Ben yanlış anlamışım. Sizin de ısıya göre fazlasıyla yeterli bence hem de 26 derece diyorsunYok ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Şu an 1 tog kullanıyorum ben de çıkarmadan emziriyorum incecik zaten çok fazla memnunum ama Türk annesi olduğumdan çocuğa yetmez kafasına girdim. Üzerini incecik örtüyorum ama örtmek istemiyorum artık çünkü elleri çok güçlendi çeker ve yüzünü kapatır diye korkuyorum.Gidip 1.6 tog aldım o tulum şeklinde ve nasıl giydireceğim uyurken bilmiyorum
Ahahaişte o bizde de var
Yaa benim yavrum pek saf o zaman. Her seferinde hap diye havada kapıyor
Kaç aylık aldın? Ben en büyük hatayı 3-6 ay almak ile yaptımbide kurutmada azcık çekti bence yani içine uyandırmadan koymam imkansııız
Çok tatlıBenim paşa tam uykusunu aldı ilk defa doğru düzgün uyudu bugün ve şuan ki enerjisine bakın ve uykusuz olan bennnn
Eki Görüntüle 3371644
Ben de nöbetteyim ama bizimki kaka yapamayıp ıkınmaktan uyuyamıyorBenim paşa tam uykusunu aldı ilk defa doğru düzgün uyudu bugün ve şuan ki enerjisine bakın ve uykusuz olan bennnn
Eki Görüntüle 3371644
Ben özel aşıların hiçbirini yaptırmayacağım açıkçası. Aşı karşıtlığım yok ayında olması gerekenleri zaten yaptırıyorum ama dediğim gibi özel aşıları yaptırmayacağım.
Yalnız değilsinBenim paşa tam uykusunu aldı ilk defa doğru düzgün uyudu bugün ve şuan ki enerjisine bakın ve uykusuz olan bennnn
Eki Görüntüle 3371644
Erken kalkınca oldu bende bu durum napsam ki benAy ben de hiç doymuyorum. Artık çareyi yemekten önce yemek yemekte buldum, ne yapayım.Akşam yemeğinden yarım saat önce mesela bir şeyler ( mesela yeşil mercimek) falan yiyorum. Biraz tutar gibi oluyor.
Benim niye yorgunken üzgünken sitresliyken iştahım tam tersi açılıyorKızlar iki gündür eşim yok valla ölüyorum yorgunluktan.
İştahım kapandı yorgunluktan o derece. Akşam sadece 2 dilim pide yeme şansım oldu
96 altına düşmesi istenmiyor 96 100 arası iyi geçmiş olsun bu arada yatış mı verildiEvet evet onu soruyorum tamam canım takip ediyorum da oksijen alıyor su an onunla 99falan oksijensiz kac olcak bakalım
Benimkinin markası little gusto seninki ne acaba? Çocuk terlemiyor gerçi benim yöntemde sanırım ona ideal geliyor.Ben yanlış anlamışım. Sizin de ısıya göre fazlasıyla yeterli bence hem de 26 derece diyorsunbizim 24 derece civarında yatak odası. Bahsettiğim askılı ve togsuz torba tulumda elleri hiç soğuk olmuyor örneğin. Üşümüyordur diye umuyorum ama uzmanı da değilim. Bir de erkek bebekler sıcağı sevmez diyorlar belki kızlar daha hassastır
Yani, hastanelere ulaşımınız kolaysa rotavirüs Tedavi edebilir herhalde ama menenjiti bir araştır istersen.
Teşekkür ederizÇok tatlışapkasına bayıldım
Ah kıyamam ona yaBen de nöbetteyim ama bizimki kaka yapamayıp ıkınmaktan uyuyamıyor
Çok tatlı maşallahYalnız değilsin
Ya yerimBenim paşa tam uykusunu aldı ilk defa doğru düzgün uyudu bugün ve şuan ki enerjisine bakın ve uykusuz olan bennnn
Eki Görüntüle 3371644
Bende de var ondan ama daha giydiremedim doğru düzgün. Ya bir ya iki. Bizde kaynanadan beter bir baba var, herşeye maydanoz. Yok orası öyle, burası böyle. Hele kolları sabitleme işi tamamen hayalde kaldı. Bizim kız eldiven bile taktırmadı, ona hayatta izin vermiyor. Ama şu battaniye, yorgan çekme konusundan sonra giydireceğim muhtemelen.Benimkinin markası little gusto seninki ne acaba? Çocuk terlemiyor gerçi benim yöntemde sanırım ona ideal geliyor.
