2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ay ben de makasla beceremiyorum. Spring05 onunla kesiyor galiba. Çakı gibi olanla yapıyorum. Ama şu elektronik törpüyü herkes övünce bir şans vereyim dedim

Bende var canım ama bende o işlere hiç girmiyorum
Babamızin görevi evdeki herkeisn tırnağını kesmek ben beceremiyorum gerçekten

Vallahi en iyisini, en doğrusunu yapmışsın.

Bu vesileyle ilk bebeği olanlara önemli bir tavsiye: tırnak kesme işini şimdilerde babaya kilitlediniz kilitlediniz, yoksa beş sene sonra çok büyük ihtimalle hala siz kesiyor olursunuz o tırnakları

Kızlar ebebekten aldıklarımızı ara ara paylaşalım da birbirimize fikir olsun ek gıdaya yatırımlık birkaç parça şey aldım ben
Bu termostan çok memnun genelde herkes hayırlı olsun bizim abimizden kalma elimizde oioi yakalık ve cam rende dışında birşey yok ha birde atıştırmalık kap var hamileyken almıştım belki kız olur diye de pembe almıştım

Bizim gündüz uykuları çok bölük bölük oldu ya sizde durumlar nedir en fazla 10 dk uyuyor sürekli uyanıyor ee böyle oluncada evdeki tüm sistem duruyor resmen

Kızlar madem termos konusu açılmış ebebek marka yeterli olur mu? Daha başka bir tavsiyeniz var mı?
Cam rende
Silikon kaşık tabak önlük ben de aldım
Haa bide meyve süzgeci gibi bir şey

Eklentiler

• b2242865-5978-42d2-833e-e22e77b6719a.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar madem termos konusu açılmış ebebek marka yeterli olur mu? Daha başka bir tavsiyeniz var mı?
Cam rende
Bence ekstra bir şeye gerek yok gibi ben birde oğluma makarna vitmadan bebek irmiği tam buğday unu gibi gibi şeyler alıyordum koliyle gelirdi tariflerimi yapardım bu arada ek gıda döneminde farklı şeyler yapmaya bayılırdım heyecanlıyım yine

Kızlar sizinde bebeklerinizde gariplikler var mı? Önceden de durmaz ağlardı ama şu 4-5 gündür ekstra bir ağlıyor. Mama reddi var sallayarak ayağımda daldırıyorum sonra zorla içiyor mamayı. Uyuyacağı zaman çığlık kıyamet.

Selam arkadaşlar bişi sorucaktm bezleri ne sıklıkla değiştiriyorsnz kakali bez dışında çişli bezi cikartyomsnz ben sürekli değiştiryom ama bez dayanmıyor artık buna bir çare bulmam lazım bende de takıntı olmuş çişli olunca hemen değiştiryom

Kaç kez değiştiriyorsun

Aynen canım kağıt makas gibi olandan ben aşırı memnunum bir kere bile kanatmadım ilk çocukta bende babaya verdim o görevi tırnak makasıyla kesti ama o kanattı. Sonra ihale bana kaldı ama kağıt şeklinde olan gerçekten çok rahat

Cam rende
Bir de oioinin tabakları var altı vakumlu mama sandalyesine yapışıyor. Yere fırlatmıyor ondan al istersen ve son olarak alıştırma sulukları var aventin almıştım ben

Bizimki en az 6 7 kaka yapıyor, en az 4 5 de çişli değişiyor baya oluyor. Ben Prima sleppy karışık kullanmaya başladım artık. İlkinde Prima dışında kullanmadım ama bunda poposu hiç durmuyor

Ben de ek gıda için alınacak bazı şeyleri hamilelikte almıştım mayıs ayında ne acele etmişim oioi den tabak, kase, önlük, bardak ve kaşık. Suluğu da munchkin aldım hatta abartıp mama sandalyesini de aldım Şimdi diğer eksikleri tamamlayacağım

Cam rende

Ben beş sene geriden geldiğim için, termos olarak skip hop u önerebilirim çünkü gerçekten ısıyı uzun süre muhafaza ediyor, bir termosta aranacak en önemli özellik de o zaten. Tabii daha uygun fiyata aynı performansı gösteren ürünler vardır belki artık piyasada, birileri öneride bulunursa ben de çok sevinirim (bizdekini hala büyük oğlum için kullanıyoruz, kendisi tam bir çorbacı çünkü )

Silikonda da oio’un ürünleri çok iyi. Ebebek yılda bir iki kez marka bazında yüzde elli indirim yapıyordu yeme içme gereçlerinde, hala yapıyor mu bilmem ama takipte olmak iyi olur.

Bizimki en az 6 7 kaka yapıyor, en az 4 5 de çişli değişiyor baya oluyor. Ben Prima sleppy karışık kullanmaya başladım artık. İlkinde Prima dışında kullanmadım ama bunda poposu hiç durmuyor
Bizimki kaka üç günde bir yapıyor sürekli çişli bezi ben değiştiriyorum

Günümüz ekonomisinde en mantıklı şeyi yapmışsın

Dışarı falan çıkmayacaksak tek çişi değiştirmiyorum ben genelde, iki üç çiş olunca değiştiriyorum. İki üç saatte bir oluyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…