Bende iştahlydm maşallahm vardıDenedin mi bu yöntemi?Mubeiz ve bende işe yaradı.
Beslenme kısmında ise bir şey diyemeyeceğim, ben midesi bulanırken bile iştahlı biriydim yiyemiyorum diye üzülüyordum
Düzgün beslenme fln bende iflas etti maalesef çocuktan fırsat olmuyor annemlere gidince düzgün yiyorum çünkü sürekli annem yediriyor ye ye sütun olsun çocuk aç diye diye mecbur yiyodumAslında beslenme ile sütün artmasının doğrudan bir ilişkisi yok. Tabiki asgari alınması gereken protein yağ vitaminden bağımsız olarak konuşuyorum.
Yani şunu yedim sütüm arttı olayı biraz psikolojik :)
Normal beslensen yeterli olur iştahının artması çok gerekli değil ama düzgün beslenmeye çalış
Benle Bade de covid olduk canım ama bende kusma ishal filan olmadı. Bade de ateş bile olmadıÖksürmekten boğazım patlıcak gibi.. Aman hasta olmayın, valla cok beter cocuklarlasuyun bile tadı zehir gibi, kusma ishal de cabası lutfen burnunuzu dısarı cıkarmayın
Geçmiş olsun canımKızlar bizde dün yeşil kaka vardı ya bu sabah bir uyandık çok fena pişik olmuş2 haftadır sleppy e başlamıştım ondan mı yoksa alerji mi anlamadım. Zaten nerdeyse saat başı bez değiştiriyorum gece hariç. Farklı olarak iki gün önce susamlı fıstık yedim şekerli o da çok alerjin ya o geldi aklıma. Şimdi başka bir pişik kremi söyledim mustela kullanıyordum ama hiç pişik olmamıştı. Sanırım mustela geçiremeyecek baya ciğer gibi kızarmış
Yarın eczaneden alayım bari belki de o yüzden bu kadar huysuzlaştıGeçmiş olsun canımbende pişik kötü haldeyse madecassol ve hametanı karıştırıyorum ( mavi kutu olan). Doktoru öyle yapabilirsin demişti. Hiç bi pişik kremi o kadar hızlı iyileştiremiyor.
Kızlar bizde dün yeşil kaka vardı ya bu sabah bir uyandık çok fena pişik olmuş2 haftadır sleppy e başlamıştım ondan mı yoksa alerji mi anlamadım. Zaten nerdeyse saat başı bez değiştiriyorum gece hariç. Farklı olarak iki gün önce susamlı fıstık yedim şekerli o da çok alerjin ya o geldi aklıma. Şimdi başka bir pişik kremi söyledim mustela kullanıyordum ama hiç pişik olmamıştı. Sanırım mustela geçiremeyecek baya ciğer gibi kızarmış
Allahtan onu atıp satmamışımKızlar A101 e gelmiş annem onların evine koymak için alıyor. Yazlığa da götürürüz dedik siz almak isterseniz diye haber veriyim dedim
Ya pureseed diye bir marka var yazmıştım daha önce pişikte baya iyi yorumları var onu da aldım içeriği çok temiz ama Salı gelecek. Şampuanını denemiştim iyi gayet ama kokusu yok bebeklere olur 3 yaşa pek uygun bulmadımGeçmiş olsun. Ciddi pişiği maalesef temiz içerikli kremler geçirmiyor, bence de hametan veya bepanten daha etkili olur. sudocrem de işe yarayabilir.
