2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar iyi akşamlar aranızda uzamış sarılığı olan var mı?iki ay bitti bizim sarılığımız hala devam ediyor ayaklar açıldı gövde ve kafası sarı hala doktorumuz üç aya kadar uzayabilir demişti geçmedikçe insan ister istemez tedirgin oluyor

Nimerixi ne zaman yapacak canım. Aynı anda mı nimerixi yapıyor?

Bizim de kan uyuşmazlığına bağlı uzamış sarılık var. 2. Ay kontrolünde de doktor 4 aya kadar bile uzayabilir dedi. Göz akında filan yok bitti ama yüzünde hâlâ var. Endişelenecek bir durum yok dedi

Bugün biraz iyi gibiyim açıkçası. Evime geldim tekim şu an annem yok yani. Eve gelirken ağlamadım karamsarlıkla gelmedim. İlaçların etkisi mi bilmiyorum bu kadar kısa sürede etki eder mi ki. Kendime de çok güvenemiyorum en son böyle söylediğimden iki gün sonra ağlama krizi geçirmiştim çünkü. Bugün bebeğimle iyi geçti. Bütün gece tek baktım gündüz de şarkılar söyledim oyunlar oynadım bebeğimde bugün bana ayak uydurdu sakindi. Eğer sıkıntı yaşamazsam bebeğime bakabildiğim kadar tek bakacağım ama cumartesi günü mecbur anneme bırakacağım. Eşim iki günlük bi tatil ayarlamış oraya gideceğiz. Bebek annemde olacak.

eşim gece üst üstr hapşurdu sonra arya 2 kez aradan 2 saat geçti pera 2 kez hapşurdu bize bişey bulaşmamıştır inşallah

Bizimde var.
Araştırdız mı siz?
Neden olmuş

Salya durumu ne oldu? bizimki de salyalanmaya başladı bir iki haftadır. Genetik olarak dişlerin erken çıkma durumu da yok bizde.

Bizimki de acıktıkça cok cok elini,( hatta yumruğunu) emmeye çalışıyor, onunla mı bir bağlantısı var acaba, çünkü sürekli aç

Hala devam ediyor, hatta bu sabah bizim yatağa koymuştum. Bir 10-15 dk sonra çocuğu yataktan aldığımda yatak bir avuç içi kadar ve başının sol tarafı ise tamamen ıslaktı akan salyadan dolayı. Geçen gece dişliği biraz tuttum ağzında, diş etleriyle baya ezme hareketi yapıyor emme yerine. Doktor da olabilir demişti, çıkma ihtimali yakın gibi.

Bizimki acıkınca değil de keyfi yerindeyken hüpletiyor elini

eşim gece üst üstr hapşurdu sonra arya 2 kez aradan 2 saat geçti pera 2 kez hapşurdu bize bişey bulaşmamıştır inşallah
Zannetmiyorum canım, bebeklerde hapşırma doğal bir refleks zaten. Arya için de alerjik ya da refleksle bir hapşırma olmuş olabilir. Mottomuz “iyi düşün iyi olsun, kötüyü çağırmıyoruz”

Folik asit bebeleri algıları inanılmaz açık bende şok oluyorum özellikle bu hafta çok büyük değişimler var resmen bakışları bile anlamlı
Valla öyle geçen emziğini ağzına yakındı eliyle ağzına ittiriyor eşim diyo bak bak hareketlere bak oğlum sen daha bebeksin diyo
Yaa ben aguuu dıyorum aguu dıyor ilk bebekmiş gibi heyecanlı ya esıme durmadan resım vıdeo atıyorum güldü gülüyo bak agu dedı
Bende her halini sürekli resim atıyorum gerçekten sanki hiç çocuğum yokmuş ilk bebek gibi seviyorum eriyorum her haline birde elini emiyor ağzından düşmesin diye diğer eliyle alttan destek veriyor

Sabah yine cok cok sesine uyandım, ellerini emiyor, ağzı burnu da salya içinde.tam “aç bu çocuk, aç” denecek sahneydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…