2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yastık kurutma makinesine giriyor mu bu arada? Yani, giriyordur tabii de sağlam çıkıyor mu yani

Yaaa benimki de gürültülü kaka yapıyor. Ama bu çok normal değil diye biliyorum
Bir de resmen izin versem yürür o derece ayağa kalkma isteği var çocukta.
Ve dün ilk kez bilinçli şekilde yan döndü
Daha öncede bir şekilde dönmüştü ama bu sefer solucan gibi yuvarlanıp döndü. Allahım mucize gibiler her gün bir güncelleme

Haha benimki valla doğduğundan beri böyle normal mi değil mi anlamıyorum bazen korkuyor kendi pırtından

Yaa benim büyük kızım asla dönemezdi şişmanlıktan çok erken dönmüş maşallah 4. Aydan sonra başlıyorlar en erken aslında Artık sizde de gaz sorunu biter Kesinlikle öyle benim kızda abla faktörünün olması sebebiyle sanırım çünkü ablası sürekli şarkı söylüyor, resmen cevap veriyor. Hıhı hıhı agu filan sürekli bir cevap verme içinde

Yastık kurutma makinesine giriyor mu bu arada? Yani, giriyordur tabii de sağlam çıkıyor mu yani
Haha bende parçalanır diye 3 gün balkonda tutuyorum zaten maksimum 2 gece yatıyorum sonra yine kusuyor kurutmaya ben evde giydiğimiz şeyleri, nevresim, iç çamaşırı ve çorap bir de bebeğin kıyafetlerini atıyorum aslında. Diğerlerini hep asıyorum çünkü baya zarar veriyor kıyafetlere en azından benimki öyle

Çok güzeller çok
Sadece tek tur dönüyor ama yani sırt üstünden yana dönüyor daha tam tur atmadı onun için erken bence de
Yani belki benimki geç kalmıştır bilmiyorum hangisi normal

Çok güzeller çok
Sadece tek tur dönüyor ama yani sırt üstünden yana dönüyor daha tam tur atmadı onun için erken bence de
Yok canım 4. Ayda beklenen o aslında sağa ya da sola dönmesi sadece ben popodan kavrar döndürmeye çalışırdım kilodan yapamazdı bu zayıf belki daha kolay yapar o yuvarlanmalar çok çok sonra oluyor işte o zaman düşmelere dikkat

Çok güzeller çok

Bizimki beş buçuk altı aylıkken tam dönmüştü. Ay, saadetli günlerimizin tadını çıkaralım bence. Tüm belalar o tam dönmeden sonra başlıyor

Soyacım senin ben cihazın hangi marka ve modeldi, büyük demiştin haznesini? Bu nem oranında hepimiz kuruduk soyasosu

memnun olduğunuz başka marka öneriler de alabilirim kızlar

Eklentiler

• IMG_7927.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 77
Soyacım senin ben cihazın hangi marka ve modeldi, büyük demiştin haznesini? Bu nem oranında hepimiz kuruduk soyasosu

Kuzucum benimki şu an satılmıyor ama onların mekanizması o kadar basit ki marka çok önemli değil bence. Kapasitesi büyük olsun yeter ama yine de bir bakacağım benzerlerine

Kızlar Leyla’nın geniz akıntısı hala geçmedi. Hava veriyorum af ile temizliyorum aspiratörle çekiyorum bana mısın demiyor. Doktora götürmüştüm iltihaplı değil temizle bol emzir sorun yok demişti. Ama geçmiyor ve midesini bulandırıyor bazen. Çözüm önerisi olan var mı?

Bence bu fena değil 10 saat diyor süresi için. 2 litreymiş.

Eklentiler

• IMG_6973.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 70
Bugün ablalarını 4 yaş aşısına götürdüm iki koldanda Arya oldu erken kalktım 4 saatlik uykuyla duruyorum
Hemşireye gögüs altımdaki iltihapları söyledim bakmak istedi gördü kadın nasıl panik oldu asm kanı 10 a kadar alıyo dr sıra çoktu girdi hemen ikizlerin annesi böyle böyle dedi tahlilleri girdi kan verdim hemşire genel cerrahiye gitmemi söyledi akıyo ama dedim onların verdiği hap ve kremler daha farklı git ihmal etme dedi randevu aldım randevu gelene kadar bi kaç gün sonra acil deki genel cerrahına gidicem inşallah bu durumdan kurtulurum bi çözüm bulurlar ne güzel ikizler emiyolar ama emzirmek bile işkence oluyor böyle olunca
Bunlar da ikiz uyuma şekli

Eklentiler

• IMG_6666.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 65
Ben de bir gün uyuyakaldigimda 6 saat olmuştu. İlk uykusu genelde uzun sürüyor alarm kursam da bebeğim uyanmadiysa artık pek kaldirmiyorum. Kendi uyurken başını sağa sola çevirip acıktığını anlatıyor artık

İkiz olmak çok güzel o elleriniz hiç ayrılmasın

Bizimkide gece agladi meme verdim 2 dk emdi gogusumde uyudu dedimnac degil demekki koydum yatagina geri agladi yine memeyi verdim istemedi mama verdim icti bugun doktor kontrolumuz vardi emzirme hemsiresinede gittim malesef meme reddi dedi biberon verme sakin siringayla besle dedi once memeyi ver mamayi az ver tekrar emzir dedi bi dene canim sende oyle

2 gün yapmıştım yazdığımda. Hemen farketti
Ben daha deneyemedim sonuç almana çok sevindim kardeşimin vizesi bitsin çarşambayı dört gözle bekliyorum geldiğinde uğraşıcam bende baya vakit alıcak çünkü biri şart
İkiz olmak çok güzel o elleriniz hiç ayrılmasın
Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…