2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bizimkiler hastalıktan değil hastalık yüzünden ememedikleri için kilo verdiler, rsv herkesi kırıp geçirdi, tekrar hasta olmamaları en büyük temennimiz ama olsalar bile rsv kadar ağır geçireceklerini sanmıyorum(), o yüzden endişelenme bence hastalanır da kilo verir diye.

Ya bence biz fazla titizleniyoruz ya. Ben çıkıcam bundan sonra her gün, benim yürüyemeyeceğim kadar kötü bir hava olursa çıkmam ama onlar pusette bizden çok daha korunaklılar aslında. Açık hava onlara da bize de iyi geliyor. Hatta uyansın şimdi, memesini verip çıkıcam akşamı beklemeden.

Ben prensip olarak akşamları tatlı yemiyorum normalde, işte birkaç mandalinam vardı, dün onu da bıraktım hem gaz yapıyor hem de kan şekerimin dengesini bozuyor olabilir diye (onun yerine alkolsüz bira içip yanına yarım kilo badem ve fındık yedim, ama lütfen, çiğ badem ve fındıktı). Ben gündüz yiyiciyim, şimdi mesela evdeki açık çikolataları bitirdim, kahve dünyası siparişim geliyormuş (400 gr kahve 100 gr çikolata), çocuk gibi sevinçle onu bekliyorum

Makine kullanmadım hiç ama açıkçası eve spor aleti alıp da forma gireni görmedim yakın çevremde. Yine de sen bilirsin tabii Ben o konuda da hedefleri düşük tutma taraftarıyım, o yüzden yürüyüş ve pilatese razıyım. Hamilelik öncesi günde 12.000 adımdı ortalamam, şimdi 5.000 yaparsam günü kurtardım gözüyle bakıyorum, o da bebekle olduğumdan haftada iki üç anca.

Bende uyusun sırf diye banyo yaptırdım atak ne zamandı kızlar bizde girdik mi acaba
Ay atak matak duymak istemiyorum atak haftası sanırım şeyden hesaplanıyor demi 40 haftalık doğum üzerinden. Yani mesela 37 haftalık doğdu ama atak haftası 40. hafta üzerinden hesaplanıyor .

Oy maşallah ona saçlarının güzelliğine bak benim bebis hala halıda pek oyalanmıyor belki üçüncü ayına girince ilgisini çeker.
Sen sürekli koy bir süre sonra ilgisini çekiyor
Ay benimki aynı şekilde saçıma yapışıyor meme emerken (madem uzatmışım o kadar, ne zaman yeter deyip kestireceğim belli değil, bugün de anne topuzu yapmayayım dediğim zamanlarda tabii)
Saçım kalmadı valla yolunmaktan bide yakama yapışıyor he bide mememi böyle tutuşu var ki onu hiç sorma

Yaa, ben de tam tersi artık büyüdü diye daha pervasızca örtüyordum. İlk çocuktan hiçbir şey kalmamış aklımda yeminle

Bu arada elini ağzına götürüyorsa sürekli eldiven/çorap da tehlikeli olmaz mı? Çorabı da çekip ağzına sokabilir belki

Doğru diyorsun ben banyo yaptırdım her ne kadar gaza gelsem de çıkaramam

Haha bende evde olunca asla dayanamıyorum ama ben gece 21 den sonra Badiş uyuyunca yiyorum kan şekerim ve sinir sistemim o yatana kadar baya bozuluyor

Yok eve almam siteden yararlanırım da pilates e baktım haftada iki gün saat 11 de kime bırakıp gideceksin. Spor aletlerini kullanmaya gitsem bebek arabasıyla benimki uyur diye düşünüyorum ama cesaret edemedim araba durunca uyanabilir Hani şu güzellik merkezlerindeki sistemlerden bahsetmiştim aslında benim hemen evin dibinde var bir tane ems sistemi mi bir şeyler paylaşmışlar. Bölgesel zayıflama gibi o tarz bir şey

Redpanda11 kuzum battaniyesini iyice yanlardan sıkıştır. Ayak kısmına da yastık koy. Gerçekten çok tehlikeli.
Ben 1.6 tog tulum aldım ama alırken düşünmediğim bir sorunum var. Bebeği uyuttuktan sonra onu giydiremem o kadar geniş değil giydirirken uyanıyor.
E uyumadan önce giydirsem bizim gece uykusuna geçişimiz pek kolay olmuyor yaklaşılır bir saat sürüyor.Kucakta sıcaktan pişer. Ne yapcam bilemedim

Örtmee elleri kolları çok güçlendi

Arkadaşlar aranızda kalça usg de hafif bulgu olan var mı bizde bulgu var gibi tam emin olmak için bir ay sonra tekrar gelmemiz istendi
Bize dediler makat gelis bebek oldugu icin olabilir diye dusundum birde tortikolisi var o da kalcaya etken edebilirmis derece acilari cok fark yok ama yinede 1 ay sonra kontorle goturecegiz bakalim dun doktoruma sordum ciddi biseymi diye 1 ay sonra kontrol onerilmis sorun olmaz dedi

Kızlar bizde Rsv virüsü geçirdik malesef çok zor atlattık. 2 gün hastanede yattık. Oğlum kilo kaybı yaşadı çok üzüldüm o süreçte am çok şükür baya toparlandık birazcık öksürük kaldı o kadar. İnşaallah bir daha hiçbirimizin evladı hasta olmaz

Ahh bu ilk çocuklar dövmek saçını başını yolmak için kendimi çok tutuyorum Ama daha yüksek ses bile kullanmadım. Beni o kadar yıprattı ki.Allahtan gündüz kreşe gidiyor yoksa çatlayıp ölürüm sanırım.32 aylık ve gece kalkıp neden sabah olmadı diye oturdu bir saat ağladı

Ya cok geçmiş olsun sanırım aynı seyi yasıyoruz su an belirtiler neydi sizde

Çok geçmiş olsun iki günle yine iyi kurtarmış canım. Biz bir hafta yattık çok zordu rabbim göstermesin bir daha

Normalde nasıl olmalı acaba? Cahilliğime yanıyorum hiçbir fikrim yok Benim bebeğim genellikle hızlı nefes alıyor ama hiç saymadım dakikada kaç diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…