Aynen öyle şimdi hepsi iki katı olmuşGünümüz ekonomisinde en mantıklı şeyi yapmışsın
E artık bende öyle yaparm:)Dışarı falan çıkmayacaksak tek çişi değiştirmiyorum ben genelde, iki üç çiş olunca değiştiriyorum. İki üç saatte bir oluyor galiba.
Yeterli canım yeterli, eltim okula giden çocuğu için aldı. Çok memnunum dedi, yorumlar da genelde olumlu. Kaşık olarak Tupperware var evde, o yüzden almadım. Önlük ise salyalar için sıvı geçirmez almıştım geçen, idare eder sanrıımKızlar madem termos konusu açılmış ebebek marka yeterli olur mu? Daha başka bir tavsiyeniz var mı?
Cam rende
Silikon kaşık tabak önlük ben de aldım
Haa bide meyve süzgeci gibi bir şey
Ay keşke bizimki de öyle yapsa sürekli pırt sesi ve değişimBizimki kaka üç günde bir yapıyor sürekli çişli bezi ben değiştiriyorum
Bende oioi’nin bardak, tabak, önlük vs gibi ürünlerini aldım. Üstü kapaklı bir kasesi var arkadaşım çok memnunda yanında yemek taşırken onu da aldım. Can rende ve e bebek termos bu grili turunculu olan baya güzel. Hepsini doğumdan önce almıştım. Su içmesi için alıştırma bardağı aldım. Tommee tippee’nin iki ürününü bakalım memnun kalacak mıyımKızlar madem termos konusu açılmış ebebek marka yeterli olur mu? Daha başka bir tavsiyeniz var mı?
Cam rende
Silikon kaşık tabak önlük ben de aldım
Haa bide meyve süzgeci gibi bir şey
Bende oioi’nin bardak, tabak, önlük vs gibi ürünlerini aldım. Üstü kapaklı bir kasesi var arkadaşım çok memnunda yanında yemek taşırken onu da aldım. Can rende ve e bebek termos bu grili turunculu olan baya güzel. Hepsini doğumdan önce almıştım. Su içmesi için alıştırma bardağı aldım. Tommee tippee’nin iki ürününü bakalım memnun kalacak mıyımen önemlisi mama sandalyesi sanırım ama..
Canım ben sürekli yerim ama bi artış olmadıMarul süt yapıyor diyorlar denedin mi hiç bilmiyorum ama ben pek sevmediğim için yemiyorum arada işte salatada veya kahvaltıda ama annem her gün ye diyor al eline ünek gibi otla diyor
Kesinlikle katılıyorum plastikler aşırı rahat sil geç diğerlerinin bez olan kısmına eller yüzler her yer sürülüyor malum ve uzun sürede kullanacağımız için ekstra uğraş ben ikea antilop kullandım bizde valla uzun yıllar kullandık en son sığmayana kadarKızlar mama sandalyesi plastik basit bişey alın, öyle kocaman buyuk alanların hepsi pişman olup degıstırıyo, hem cok yer kaplıyor, hem yıkanması zor oluyo sanrm.. O basit plastik sandalye bayagı rahat kullanım oluyo.. Ben daha yazın kaldırdım valla, 20 kıloluk Eymeni tasıdı
Bence kullanırsın canım ya 7,14 kilo diyor benim bu bez olayından kafam karıştı ama ben oğlumu 3 yaşında bezden kestim 5 Max kullanıyordu bunlarda daha şimdiden 3 sıkmaya başladı 4 herhalde uzun kullanırız cidden yoksa 5 ne kaldı şurda bezler küçüldü herhalde ben kullanmayalıKızlar 4 numaralı bez ortalama kaç adet kullanılır?evde 3 paket vardı, 2 paket daha sipariş ettim. Yaklaşık 400 adet bez
Valla kızlar benim Leyloş tombul bi bebek olduğu için 1 aydır 4 Numara kullanıyoruz bacaklarından çok sıkıyordu 3. Baby turco ve e bebeğin kendi bezini denedim normalde molfix kullanıyoruz ama en büyük kalıbı olan e bebek şimdilik. Sıralama yapacak olursam kalıp olarak en küçük sleepy, baby turco, molfix ve pure and soft aynı geldi, baby me. Ben şimdiden 1 aylık 4 numara stokladım . Günde yaklaşık 5-6 kere değiştiriyorum. Tabi çiş ve kaka yoğunluğuna göre değişiyor . O yüzden bez geçişleri için kalını küçük sonralarında kalıbı büyük bezlerden stok yapacağım bennBence kullanırsın canım ya 7,14 kilo diyor benim bu bez olayından kafam karıştı ama ben oğlumu 3 yaşında bezden kestim 5 Max kullanıyordu bunlarda daha şimdiden 3 sıkmaya başladı 4 herhalde uzun kullanırız cidden yoksa 5 ne kaldı şurda bezler küçüldü herhalde ben kullanmayalı3 numara içinde 4,9 kilo diyor sıkmaya başladı asla 9 kilo bebeğe olmaz bence ki molfix kalıp olarak geniş
