2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar size galiba regl oluyorum diye yazmıştım ama azıcık bi lekelenme oldu sonra gerisi gelmedi valla.
Bende oluyorum leke leke acele acele oldum vallahi şöyle 5 6 ay olmasam iyiydi olacağımı anlamıştım bir değişiklik vardı şimdi hiç ağrım yok ay keşke ağrılı regl olmasam artık çok ağrılı olurdu normalde

Bize doktoru uyuyorsa uyandırmayabilirsin demişti. Bebekten bebeğe değişecektir tabi
Ben de bunu merak ediyordum daha 2. Ay kontrolüne gitmedik, ilk ay gittiğimizde 4 saat uyandırmasan da olur demişti bakalım şimdi ne diyecek. Osman gönülal geçen videosunda 50-60 günlük bebeğin 6 saat uyumasına izin veriyoruz demişti o yüzden ben de dokunmuyorum

Bence o pişiğin geçmeye niyeti varmış, yoksa geçmezdi mustelayla

Biz de cuma olmuştuk, belden aşağısını yıkadık bugün. Yıkamaya üşenirdim de sırtına kadar çıkınca (basbaya enseye selam durmuştu kaka) haydi dedim, bir gayret

Bizimki de hafif yeşilimsi sarı bu arada hala, aşıdan bence .

Kızlar bebeğimin bacağında böyle bir leke oluşmuş doğduğundan beri olsa farkederdim sanırım çünkü bariz belli oluyor bugün yıkarken gördük Google a yazınca yine felaket şeyler yazıyor yine okumak istemiyorum bir bakayım dedim pişman oldum lekelenme sonradan olur mu böyle başına gelen var mı

Eklentiler

• IMG_5970.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 73
Pera hep 3 te uyuyor alıştım pars 1-2 arası emzik kolaylaştırıyor onu, ben anlamıyorum vallaa nedense kafa yorarsam atağa gireriz gibi geliyor büyük kızım hep atak haftalarında başlardı birebir tutuyodu ondan korkuyorum galiba
Ayyy maşallah temiz hava iyi gelmiştir kuzuya

Bana da 2 krem verdi. Onlarda uygundu bakmıştım sanki. Artık herşey yaptım galiba, ettim galiba modunda bende

Multivitamini düzenli almaya çalışıyorum ben. Kullanmasam Daha kötü olur muydu bilmiyorum

Demir hapını içiyor musun düzenli? Veya başka bir vit takviyesi falan kullanıyor musun?

Multivitamini düzenli almaya çalışıyorum ben. Kullanmasam Daha kötü olur muydu bilmiyorum
Bende kullanıyorum bırakmadım. Değiştirdim sadece. İmom latte ye geçtim. Yanına d vit ek olarak. Bide aklıma gelirse magnimore Plus. Şu yemekten sonra 2 saat olayı bozuyor beni. Ayarlayamıyorum. Demir hapını da o yüzden alamadım doğru düzgün. Gece alınca da midemi bulandırdı bir iki kere hamilelikte demir yüksekti zaten benim, ilacı bıraktırmıştı. İmomda da var diye önemsemedim açıkçası.

Hamilelikte kullandıklarımı doğum sonrası bıraktım ben, doktor kullan vs demeyince
Ben de LadybirdDA gibi açlık vaktini kollarken demiri almıyorum genelde, bşr de d vit düzenli aldığım söylenemez. Ama multivitamin ve b12yi düzenli kullanmaya çalışıyorum. Çok şükür saç dökülmem yok ama bunlara rağmen saçım keçeleşti. Ki benim hgb üst sınıra yakındı. O yüzden hiçbirini kullanmasan bile multivitamin kullan ki değerlerin az da olsa toparlasın

Bu ikincilerin garibanlığı herşey abiden abladan kalma

Hiç o kadar kötüsünü yaşamamıştım ilk kez böyle oldu

Haha of bizimde öyle çok anlarımız oluyor ben direk suyu duşlukta ayarlayıp yıkıyorum. Küveti kurmak filan çok zor geliyor herhalde 4. Aydan sonra filan direk kucağımda yıkarım küveti kurmam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…