2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım aldım hatta şuan onunla sağım yapıyorum ama eski verimi alamıyorum sanki ya da benim sütüm iyice azaldı

Ya şu psıkolojıye girmeyin hiçbiriniz.. Cidden sütüm yetiyor diye düşünün.. Bi de bişey diyim mi, eğer emzirmeyi çok sevdiysen lutfen işi gücü çok onemseme, sureklı emzir.. Gazdan çatlasa da emzir, sen emzirdikçe süt çogalcak.. Yenılenlerin etkısı oldugunu düşünmüyorum.. Tamamen psıkolojık bişey süt, her bebek her anne kendi yasam şekli ve koşuluyla büyüyor ve öğreniyor.. Şimdiki aklım olsa Eymeni sürekli memeye tutardım diyorum, ben her işin peşinde koşmaktan çocuk için asıl muhım olan mesele süt ve memeyi çok önemseyememişim.. Ama ne yaparsan yap, ilk çocuk cidden tecrübe edinimi sağlıyor, bıraz deneme yanılma oluyor, ilklerin kaderi

Ben daha agzının içini silmedim hiç.. Anne sütü alanlarda da oluyo muydu ya, unuttm gitti çoğu şeyi mamadan sonra Bı ıkı çay kaşığı su verıodum da, Anna sütünü bilmiyorum.. Meme ucumu temız tutmaya çalışıyorum, gümüş kapak da temız kalmasını sağlıyor allahtan

Sabret pes etme.. Cidden geçecek sen anne olarak yapman gerekeni yapıosun, eger yine de emmezse yapacak bir şey yok.. Bazen ne yaparsan olmaz, bazen hiçbir şey yapmazsın oluverir

Kendimize böyle bakım yapamıyoruz
aynen öyle, birkaç gündür araştırma yapıyorum bari düzgün cilt bakımı yapayayım diye. Ben asit çok kullanan biriydim, şimdi nerden başlamam gerektiğini unutmuşum

Silikon uç kullanıyorum çoğunlukla ve sadece anne sütü ama oluyor. Olmasa da ağız içi hijyen sağlanmış olur bir de öyle emmesini engelleyecek türden bir şey değil benimkinin ama hijyen hijyendir

aynen öyle, birkaç gündür araştırma yapıyorum bari düzgün cilt bakımı yapayayım diye. Ben asit çok kullanan biriydim, şimdi nerden başlamam gerektiğini unutmuşum

Ben en azından banyodan banyoya cildiye doktorunun verdiği cilt temizleyici köpüğü sürüyorm ama hala roza için verdıgı kremi alamadım, kagıdı kaybettik, kaldım öyle dımdızlak haftaya gıdınce doktordan rıca etcem ılac ismini

Silikon uç kullanıyorum çoğunlukla ve sadece anne sütü ama oluyor. Olmasa da ağız içi hijyen sağlanmış olur bir de öyle emmesini engelleyecek türden bir şey değil benimkinin ama hijyen hijyendir

Valla bilmiyorum yapmadm sımdılık, sanrm farketmezsem de oyle bişey yapmam eymenın dişlerini bile taa ne zmn fırçalamaya basladım

Candır kendisi, ben de başkasının tırnağını kesmeyen biriyim. Eşim kesse de kenarları kalıyordu, bu çok iyi geldi bana da

Kızlar bu ebebekte satılan mı yoksa başka bir marka mı? Ben de alacağım, yetti vallahi haftada iki kez baykuş gibi çocuğun başına dikilip korku-macera filmi çektiğim

Kızlar bu ebebekte satılan mı yoksa başka bir marka mı? Ben de alacağım, yetti vallahi haftada iki kez baykuş gibi çocuğun başına dikilip korku-macera filmi çektiğim

Benimki buymuş ama aynıdır bence hepsi

Cloody Yenidoğan Bebek Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Fiyatları ve Özellikleri Benimki de buymuş ama soyanın dediği gibi hepsi aynıdır yüksek ihtimalle

Teşekkürler kızlar. Hepsi aynı ürün ama farklı marka gözüküyor, muhtemelen hepsini aynı çinli üretici üretmişebebekinkinin deseni farklıydı, o da aynı çinlinin elinden mi çıkmıştır yoksa daha başarısız bir rakibinden mi bilemedim şimdi dibimde de mağazası var, çıkınca bakayım şimdi.

Benim aldığım performansı gayet iyi bende kolay kolay dandik şeyler almam yorumları okuyup aldım

Rahatlık demişken şunu Bi izleyin yav

İzlerken başıma gelenler
Yavrukusu yanina aldim emziriyorum bir yandan gülüyorum yatakta eşim yanımda uyuyor ama diyor ki full rüyamda gördüm izledikerini
Bir kustu fosur üstüme yatağa derken beklediğimiz kakasını yalti hemen alt açma örtüsünü serdim ne var ne yok yapsın diye bir müddet bekledim yıkama paklanmak beslenme derken ben videonun yarısında kaldım kadın birşey diyecekti

Ya bide gecen Instagramda takıp ettgm biri tırnak makası önerdi, ama cidden makas seklınde tırnak makası.. Cok rahat dio.. Bende kesemıorm ya, oglan huylanıo sureklı.. Bı kere kanattım.. Kendımı yaşlı gibi hissettirio bu tırnak kesme işi halbukı Eymeni rahat rahat keserdim

Aynı skeçteki bebekli kadın gibi ben uyumasını bekledım en sonunda uyudu kaldı
Ama en önemlı noktası dogurduktan sonra ne zaman rahat edecegını acıklamaları orası can alıcı nokta

Bende var canım ama bende o işlere hiç girmiyorum
Babamızin görevi evdeki herkeisn tırnağını kesmek ben beceremiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…