Sadece emerken çok terlemeye başladı. Kafası sırılsıklam oluyor
Erkek çocukları için öyle diyorlar evet ilerde de kadınlara göre daha az üşürler zaten
Canım dün anneme anlattm, böyle böyle çocuk yüzüne battaniye çekti diye. Çocuğun üstünü değil beşiğin üstünü ört dedi. Bebekken bizleri öyle büyütmüş. Yüzünü falan da tamamen örtüyor, yanına gittiğimizde benimki uyuyunca hemen orda da öyle örtüyor çarşafla. Ben sadece toz için yapıyor sanıyordumBende de var ondan ama daha giydiremedim doğru düzgün. Ya bir ya iki. Bizde kaynanadan beter bir baba var, herşeye maydanoz. Yok orası öyle, burası böyle. Hele kolları sabitleme işi tamamen hayalde kaldı. Bizim kız eldiven bile taktırmadı, ona hayatta izin vermiyor. Ama şu battaniye, yorgan çekme konusundan sonra giydireceğim muhtemelen.
Erken kalkınca oldu bende bu durum napsam ki benbide emzirdikçe içim kıyılıyor
Benim niye yorgunken üzgünken sitresliyken iştahım tam tersi açılıyor
96 altına düşmesi istenmiyor 96 100 arası iyi geçmiş olsun bu arada yatış mı verildi
Ay uyku sersemi cümle birbirine girmiş ama az çok anlaşılmıştır diye düşünüyorumCanım dün anneme anlattm, böyle böyle çocuk yüzüne battaniye çekti diye. Çocuğun üstünü değil beşiğin üstünü ört dedi. Bebekken bizleri öyle büyütmüş. Yüzünü falan da tamamen örtüyor, yanına gittiğimizde benimki uyuyunca hemen orda da öyle örtüyor çarşafla. Ben sadece toz için yapıyor sanıyordumŞimdilik eğer tulum giydiremiyorsan önlem amaçlı böyle yapabilirsin.
Aaa hadi ellerini biz de çok bağlayamadık ama tulumu her gün kullandım her gün yıkadım hala yumuşacık valla. Büyüğü olsa alcam ama yokBende de var ondan ama daha giydiremedim doğru düzgün. Ya bir ya iki. Bizde kaynanadan beter bir baba var, herşeye maydanoz. Yok orası öyle, burası böyle. Hele kolları sabitleme işi tamamen hayalde kaldı. Bizim kız eldiven bile taktırmadı, ona hayatta izin vermiyor. Ama şu battaniye, yorgan çekme konusundan sonra giydireceğim muhtemelen.
Nasıl yaniiCanım dün anneme anlattm, böyle böyle çocuk yüzüne battaniye çekti diye. Çocuğun üstünü değil beşiğin üstünü ört dedi. Bebekken bizleri öyle büyütmüş. Yüzünü falan da tamamen örtüyor, yanına gittiğimizde benimki uyuyunca hemen orda da öyle örtüyor çarşafla. Ben sadece toz için yapıyor sanıyordumŞimdilik eğer tulum giydiremiyorsan önlem amaçlı böyle yapabilirsin.
Bu yorumu görmeden önce yazmıştımAy uyku sersemi cümle birbirine girmiş ama az çok anlaşılmıştır diye düşünüyorum
Canım dün anneme anlattm, böyle böyle çocuk yüzüne battaniye çekti diye. Çocuğun üstünü değil beşiğin üstünü ört dedi. Bebekken bizleri öyle büyütmüş. Yüzünü falan da tamamen örtüyor, yanına gittiğimizde benimki uyuyunca hemen orda da öyle örtüyor çarşafla. Ben sadece toz için yapıyor sanıyordumŞimdilik eğer tulum giydiremiyorsan önlem amaçlı böyle yapabilirsin.
Benim de aklıma çadır geldi direktBu yorumu görmeden önce yazmıştımben anlamadım beşiği nasıl örteceğimi? Çadır gibi mi
Çocukken koltuk yastıklarından ev yapıp üzerini örterdim hepBenim de aklıma çadır geldi direktBu arada bir iki sene sonra çadırı andıran her şeye bayılacaklar Yeni yatak alınınca park yatağı oyun parkı olarak odasında bırakıp üstünü örtmek ve çadır olarak kullanmak aklıma gelmemişti hiç (çünkü ev küçük ) büyük bir karton kutudan karton ev yapmıştım onun yerine çadır diye. Çadıy çadıy diye bize evini gösterdiği videoları var oğlumun
Sonra bir noktada çadır da alındı tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?