2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım benim geçti çok şükür, o pastillerle ve boğaz spreyiyle hemen boğaz spreyini al bende çok iyi gerçekten

Bizde de dün gece Bade ateşlendi 37.5 ama inledi uykusunda normalde kolay kolay ateşlenmez mecbur okula gidemeyecek. Gözlerimin içi yanıyor sağlık ocağına götürücem olmazsa hastaneye tam okula gidicek dinlenirim derken yine ne oldu bilmiyorum ya

Çook geçmiş olsun. Bebişe bulaşmadan hemen atlatırsın umarım

Kızlar bebekler uyandığında ne kadar süre sonra tekrar uyutulmalı? 1 saat ya da 1 bucuk?

Geçmiş olsun bende de günlerdir var ve bugün boğazıma da sıçramış. Aşıya gidecektim zaten muayene de olacağım günledir geçmiyor antibiyotik şart oldu artık. Ihlamur bi tık iyi gelmişti ama

Teşekkürler, sana da geçmiş olsun. bana da ada çayı bir tık iyi geliyor, bir de paça çorbası. Bizim burada çok güzel bir Çorbacı vardı ama çok fena bozmuş, en son yedigimiz hiç beğenmedik. şimdi kasaptan paça sordurdum inşallah vardır.

Çok geçmiş olsun. Hafifmiş ateşi, yükselmezse muhtemelen bir iki günlük dinlenmeyle geçer. Bizimki de geçtiğimiz hafta tatildeydi bir haftalığına ama o bir hafta Öksürmekle geçti, hafif burun akıntısı ve öksürük geçmedi de artmadı da ama başka bir şikayeti olmadığı için doktora götürmedim, şimdi de okula gitti. vallahi korkumdan test mest de yapamadım ama umarım basit bir soğuk algınlığıdır hepimizinki.

Uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz? Aldığım oyun halısında durmuyor ana kucağında yatmıyor. Neler yapıyorsun?
Sohbet bayılıyorlar onlarla konuşulmasına. Başta kucağında sohbet et, yavaş yavaş koltuk/anakucağına koyarak sohbet edersin. Bir çıngırak var, mesela benimki ona da bayılıyor. Diğer sesli olanlar değil; illa o çıngırak. Zeka kartlarını ana kucağında yatarken şarkılaştırarak yakınlaştırma uzaklaştırma da etkili olabiliyor. Anakucağı oyuncakları dikkat çekebiliyor. Gibi gibi, farklı şeyler yapıyoruz.

Benim temel sistemim şu, önce ana kucağına yatırıyorum. Hiç elleşmiyorum. Ana kucağının oyuncaklarına bakıyor, müziğini dinliyor. İlgisi azalınca sohbet etmeye başlıyoruz. En son ve güçlü silahım çıngırak. Aralarda da diğer oyunlar:etkinlikler.

Tabi hiçbiri işe yaramazsa ya kucak ya da emzirip uyku moduna giriş

Son düzenleme:
Uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz? Aldığım oyun halısında durmuyor ana kucağında yatmıyor. Neler yapıyorsun?
Ben bunun yine bebek mizacıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Oyun halısını seviyor ve bunun için hiç çaba göstermedim.
Pandanın dediği gibi, sürekli konuşuyorum ona ne yaparsam anlatıyorum.
Çoğu zaman da öyle aklıma ne gelirse ondan bahsediyorum.
Bizimki bu ara ayna delisi. Aynada kendine gülüyor bacaklarını sallıyor. Çocukların derinlik algısı için önemli. Kucağımda sıkılına kadar ayna karşısında dikiliyorum
Uyanıklık sürelerinde mutlaka tummy time yapıyoruz o sıkılına kadar.
Sesli oyuncakları çok seviyorlar. Bizi çıngırak kesmedi. Bebek radyosu adı altında satılan bir oyuncak var. Hayvan sesleri çıkarıyor şarkı çalıyor. Ona bayılıyor tummy time de onla oyalanıyor.
Şu siyah beyaz kartları ben 2 haftalıkken başlamıştım göstermeye onlardan sıkıldı eskisi gibi sevmiyor
Dans ediyoruz. Evdeki odaları geziyoruz böyle böyle vakit geçiriyor ve ben nasıl akşam oldu anlamıyorum genelde

Ay benimki daha aynanın ne olduğunu tam kavrayabilmiş değil tummy time de süre uzasın diye ayna koydum, aynasız duracağı kadarını durdu sonra, ehhh yeter al artık beni moduna girdi benimki sohbet etsin, etrafı izlesin bayılıyor ama diğer türlü tembel

Bizimki galiba sürekli ağladığından vakit geçmiyor kucağıma alıyorum sohbet etmek için 5 dk sonra çığlık kıyamet

Bir gün bile çok önemli bebeklerde. Güncelleme bir anda gelebiliyor. Bizimki de daha geçen hafta ayna ne demek bilmiyordu
Ama sohbet konusu aynı. Kendisi de sürekli aaauuuu gııı guuu diyip dialog kuruyor benimle
Ana kız anlaşıyoruz işte
Geçen sabah yanıma almıştım. Uyanmış elini de yüzüme koymuş gıııı diyor bana eridim resmen kalbim içimden taştı

Ahhh o agulamaları eşim geveze olcak bu kız diyor

İlerde takma diş paramı bu kızdan alacağım diyorum, sevgiden sürekli dişlerini sıkar mı insan yememek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…