İşte bak yani şimdiden 4 kere geçtik bunlar büyüdükçe nasıl olacakValla kızlar benim Leyloş tombul bi bebek olduğu için 1 aydır 4 Numara kullanıyoruz bacaklarından çok sıkıyordu 3. Baby turco ve e bebeğin kendi bezini denedim normalde molfix kullanıyoruz ama en büyük kalıbı olan e bebek şimdilik. Sıralama yapacak olursam kalıp olarak en küçük sleepy, baby turco, molfix ve pure and soft aynı geldi, baby me. Ben şimdiden 1 aylık 4 numara stokladım . Günde yaklaşık 5-6 kere değiştiriyorum. Tabi çiş ve kaka yoğunluğuna göre değişiyor . O yüzden bez geçişleri için kalını küçük sonralarında kalıbı büyük bezlerden stok yapacağım benn
Bizimkinin fiks günde iki suratından da anlaşılıyor bazen klozete tutasım geliyor ama çiş olayı sıkıntı gerçekten zorla tuvalet eğitimine geçicezİşte bak yani şimdiden 4 kere geçtik bunlar büyüdükçe nasıl olacakben diyorum büyük ihtimalle 1 yaşında tuvalet eğitimi vercez zorla başka çözüm yok gibi
İşte ben de şu an E ebbs gibi baby turco 4 kullanıyordum ama kalıbı çok dar sleepy gibi. goon 3e başladım bugün itibariyle. Kalıbı geniş 2 paket var elimdeİşte bak yani şimdiden 4 kere geçtik bunlar büyüdükçe nasıl olacakben diyorum büyük ihtimalle 1 yaşında tuvalet eğitimi vercez zorla başka çözüm yok gibi
Bu yaz değil tabii de seneye ağustos gibi annem veririz diyorİşte bak yani şimdiden 4 kere geçtik bunlar büyüdükçe nasıl olacakben diyorum büyük ihtimalle 1 yaşında tuvalet eğitimi vercez zorla başka çözüm yok gibi
Sleepy ve baby turcodan hiç memnun değilim vallahi. 4 numaraları bile çok dar olmuyor resmen. Fon hiç denemedim onu da bi deneyeyimİşte ben de şu an E ebbs gibi baby turco 4 kullanıyordum ama kalıbı çok dar sleepy gibi. goon 3e başladım bugün itibariyle. Kalıbı geniş 2 paket var elimdesonrasında da molfixle devam edeceğim. 1 ve 2yi Molfix kullanmıştım. O zaman ben 4 paket daha sipariş vereyim 4 numaradan. 9 paket bez uzun süre idare eder.
Darlık dışında ben beğendim. Poposuna dokunmadı da her iki marka. Goon ise önermem, ki Leyloş kilolu bir bebek birde. Dokusu falan güzel de yan bantlarının esnekliği güzel değil. Diğer markalar gibi istediğin kadar çekemiyosun, orası biraz sert.Sleepy ve baby turcodan hiç memnun değilim vallahi. 4 numaraları bile çok dar olmuyor resmen. Fon hiç denemedim onu da bi deneyeyim
Kızlar mama sandalyesi plastik basit bişey alın, öyle kocaman buyuk alanların hepsi pişman olup degıstırıyo, hem cok yer kaplıyor, hem yıkanması zor oluyo sanrm.. O basit plastik sandalye bayagı rahat kullanım oluyo.. Ben daha yazın kaldırdım valla, 20 kıloluk Eymeni tasıdı
Kesinlikle katılıyorum plastikler aşırı rahat sil geç diğerlerinin bez olan kısmına eller yüzler her yer sürülüyor malum ve uzun sürede kullanacağımız için ekstra uğraş ben ikea antilop kullandım bizde valla uzun yıllar kullandık en son sığmayana kadarbir kaç aya inşllah bebişe çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?