2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yani öyle varlıklı değiliz ama ben çalışırsam biri anaokuluna biri bakıcıyla karşılanabilir çalışmazsam zorlanırız ama ya da yine ocağı bekleriz bizim en zengin olduğumuz ay

Ay sorma bende bir gün otobüse bindim lisede gözlüklerim bir buğulandı önümü göremiyorum. O kadar da kalabalıktı ki silemedim çok komikti

Büyük kızımda kimyon rezene tohumlarını demleyip içerdim süt artsın diye ama hiç bi hiç işe yaramadı emdiği halde sonra bi baktım azalmış bi yazı okumuştum fazlası sütü azaltır diye tesadüfmü bilmiyorum 2 gündür kimyon demledim ve sabah akan gögüsler yok ilk öğünde oğlum doymadı şaka gibi ki dün hiç gündüz mama vermemiştim,
Her kadına yaramıyor sanırım gaz için okey ama gaz için sütümü azaltamam
İçmez olaydım ya 5 gün düzenli yatmadan uyguladığım şeyler aynı ama yatmadan hemen önce içmedim boza dışında ama yok bozayla alakası uyusamda doluyodu gögüslerim

Allah Allah şaşırdım ikinizin de tekrar göremediğine. Ben de tam 18 imde oldum. 20 sene olacak Mayıs ayında maşallah sıkıntım yok.
Sende erken olmuşsun ya bana doktor 25 nden sonra ol en erken demişti dinlemedim. Gözün derecesi büyür demişti çizdirince sıfırlandı ama şimdi uzağı göremiyorum valla yine. Ama benim babamda oldu benden 6 ay önce o çok iyi görüyor sadece şimdi yaşlandı diye yakını okumak biraz zorlaştı o da normal. Ben Altunizade dünyagöz de oldum ama bilmiyorum ki niye böyle oldu

Sagol canım . Hıc hatırlamıyorum ne zaman verdıgımı 2022 martta gıtmıstım kadın dıguma orda aldımı almadımı hıc hatırlamıyorum.
Evet bazısı 6. Ayda alıuor benımkı 40 kontrolunfe aldı. Bakalım sonuc ıyı olsun ınsallah ..

Benim doktorum da senede bir diyor mesela. Almış olabilirler yani
Canım çok taktığına eminim ama inan hiç bir şey çıkmaz

Kızlar, bebişi burun tıkanıklığı yaşayanlara bir sorum var. Şimdi sf ile temizlik ve arada hava vererek büyük ölçüde geçirdik tıkanıklık kısmını. Doktor ciğerini solunumunu falan da iyi bulmuştu pazartesi, kötüye gidiş görmeyince götürmedik bir daha. Gün içinde burnunu temizliyorum ihtiyaç oldukça, bazen aspiratörle de çekiyorum, bazen geliyor bir şey bazen gelmiyor. Sorum şu, burnu açık olsa da veya ben açmış temizlemiş olsam da o meşum hırıltı oluyor arada. Pozisyona bağlı olarak gelişebiliyor bazen. Bu bir sorun mu? O hırıltının hiç olmaması lazım? (Sağlıklı bebek algımı kaybettim ) yok, yani iyileşme sürecinin bir parçası olarak o hırıtlı oluyor ve sonra kendiliğinden geçiyor mu, yoksa her hırıltı duyuşumda aspiratörle sondaj mı yapmam lazım çocuğa? ( ki genelde emerken duyduğum için onu da yapamam hemen.)

Kızlar bebeğim cidden bozuldu. Gündüz eski düzeninde ama gece bir şey oluyor. Uyuyor ama sürekli eh eh diyor gazı var gibi saatte bir uyanıp ağladı dün. Hiç yaptığı şey değil. Mamadan diyeceğim de bayadır bunu kullanıyorum sonradan böyle yapar mı ya bir de bir haftadır falan böyle, geçmedi yani.
Al_pi sma conforta mı geçsem acaba

Canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların tertemiz çıksın siğil filan var mıydı sen bağışıklığını yüksek tut ve lütfen stres yapma

Benim bebeğimin sağ tarafa yatmaktan kafası yamuldu resmen ben düzeltiyorum o yine aynı tarafa çevririyor. Gündüz takipteyim ama gece boyunca aynı yönde
Bizimki de sağa yatıyor genelde. Çok dikkatli bakınca hafif bir yamukluk var gibi hakikaten. Burada konuşuldu bu konu bu arada, doktora sordu bazı arkadaşlar, gün içinde öbür tarafına da dönmesini sağlayın demiş doktorlar. Ben ışıklı sesi oyuncaklar koyarak ilgisini sola çekmeye çalışıyorum. soyasosu yanak yanağa dans ederek egzersiz yaptırıyor. Omzuna fslan alırken yüzünü sola dönük şekilde koymak da işe yarıyor. Ben bazen elimle nazikçe yönlendiriyorum, hemen dönüyor sola ama çok kalmak istemiyor. Direnç falan gösterirse doktora sormak gerekebilir.

