2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İş tummy time olunca benim bebek kuduruyor hiç sevmez

Benim annemlerin de yerden ısıtma ama çamaşırlığa asınca gün içinde kuruyor. Titizlenmeni çok iyi anlıyorum ama vallahi ben artık bezdiğim için is kokusu falan yetmezdi bana tekrar yıkatmaya o çamaşırları

Ha bu arada ben hiç kullanmadım ama kurutma makinesinin havalandırma özelliği de var, her marka ve modelde var mıdır bilemiyorum tabii ama standart bir kurutma programına koysak da havalanabilir bence.

Çok yorgun hissediyordum kendimi bi de duş almıştım. Cocukta eşimdeydi dedim gidin gelmeyin anahtarda kapının üstünde kitliyorum
Ben bugün kilitlemedim mesela ikisi bir banyodaydı. Hatta üçü bir çünkü köpek oğlumun neyi eksik vee beynimde yankılanan o ses
Annesiiiiii
Sakın elleme çocuğu

soyasosu Phaedra siz cevap verene kadar denedim uyanmadı uyanır gibi oldu ağladı ama uyanmadı. Bende kundakladım emziğini geri verdim. Şimdi uyuyor ama bezini değiştirmem lazım. Eşimdeydi çünkü bu saate kadar. Çiş dolmuştur bezi ama korkuyorum altını açarken uyanırsa diye. Acaba ellemesem mi bez 3 numara zaten offff bilemedim yine.

Nereden aldın canm bende bi bakayım

Benimki de biraz dolu bezi muhtemelen gece dolacak ve tasabilir tasmayi da göze aldım yeter ki uyusun çok nadir bu saatte uyuyor hiç elleyemem

Gece uyandığında değiştirirsin en kötü. Uyuyan çocuk uyandırılmaz

Benimki de biraz dolu bezi muhtemelen gece dolacak ve tasabilir tasmayi da göze aldım yeter ki uyusun çok nadir bu saatte uyuyor hiç elleyemem

Kızlar bebekler derin uykudayken kolay kolay çiş yapmazlar merak etmeyin benimkinin gece bezi genelde sabah kakasıyla doluyor

Değiştirdim altını uyandı ama net değil geri uyutcam simdi ama gece terör estirecekmiş gibi hissediyorum

Uyandırma bence uyku uykuyu getirir derler

Kendimi tuvalete kitledim gerçekten büyük oğlum iyice kafayı yedi şuan odadan öyle sesler geliyor ki yani insan yaşıyor demezsiniz resmen böğürüyor bazen diyorum ki sitede falan otursak bizi imza toplayıp atarlardı başım gözüm seğiriyor olmayan migrenim tuttu

Haha benim kokuya aşırı hassasiyetim var o yüzden is koksa kesin yıkardım evi öyle bir hale getirdik ki bir oda da eşim çalıştı bir odaya bavulu koyduk kirliler montlar bir odada da yattık sırayla kurutacak içerde yer de kalmadı pek

Aynen bizimkinde de var ama bende hiç denemedim iyice kırıştırır gibi geliyor banada o program. Yarın hallederim hepsini 2 posta yıkadım bile birini serdim birini kurutmaya attım ama dolap kuruluğu ve narini seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…