2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay benim bebeme de bugün gelen bir güncelleme var. Yabancı görünce ağlamak
Ama daha dün yoktu gece uyudu kalktı güncellemeyi aldı gibi oldu
Kesin iOS her güncelleme kötü özellikle geliyor hani ben bu çocuğu çözdüm diye birşey yok bir gün bambaşka bir bebek diğer gün başka

Haha kesin kıymete biner ya benim büyük kızım biraz fazla aktif daha emeklemeden biz ona fisher price ın ilk bisikletini almıştık. 8 aylık onu kullanıyordu arada düşüyordu tabii de ben o kadar korumacı değilim evde iki tane bisikleti var, scooter sürerken tek ayağı havada gidiyordu daha atraksiyonlu diye scooterdan alırım bir tane daha onların ömrü uzun ve ucuz ama bisiklet alamam kusura bakmasınlar

Kızlar piştiğimiz geçti bugünde banyo yaptırdım bir kerede poposunu yıkadım. Her saat bazen yarım saatte bir bezini değiştirip havalandırdım sadece mustela vardı evde her seferinde onu sürdüm ve geçmiş ciğer gibi olmuştu ya 3 gün yıkamadık ya aşıdan dolayı galiba ondan oldu gerçi dün de yıkamıştım ama anlamadım

8 hafta atak haftasının ilk günü valla şimdiden bezdim uyumuyor sürekli mızmız ağlıyor yandık atak haftası kendini ilk günden nasıl bu kadar hissettiriyor ya :)))

Kızlar ilaç içeriklerinin emzirmeye uygun olup olmadığını hangi siteden bakıyorduk

Kızlar size galiba regl oluyorum diye yazmıştım ama azıcık bi lekelenme oldu sonra gerisi gelmedi valla.
Benimde öyle oldu epey bi zaman önce belkide 15 gün olmuştur bi kaç gündür yumurtlama akıntısı başladı parlak falan öyleydi dimi unutmadıysam 15 güne olurum gibi geliyor büyük kızımda da 3 ay da olmuştum uzun sürmemişti benim

Kızlar ilaç içeriklerinin emzirmeye uygun olup olmadığını hangi siteden bakıyorduk
Benimde acil cildiye bölümüne gitmem gerek ama nasıl ilaçlar kremler verir bilmiyorum kullanamıcaksam gitmekte istemiyorum genelde kortizonlu oluyor krem onuda krem olduğu için kd hamileyken sorun değil demişti o kremler de toparlamıyor gibi alerji hapı iyi gelmişti oda emziren ve hamileye uygun değildi erol bey’e sormuştum hatta egzamam artar kullanmam gerekir falan diye önermemişti hamileyken emzirme olayı bitsin direk roaccutane başlıcam başka türlüsü olmucak gerçekten çocuk bakmaktan zor geliyor ağrısı iltihabı bıktım
Soruna cevap olmadı ama kusura bakma içimi dökesim geldi

Ay olur mu, hepimiz aynı dertlerden müzdaribiz. soyasosu nun teee ne zamanki mesajlarına bakarak buldum ; azimli s*çan modunda fıtık için verdiği ilaçlara bakmak istedim. Emziriyorum diye hap tedavisine başlamadı ama insan yine de bir acaba diyor. Soya emziriyorum dediği ve not alındığı halde bu konudan mağdur olunca riske atmak istemedim

Takip etme ben doğduklarından beri bakmıyorum ne zaman diye rutine devam
Hahaha Tugce deyince ben de baktım 2 gün olmuş atak haftasına gireli gece geç uyuması dışında bir sorunu yoktu ama bu saatten sonra her şeyi ona yorarım ben hatta bugün bir çılgınlık yapıp avm ye gittik, sessiz sessiz durdu. Biz kahve içerken de kafeyi inceledi böyle devam inşallah

Redpanda11

Yaa ben yazana kadar bulmuşsun

İyi ki bakıyorsun bence siteye. Bende travma oldu çünkü o aklıma 48 saat emziremediğim ve bebeğin bana bakıp ağlaması geldikçe gözlerim doluyor. Neyseki mama ve biberona alışkın olması tek tesellimdi.
Redpanda11

Düzenledim zannetmiştim ama kaydetmemişim sanırım senin o zamanki durumun aklıma geldi zaten. Doktor ne kadar ilgili olup hap tedavisine başlamasa da sonuçta kadın doğumcu değil, riske atmak istemedim. Buzlukta sütüm var ama neredeyse hepsi belli amaçlar için. Gün gün ne için tüketileceği belli. Neyseki doktor gerçekten ilgiliymiş, ilaçlar emzirmede problem yaratmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…