2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Değiştiricem aklımda hep bebelac var büyük kızım onla büyüdü kilo problemimizde olmamıştı, doktorumuzda aksine bebelac prematüre bebekleri şişirir dedi
Aptamil büyük kızımda hiç sevmemiştim çok köpürüyor gaz yapıyodu canım senin bebişe iyi gelmesine sevindim,
Doktor maflor başlattı oda yapmış olabilirmi acaba bilemedim

Hipp daha iyiydi yapıyodu yani en azından
bizde hipp ile başlamıştık keşke hipp ile devam etseymişim olabilir inşallah düzellir bacaklarını kaldırdım baya gazı çıkardı, ayy en son üzerime bambu halıma her yere fışkırtmıştı şimdide yapsada temizlerim dert değil diyorum

Güzel anneler merhabalar, umarım sizler de bebişler de iyisinizdir ben vajinusmus iken ilk başarılı ilişki denememde hamile kaldım. 6 aylık olduk bile. Doğum konusunda fikir almak için benim gibi bir süreçten geçmiş olan varsa diye buraya yazmak istedim, varsa bana ulaşırsa çook sevinirim

Evet köpürüyor pek sıcak baktığım bir markada değil di açıkçası ama iyi geldiği için devam edicez zaten çok değil günlük toplamda 120 cc anca alıyordur

Dün gece 11:30 da uyuyan bebem sabah 6 da uyandı allahım bi uyandım nasıl uykumu almısım nasıl mıtluyum nasıl huzurluyum
Ama ikinci cocuk problems.. Tam emdı mamayı yedi uyudu ablamız uyandı geldi yanıma anneeeğ anneğğğ ula git ne güzel uyumuş bebem ekstra uyanmıs tekrar uyumus ne guzel yok mecbıren uyandım yoksa baya guzel uyuyacaktım .

Evliliğimizin ilk 10 ayı yaşadım ben vajinusmusu canım bebişin hayırlı olsun

Biri uyuyunca diğerinin uyanması çok tanıdık geldi

Peki bu 6 buçuk saat uykuda besledin mi canım bebişi?

Bu bebeler ne zaman kaka yapacak Allah im sürekli ıkınma halinde , gözleri kapalı uyurken bile bi çaba bi ıkınma çıldırmamak elde değil sürekli fitil bunaldım zeytinyağı da işe yaramıyor

Kızlar bizim kız iki aylık aşılarından sonra ishal oldu demiştim. Günde 2 kez yapıyor doktoru normal dedi ama rota aşısı için ishali geçince yaptır dedi. Hala geçmiyor yaptırsam bi zararı olur mu sizce? On gün sonra 3. Ay kontrolünde yeniden soracağım doktora ama kafamı kurcalıyor baya.

Rotayı üçüncü ayda yaptırdık. Bence bekleyebilirsin

Bildiğim kadarıyla rotavirüs çok fena ishal yapan bir virüs, aşılarda da genelde yan etki olarak minimal düzeyde de olsa hastalık belirtileri gözükebiliyor ya. Normal aşı ishal yaptıysa rotavirüs aşısı daha çok yapabilir diye düşünmüştür bence doktor. Beklemek daha doğru olabilir.

Kızlar size galiba regl oluyorum diye yazmıştım ama azıcık bi lekelenme oldu sonra gerisi gelmedi valla.
Gelmez inşallah, valla ben gelince azıcık üzüldüm ne yalan söyleyim haftaya spiral taktıracağım kafam rahat olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…