2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ay evet ya, biz de direkt gidip medikallerden aldık önceki hafta. Ama internette daha ucuz tabii, hatta o sebeple eşim önce biraz bozuldu, sonra da adamla ağır pazarlığa girişmiş (ben süreci telefondan takip ettim) Neyse nakite yüzde yirmi indirim yaptırmış da rahatladı.

Evet. Damardan bir antibiyotik, bir de ağızdan. Nebulizatör ile de adrenalin vermişlerdi. Bizim ciğere inmişti ama, zatürreye çevirmişti. O yüzden yatırdılar.
Bize iki antibiyotiği de damardan vermişlerdi. Ağızdan verilen var mıydı ya? Bilsem onu isterdim çocuğun her tarafı mosmor olmuştu damar yolu açılacak diye

Bize iki antibiyotiği de damardan vermişlerdi. Ağızdan verilen var mıydı ya? Bilsem onu isterdim çocuğun her tarafı mosmor olmuştu damar yolu açılacak diye
Evet. Klomax mıydı neydi adı.

Ay sorma ya. Bir de bizimkine emmesi zayıfladı diye serum bağlamışlardı. Birkaç kere damar yolu tıkandı diye kolu bacağı şişti. Çok asap bozucuydu. Allah beterinden saklasın hepimizi

Aynen gider gitmez serum takıldı çıkana kadar da kaldı. Hasta olması değil mesele onu öyle görmek çok zordu. Damar bulamadıkça delik deşik etmişlerdi çocuğu. Ağlamaktan bayılmıştı. Allah kimsenin bebeğini hastaneye düşürmesin. Ödüm patlıyor şimdi grip diye.şükür ki çok hafif ilerliyor. Ama ablası baya hasta. O kadar çok hapşırıyor ki şimdi hangi virüsü aldı bilmiyorum. Gözleri de iki gündür kıpkırmızı

Evet canım yapıyorum bende balgam attı hatta kusmukla karısık insallah iyileşirler gerçekten cok zor kücük bebeğin hastalıgı

Gözünü nasıl kapatıyosun cok zorlayacak beni göz kapama

Geçmiş olsun canım

Amin canım benim de büyük agır gecirdi 1 ayda anca toparladı cocuk hastanede ne kadar sürede toparladı bebiş buhardan sonra

Amin canım benim de büyük agır gecirdi 1 ayda anca toparladı cocuk hastanede ne kadar sürede toparladı bebiş buhardan sonra
Bir hafta kaldı hastanede. Büyük oranda toparlanmıştı ama tam anlamıyla geçmesi 20 günü rahat buluyor. Benim bebek bir 10 gün kadar hiç kilo almadı baya zor geçirdi. Zaten hastanede de ağırlaşmıştı durumu pek iyi değildi yani.Seninki anladığım kadarıyla hafif seyrediyor inşallah hep öyle devam eder biter çabucak

İnsallah ya cok sagol umarım en kısa sürede toparlar

Canım her beslemeden önce biraz egzersiz yaptırsan çocuğa belki faydasını görürsün. Önce karnını ov ve sonra bacaklarına bisiklet hareketi yaptır ileri geri hareket ettir gaz masajları gibi rahatlatabilir bağırsağını

Valla görmedim bu yüzden de hafta sonu görümcemler varken zırt pırt odaya gideceğim

Etki etmemeli bu kadar bence mamadan değildir
Ben eltimler geldiği zaman odaya gidiyordum, zaten bizim emmelerimiz de 1 saati buluyordu. Çoğu kez ben görmeden gidiyorlardı okula giden çocuk olunca çekincelerimizde haklıyız bence

Gözünü nasıl kapatıyosun cok zorlayacak beni göz kapama
Hastanede kapat demedikleri için kapatmamıştım ben ama deniz gözlüğü veya göz bandı (uyurken takılanlar) kullanılıyor sanırım. Veya iki kişi yapacaksınız, biriniz eliyle kapatacak. Bize bir şey olmadı ama burada çapaklanma olmuştu birinde galiba.

Kızlar merhaba. Hamile kaldığınız tarih ve saati biliyorsanız ve ovulasyonla takip edip yumurtlama döneminde hamile kaldıysanız bir arkadaş cinsiyet tahmini yapıyor. Bakabilir teğit etmek için

Kızlar merhaba. Hamile kaldığınız tarih ve saati biliyorsanız ve ovulasyonla takip edip yumurtlama döneminde hamile kaldıysanız bir arkadaş cinsiyet tahmini yapıyor. Bakabilir teğit etmek için
Ay afedersiniz ama saat nasıl olacak hani afedersiniz günde kaç kere yaptılar, hangisi tuttu bilinmez ki

Olabilir ama ben diyet yapmadan önce de kabızdı. Suyu bol içiyor musun? Bi de bebeğe mama veriyorsan bir çk su verebilirsin
Yok sadece süt içiyor. Ona rağmen kabız olunca ya benim yediklerimden ya da kullandığım nurse harveys ve symbiosis probiyotik damladan diye düşünüyorum. Su günde 2 litre civarı içiyorum ama hep dilim damağım kuruyor. Sanırım yetmiyor arttırmalıyım. Damlaları da kullanmayı bıraktım bakalım değişiklik olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…