2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim kızın maşallahı var tutma konusunda aslında, kolay kolay dışarda gelmez gelince de tutabilir misin diyorum tutuyor bazen akşam 20 de yapıyor ya sabah okula gitmicem şu bu inatlaşıyor okula kadar tutuyor sabah yapmıyor arada bi kaç kez yatağa yapmışlığı var tabii ama gündüz asla kaçırmaz

Haha çok açık sözlülermiş banada herkes kendi kocasıyla gelsin demişti annem en son. Ben hamileyken su dan mı bir şeyden mikrop kaptım kustum baya doktora götürmüşlerdi filan baya kötüydü. Sorumluluk almak istemiyorlar 2 çocuk artı ben Aslında bakıcı yazlıkta çok gerekli o konuda katılıyorum ve nerdeyse herkesin var. Bir bakıcıyı çok beğeniyorum hatta gözüm kapalı emanet ederim o kadar güvenilir, bu yaz avcı gibi peşinde olucam onun çünkü baktığı kız 4 yaşına girmek üzere Eşim bir daha çalışmak yok nasıl yaparız dese de ben eylülde başlamak istiyorum artık ev insanı köreltiyor ve bunaltıyor Gerekirse kazandığımın hepsini bakıcı alsın ama ben bir evden çıkıyım

Haha aslında hepimiz senede bir dişçi ve göz muayenesine gitmemiz şart. Ben gözleri çizdirdim sene 2010 da şimdi yine göremiyorum uzağı. Özellikle akşamları araba kullanmak çok zor sanırım ameliyatla alakalı çok parlıyor yol. En son Bade 1 yaşındayken gittim gözlüğe gerek yok 0.50 dedi ama bence şuan hiç öyle değil

Ay biz bir kere tatilde mi ne yıkayacak yer bulamayıp (4 aylıktı galiba) duşta yıkamaya kalkmıştık kucakta ama hiç tavsiye etmiyorum
4 Aylik olsa yaoardjm oturacak birşey yok öyle yapmayida düşündüm ayakta kucağımda da ancak eşimle olur o tutar ben yıkarım felan

Oo, sen kader gibi örmüşsün ağları, bakıcıyı bile kestirmişsin gözüne, bence olur o iş
Kesinlikle katılıyorum. Benim mesaili çalışma durumum yok yakın gelecekte ama olsaydı vallahi 10 kazanıyorsam 8.5 verirdim bakıcıya. Güvenilir olması kaydıyla tabii. Öbür türlü cefasını çekiyorsun anneliğin sadece, bir de otomatikman ev işleri yükleniyor üstüne, ne anneliğinden bir tat alıyorsun ne başka şeyden.

Ben de çok uzun zaman önce çizdirmiştim ama erken yaşta çizdirmekle hata etmişiz bence, bana da ilerlemesi durmuş demişlerdi (2.5 falandı zaten) ama üç beş sene sürdü saltanatım, gözlük geri geldi (ameliyattan önce lens takıyordum ama çok hazin bitmişti ilişkimiz, dönemedim sonra bir daha da)Bir kez daha da lazer olamıyoruz galiba (ki cesaret edemem zaten artık) Çok bedbahtım o konuda

Göz muayenesi konuşulmuş biz bu hafta yaptırdık.Işıkla baktı ardından ultrasonla baktı.Ara ara çapaklanma problemi vardı sert bir şekilde masaj yaptı ve gerçekten çapaklanmasın bitti. Siz takip ediyor mu diye sordu o önemliymiş sanırım. Ediyor çok şükür. 6. Ayında rutin kontrol için tekrar gelebilirsiniz dedi.

