Kartları göstermeye ikinci haftasında falan başlamıştım sanırım çünkü ilk çocuk
Parmak ile yapmadı çıngıraklı oyuncak bebek ile yaptı. Bizimki ooo diye ses çıkararak izledi yavrumun hiç bebeği yok heralde ondan
Çok acayip bir şey fark ettim az önceŞimdi ikinci ay itibariyle bizimkilerin parmağımızı falan takip edebilmesi gerekiyor ya, bizimki etmiyordu ama pek durmadım üstünde. Az önce dik pozisyonda dizime yatırmış kakasını yapmasını beklerken oyalanalım diye o siyah beyaz zeka kartlarını yüzünün önünde gezdireyim dedim, aman nasıl takip ediyor Ben şok. Parmakla deneyip sonuç alamayan varsa tavsiye ederim
Çok önceden başladım ben kartları göstermeye ama ilgimiz saniyeler boyutundaydı hatta dedim bu tembel bir öğrenci olacak herhalde. Kartları elime aldığımda direk sancı, ıkınma moduna giriyordu olaydan kaçmak için ilk defa bugün keyfi yerindeyken uzun süre ilgi gösterdi. Koyun ve balık kartlarına güldü bide
Çok önceden başladım ben kartları göstermeye ama ilgimiz saniyeler boyutundaydı hatta dedim bu tembel bir öğrenci olacak herhalde. Kartları elime aldığımda direk sancı, ıkınma moduna giriyordu olaydan kaçmak için ilk defa bugün keyfi yerindeyken uzun süre ilgi gösterdi. Koyun ve balık kartlarına güldü bide
Kızlar merhaba size bişey soracağım konu açtım gerçi ama pek cevap alamadım
37 günlük bebeğim 3gündür reglm regl olduğumdan beri sütüm azaldı normal mi geri çoğalır mı ya (
Maşallah kuşuma Ya biz 2021 aralık annelerinde özel mesajda grup kurmuştuk doğumdan sonra bebişlerimizi hep ordan paylaştık büyüdüklerini şahit olduk. Öyle birşey yapabiliriz
37 günlük bebeğim 3gündür reglm regl olduğumdan beri sütüm azaldı normal mi geri çoğalır mı ya (
Kızlar bir de bu haftaki güncelleme her şeyi ama her şeyi ağzına götürmesi. Keçeden bez çantası var. Bugün bezini değiştirdim çanta yanında duruyor ben çöpe atmaya gittim. Sen çantanın kol sapını elinle yakala ağzına at dolamış bide eline iyi ce
Kızlar bir de bu haftaki güncelleme her şeyi ama her şeyi ağzına götürmesi. Keçeden bez çantası var. Bugün bezini değiştirdim çanta yanında duruyor ben çöpe atmaya gittim. Sen çantanın kol sapını elinle yakala ağzına at dolamış bide eline iyi ce