2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Artık bir sekilde ayarlicam zaten cok sürmüyor

Merhabalar bebeğim bugün 5 kere sulu yaptı ishal mi oluyor acaba bu durumu yaşayanınız oldu mu

Bebeğim 40 günlük olduğunda adet olmuştum. 4 gün gecikti ama hala olmadım ya. Bel ağrım var sanki olacak gibi ama gelmiyor neden acaba. Birde bu 8. hafta atak haftasında kesinlikle uyumak istemiyor deli gibi uykusu var ama uyumamak için cebelleşiyor :)) Buda bunun kanıtı ışık kapalı saatlerce uğraştım en son yanımıza getirdim artık etrafı izlicem diye bakınıp duruyor

Eklentiler

• IMG_6244.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 73
Canım bir kere eve misafir kabul ettim hasta burnunu çeke çeke gelmiş. Bir kere de ben misafirliğe gittim kadının çocuğu çocuğumun üstüne öksürdü hastaymış. Bana çok büyük ders oldu yani. Bunlarda bişey diyemedim hazırlıksız yakalandım ama 4 tane şu an virüs var salgın. Çocuğumuzdan önemli değil. Elalemin düşüncesizliği yüzünden el kadar bebeğe nasıl bulaştırılmasına göz yumalım.

Hiç uyuyacak göz yok hatta size sinirli gibi yaa ben bu bebelerdeki olayı çözemiyorum hem bizi uykusuz bırakıyorlar hemde tripli onlar memnuniyetsiz davranıyor

Hiç uyuyacak göz yok hatta size sinirli gibi yaa ben bu bebelerdeki olayı çözemiyorum hem bizi uykusuz bırakıyorlar hemde tripli onlar memnuniyetsiz davranıyor
Aynen bana ne kızıyorsa uyumayan o benim kızmam lazım Nedensiz ağlıyor hala uyumadı kucağımda uyuyor yatağa yatırınca kalkıyor deli gibi de ağlıyor

Ne kadar çok şey biliyorsunuz bu konuda hic fikrim yok benim

Şimdi sen yazınca da iyice emin oldum. Kesinlikle kabızlığı nurse harveys yapıyor. Zaten şikayet vara da çok yazan olmuş bununla ilgili. Ben de bıraktıktan iki üç gün sonra çocuk düzelmişti.

Bu yanaklar nedir maşallah

Şimdi sen yazınca da iyice emin oldum. Kesinlikle kabızlığı nurse harveys yapıyor. Zaten şikayet vara da çok yazan olmuş bununla ilgili. Ben de bıraktıktan iki üç gün sonra çocuk düzelmişti.
Bende eşime dedim onu verince çocuk sürekli ıkınıyor acaba gereksiz bağırsak hareketi mi yapıyor bende nurse kullanıyorum

Bugün gözüme ilişti demir hapı. 3 saatten fazlada geçmiş. Aldım. Sonra ne yaptım? 1 saat geçti geçmedi midem kazındı. Unuttum, öğlen yemeğine daldım yoğurtlu falan getti, demir hapı boşa gettii

Bence probiyotiği bırakma. Bağışıklığı da koruyor. Sadece gaz için diye düşünme.

Aayyy bugün benim de gözüme ilişti, uzun zaman sonra ilk defa kullandım olsun, yarım da olsa fayda etmiştir

Bir saat yetmiştir bence ya. Tamamı da boşa girmiyordur bence.,
Bu arada iyi hatırlattın. Emzirmem bitince (bir iki saat sonra falan) ben de yutayım. Unutmazsam tabii o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…