Evet pişik olunca çok huysuzlaşıyorlarYarın eczaneden alayım bari belki de o yüzden bu kadar huysuzlaştıçok teşekkür ederim günde kaç kez sürülebiliyor
Bizimki de duruyor hatta hala oturtuyorumAllahtan onu atıp satmamışımben çoğu şeyi hiç etmişim sanki bir daha doğurmiycakmışım gibi ama artık güle güle diyebiliriz bir kaza bela olmaz ise
İyiyiz şükür sürekli değişen huylarla devam ediyoruzİyiz valla bebişim uyumadı onla uğraşıp duruyorum başbaşa sabahları öpüşüp koklaşıyoruzsen nasılsın Leyla nasıl
Bizimki hiç sevmiyor bisiklet duruyor 2 yıldır öylece bizim. Sürdüğümüz bisiklet vardı oda duruyor scooter çok seviyor bizimki zaten bu sene hurdaya çıkarır o kadar hunharca davranıyor ki iyi dayandı ama şimdi bunları kardeş isteyince değerli olur gerçi bizimki bisiklet binme yaşına gelene kadar Baya büyümüş ve tenezzül etmez diye düşünüyorum gerçi hiç emzik tutmadığı halde bu yaşında emzik emip anne beni kundak yap diyen bir çocuk o zamansa beni o bebek bisiletine koy derse hiç şaşırmamBizimki de duruyor hatta hala oturtuyorumo değil de şimdi bu globberler şunlar bunlardan biz birer tane daha mı alıcaz bilmiyorum bebek arabasını paylaştı onda sorun yok ama inş bisikleti de paylaşır yoksa yanmışız
Her mama her bebeğe iyi gelmiyor canım gerçekten bunu deneyimledim ilk oğlumda hippten çok çok memnundum bunda aşırı gaz yaptı ilk oğlum Sma hiç sevmedi ağzına sürmedi bu gayet severek içiyor Sma optipro bizde kabızlık yaptı hemde baya ciddi ciddi 6 gün filan yapmıyordu bi kaç gün öncede aptamil aldım başka mama yoktu ve kakasını normal seyirde yapıyor sürekli gaz çıkartıyor ama bu iyimi kötümü bilemedim bide ben nurse yi verdikten sonra çok kötü oluyor bu çocuk neden acabaSma comfort geçtiğimizdenn beri oğlum kakada zorlanıyor dün sabah yaptımı tam hatırlamıyorum az bi leke vardı sanki gazla çıkan ama yok yapmıyor zeytinyağ koyuyorum mamasına poposunada sürdüm zorlanıyor gibi üzülüyorum, ilk gün güzel yapmıştı ama o günden beri eskisi gibi değil normalde 3 kere yapardı günde bize yarmadı galiba ayın 2 sinden beri kullanıyoruz bayada oldu alışma süreci desem
Bende değiştirecektim mamayı ama kargo geliş tarihi çok ileriydi vazgeçtim. Başından beri aynı mamadayız. Hipp organic combiotic. İlk zamanlar bir kaç gün yapmıyordu, sonra günde 2 oldu 3 oldu. Sonra 2 3 günde bir oldu. Geçen hafta gün aşırı yaptı. 2gündür günde 2ye döndü. Mamayla çokta alakalı olmayabilir yani. Bebişler değişiyor, gelişiyor ondan da olabilirSma comfort geçtiğimizdenn beri oğlum kakada zorlanıyor dün sabah yaptımı tam hatırlamıyorum az bi leke vardı sanki gazla çıkan ama yok yapmıyor zeytinyağ koyuyorum mamasına poposunada sürdüm zorlanıyor gibi üzülüyorum, ilk gün güzel yapmıştı ama o günden beri eskisi gibi değil normalde 3 kere yapardı günde bize yarmadı galiba ayın 2 sinden beri kullanıyoruz bayada oldu alışma süreci desem
Nurse bitti bizde, sab simplex vardı onu veriyorum şimdi. ama son zamanlarında benimde dikkatimi çekmiştiHer mama her bebeğe iyi gelmiyor canım gerçekten bunu deneyimledim ilk oğlumda hippten çok çok memnundum bunda aşırı gaz yaptı ilk oğlum Sma hiç sevmedi ağzına sürmedi bu gayet severek içiyor Sma optipro bizde kabızlık yaptı hemde baya ciddi ciddi 6 gün filan yapmıyordu bi kaç gün öncede aptamil aldım başka mama yoktu ve kakasını normal seyirde yapıyor sürekli gaz çıkartıyor ama bu iyimi kötümü bilemedim bide ben nurse yi verdikten sonra çok kötü oluyor bu çocuk neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?