Ataktır atakBende uyusun sırf diye banyo yaptırdımatak ne zamandı kızlar bizde girdik mi acaba
Oy maşallah onaOyuncakları kaçmasın diye nöbet tutuyoruz biz
Haha aklıma gelmemişti bu aslındabende kilo kaybedecek hasta olursa iyice zayıflayacak diye ne kadar emerse kâr diyorum galiba ama kesinlikle çok süt tüketimi kilo verdiriyor bu bir gerçek
Ya bende hiç çıkmıyorum dışarı bazen öyle hava almaya filan bebekte çok çıkmıyor korkuyorum hasta olur diye bizde de hapşırma sorunu var şu ara
Bende gün bitiminde bugünü de tamamladık diyerekten hadi markete git bana çikolata al gel diye bitiriyorum. Eve çok alınca kesin hepsini oturup yiyorum kendimi tutamıyorum öyle meyve filan gibi masum şeyler de değilBence pilateslik filan durum kalmadı acil çıkış planı oluşturmalıyız ben şu makineleri araştırıyorum 20 dk da 30 bin mekik bilmem ne o tarz şeyler, umarım para tuzağı değildir çünkü kendisiyle ciddi düşünüyorum
Ay atak matak duymak istemiyorumBende uyusun sırf diye banyo yaptırdımatak ne zamandı kızlar bizde girdik mi acaba
Oyuncakları kaçmasın diye nöbet tutuyoruz biz
Sen sürekli koy bir süre sonra ilgisini çekiyorOy maşallah onasaçlarının güzelliğine bak benim bebis hala halıda pek oyalanmıyor belki üçüncü ayına girince ilgisini çeker.
Saçım kalmadı valla yolunmaktanAy benimki aynı şekilde saçıma yapışıyor meme emerken(madem uzatmışım o kadar, ne zaman yeter deyip kestireceğim belli değil, bugün de anne topuzu yapmayayım dediğim zamanlarda tabii )
Ya kıyamamben geceleri çorap geçirmeye başladım eline zaten emzirmeye kalktığımda battaniyeyi yüzüne çektiğini gördüm, nasıl korktum. Uykusu geldiğinde tulum giydirerek bölmeyeyim diye battaniye örtmüştüm ama artık geceleri battaniye örtme işi yalan oldu
Elleme uyusunKızlar bi de şey sorucam bebeğim bir bucuk saattir uyuyor. Uyandırmalı mıyım yoksa kendi kendine uyanmasını mı bekliyim kafam karıstı.
Doğru diyorsun ben banyo yaptırdım her ne kadar gaza gelsem de çıkaramamBizimkiler hastalıktan değil hastalık yüzünden ememedikleri için kilo verdiler, rsv herkesi kırıp geçirdi, tekrar hasta olmamaları en büyük temennimiz ama olsalar bile rsv kadar ağır geçireceklerini sanmıyorum(), o yüzden endişelenme bence hastalanır da kilo verir diye.
Ya bence biz fazla titizleniyoruz ya. Ben çıkıcam bundan sonra her gün, benim yürüyemeyeceğim kadar kötü bir hava olursa çıkmam ama onlar pusette bizden çok daha korunaklılar aslında. Açık hava onlara da bize de iyi geliyor. Hatta uyansın şimdi, memesini verip çıkıcam akşamı beklemeden.
Ben prensip olarak akşamları tatlı yemiyorum normalde, işte birkaç mandalinam vardı, dün onu da bıraktım hem gaz yapıyor hem de kan şekerimin dengesini bozuyor olabilir diye (onun yerine alkolsüz bira içip yanına yarım kilo badem ve fındık yedim, ama lütfen, çiğ badem ve fındıktı). Ben gündüz yiyiciyim, şimdi mesela evdeki açık çikolataları bitirdim, kahve dünyası siparişim geliyormuş (400 gr kahve 100 gr çikolata), çocuk gibi sevinçle onu bekliyorum
Makine kullanmadım hiç ama açıkçası eve spor aleti alıp da forma gireni görmedim yakın çevremde. Yine de sen bilirsin tabiiBen o konuda da hedefleri düşük tutma taraftarıyım, o yüzden yürüyüş ve pilatese razıyım. Hamilelik öncesi günde 12.000 adımdı ortalamam, şimdi 5.000 yaparsam günü kurtardım gözüyle bakıyorum, o da bebekle olduğumdan haftada iki üç anca.
ÖrtmeeYaa, ben de tam tersi artık büyüdü diye daha pervasızca örtüyordum. İlk çocuktan hiçbir şey kalmamış aklımda yeminle
Bu arada elini ağzına götürüyorsa sürekli eldiven/çorap da tehlikeli olmaz mı? Çorabı da çekip ağzına sokabilir belki
Bize dediler makat gelis bebek oldugu icin olabilir diye dusundum birde tortikolisi var o da kalcaya etken edebilirmis derece acilari cok fark yok ama yinede 1 ay sonra kontorle goturecegiz bakalim dun doktoruma sordum ciddi biseymi diye 1 ay sonra kontrol onerilmis sorun olmaz dediArkadaşlar aranızda kalça usg de hafif bulgu olan var mı bizde bulgu var gibi tam emin olmak için bir ay sonra tekrar gelmemiz istendi
EveeettKız sen bir daha mi dogurduuuun?
