2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlarrr oglum rsv oldu ya doktor buhar verdi bir de antibiyotik buhar makinesini hangisinden önerirsiniz bir de cok stresliyim daha ileriye gider diye rahatlatıyor mu buhar doktor rahatlıcak dedi
Çok geçmiş oldun canım evet evet rahatlatıyor 3 4 saatte bir ben veriyordum serum fizyolojik ya da izotonik suyla 20 gün kadar sürüyor toparlanması ama çok zor bir süreç, inşallah kusar balgamını öyle çıkarır. Bol bol burnunu aç sen biz hastaneye yatmadan evde atlattık

Cok sagol canım benim insallah bizde atlatırız evde kolaylıkla ya

Olabilir ama ben diyet yapmadan önce de kabızdı. Suyu bol içiyor musun? Bi de bebeğe mama veriyorsan bir çk su verebilirsin

Kızlarrr oglum rsv oldu ya doktor buhar verdi bir de antibiyotik buhar makinesini hangisinden önerirsiniz bir de cok stresliyim daha ileriye gider diye rahatlatıyor mu buhar doktor rahatlıcak dedi
Çok geçmiş olsun. Burnunu açık tutabilmek çok önemli. Nebulizatörler başlıca iki tür: nexus gibi taşınabilir ve pratik olanlar, bir de hastanede kullandıklarına benzeyen kompresörlüler. İlki pratik ama daha az etkili, ikincisi taşınabilir değil ve biraz sesli. (İlk grup sessizmiş galiba) ben ikinci gruptan omron duo baby aldım, vakumlu aspirstörü de var. Çok memnunum. Bize hastanede hava verdikleri cihazla aynı forma sahip, o yüzden yadırgamadık biz. Şimdi hafif bir soğuk algınlığu geçiriyor, sf veya hipertonik salin koyup veriyorum. Eğer doktor ilaç verdiyse bebeğin gözlerini kapatman iyi olacaktır. Göze gelmesi iyi olmuyormuş ilaçların.

Yastık kurutma makinesine giriyor mu bu arada? Yani, giriyordur tabii de sağlam çıkıyor mu yani
Kendiminkini değil ama bebeğin yastığı babynestin içindeki yastığı atıyorum çıktıktan sonra biraz elimle Açıyorum yumuşuyor birde ben hiç bir üründe çekme yaşamadım hatta çeksin diye attığım kıyafet oldu özellikle olmadı hayat kurtarıcım oldu kendisi zira onunla bile çamaşırlar bitmiyor

Bu arada kızlar dün tüm gün evde temizlik yaptım üstüne bugün misafir ağırladım dün saat 11 de uyudum bebem gece 3,4 de kalktı daha da uyumadı bu saate kadar arada 5,10 dk uyudu o kadar acayip gazı var çok çaresiz kaldım cidden çocuk mad oldu üstüne büyük oğlum evdeydi bi yandan misafir acayip zorlandım o kadar hazırlık yaptım gelmek isteyen bir kaç kişi gelmemiş hayır ben sürekli sizinlemi uğraşıcam başka gün gelirmiş biride gripli gelmiş of diğerleri de diyor yeni iyileştik filan ben çocuğu odaya götürüyorum kv kucağına alıp içeri getiyor bide ya valla bilmiyorum hem yoruldum perişan oldum hemde çocuğum maf oldu emzirmeye bile fırsatım olmadı

Ben nimo kullanıyorum 5 yıldır aktif bir şekilde sürekli kullanıyorum kışın özellikle iyi ama omron marka öneririm bi tık yavaş ve sesi çok benimkinin

Neden bu kadar saygısız bu insanlar akıl alır gibi değil

Ben daha deneyemedim sonuç almana çok sevindim kardeşimin vizesi bitsin çarşambayı dört gözle bekliyorum geldiğinde uğraşıcam bende baya vakit alıcak çünkü biri şart

Amin inşallah canım
Evet canım bir saat 10 dk falan sürüyor inşallah sendede işe yarar

Bu kış kıyamet günü salgınlar varken gelmek isteyenleri aşırı bencil buluyorum ya. Sırf gezmek olsun meraklarını gidersinler diye geliyorlar. Ben artık kimseyi kabul etmiyorum kimseye de gitmiyorum. Uygun bi dille söyle bence canım ya alınacaklarsada bebeğinden önemli değil

Kaç kez erteledim canım hastaneden çıktıktan sonra ilk söylediler erteledim sonra bi daha erteledim birde anlatıyorlar bari anlatıp içime şüphe düşürme hastaneden gelmiş ya inanabiliyormusun

Çok geçmiş olsun canım ellerine sağlık
İyi yanindan bak temizlik bir gayret le bitmiştir
Aklından çıkmıştır gelicekler artık rahatlamış sındır..
Sohbet muhabbet iyi gelmiştir

Kaç kez erteledim canım hastaneden çıktıktan sonra ilk söylediler erteledim sonra bi daha erteledim birde anlatıyorlar bari anlatıp içime şüphe düşürme hastaneden gelmiş ya inanabiliyormusun
Bende erteledim canım sonra arkadaşlar kendileei çağırdılar öyle buluştuk

Off çok saçma bu insanlar. Covid döneminde en azından insanlar evdeydi dikkat ediyordu. Şimdi yine aynı şekilde grip salgını var ama insanların umrunda değil. Bebek olan eve azcık başın ağrısa boğazın acısa bile gidilmez ya.

Allahım ya şu lohusa döneminden sonra insanlara saygım azaldı resmen. Geçen gün anneme dedim en yakın arkadaşım dahi doğum yapsa 40 gün ona bile gitmem. Yemek falan yapıp kapısına bırakır dönerim valla. İnsanların gelmesi değilde gelmemesi daha hayırlı oluyo

Bizim oğlan ne duş ne zeytinyağı, kendi kendine kaka yapmıyor ya çok bunaldım bu durumdan sürekli iiih iiih şeklinde yavrum ikinip çabalıyor ama yok yok yok bi düzelse şu olay acaba artık doymuyor olabilir mi ilk 35 gün yapıyordu dolu dolu .. şuan yapmayınca acaba doymuyor mu diye düşünüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…