Geçmiş olsunkargo falan bekleme sakın alıp bir an önce kullan. Allah korusun bir saatte bile ciğere inebiliyor enfeksiyon ki bizde öyle oldu. Bir hafta hastane süreci çok zordu. İnşallah evde kolayca atlatırsınız. 4 saatte bir buhar verip devamlı burun açıyorlardı hastane de. Doktor buhar için ilaç verdi mi peki
Bize iki antibiyotiği de damardan vermişlerdi. Ağızdan verilen var mıydı ya? Bilsem onu isterdim çocuğun her tarafı mosmor olmuştu damar yolu açılacak diyeEvet. Damardan bir antibiyotik, bir de ağızdan. Nebulizatör ile de adrenalin vermişlerdi. Bizim ciğere inmişti ama, zatürreye çevirmişti. O yüzden yatırdılar.
Evet. Klomax mıydı neydi adı.Bize iki antibiyotiği de damardan vermişlerdi. Ağızdan verilen var mıydı ya? Bilsem onu isterdim çocuğun her tarafı mosmor olmuştu damar yolu açılacak diye
Aynen gider gitmez serum takıldı çıkana kadar da kaldı. Hasta olması değil mesele onu öyle görmek çok zordu. Damar bulamadıkça delik deşik etmişlerdi çocuğu. Ağlamaktan bayılmıştı. Allah kimsenin bebeğini hastaneye düşürmesin. Ödüm patlıyor şimdi grip diye.şükür ki çok hafif ilerliyor. Ama ablası baya hasta. O kadar çok hapşırıyor ki şimdi hangi virüsü aldı bilmiyorum. Gözleri de iki gündür kıpkırmızıEvet. Klomax mıydı neydi adı.
Ay sorma ya. Bir de bizimkine emmesi zayıfladı diye serum bağlamışlardı. Birkaç kere damar yolu tıkandı diye kolu bacağı şişti. Çok asap bozucuydu. Allah beterinden saklasın hepimizi
Evet canım yapıyorum bende balgam attı hatta kusmukla karısık insallah iyileşirler gerçekten cok zor kücük bebeğin hastalıgıBizimki ciğere indiği için adrenalin ve ventolin dönüşümlü verildi.Evet hastaneler çok kalabalık. Şu an benim bebeğimde de tek tük öksürük var yani toplamda 10 kere öksürüyordur rahat. Burnunu sabah akşam temizleyip ventolin sf karışımlı hava veriyorum.Belki doktor söylemiştir ama hava verdikten sonra elini kubbe şeklinde yağıp sırtına aşağıdan yukarı kuvvetli bir şekilde vur canım.
Gözünü nasıl kapatıyosun cok zorlayacak beni göz kapamaBizimki ciğere indiği için adrenalin ve ventolin dönüşümlü verildi.Evet hastaneler çok kalabalık. Şu an benim bebeğimde de tek tük öksürük var yani toplamda 10 kere öksürüyordur rahat. Burnunu sabah akşam temizleyip ventolin sf karışımlı hava veriyorum.Belki doktor söylemiştir ama hava verdikten sonra elini kubbe şeklinde yağıp sırtına aşağıdan yukarı kuvvetli bir şekilde vur canım.
