2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kaka onun göstergesi değil ki ama çişli bez sayısı önemli sen de biliyorsundur eminim

Ya bişey diyince görmemişin çocuğu olmuş muhabbeti çekiyorlar gerçekten ben bazen hasta olduğumda kendim çağırıldığım çocuklu evlere gitmezdim ev sahibi bişey olmaz dese bile ne bileyim evet cidden çok dehşet bir salgın var kimle konuşsam aynı şikayetler var ve çok uzun sürüyor nasıl bir hastalıksa yaza bi geçebilsek allahın izniyle

Kala değilde gaz bizi maf ediyor artık benimde psikolojim iyi değil o ıkındıkça ben sitres oluyorum birde öyle bir ıkınıyor ki yüzü morarıyor ellerini yumuruk yapıp vücudunu kasıyor bu kadarı normal mı peki

Ya kızlar biz mamayı değiştiriyoruz bi kaç gün iyi sonra aynı şikayetler artarak geri geliyor bu mamadan mı sizce yoksa değiştirmeye gerek yokmu birde 120 cc alıyor günlük toplam 60 sabah 60 akşam buladar etki edermi tuvaletine ve gazına

Canım cok tesekkür ederim yorumun için evet ilaç verdi cok zorlayacak kapatmak ama mecbur ugrasıcam hastanede de antibiyotik ve ilaçlı buhar tedavisi gördünüz demi

Kızlarrr oglum rsv oldu ya doktor buhar verdi bir de antibiyotik buhar makinesini hangisinden önerirsiniz bir de cok stresliyim daha ileriye gider diye rahatlatıyor mu buhar doktor rahatlıcak dedi
Oglum 20 günlükken oldu canım korkma inşallah bol bol emzir . Nebulizatör aldım ama kargodan gelmeden düzeldi baya o yüzden hiç kullanmadım. Bin şükür hastaneye yatmadan atlattık. Nefesini kontrol ettik çok ciddi karnı inip çıkarak nefes alma verme olursa getirin demişti doktor

Yaa ümit oldu su an bana bu kaç gün sürdü canım

Çok geçmiş olsun canım ellerine sağlık
İyi yanindan bak temizlik bir gayret le bitmiştir
Aklından çıkmıştır gelicekler artık rahatlamış sındır..
Sohbet muhabbet iyi gelmiştir
Yorgunluk hiç önemli değil evet iki bebekle aşırı derecede zor ama dediğin gibi iyi bile oluyor sohbet muhabbet ama işte bir hastane geçmişi olunca korkuyorum ve hepsi hastalıktan yeni çıkmış diğeri hala hasta hastaneden gelmiş hepsi kucağına aldı üstelik içim böyle cız etti ne yalan söyleyim aklıma o günler geliyor direk yine aynısı olursa diye

O bizde de var bazen de kasilip ikinip kalıyor çığlık atıyor sonra ama o kasildigi ikinma anında morariyo.
Ama dururken bakarken hep bi ihh ihhh ikinma halinde hep bi gaz

Yaa ümit oldu su an bana bu kaç gün sürdü canım
Yaklaşık 10 gün sürdü diyebilirim canım sonra hirilti öksürük kaldı onlar da 1 haftaya baya azaldı . Henüz 20 günlük olduğu için çok korktum resmen inliyordu hirilti öksürük falan çok fenaydı ama şükür düzeldi bu yüzden korkma senin bebeğin daha büyük burnunu sürekli açtım en önemli şeylerden biri emzirmek dedi doktor çok sık emzirdim

Neden bu kadar saygısız bu insanlar akıl alır gibi değil
Ah bir bilsem bende.
Hayır bu gelenler geçmiş olsuna geldi ağrılardım şimdi dönüp çocuk görmeye geldiler ulen kaç kez görüyoruz senin dediğin gibi bence millete gezme olsun ama bende senin gibi düşünüyorum benim arkadaşıma bile ben kek va yapıp götürdüm 5 dk durdum bebeğini görmeye bile 7,8 aylıkken gittim üstelik görmeye gelicem diye ekstra hazırlık istemedim gittim hediyesini verdim şuan iki kat daha anlayış içerisindeyim lohusalarımıza sahip çıkalım belki bizler bu durumu düzeltip gelecek nesile aktarırız

Valla görmedim bu yüzden de hafta sonu görümcemler varken zırt pırt odaya gideceğim
Etki etmemeli bu kadar bence mamadan değildir

Canım cok tesekkür ederim yorumun için evet ilaç verdi cok zorlayacak kapatmak ama mecbur ugrasıcam hastanede de antibiyotik ve ilaçlı buhar tedavisi gördünüz demi

Evet. Damardan bir antibiyotik, bir de ağızdan. Nebulizatör ile de adrenalin vermişlerdi. Bizim ciğere inmişti ama, zatürreye çevirmişti. O yüzden yatırdılar.

Kızlarrr oglum rsv oldu ya doktor buhar verdi bir de antibiyotik buhar makinesini hangisinden önerirsiniz bir de cok stresliyim daha ileriye gider diye rahatlatıyor mu buhar doktor rahatlıcak dedi
Geçmiş olsun kargo falan bekleme sakın alıp bir an önce kullan. Allah korusun bir saatte bile ciğere inebiliyor enfeksiyon ki bizde öyle oldu. Bir hafta hastane süreci çok zordu. İnşallah evde kolayca atlatırsınız. 4 saatte bir buhar verip devamlı burun açıyorlardı hastane de. Doktor buhar için ilaç verdi mi peki

Bu durumda asıl onlar görmemiş olmuyor mu? hayatlarında hiç bebek görmemişler ki herhalde hasta hasta kalkıp gelmişler…

3 gündür öksürük var bizim de az önce ilaçlı buhar yaptım sanki iyi geldi sürekli burnunu acıyorum insallah bizde kolaylıkla atlatırız canım ya

Yok canım direkt eczaneden aldım makineyi ilaç verdi buhar için yaptım ilkini iyi geldi gibi insallah daha iyi olur ya hastaneler kaynıyor su an evde vericeğim tedaviyi uygula rahatlicak cocuk dedi umarım öyle olur

Yok canım direkt eczaneden aldım makineyi ilaç verdi buhar için yaptım ilkini iyi geldi gibi insallah daha iyi olur ya hastaneler kaynıyor su an evde vericeğim tedaviyi uygula rahatlicak cocuk dedi umarım öyle olur
Bizimki ciğere indiği için adrenalin ve ventolin dönüşümlü verildi.Evet hastaneler çok kalabalık. Şu an benim bebeğimde de tek tük öksürük var yani toplamda 10 kere öksürüyordur rahat. Burnunu sabah akşam temizleyip ventolin sf karışımlı hava veriyorum.Belki doktor söylemiştir ama hava verdikten sonra elini kubbe şeklinde yağıp sırtına aşağıdan yukarı kuvvetli bir şekilde vur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…