Çok önceden başladım ben kartları göstermeye ama ilgimiz saniyeler boyutundaydı hatta dedim bu tembel bir öğrenci olacak herhalde. Kartları elime aldığımda direk sancı, ıkınma moduna giriyordu olaydan kaçmak için ilk defa bugün keyfi yerindeyken uzun süre ilgi gösterdi. Koyun ve balık kartlarına güldü bide
Beni ki de dün gülen suratı gösterince bi anda ona güldü, bebek dilinde kahkaha attı bence bizimki takip olayını geceleri duvardaki gölge oyunu ve çıngırakla çok güzel yapıyor. Hiç parmak denemedim
Çok acayip bir şey fark ettim az önceŞimdi ikinci ay itibariyle bizimkilerin parmağımızı falan takip edebilmesi gerekiyor ya, bizimki etmiyordu ama pek durmadım üstünde. Az önce dik pozisyonda dizime yatırmış kakasını yapmasını beklerken oyalanalım diye o siyah beyaz zeka kartlarını yüzünün önünde gezdireyim dedim, aman nasıl takip ediyor Ben şok. Parmakla deneyip sonuç alamayan varsa tavsiye ederim
Haha bize doğum yapınca Acıbadem yastık vermişti bende o yastıkları yanına koyup kartları da sıralıyordum. Kartları eliyle düşürmüş bir baktım ki yastığın üstündeki hayvan figürüyle konuşuyor onu yakalamaya çalışıyor ilgisizlikten çocuk cansız nesnelerle de konuşuyor
Kızlar bir de bu haftaki güncelleme her şeyi ama her şeyi ağzına götürmesi. Keçeden bez çantası var. Bugün bezini değiştirdim çanta yanında duruyor ben çöpe atmaya gittim. Sen çantanın kol sapını elinle yakala ağzına at dolamış bide eline iyi ce
Bn dün ilkkez paylaştım halası bile öyle görmemişti yazmış ne kadar değişmiş diye sonra hemen halası da paylaştı filan onların çok kalabalık rehberi bende kimse yok içim kötü oldu hemen kaldırdım eşim onada kaldır dedi sanırım bir daha cesaret edemem ama cidden insan paylaşmak istiyor peki bir şey diycem kızını kaç aya kadar paylaşmadın ben ilk oğlumu paylaşıyordum çünkü ama o zaman daha bilinçsizdim sanırım yada daha hevesli ilk bebek hevesi filan bilemedim
O değil de benim kız gerçekten uslu bir bebek ve malum tek-ilk bebek ama ona rağmen benim akşamları pilim bitiyor. Özellikle kolik bebek annelerine ve 2./3./4.çocuk sahibi annelere saygılarımı iletiyorum
Yaa benim oğlumuda pusete koyuyorum ağlıyor kucağıma alınca susuyor yok hayır kucağa alışmamıştır olamaz dedim tekrar denedim koyunca ağlıyor alınca susuyor ama aşırı tatlı yani resmen yalandan ağlıyor onu almam için bide konuşmamı istiyor onunla resmen ilgi istiyorlar çok güzel yaa bide kendide agu gugu diye seslerle cevap veriyor yemek istiyorum onu o zaman
Bende bugun oyun halısını cıkardım üstüne koydum anaaa baktım dönüyor ama sola dönüyor birde elini keşfettı kac gündür elini emiyor tabi elini emecek diye üstünü filan emiyor ahahah agzını bulması cok komık allahım ya
Bende bugun oyun halısını cıkardım üstüne koydum anaaa baktım dönüyor ama sola dönüyor birde elini keşfettı kac gündür elini emiyor tabi elini emecek diye üstünü filan emiyor ahahah agzını bulması cok komık allahım ya
O değil de benim kız gerçekten uslu bir bebek ve malum tek-ilk bebek ama ona rağmen benim akşamları pilim bitiyor. Özellikle kolik bebek annelerine ve 2./3./4.çocuk sahibi annelere saygılarımı iletiyorum
Kızlar bir de bu haftaki güncelleme her şeyi ama her şeyi ağzına götürmesi. Keçeden bez çantası var. Bugün bezini değiştirdim çanta yanında duruyor ben çöpe atmaya gittim. Sen çantanın kol sapını elinle yakala ağzına at dolamış bide eline iyi ce
Biliyorum canm farklı bizden önce olan bebişler bizim bebişlerin geleceği gibi şimdi sizin ne yapıyorsa bizim ki de o aya girince öyle yapacaklar sizi takip edecem oyuzdn hep