Geçmiş olsun canımAynen gider gitmez serum takıldı çıkana kadar da kaldı. Hasta olması değil mesele onu öyle görmek çok zordu. Damar bulamadıkça delik deşik etmişlerdi çocuğu. Ağlamaktan bayılmıştı. Allah kimsenin bebeğini hastaneye düşürmesin. Ödüm patlıyor şimdi grip diye.şükür ki çok hafif ilerliyor. Ama ablası baya hasta. O kadar çok hapşırıyor ki şimdi hangi virüsü aldı bilmiyorum. Gözleri de iki gündür kıpkırmızı
Amin canım benim de büyük agır gecirdi 1 ayda anca toparladı cocuk hastanede ne kadar sürede toparladı bebiş buhardan sonraAynen gider gitmez serum takıldı çıkana kadar da kaldı. Hasta olması değil mesele onu öyle görmek çok zordu. Damar bulamadıkça delik deşik etmişlerdi çocuğu. Ağlamaktan bayılmıştı. Allah kimsenin bebeğini hastaneye düşürmesin. Ödüm patlıyor şimdi grip diye.şükür ki çok hafif ilerliyor. Ama ablası baya hasta. O kadar çok hapşırıyor ki şimdi hangi virüsü aldı bilmiyorum. Gözleri de iki gündür kıpkırmızı
Şapkasını indirdim ama çok rahatsız oldu zaten çok zor buhar veriyorum durmuyor o yüzden kapatmıyorumGözünü nasıl kapatıyosun cok zorlayacak beni göz kapama
Bir hafta kaldı hastanede. Büyük oranda toparlanmıştı ama tam anlamıyla geçmesi 20 günü rahat buluyor. Benim bebek bir 10 gün kadar hiç kilo almadı baya zor geçirdi. Zaten hastanede de ağırlaşmıştı durumu pek iyi değildi yani.Seninki anladığım kadarıyla hafif seyrediyor inşallah hep öyle devam eder biter çabucakAmin canım benim de büyük agır gecirdi 1 ayda anca toparladı cocuk hastanede ne kadar sürede toparladı bebiş buhardan sonra
İnsallah ya cok sagol umarım en kısa sürede toparlarBir hafta kaldı hastanede. Büyük oranda toparlanmıştı ama tam anlamıyla geçmesi 20 günü rahat buluyor. Benim bebek bir 10 gün kadar hiç kilo almadı baya zor geçirdi. Zaten hastanede de ağırlaşmıştı durumu pek iyi değildi yani.Seninki anladığım kadarıyla hafif seyrediyor inşallah hep öyle devam eder biter çabucak
Canım her beslemeden önce biraz egzersiz yaptırsan çocuğa belki faydasını görürsün. Önce karnını ov ve sonra bacaklarına bisiklet hareketi yaptır ileri geri hareket ettir gaz masajları gibi rahatlatabilir bağırsağınıBizim oğlan ne duş ne zeytinyağı, kendi kendine kaka yapmıyor ya çok bunaldım bu durumdan sürekli iiih iiih şeklinde yavrum ikinip çabalıyor ama yok yok yok bi düzelse şu olayacaba artık doymuyor olabilir mi ilk 35 gün yapıyordu dolu dolu .. şuan yapmayınca acaba doymuyor mu diye düşünüyorum kızlar
Ben eltimler geldiği zaman odaya gidiyordum, zaten bizim emmelerimiz de 1 saati buluyordu. Çoğu kez ben görmeden gidiyorlardıValla görmedim bu yüzden de hafta sonu görümcemler varken zırt pırt odaya gideceğim
Etki etmemeli bu kadar bence mamadan değildir
Hastanede kapat demedikleri için kapatmamıştım ben ama deniz gözlüğü veya göz bandı (uyurken takılanlar) kullanılıyor sanırım. Veya iki kişi yapacaksınız, biriniz eliyle kapatacak. Bize bir şey olmadı ama burada çapaklanma olmuştu birinde galiba.Gözünü nasıl kapatıyosun cok zorlayacak beni göz kapama
Ay afedersiniz ama saat nasıl olacakKızlar merhaba. Hamile kaldığınız tarih ve saati biliyorsanız ve ovulasyonla takip edip yumurtlama döneminde hamile kaldıysanız bir arkadaş cinsiyet tahmini yapıyor. Bakabilir teğit etmek için
Ben tek ilişkiyle hamile kalmıştım mesela. Ovulasyonla takip ettiğim için. Oradan biliyorumAy afedersiniz ama saat nasıl olacakhani afedersiniz günde kaç kere yaptılar, hangisi tuttu bilinmez ki
Yok sadece süt içiyor. Ona rağmen kabız olunca ya benim yediklerimden ya da kullandığım nurse harveys ve symbiosis probiyotik damladan diye düşünüyorum. Su günde 2 litre civarı içiyorum ama hep dilim damağım kuruyor. Sanırım yetmiyor arttırmalıyım. Damlaları da kullanmayı bıraktım bakalım değişiklik olacak mıOlabilir ama ben diyet yapmadan önce de kabızdı. Suyu bol içiyor musun? Bi de bebeğe mama veriyorsan bir çk su verebilirsin
Ben de ovulasyonla takip ettim ama 3 günde 4-5 ilişkimiz olmuştuBen tek ilişkiyle hamile kalmıştım mesela. Ovulasyonla takip ettiğim için. Oradan biliyorum
Anladım canım. Sağlıkla büyüt bebeğiniBen de ovulasyonla takip ettim ama 3 günde 4-5 ilişkimiz olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?