Benimki de o aglayisi hemen kesiliyor, şaşkın şaşkın etrafa bakıyor, kovanın içinde de ayaklar yüzüyor
Hahah bizim koca küçük sanırım zor sıkıştırdım içine bacaklar katlandı

Bize 3 ay dediler göz muayenesi ben ilk oğlumda yaptırmamıştım mecburmu acaba yaptırmasak
Kizlar mama kullananlar sma optipromu sma comfortmu kullaniyorsunuz
Ben optipro kullanıyorum ama comfort gaz için daha iyimiş bitince onu deneyebilirim

Kızlar bebeğinin kakasında mukus olan var mı ?
Bizim var canım

Kızlar 40 kontrolune gıtmeyenler lütfen gidin ..
Bugun sonuç için aradığımda smear örneğinizde hücresel değişiklikler var dendi. Tabi direk Google neymıs dıye yazdım ve film şeridi ..
doktorda demez mı paZartesi gel konusalım dedım nasıl gecer 3 gün ben dayanamam sonra risk alıp gittim. Doktorla asagıda karsılastı gel canım dedı korkma korkulacak bır durum degıl ama önlemımızı almalıyız dedı. HPV istedi onun sonucuna göre kolposkopi dedi.
Çok korkuyorum yarın HPV için gidecegım 2-3 haftaya sonuc cıkarmıs Kandil günü bana da dua edın olur mu hayırlı sonuclar alayım tertemiz sonuclar

Haha evet kestirdim iki senedir gözüm üstünde ama ben o bakıcıyı nerde yatırıcam parasını geçtim onlar yatılı kesimden Kesinlikle katılıyorum insan bir yerden sonra deliler gibi yorulsada kendini parçalasa da ne yapıyorsun ki konumunda buluyor kendini. Söz ile söylenmese de hissediyor insan kendi kendini işe yaramaz gibi görüyorsun bir kere

Evet ben tam 18 de oldum ve aşırı pişmanım ameliyat çok kolay ve başarılıydı hiç ağrım olmadı hatta ilk babam oldu sonra benilk ameliyat olduğum zaman çok sevinmiştim ama şimdi bende göremiyorum

Ne zaman verdiniz testi ilişki felan olduktan sonrami
ben tam kuran okuyordum arasindaydim
İnşallah korktuğundan korusun rabbim

Kuzum birincisi hpv bile olsa(ki inşallah değil) çözümlerinden biri bağışıklık yükseltmek. Türkiyede 10 kadından 8inde olduğu ama fark edilmediği biliniyor. Korkma yani.
Sonuçların da tertemiz çıkacak inanıyorum

Doktorun elinde kalem gbi bı cihaz vardı onu kendi gözüne yakinlastrip bebegime baktı, snra da onu bebeğime iki gozunede tek tek yaklastrip baktı. Büyük bir makine tarzı birşey gormedk bz. Başka bi doktra yine gideceğim daha ayrıntılı cihazları makineleri olan biyere. Sizin bebegnzde gözle görülür bi kayma var mı?

Maddi açıdan imkanınız varsa, bence hiç düşünmeyin, salonda yatın, odanızı ona verin, gene tutun derim

Ben de 20 civarı oldum galiba. Biz de anne kız olmuştuk Ne sevinmiştim, ne güzel şeydi yağmurda gözlüksüz gezmek. Neyse iyi kötü görüyoruz, çok şükür

Böyle sanal gerçeklik gözlükleri gibi bir şeyle bakmışlardı bizde öyle hatırlıyorum. Bizde ilk doğduğunda var gibiydi arada bakışlarında şimdi hiç yok ama yine de götürmekte fayda var

Doktorumuz bizimde 2. Ayda yaptırmamız gerektiğini söyledi prematüre doğdukları için erken istiyoruz yapılsa iyi olur dedi bende hastane ortamına gelmek istemiyorum 4. Ay gibi olsak diyince ısrarla göz hastaneleri var oralarda da yapılabilir ertelenmesin ama dedi haftaya götürürüz artık
Büyük kızımda karanlık odada ölçüldü göz bebekleri ve damla uygulaması yapılmıştı göz bebekleri büyüyo o damla ile daha iyi görüyolar doktorlar şaşılık bize de oluyor umarım sorun olmaz

Çok geçmiş olsun canım seseryan ile ilgili bir durum mu bu ben gitmedim 40 kontrolüne

Ya benim kızımda erken doğdu ama bize kimse göz muaynesi yaptırmamızı söylemedi. Bende randevu alıp götürsem mi acaba çapaklanma sorunumuzda var

Çok geçmiş olsun inşallah hiç birşey çıkmayacak içini ferah tut Bende gitmedim hala kontrole bir ara gidip muayne olayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…