Kimisi duZ zeminde yatmayi oyalanmayi sevmez etrafı kolacan etmeyi daha çok seviyordur belkide
Canım aldım hatta şuan onunla sağım yapıyorum ama eski verimi alamıyorum sanki ya da benim sütüm iyice azaldı
Tırnaklarını haftada 2 kere kısaltıyorum. Kulağını da banyo sonrası temizliyorum, arkasını da kurulayıp kremle nemlendiriyorum. Ağız içini de ara ara karbonatlı suyla siliyorum. Aklıma şimdilik gelen özbakım rutinlerimiz bunlar
Kendimize böyle bakım yapamıyoruz
Her şeyi deniyorum ama kafasını geriye doğru öyle ittiriyor ki kolum acıyor resmen. Kafası terliyor sinirinden ağlamasından bende zorlamıyorum daha çok soğumasın diye. Gece sorunsuz emiyor o da yarı uykulu oluyor. Umarım atlatırım bu zamanları doya doya emzirirm kızımı
aynen öyle, birkaç gündür araştırma yapıyorum bari düzgün cilt bakımı yapayayım diye. Ben asit çok kullanan biriydim, şimdi nerden başlamam gerektiğini unutmuşumKendimize böyle bakım yapamıyoruz
Silikon uç kullanıyorum çoğunlukla ve sadece anne sütü ama oluyor. Olmasa da ağız içi hijyen sağlanmış olurBen daha agzının içini silmedim hiç.. Anne sütü alanlarda da oluyo muydu ya, unuttm gitti çoğu şeyimamadan sonra Bı ıkı çay kaşığı su verıodum da, Anna sütünü bilmiyorum.. Meme ucumu temız tutmaya çalışıyorum, gümüş kapak da temız kalmasını sağlıyor allahtan
aynen öyle, birkaç gündür araştırma yapıyorum bari düzgün cilt bakımı yapayayım diye. Ben asit çok kullanan biriydim, şimdi nerden başlamam gerektiğini unutmuşum
Silikon uç kullanıyorum çoğunlukla ve sadece anne sütü ama oluyor. Olmasa da ağız içi hijyen sağlanmış olurbir de öyle emmesini engelleyecek türden bir şey değil benimkinin ama hijyen hijyendir
Şu tırnak törpü kullanan varmı acaip iyi bir şey tırnak makası kullanmaya cesaret edemiyordum oğlum yani Ömerim yüzünü hep çiziyordu bunu aldm denedm hiç acıtmiyor üstelik sesini bile çıkarmadı uygularken
Candır kendisi, ben de başkasının tırnağını kesmeyen biriyim. Eşim kesse de kenarları kalıyordu, bu çok iyi geldi bana da
Ben Trendyoldan aldım canm ADİL OYUNCAK Bebek Tırnak Kesme Ve Törpülme Makinesi Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar bu ebebekte satılan mı yoksa başka bir marka mı? Ben de alacağım, yetti vallahi haftada iki kez baykuş gibi çocuğun başına dikilip korku-macera filmi çektiğim
Kızlar bu ebebekte satılan mı yoksa başka bir marka mı? Ben de alacağım, yetti vallahi haftada iki kez baykuş gibi çocuğun başına dikilip korku-macera filmi çektiğim
Cloody Yenidoğan Bebek Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Fiyatları ve Özellikleri Benimki de buymuş ama soyanın dediği gibi hepsi aynıdır yüksek ihtimalleKızlar bu ebebekte satılan mı yoksa başka bir marka mı? Ben de alacağım, yetti vallahi haftada iki kez baykuş gibi çocuğun başına dikilip korku-macera filmi çektiğim
Ben Trendyoldan aldım canm ADİL OYUNCAK Bebek Tırnak Kesme Ve Törpülme Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
bizimevde Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Turkuaz - Fiyatı, Yorumları
bizimevde Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Turkuaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimki buymuş ama aynıdır bence hepsi
Cloody Yenidoğan Bebek Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Fiyatları ve Özellikleri Benimki de buymuş ama soyanın dediği gibi hepsi aynıdır yüksek ihtimalle
Benim aldığım performansı gayet iyi bende kolay kolay dandik şeyler almam yorumları okuyup aldımTeşekkürler kızlar. Hepsi aynı ürün ama farklı marka gözüküyor, muhtemelen hepsini aynı çinli üretici üretmişebebekinkinin deseni farklıydı, o da aynı çinlinin elinden mi çıkmıştır yoksa daha başarısız bir rakibinden mi bilemedim şimdi dibimde de mağazası var, çıkınca bakayım şimdi.
İzlerken başıma gelenlerRahatlık demişkenşunu Bi izleyin yav
Kızlar bu ebebekte satılan mı yoksa başka bir marka mı? Ben de alacağım, yetti vallahi haftada iki kez baykuş gibi çocuğun başına dikilip korku-macera filmi çektiğim
İzlerken başıma gelenler
Yavrukusu yanina aldim emziriyorum bir yandan gülüyorum yatakta eşim yanımda uyuyor ama diyor ki full rüyamda gördüm izledikerini
Bir kustu fosur üstüme yatağa derken beklediğimiz kakasını yalti hemen alt açma örtüsünü serdim ne var ne yok yapsın diye bir müddet bekledim yıkama paklanmak beslenme derken ben videonun yarısında kaldım kadın birşey diyecekti
Bende var canım ama bende o işlere hiç girmiyorumYa bide gecen Instagramda takıp ettgm biri tırnak makası önerdi, ama cidden makas seklınde tırnak makası.. Cok rahat dio.. Bende kesemıorm ya, oglan huylanıo sureklı.. Bı kere kanattım.. Kendımı yaşlı gibi hissettirio bu tırnak kesme işihalbukı Eymeni rahat rahat keserdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?