2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yarın pazartesi diye herhalde bu gece burasi çok sessiz ücretsiz izne ayrilmasaydim yarin ben de iş başı yapacaktım izin aldığım en doğru kararlardan biri oldu zira hiç de başlayamazmisim
Başlayan olacak mı acaba grupta çoğunluk uzattı galiba izinleri

Bir de oyun mati ve tummy time konuşulmuş. Ben de o matlara çok baktım ama almadım. Benimki düz yatınca kusuyor muhtemelen çok kullanamam. Kanepe yatırıp bol bol muhabbet edip gülüşüyoruz orada heyecanlanıp ayaklarını bana vuruyor
Benim kullanıp da memnun kaldığım size tavsiye edeceğim ürün hışırtılı kitap. Su an tutma ağzına götürme donemindeler. Bu kitap hem hafif hem renkli hem de sesli olduğu için tutma kavramayi oğlum bununla öğrendi. Hem de çok seviyor onu çok oyalıyor kendi kendine eğleniyor. Ben hamile iken almıştım ebebekten iyi ki almışım

Tummy time de benim oğlan da saniyelik duruyor beğenmiyor. Ama kolumda ayakta aynı pozisyona çok uzun duruyor başını da kaldırmaya çalışıyor. Ya da yattığı yerden adeta mekik çeker gibi defalarca başını sırtını kaldırıyor. Bence şekle çok takılmamak lazım. Bunlar da iş görüyordur zaten doktor gördü başını kısmen tutabiliyor kaldırıyor.

Ya benim kızçem hala tutma kavramayı öğrenemedi hani nadir tuttuğu oluyor kitabı ama o da tamamen tesadüfi

Bir de doktor artık kucakta bana yaslı olarak oturtmalara baslayabilirsin dedi. Tabi tam oturma değil sırttan destekli kısa süreli. Yani zamanı biz üç aylık olduk böyle dedi.

Kızlar gündüzleri çocuğumu doyururken sizin mesajları okuyorum. Bazılarına cevap verecek oluyorum ama tek elle yazmak çok zor benim için. Cevap veremiyorum içimde kalıyor simdi hazır uyumuşken içimi döktüm elim boş

Ya benim kızçem hala tutma kavramayı öğrenemedi hani nadir tuttuğu oluyor kitabı ama o da tamamen tesadüfi
Diğer oyuncaklar ağır geliyor kavrama oluyor ama tutamiyir tek başına hemen düşüyor. Ama bu kitapla dakikalarca tutup oynuyor onun da hoşuna gidiyor. Eğilip konuşunca iki eliyle de yüzüme dokunmaya çalışıyor. En güzeli de bu

Çok geçmiş olsun çok sık olurdu eskiden bana antibiyotiksiz de geçmez pek. Bademciklerine bak Dr bakarmış gibi dilini bastırarak. Beyazlık yoksa daha kolay, antibiyotiksiz atlatabilirsn inşallah

Çok geçmiş olsun çok sık olurdu eskiden bana antibiyotiksiz de geçmez pek. Bademciklerine bak Dr bakarmış gibi dilini bastırarak. Beyazlık yoksa daha kolay, antibiyotiksiz atlatabilirsn inşallah

Teşekkürler benim de çok olurdu eskiden ama benim üst solunum yolu enfeksiyonu genelde faranjite dönüşüyordu, bakteri kaynaklı olmuyordu genelde. Bu da değildir ve bebişime geçmez umarım iki güne kadar düzelmezse gideceğim mecburen.

Geçmiş olsun bende de günlerdir var ve bugün boğazıma da sıçramış. Aşıya gidecektim zaten muayene de olacağım günledir geçmiyor antibiyotik şart oldu artık. Ihlamur bi tık iyi gelmişti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…