Haha aklıma gelmemişti bu aslındabende kilo kaybedecek hasta olursa iyice zayıflayacak diye ne kadar emerse kâr diyorum galiba ama kesinlikle çok süt tüketimi kilo verdiriyor bu bir gerçek
Ya bende hiç çıkmıyorum dışarı bazen öyle hava almaya filan bebekte çok çıkmıyor korkuyorum hasta olur diye bizde de hapşırma sorunu var şu ara
Bende gün bitiminde bugünü de tamamladık diyerekten hadi markete git bana çikolata al gel diye bitiriyorum. Eve çok alınca kesin hepsini oturup yiyorum kendimi tutamıyorum öyle meyve filan gibi masum şeyler de değilBence pilateslik filan durum kalmadı acil çıkış planı oluşturmalıyız ben şu makineleri araştırıyorum 20 dk da 30 bin mekik bilmem ne o tarz şeyler, umarım para tuzağı değildir çünkü kendisiyle ciddi düşünüyorum
Kızlar bizde Rsv virüsü geçirdik malesef çok zor atlattık. 2 gün hastanede yattık. Oğlum kilo kaybı yaşadı çok üzüldüm o süreçte am çok şükür baya toparlandık birazcık öksürük kaldı o kadar. İnşaallah bir daha hiçbirimizin evladı hasta olmazBizimkiler hastalıktan değil hastalık yüzünden ememedikleri için kilo verdiler, rsv herkesi kırıp geçirdi, tekrar hasta olmamaları en büyük temennimiz ama olsalar bile rsv kadar ağır geçireceklerini sanmıyorum(), o yüzden endişelenme bence hastalanır da kilo verir diye.
Ya bence biz fazla titizleniyoruz ya. Ben çıkıcam bundan sonra her gün, benim yürüyemeyeceğim kadar kötü bir hava olursa çıkmam ama onlar pusette bizden çok daha korunaklılar aslında. Açık hava onlara da bize de iyi geliyor. Hatta uyansın şimdi, memesini verip çıkıcam akşamı beklemeden.
Ben prensip olarak akşamları tatlı yemiyorum normalde, işte birkaç mandalinam vardı, dün onu da bıraktım hem gaz yapıyor hem de kan şekerimin dengesini bozuyor olabilir diye (onun yerine alkolsüz bira içip yanına yarım kilo badem ve fındık yedim, ama lütfen, çiğ badem ve fındıktı). Ben gündüz yiyiciyim, şimdi mesela evdeki açık çikolataları bitirdim, kahve dünyası siparişim geliyormuş (400 gr kahve 100 gr çikolata), çocuk gibi sevinçle onu bekliyorum
Makine kullanmadım hiç ama açıkçası eve spor aleti alıp da forma gireni görmedim yakın çevremde. Yine de sen bilirsin tabiiBen o konuda da hedefleri düşük tutma taraftarıyım, o yüzden yürüyüş ve pilatese razıyım. Hamilelik öncesi günde 12.000 adımdı ortalamam, şimdi 5.000 yaparsam günü kurtardım gözüyle bakıyorum, o da bebekle olduğumdan haftada iki üç anca.
Ahh bu ilk çocuklarDoğru diyorsun ben banyo yaptırdım her ne kadar gaza gelsem de çıkaramam
Haha bende evde olunca asla dayanamıyorum ama ben gece 21 den sonra Badiş uyuyunca yiyorumkan şekerim ve sinir sistemim o yatana kadar baya bozuluyor
Yok eve almam siteden yararlanırım da pilates e baktım haftada iki gün saat 11 de kime bırakıp gideceksin. Spor aletlerini kullanmaya gitsem bebek arabasıyla benimki uyur diye düşünüyorum ama cesaret edemedim araba durunca uyanabilirHani şu güzellik merkezlerindeki sistemlerden bahsetmiştim aslında benim hemen evin dibinde var bir tane ems sistemi mi bir şeyler paylaşmışlar. Bölgesel zayıflama gibi o tarz bir şey
Ya cok geçmiş olsun sanırım aynı seyi yasıyoruz su an belirtiler neydi sizdeKızlar bizde Rsv virüsü geçirdik malesef çok zor atlattık. 2 gün hastanede yattık. Oğlum kilo kaybı yaşadı çok üzüldüm o süreçte am çok şükür baya toparlandık birazcık öksürük kaldı o kadar. İnşaallah bir daha hiçbirimizin evladı hasta olmaz
Çok geçmiş olsun iki günle yine iyi kurtarmış canım. Biz bir hafta yattık çok zordu rabbim göstermesin bir dahaKızlar bizde Rsv virüsü geçirdik malesef çok zor atlattık. 2 gün hastanede yattık. Oğlum kilo kaybı yaşadı çok üzüldüm o süreçte am çok şükür baya toparlandık birazcık öksürük kaldı o kadar. İnşaallah bir daha hiçbirimizin evladı hasta olmaz
Normalde nasıl olmalı acaba? Cahilliğime yanıyorum hiçbir fikrim yokKızlar emzirdikten sonra hızlı hızlı nefes alıp verme durumu oluyor mu sizde de? Biz hastanede yatarken emzirme sonrası ve uykurken aldığı nefesleri hızlı kategorisine sokmuyorlardı. Ama o hastalıkla mı bağlantılıydı yoksa normal bebeklerde de mi öyle, onu anlamaya çalışıyorum. Bize küvezde ve hastanede normal denen şeyler normal bebek normali mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?