Her mama her bebeğe iyi gelmiyor canım gerçekten bunu deneyimledim ilk oğlumda hippten çok çok memnundum bunda aşırı gaz yaptı ilk oğlum Sma hiç sevmedi ağzına sürmedi bu gayet severek içiyor Sma optipro bizde kabızlık yaptı hemde baya ciddi ciddi 6 gün filan yapmıyordu bi kaç gün öncede aptamil aldım başka mama yoktu ve kakasını normal seyirde yapıyor sürekli gaz çıkartıyor ama bu iyimi kötümü bilemedim bide ben nurse yi verdikten sonra çok kötü oluyor bu çocuk neden acaba
Değiştiricem aklımda hep bebelac var büyük kızım onla büyüdü kilo problemimizde olmamıştı, doktorumuzda aksine bebelac prematüre bebekleri şişirir dedi
Aptamil büyük kızımda hiç sevmemiştim çok köpürüyor gaz yapıyodu canım senin bebişe iyi gelmesine sevindim,
Doktor maflor başlattı oda yapmış olabilirmi acaba bilemedim
Bende değiştirecektim mamayı ama kargo geliş tarihi çok ileriydi vazgeçtim. Başından beri aynı mamadayız. Hipp organic combiotic. İlk zamanlar bir kaç gün yapmıyordu, sonra günde 2 oldu 3 oldu. Sonra 2 3 günde bir oldu. Geçen hafta gün aşırı yaptı. 2gündür günde 2ye döndü. Mamayla çokta alakalı olmayabilir yani. Bebişler değişiyor, gelişiyor ondan da olabilir
Hipp daha iyiydi yapıyodu yani en azından
bizde hipp ile başlamıştık keşke hipp ile devam etseymişim olabilir inşallah düzellir bacaklarını kaldırdım baya gazı çıkardı, ayy en son üzerime bambu halıma her yere fışkırtmıştı şimdide yapsada temizlerim dert değil diyorum
Güzel anneler merhabalar, umarım sizler de bebişler de iyisinizdir ben vajinusmus iken ilk başarılı ilişki denememde hamile kaldım. 6 aylık olduk bile. Doğum konusunda fikir almak için benim gibi bir süreçten geçmiş olan varsa diye buraya yazmak istedim, varsa bana ulaşırsa çook sevinirim
Değiştiricem aklımda hep bebelac var büyük kızım onla büyüdü kilo problemimizde olmamıştı, doktorumuzda aksine bebelac prematüre bebekleri şişirir dedi
Aptamil büyük kızımda hiç sevmemiştim çok köpürüyor gaz yapıyodu canım senin bebişe iyi gelmesine sevindim,
Doktor maflor başlattı oda yapmış olabilirmi acaba bilemedim
Evet köpürüyor pek sıcak baktığım bir markada değil di açıkçası ama iyi geldiği için devam edicez zaten çok değil günlük toplamda 120 cc anca alıyordur
Dün gece 11:30 da uyuyan bebem sabah 6 da uyandı allahım bi uyandım nasıl uykumu almısım nasıl mıtluyum nasıl huzurluyum
Ama ikinci cocuk problems.. Tam emdı mamayı yedi uyudu ablamız uyandı geldi yanıma anneeeğ anneğğğ ula git ne güzel uyumuş bebem ekstra uyanmıs tekrar uyumus ne guzel yok mecbıren uyandım yoksa baya guzel uyuyacaktım .
Güzel anneler merhabalar, umarım sizler de bebişler de iyisinizdir ben vajinusmus iken ilk başarılı ilişki denememde hamile kaldım. 6 aylık olduk bile. Doğum konusunda fikir almak için benim gibi bir süreçten geçmiş olan varsa diye buraya yazmak istedim, varsa bana ulaşırsa çook sevinirim
Dün gece 11:30 da uyuyan bebem sabah 6 da uyandı allahım bi uyandım nasıl uykumu almısım nasıl mıtluyum nasıl huzurluyum
Ama ikinci cocuk problems.. Tam emdı mamayı yedi uyudu ablamız uyandı geldi yanıma anneeeğ anneğğğ ula git ne güzel uyumuş bebem ekstra uyanmıs tekrar uyumus ne guzel yok mecbıren uyandım yoksa baya guzel uyuyacaktım .
Bu bebeler ne zaman kaka yapacak Allah im sürekli ıkınma halinde , gözleri kapalı uyurken bile bi çaba bi ıkınma çıldırmamak elde değil sürekli fitil bunaldım zeytinyağı da işe yaramıyor
Kızlar bizim kız iki aylık aşılarından sonra ishal oldu demiştim. Günde 2 kez yapıyor doktoru normal dedi ama rota aşısı için ishali geçince yaptır dedi. Hala geçmiyor yaptırsam bi zararı olur mu sizce? On gün sonra 3. Ay kontrolünde yeniden soracağım doktora ama kafamı kurcalıyor baya.
Kızlar bizim kız iki aylık aşılarından sonra ishal oldu demiştim. Günde 2 kez yapıyor doktoru normal dedi ama rota aşısı için ishali geçince yaptır dedi. Hala geçmiyor yaptırsam bi zararı olur mu sizce? On gün sonra 3. Ay kontrolünde yeniden soracağım doktora ama kafamı kurcalıyor baya.
Bildiğim kadarıyla rotavirüs çok fena ishal yapan bir virüs, aşılarda da genelde yan etki olarak minimal düzeyde de olsa hastalık belirtileri gözükebiliyor ya. Normal aşı ishal yaptıysa rotavirüs aşısı daha çok yapabilir diye düşünmüştür bence doktor. Beklemek daha doğru olabilir.