Değerler düştüyse multivitaminde toparlamaz. Depoları doldurup sonra multivitamin ile o oranları korumak lazım diye biliyorum. S schrodingerinkedisii tahlilde yapılmışsa Dr takviye yazardı aslında. Bir daha git bence.Ben deLadybirdDA gibi açlık vaktini kollarken demiri almıyorum genelde, bşr de d vit düzenli aldığım söylenemez. Ama multivitamin ve b12yi düzenli kullanmaya çalışıyorum. Çok şükür saç dökülmem yok ama bunlara rağmen saçım keçeleşti. Ki benim hgb üst sınıra yakındı. O yüzden hiçbirini kullanmasan bile multivitamin kullan ki değerlerin az da olsa toparlasın
Bizimki de hep aynı yöne yatıyordu ama gece diğer tarafa da çeviriyordu diye önemsemedim. Son zamanlarda fark etmiştim hep sağa çevirmeye başladığını. Bir de car seate oturunca başı hem sağa yatırıp boynunu o tarafa eğiyordu. İlk günler doktor kontrolü, araç yolculuğu çok yaptık. O da etkili olmuş olabilir. Ben de gün içinde sürekli diğer yöne de çeviriyorum. Daha iyi gibi bakalım 2.ay muayenesinde detaylı sorarım. Teşekkür ederim sizin de daha iyi olmasına sevindimErken farketmişsiniz ne güzel düzelecek mutlaka çünkü geçen bir doktor 30 yıllık hekimim düzelmeyen kafa görmedim çevrenizde yamuk kafalı biri var mı kalırsa bile anlayamayazsınız bakınca dedi biz daha 10 15 gün önce farkettik hatta kafasını sağa çeviriyor olduğunu farketmiştik onu gösterirken doktor söyledi hiç kafasının yamulduğunu anlamamışım şimdi baktıkça üzülüyorum fotoğraflarda gerçekten hep sağa yatmış ama şimdi alıştı 3 günde sola döndürüyor kafasını bir destek koyuyorum gün içinde ben yanındayken gece ben uyurken koyamıyorum maalesef korkuyorum yatakta bebekten başka bir şey olmasına uyandıkça çeviriyorum birde fizyoterapist dümdüz yatsın eşitlensin dedi sola çevirmeyin bu defa orası düzleşir dedi aklınızda olsun düz kafa yastığı önerdi ona yatırıyorum umarım güzelce düzelir de kendimi suçlu hissetmem hep
Gerçekten öyle beğenmediği bir şey olduğunda bunu Umay giysin diyorBu ikincilerin garibanlığıherşey abiden abladan kalma
Kızlar asıl saç dökülmesi 4. Ayda başlıyorBen deLadybirdDA gibi açlık vaktini kollarken demiri almıyorum genelde, bşr de d vit düzenli aldığım söylenemez. Ama multivitamin ve b12yi düzenli kullanmaya çalışıyorum. Çok şükür saç dökülmem yok ama bunlara rağmen saçım keçeleşti. Ki benim hgb üst sınıra yakındı. O yüzden hiçbirini kullanmasan bile multivitamin kullan ki değerlerin az da olsa toparlasın
Siz bunu ne kadar süre denedinizCanım teşekkür ederim sana bu sağım bana çok iyi geldi hemen farkettikızlar sütü azalanlar bunu deneyin mutlaka
Ben sebze ve meyve de tuketiyorum bugün 5. Günümüz. Normalde 2-3 gün yapamayınca zeytinyağı verirdim işe yarardı bu kez o da yaramadı. Birkaç gün daha yapamazsa hastaneye götürcem mecburAlyaliya A Astrologsero yildizsavascisi ve bebeği kaka yapmada zorlanan başka arkadaşlar, kadınlar kulübünün başka bir başlığında okudum. Birkaç kişi doktorunun tavsiyesiyle bebeğine kaynatıp ılıtılmış su vermiş. Su bağırsakta ağırlık yapıp dışkılamaya yardımcı oluyormuş. Biz sürekli doktor değiştirdiğimiz için henüz bebeğimin kendş doktoru yok o yüzden danışamıyorum. Denesem mi acaba?
Bir de ben kendim de kabız gibiyim. Gaz yapar diye meyve sebzelerin çoğunu kestim. Acaba liften yoksun beslenmem bebeğimi de mi etkiliyor?
