2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Molfix indirimi varmış ebebekte, ben 1 kez 3 numarasını kullandım mavi olan serinin. İndirim varken alabilirim yine. Sarı paketli olan nasıl peki kullananlar hangisinden memnun kaldı?
Sarı paket pamuk ağırlıklı canım, mavisi daha polyester. Ben 6 paket sarı 4 numara sipariş verdim

Ben mama sandalyesi olarak ikea antilop kullacağım kızlar
Ben henüz almadım ama ikinci el uygulamalarında sıfır ayarında sandalyeler var. sanırım ordan alacağım. Bir de antilopta ayak koyma yeri yok ama sonradan bir aparat ekleniyormuş. Ondan da al istersen, bebeğin ayağının değmesinin faydaları vardı ama şu an hatırlamıyorum

Bizim
Ben mama sandalyesi olarak ikea antilop kullacağım kızlar
Bencede çok iyi yaparsın bizde şundan vardı içine çok fazla kırıntı giriyor ve yıkanması gerekiyor. Ama yıkamak imkansız gibi bir şey bezle siliyorum ama bağlama kemeri leş gibi oluyor beyaz bir de o yüzden pişman oldum. Çok konforlu ama çok temiz tutulamayan bir şey

Eklentiler

• IMG_2653.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 62
Molfix indirimi varmış ebebekte, ben 1 kez 3 numarasını kullandım mavi olan serinin. İndirim varken alabilirim yine. Sarı paketli olan nasıl peki kullananlar hangisinden memnun kaldı?
Ben de mavi paket yeni nesil yazmayandan 3 numara aldım. Bezin içi mavi çıktı. 1 ve 2 numarasını aldığımda içi beyazdı. Sizin de içi mavi mi? Niye öyle yapmışlar anlamadım

Ya çok güzel zamanda alışmış ben oğlumu denemiştim çok kötü olduğu için o defteri kapatıp 3 yaşında denedik o zaman kestik bezden çıkınca büyüyorlar sanki bi anda inşallah bu 3 yaşa kalmaz

Ben de mavi paket yeni nesil yazmayandan 3 numara aldım. Bezin içi mavi çıktı. 1 ve 2 numarasını aldığımda içi beyazdı. Sizin de içi mavi mi? Niye öyle yapmışlar anlamadım
Benimkinde yeni nesil yazıyordu, içi de mavi değil beyazdı. Eski nesil için daha güzel diyorlardı sanki

Model bılmıorm ama kırmızı beyaz olan basit plastik oluyo ya ondan.. Ama bunda ayak koyma yeri yoktu, rahat oldu.. Daha gecen yaz kaldrdm valla, sandalye yoktu mutfakta, hepsını kırdık eymende bende Bı tane esnerken kırdım, mecbur kullandık Bı sekılde, sandalye alınca kaldrdm artk.. Ama annem Bı mama sandalyesi getırdı tanıdıktan, ayakları metal fılan dayanıklı gayet baktım şimdi ikea antilop getırmıs galıba.. Aynı ona benzıo

Bence de çok haklısın ama hediye geldi bize artık yapacak bir şey yok biraz ağır geldi bana da

Kesinlikle büyüyorlar ne zaman hazırsa aslında ama yaza denk getirmek gerçekten konforlu bir şey. Ben hazır değil diyordum hep Bade için ama dil gelişimi çok iyiydi baktık parkta da çok fena tırmanıyor kas gelişimi de iyi yeni külot filan aldım bikini altı çok hoşuna gitti çok hızlı öğrendi. Bir de ben hamileydim ya zordu valla indir kaldır daha dün gibi aklımda inşallah bu da öyle kolayca hallolur

Evet öyle dedikleri için eski den aldım ama mavi çıkınca hoşuma gitmedi. Kullananlar yorumlarsa merakımı giderecegim
Eşim 2 paket 3 no almıştı ilk kullandığım yeni nesil ikinci paketi eski olandı artıları eksileri var ikisinde mesela yeni olanda gösterge yok daha ince biraz laylonsu geliyor ele diğer eski olan gösterge var daha kalın pamuklu gibi ama şöyle söyliyim kesinlikle yeni sürüm emiciliği efsane diğer eski model hemen şişiyor ve bezini açtığım da ıslaklık oluyor teninde ama diğerinde hem bez şişmiyor hemde kupkuru oluyor cildi o yüzden yeni seri iyi

Aynen caniko aklımda

Canım benim bebişi Törpü ile idare edemiyorum artık .bebek tırnak makası da kullanamıyorum ve bazen elini yüzüne atıp çiziyor.chicco kapaklı tırnak makası aldım o kadar rahat ettim ki tırnak makası kullanamayan herkese tavsiye ederim.Allaha şükür hiç kanamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…