Bir haftadır süren gaz için bir şey diyemem , onu bir şey etkilemiş olabilir belki ama bir gece saat başı uyanması veya eh eh diye kıvranıp uykuya dalamaması (bazen de memeye yapışma seansları eşliğinde) haftada bir veya on günde bir bize de olabiliyor. Hatta bir iki keresinde bu süreçte öyle nefes nefeseydi ki, aman dedim, Üst solunum, alt solunum, kesin bir şey oldu yine çocuğa ama ertesi gün normale dönmüştü.

Ben artık hergün temizlemiyorum sümük görsem bile çekmiyorum ağlayınca burnunun ucuna geliyor oradan alıyorum hemen. Genelde üç günde bir temizliyorum çekiyorum. Doktorda öyle söyledi zaten geçen. Bizde bazen hırıltı oluyor bazen bakıyorum yok. Hatta öksürükte var hala ama doktor temiz diyor.Dün öksürüğü çoktu ama şunu farkettim ıkınınca öksürüyor normal zamanda değil. Sanırım tükürüğü falan geliyor ağzına.

Sizin rsv den kalan mı bu öksürükler, yoksa yeni bir şey kapmış mıydı? Bizimki geçen hafta abisinden bir şeyler kaptı yine ama hafif geçiriyor gibi görünüyor, hırıltı dışında kalmadı hatta pek bir şey.

Sf sıkıp çekemediğimizde sanki o hırıltı daha çok oluyor. Benim ki günde bir bazen iki günde bir balgamlı kusuyor temizliyor kendini. Ama bende artık hava ve burun temizliği her gün yapmıyorum. Çok bir tıkanıklık olursa temizliyorum genelde iki günde bir gibi. Açmaya çalıştıkça hırıltı artıyor gibi geldi banada

Kuzu ben comfort kullanıyorum gecen elımde kı bıtsın dıye optpıroyu verdım cocuk gazdan kıvrandı durdu bende comfort aldım verdıgım an kakayı yaptı bak dunde yaptı hemen bıze comfort cok ıyı geldı hatta elımde optıpro var dıye bir ondan bir ondan verdım ama yıne gazını kakasını yaptı rahat .
Bence şans ver madem il dışınada cıkacaksın rahat edrrsın

Benim doktorum da senede bir diyor mesela. Almış olabilirler yani
Canım çok taktığına eminim ama inan hiç bir şey çıkmaz
Umarım canım . Şimdi asm de verdım hpv yı asm deki ebe cok yogun akıntın ve enfeksıyonun var oda yapmıs olabılır dedı gunde 3 lıtre su dedı.

Ablası devamlı hasta. Tüm virüsleri sırasıyla geçirdi hala da geçiriyor. Öksürük bir iki tane vardı hastalıktan beri ama şu son üç günde bir artış var.Çarşamba doktor baktı normal herşey dedi. Zaten başka da bir sorun yok şükür. Hırıltı ara ara bizde de oluyor ama sürekli değil

Benim bebeğimin sağ tarafa yatmaktan kafası yamuldu resmen ben düzeltiyorum o yine aynı tarafa çevririyor. Gündüz takipteyim ama gece boyunca aynı yönde

Denk geldi direkt mesajını görünce yazayım dedim.. Havluları rulo yap kafasını kıstır arasına.. Bu aylarda şekillendi şekillendi sonra zor düzelio.. Eymenin de yamuktu kuvozde dıkkat etmemişler, evde her gun sistemli bi o tarafa Bi bu tarafa yatırarak düzelttim.. Ömer sina da Bi tarafa doğru yatıo, şu ara pek düşemedim üstüne, ara ara koyuyorum havlularla kıstırıp.. Hatta o kadar o tarafa yatıo ki tortikolis diye düşünüyorum.. İnşallah değildir

Alpiicm bu arada sabah uyku sersemi geçmiş olsun yazmayı unutmuşum. Çok geçmiş olsun. Ben gebelik döneminde çok kafaya takmıştım siğilleri, nasıl hpv yim falan diye ama çok şükür bir şey çıkmadı. İnşallah senin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…