddediyor. E memede süt yok. Napcam bilmiyorum yarın doktor kontrolü var. Kilo alımı yetersiz çıkacak diye stres oluyorum
Gece çok uyanma sebebi de bence bu olabilir
Dönemseldir canım benimkide emmek istemiyor ara ara iştahsız gibi oluyor bazen sut olmuyor sık uyaniyor sonra geliyor öyle doyuyor

Gözüne uyku bandi tak supururiken anksiyeten artmasın o biçim gerçekten

Tırnakları çok hızlı uzuyor, hemen kısalttığım için henüz tırnak arasına girmiyor ama parmak araları ve avuç içindeki çizgileri sürekli siyahımsı toz bir de benimkinin avuç içi terliyor, sanırım ondan kaynaklı.

Yani A Aycee09 kurutma da olsa toz

Avuç içi, parmak araları ve boyun bizde de var tamamdır içim rahat çünkü her gördüğümde kurutma olsa olmazdı diye dertleniyodum

Benimde tırnak değilde avuç içi çizgisinin araları ip gibi toz topluyor parmak araları oluyor
Bebek Vücut temizleme suyu almayı düşünüyorum hergun pedle silmek için
Banyosuda olacak tabi

Ben bir o dördüncü ayda bir de üç dişi aynı anda çıkmış 16 ay gibi o iki zamanı hafızamdan silemem kırmızı ışıkta içim geçmişti öyle kötü bir dönemdi uykusuzluktan

Haha ben gündüz evdeyse toplantının bittiğini duyuyorum ya kapıyı açıyo çocukla direk beliriyorum kapının önünde haha bizde de var öyle durumlar maç izlemeye gönder ne dilersen dile modunda

Benim hafızada hiç öyle dönemler yok ama bende meme bağımlısıymışım herhalde Bade bana çekmiş bazen hala kulağıma eğilip anne bir kere de ben emiyim mi diyor o değilde geçen sene anaokulunda 4 yaşında bir kız öğrencim emiyordu hala aklıma o geldi

Benimde tırnak değilde avuç içi çizgisinin araları ip gibi toz topluyor parmak araları oluyor
Bebek Vücut temizleme suyu almayı düşünüyorum hergun pedle silmek için
Banyosuda olacak tabi
Normal suyla silsen olmaz mı ? Ben doğaldan yanayım sanırım çok gerekli oluyor mu ki bilmiyorum

Bugün göz doktoruna randevumuz vardı. Doğduğundan beri olan bı gozlerini şaşı yapma durumu var bebegimin.Gecici zannediyordum ama yakın zaman da birdaha görmek istedi. Aynı durumu yaşayan var mı aramızda

Sen olmuşsun ya darısı başıma

Bugün göz doktoruna randevumuz vardı. Doğduğundan beri olan bı gozlerini şaşı yapma durumu var bebegimin.Gecici zannediyordum ama yakın zaman da birdaha görmek istedi. Aynı durumu yaşayan var mı aramızda
Göz doktoruna bizde henüz gitmedik ilk üç ay içinde gidiliyordu sanırım. Şaşılığa nasıl baktı bir makine var ona doğru bebeği tutuyorsun gözleri arasındaki cm i ölçüyordu ve bakışlarına bakıyordu diye hatırlıyorum. Ben dünyagöz e götürmüştüm ilk kızımı ama artık oradan da çok memnun değilim nereye götüreceğiz hiç bilmiyorum

Gözüne uyku bandi tak supururiken anksiyeten artmasın o biçim gerçekten
Bugün eve süpürge atan olmadı. Yarından çok tırsıyorum

Ay yalnız olmadığıma sevindim. Ben de diyorum acaba bizi uyutup oyuncak bebek chucky gibi suç ortamlarına mı akıyor

Ay maça bizi göndersinler asıl, biz gidelim biraz da. Çocuk bakmaktan oramıza buramıza baktırmaya doktora gidemiyoruz, paşalarımız maça gidecekmiş, toplantıya gidecekmiş. Oh ne ala.

Yani aslında gidebilirler de tabiii. Baba oğul, baba kız… niye olmasın

6. Ay dedi doktoru. O zamana kadar kendi kontrol edecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…