2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar madem termos konusu açılmış ebebek marka yeterli olur mu? Daha başka bir tavsiyeniz var mı?
Cam rende
Silikon kaşık tabak önlük ben de aldım
Haa bide meyve süzgeci gibi bir şey
Yeterli canım yeterli, eltim okula giden çocuğu için aldı. Çok memnunum dedi, yorumlar da genelde olumlu. Kaşık olarak Tupperware var evde, o yüzden almadım. Önlük ise salyalar için sıvı geçirmez almıştım geçen, idare eder sanrıım

Şundan bana da lazım

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-03-21-31-06-149_com.instagram.android.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar madem termos konusu açılmış ebebek marka yeterli olur mu? Daha başka bir tavsiyeniz var mı?
Cam rende
Silikon kaşık tabak önlük ben de aldım
Haa bide meyve süzgeci gibi bir şey
Bende oioi’nin bardak, tabak, önlük vs gibi ürünlerini aldım. Üstü kapaklı bir kasesi var arkadaşım çok memnunda yanında yemek taşırken onu da aldım. Can rende ve e bebek termos bu grili turunculu olan baya güzel. Hepsini doğumdan önce almıştım. Su içmesi için alıştırma bardağı aldım. Tommee tippee’nin iki ürününü bakalım memnun kalacak mıyım en önemlisi mama sandalyesi sanırım ama..

Eklentiler

• IMG_9907.webp
    6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_9908.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9909.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_9910.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 70

Kızlar mama sandalyesi plastik basit bişey alın, öyle kocaman buyuk alanların hepsi pişman olup degıstırıyo, hem cok yer kaplıyor, hem yıkanması zor oluyo sanrm.. O basit plastik sandalye bayagı rahat kullanım oluyo.. Ben daha yazın kaldırdım valla, 20 kıloluk Eymeni tasıdı

Kesinlikle katılıyorum plastikler aşırı rahat sil geç diğerlerinin bez olan kısmına eller yüzler her yer sürülüyor malum ve uzun sürede kullanacağımız için ekstra uğraş ben ikea antilop kullandım bizde valla uzun yıllar kullandık en son sığmayana kadar bir kaç aya inşllah bebişe çıkacak

Kızlar 4 numaralı bez ortalama kaç adet kullanılır?evde 3 paket vardı, 2 paket daha sipariş ettim. Yaklaşık 400 adet bez

Kızlar 4 numaralı bez ortalama kaç adet kullanılır?evde 3 paket vardı, 2 paket daha sipariş ettim. Yaklaşık 400 adet bez
Bence kullanırsın canım ya 7,14 kilo diyor benim bu bez olayından kafam karıştı ama ben oğlumu 3 yaşında bezden kestim 5 Max kullanıyordu bunlarda daha şimdiden 3 sıkmaya başladı 4 herhalde uzun kullanırız cidden yoksa 5 ne kaldı şurda bezler küçüldü herhalde ben kullanmayalı 3 numara içinde 4,9 kilo diyor sıkmaya başladı asla 9 kilo bebeğe olmaz bence ki molfix kalıp olarak geniş

Valla kızlar benim Leyloş tombul bi bebek olduğu için 1 aydır 4 Numara kullanıyoruz bacaklarından çok sıkıyordu 3. Baby turco ve e bebeğin kendi bezini denedim normalde molfix kullanıyoruz ama en büyük kalıbı olan e bebek şimdilik. Sıralama yapacak olursam kalıp olarak en küçük sleepy, baby turco, molfix ve pure and soft aynı geldi, baby me. Ben şimdiden 1 aylık 4 numara stokladım . Günde yaklaşık 5-6 kere değiştiriyorum. Tabi çiş ve kaka yoğunluğuna göre değişiyor . O yüzden bez geçişleri için kalını küçük sonralarında kalıbı büyük bezlerden stok yapacağım benn

İşte bak yani şimdiden 4 kere geçtik bunlar büyüdükçe nasıl olacak ben diyorum büyük ihtimalle 1 yaşında tuvalet eğitimi vercez zorla başka çözüm yok gibi

İşte bak yani şimdiden 4 kere geçtik bunlar büyüdükçe nasıl olacak ben diyorum büyük ihtimalle 1 yaşında tuvalet eğitimi vercez zorla başka çözüm yok gibi
Bizimkinin fiks günde iki suratından da anlaşılıyor bazen klozete tutasım geliyor ama çiş olayı sıkıntı gerçekten zorla tuvalet eğitimine geçicez Bilseydim e bebeğin bezi böyle büyük 3 numara alıp devam ederdim vallahi. Geçiş yapmak isteyenler bi şans versin kalıbına derim

İşte ben de şu an E ebbs gibi baby turco 4 kullanıyordum ama kalıbı çok dar sleepy gibi. goon 3e başladım bugün itibariyle. Kalıbı geniş 2 paket var elimde sonrasında da molfixle devam edeceğim. 1 ve 2yi Molfix kullanmıştım. O zaman ben 4 paket daha sipariş vereyim 4 numaradan. 9 paket bez uzun süre idare eder.

Bu yaz değil tabii de seneye ağustos gibi annem veririz diyor badiş 26 aylıktı bezden kurtulduğunda bu da 22 aylık olacak. Biraz erken gibi hazır oluşuna bakıcam ama ikinciler model olarak birini gördüğü için daha hazır oluyor gibiler. Kışın zor olur yazın olsa çok iyi yazlıkta

Sleepy ve baby turcodan hiç memnun değilim vallahi. 4 numaraları bile çok dar olmuyor resmen. Fon hiç denemedim onu da bi deneyeyim

Sleepy ve baby turcodan hiç memnun değilim vallahi. 4 numaraları bile çok dar olmuyor resmen. Fon hiç denemedim onu da bi deneyeyim
Darlık dışında ben beğendim. Poposuna dokunmadı da her iki marka. Goon ise önermem, ki Leyloş kilolu bir bebek birde. Dokusu falan güzel de yan bantlarının esnekliği güzel değil. Diğer markalar gibi istediğin kadar çekemiyosun, orası biraz sert.

Molfix indirimi varmış ebebekte, ben 1 kez 3 numarasını kullandım mavi olan serinin. İndirim varken alabilirim yine. Sarı paketli olan nasıl peki kullananlar hangisinden memnun kaldı?

Hangi marka? Biz annemlerde ebebek in en ucuz modeli olanı (baby plurstır herhalde) kullanıyorduk ama bir yaşından sonra falan artık ayaklarını basarak kendini kaldırmaya başladı ve tehlikeli olmaya başladı.

Kızlar çok haklısınız. Biz yer darlığından mecburen katlanır sandalyelerden almıştık. Joie nin arkası birkaç kademe ayarlanan modelinden aldık. Aslında hem ergonomikti, hem de güvenlik açısından çok iyiydi ama o minderi neydi öyle, Allah aşkına. Bir kere zaten yıkanmaz yazıyor etiketinde ve çıkarması bayağı zor. Tabii sürekli yıkıyorduk çünkü kılıfsız kullanayım desen, katlanır olduğu için menteşeli yerleri var, bütün pislikler, kırıntılar oraya doluşuyor. Yıkana yıkana epridi, acayip bir şey oldu. Ama sandalyeyi tepe tepe kullandık 3.5 yaş civarına kadar. Şimdi depoda, bir iki senede çürümediyse çıkarırım yukarı, yoksa hiç bilemiyorum

Özetle katlanır sandalye alacak olanlar, minderin çıkarıp yıkanabilme özelliği olup olmadığını kontrol ederseniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…