Kızlar iyi akşamlar aranızda uzamış sarılığı olan var mı?iki ay bitti bizim sarılığımız hala devam ediyor ayaklar açıldı gövde ve kafası sarı hala doktorumuz üç aya kadar uzayabilir demişti geçmedikçe insan ister istemez tedirgin oluyor
Bence de daha güvenilir olur.
3. Ayda yapılan aşılar özel aşılar ve 3 tane
Rota aşısı ve menenjit aşıları(nimerix ve bex) menenjit iki tür aşıdan oluşuyor ülkemizde ikisi de görüldüğü için. Nimerix yan etki yapmazken bexin yüksek ateş yan etkisi var .
Rota ise biz de kusma dışında bir şey yapmadı
Kızlar iyi akşamlar aranızda uzamış sarılığı olan var mı?iki ay bitti bizim sarılığımız hala devam ediyor ayaklar açıldı gövde ve kafası sarı hala doktorumuz üç aya kadar uzayabilir demişti geçmedikçe insan ister istemez tedirgin oluyor
Bizim de kan uyuşmazlığına bağlı uzamış sarılık var. 2. Ay kontrolünde de doktor 4 aya kadar bile uzayabilir dedi. Göz akında filan yok bitti ama yüzünde hâlâ var. Endişelenecek bir durum yok dedi
Bizim de kan uyuşmazlığına bağlı uzamış sarılık var. 2. Ay kontrolünde de doktor 4 aya kadar bile uzayabilir dedi. Göz akında filan yok bitti ama yüzünde hâlâ var. Endişelenecek bir durum yok dedi
Bugün biraz iyi gibiyim açıkçası. Evime geldim tekim şu an annem yok yani. Eve gelirken ağlamadım karamsarlıkla gelmedim. İlaçların etkisi mi bilmiyorum bu kadar kısa sürede etki eder mi ki. Kendime de çok güvenemiyorum en son böyle söylediğimden iki gün sonra ağlama krizi geçirmiştim çünkü. Bugün bebeğimle iyi geçti. Bütün gece tek baktım gündüz de şarkılar söyledim oyunlar oynadım bebeğimde bugün bana ayak uydurdu sakindi. Eğer sıkıntı yaşamazsam bebeğime bakabildiğim kadar tek bakacağım ama cumartesi günü mecbur anneme bırakacağım. Eşim iki günlük bi tatil ayarlamış oraya gideceğiz. Bebek annemde olacak.
Bizim bu memelerin kaderi seninle aynı ben 2 gündür geceler hariç silikon ucu bıraktım ve bence bebeğin memeye değmesi daha da etkiledi bu tazyik işini. Bir de dediğin gibi sürekli genzine kaçıyor, valla evhamlı bir karakter olsam kalpten gitmiştim. Sürekli boğuluyor gibi oluyor
Ay bir de spring benğm kızdan aşırı salya akmaya başladı. Bu dönem için erken değil mi?
Hala devam ediyor, hatta bu sabah bizim yatağa koymuştum. Bir 10-15 dk sonra çocuğu yataktan aldığımda yatak bir avuç içi kadar ve başının sol tarafı ise tamamen ıslaktı akan salyadan dolayı. Geçen gece dişliği biraz tuttum ağzında, diş etleriyle baya ezme hareketi yapıyor emme yerine. Doktor da olabilir demişti, çıkma ihtimali yakın gibi.
Bizimki acıkınca değil de keyfi yerindeyken hüpletiyor elini
Zannetmiyorum canım, bebeklerde hapşırma doğal bir refleks zaten. Arya için de alerjik ya da refleksle bir hapşırma olmuş olabilir. Mottomuz “iyi düşün iyi olsun, kötüyü çağırmıyoruz”
Bende her halini sürekli resim atıyorum gerçekten sanki hiç çocuğum yokmuş ilk bebek gibi seviyorum eriyorum her haline birde elini emiyor ağzından düşmesin diye diğer eliyle alttan destek veriyor
Hala devam ediyor, hatta bu sabah bizim yatağa koymuştum. Bir 10-15 dk sonra çocuğu yataktan aldığımda yatak bir avuç içi kadar ve başının sol tarafı ise tamamen ıslaktı akan salyadan dolayı. Geçen gece dişliği biraz tuttum ağzında, diş etleriyle baya ezme hareketi yapıyor emme yerine. Doktor da olabilir demişti, çıkma ihtimali yakın gibi.
Bizimki acıkınca değil de keyfi yerindeyken hüpletiyor elini