2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Beni ki de dün gülen suratı gösterince bi anda ona güldü, bebek dilinde kahkaha attı bence bizimki takip olayını geceleri duvardaki gölge oyunu ve çıngırakla çok güzel yapıyor. Hiç parmak denemedim

Haha bize doğum yapınca Acıbadem yastık vermişti bende o yastıkları yanına koyup kartları da sıralıyordum. Kartları eliyle düşürmüş bir baktım ki yastığın üstündeki hayvan figürüyle konuşuyor onu yakalamaya çalışıyor ilgisizlikten çocuk cansız nesnelerle de konuşuyor

Benimkinden de bir cop cop sea geliyordu, dedim bu kız emziği napıyor; bşr baktım elini yiyormuş

Kızıma 5. Ayında dogum gunume ozel paylasmıstım Ama kızımı şu gün olmuş çok yakın fotosunu paylasmıyorum uzaktan arkadan sagdan soldan daha cok

Ay yakındır o zaman Zeynep de başlar
Ayy büyümelerine şahit olmak çok güzel

O değil de benim kız gerçekten uslu bir bebek ve malum tek-ilk bebek ama ona rağmen benim akşamları pilim bitiyor. Özellikle kolik bebek annelerine ve 2./3./4.çocuk sahibi annelere saygılarımı iletiyorum

Folik asit bebeleri algıları inanılmaz açık bende şok oluyorum özellikle bu hafta çok büyük değişimler var resmen bakışları bile anlamlı

Ay evet bende bunu yazacaktım o elini ağzına götürme anı aşırı komik ya çok tatlılar

Folik asit bebeleri algıları inanılmaz açık bende şok oluyorum özellikle bu hafta çok büyük değişimler var resmen bakışları bile anlamlı
Yaa ben aguuu dıyorum aguu dıyor ilk bebekmiş gibi heyecanlı ya esıme durmadan resım vıdeo atıyorum güldü gülüyo bak agu dedı

Kesinlikle ben de öyle.

Benim bebeye niye güncelleme gelmiyor hala yenidoğan kafasında

Aramızda neredeyse bir ay var bir haftada bile neler değişiyo inanamayacaksın
O değişimleri görmek istiyorum vala heyecanla beklicem
Ya daha 58 günmüş ben sizden 1 ay önceyim çok normal farklı olacaklar
Biliyorum canm farklı bizden önce olan bebişler bizim bebişlerin geleceği gibi şimdi sizin ne yapıyorsa bizim ki de o aya girince öyle yapacaklar sizi takip edecem oyuzdn hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…