Yok, denendi, 4. Ayda da kolay olmuyorHiç o kadar kötüsünü yaşamamıştım ilk kez böyle oldu
Haha of bizimde öyle çok anlarımız oluyor ben direk suyu duşlukta ayarlayıp yıkıyorum. Küveti kurmak filan çok zor geliyorherhalde 4. Aydan sonra filan direk kucağımda yıkarım küveti kurmam daha
Kızlar asıl saç dökülmesi 4. Ayda başlıyorben pek vitaminleri düzgün almıyorum açıkçası hastalık döneminde daha çok aklıma geliyor. Sadece bende saçımı bebek şampuanıyla yıkıyorum mustela ile yıkıyorum mesela biraz keçe gibi oluyor ki bende boya yok yıllardır kırıkta yok yeni kestirdim. Dalin in saç açma spreyiyle de tarıyorum bebek gibi şuan nerdeyse hiç yok dökülme ama ilkinde ekstra saç için bir vitamin kullandım bulursam atıcam hatta almalıyız şimdiden. Bir de collagen kullanılıyor mu emzirmede artık bir toparlanma şart
İşte söz konusu çocuklar olunca insan buluyorYalnızRedpanda11 dün gece uykumu açmamak adına çok şaşırmamıştım ama sen nasıl buldun ya siteyi maşallah
Sabah kalktığımda kaldığım yerden devam ederek şaşırdım
Haha ben Badişi 3 aylıkken duşta yıkıyordum ya yazlıktaydık o zaman küveti arabaya sığmadı oturuyordum duşta yere öyle kucağıma alıp yıkıyordumYok, denendi, 4. Ayda da kolay olmuyorben de belden aşağısını yıkayacaksam bebeği omzuma alıyorum ve kovada suyu ayarlayıp lavaboda maşrapayla su dökerek yıkıyorum.
Oo, kuaförlere gidilmiş galiba, sıhhatler olsune hani kadın doğumcu, hani dermatolog? Ben burnumun dibindeki asmye gidemedim daha kan vermeye, hastaneye hiç gidemeyeceğim
Kolajeni tavsiye eden doktor da var etmeyen de, genelde 1 yıl sonra diyorlarKızlar asıl saç dökülmesi 4. Ayda başlıyorben pek vitaminleri düzgün almıyorum açıkçası hastalık döneminde daha çok aklıma geliyor. Sadece bende saçımı bebek şampuanıyla yıkıyorum mustela ile yıkıyorum mesela biraz keçe gibi oluyor ki bende boya yok yıllardır kırıkta yok yeni kestirdim. Dalin in saç açma spreyiyle de tarıyorum bebek gibi şuan nerdeyse hiç yok dökülme ama ilkinde ekstra saç için bir vitamin kullandım bulursam atıcam hatta almalıyız şimdiden. Bir de collagen kullanılıyor mu emzirmede artık bir toparlanma şart
Aile hekimi ile görüştüm az önce. Kan verdikten sonra fırsat olmamıştı. Demir için takviye yazdı, başlayım bakalım, umarım toparlar kısa süredeDeğerler düştüyse multivitaminde toparlamaz. Depoları doldurup sonra multivitamin ile o oranları korumak lazım diye biliyorum. S schrodingerinkedisii tahlilde yapılmışsa Dr takviye yazardı aslında. Bir daha git bence.
Haha ben Badişi 3 aylıkken duşta yıkıyordum ya yazlıktaydık o zaman küveti arabaya sığmadı oturuyordum duşta yere öyle kucağıma alıp yıkıyordumomzuma da almıyorum ben üstüm ıslanıyor diye, bildiğin suyu ayarlayıp belden aşağısını yıkıyorum
Haha 40 ı çıkınca kestirdim aslında oldu baya
O zaman en azından ek gıdayı beklemeliyizKolajeni tavsiye eden doktor da var etmeyen de, genelde 1 yıl sonra diyorlarkeçeleşme olayı çok kötü ya, ben de kolay taramak için sprey kullanıyorum ama etkisi geçtiği an dolanmaya hazır keçe halinde. Bayadır ben de saçımı boyatmadım ama başörtüsü de saçı yıprattığı için sanırım keçeleşme çabuk oldu
Seninki birazcık tombik bir birey normal karşıladımAy o tamamen benim beceriksizliğim demek ki
Küvette de zor yıkıyorum ben valla, dev bir hamsi gibi yavrum, boyuna kayıp duruyor elimden.
Aa, karnımızdayken de oluyordu bak bu balık kayması hissişimdi kucağımızdan kayıyorlar ( En azından bazılarımızın )
Turungillerin hepsi gaz yapıyor. Sebzelerin de ıspanak ve marul hariç hepsi gaz yapar yazıyor internette. Süt ürünlerine çok dikkat edemiyorum sadece. Bizde de 10-15 gün oldu gaz azaldı bu sefer kabızlık başladı.Ben sebze ve meyve de tuketiyorum bugün 5. Günümüz. Normalde 2-3 gün yapamayınca zeytinyağı verirdim işe yarardı bu kez o da yaramadı. Birkaç gün daha yapamazsa hastaneye götürcem mecbur
Haha bende az önce yıkadım önce bir gök gürültüsü sesi geldi sonra nerdeyse enseye kadar kakaAy o tamamen benim beceriksizliğim demek ki
Küvette de zor yıkıyorum ben valla, dev bir hamsi gibi yavrum, boyuna kayıp duruyor elimden.
Aa, karnımızdayken de oluyordu bak bu balık kayması hissişimdi kucağımızdan kayıyorlar ( En azından bazılarımızın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?