Canım benim geçti çok şükür, o pastillerle ve boğaz spreyiyleFaranjit oldumbirkaç gündür boğazım battı batacak gibiydi, dün geçiyor sandım, boğaz gıcığına dönüşmüştü. Şimdi tam faranjit oldu. Maske taktım emzirirken, yüzüme bakıp ağalayacakmış gibi yapıyor
Üzüldüm senin ve bebişin adınaBen başlayacağımemzik de tutmadı, ben yokken nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Çook geçmiş olsun. Bebişe bulaşmadan hemen atlatırsın umarımFaranjit oldumbirkaç gündür boğazım battı batacak gibiydi, dün geçiyor sandım, boğaz gıcığına dönüşmüştü. Şimdi tam faranjit oldu. Maske taktım emzirirken, yüzüme bakıp ağalayacakmış gibi yapıyor
En kolay şekilde geçer umarımBen başlayacağımemzik de tutmadı, ben yokken nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Sabah uyandıktan sonra ilk uykusu 1 saat sonra diğerlerine 1.5-2 saat sonra yatırıyorumKızlar bebekler uyandığında ne kadar süre sonra tekrar uyutulmalı? 1 saat ya da 1 bucuk?
Geçmiş olsun bende de günlerdir var ve bugün boğazıma da sıçramış. Aşıya gidecektim zaten muayene de olacağım günledir geçmiyor antibiyotik şart oldu artık. Ihlamur bi tık iyi gelmişti ama
Çok geçmiş olsun. Hafifmiş ateşi, yükselmezse muhtemelen bir iki günlük dinlenmeyle geçer. Bizimki de geçtiğimiz hafta tatildeydi bir haftalığına ama o bir hafta Öksürmekle geçti, hafif burun akıntısı ve öksürük geçmedi de artmadı da ama başka bir şikayeti olmadığı için doktora götürmedim, şimdi de okula gitti. vallahi korkumdan test mest de yapamadım ama umarım basit bir soğuk algınlığıdır hepimizinki.Canım benim geçti çok şükür, o pastillerle ve boğaz spreyiylehemen boğaz spreyini al bende çok iyi gerçekten
Bizde de dün gece Bade ateşlendi 37.5 ama inledi uykusunda normalde kolay kolay ateşlenmez mecbur okula gidemeyecek. Gözlerimin içi yanıyor sağlık ocağına götürücem olmazsa hastaneyetam okula gidicek dinlenirim derken yine ne oldu bilmiyorum ya
Uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz? Aldığım oyun halısında durmuyor ana kucağında yatmıyor. Neler yapıyorsun?Sabah uyandıktan sonra ilk uykusu 1 saat sonra diğerlerine 1.5-2 saat sonra yatırıyorum
Kim bakacak bebeğinizeBen başlayacağımemzik de tutmadı, ben yokken nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Ben 1 nisanda başlayacağımBaşlayan olacak mı acaba gruptaçoğunluk uzattı galiba izinleri
SohbetUyanıkken nasıl oyalıyorsunuz? Aldığım oyun halısında durmuyor ana kucağında yatmıyor. Neler yapıyorsun?
Şimdilik kv bakacak. 2 ay sonra kendi annem gelecek.Kim bakacak bebeğinize
Ben bunun yine bebek mizacıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.Uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz? Aldığım oyun halısında durmuyor ana kucağında yatmıyor. Neler yapıyorsun?
Ay benimki daha aynanın ne olduğunu tam kavrayabilmiş değilBen bunun yine bebek mizacıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Oyun halısını seviyor ve bunun için hiç çaba göstermedim.
Pandanın dediği gibi, sürekli konuşuyorum ona ne yaparsam anlatıyorum.
Çoğu zaman da öyle aklıma ne gelirse ondan bahsediyorum.
Bizimki bu ara ayna delisi. Aynada kendine gülüyor bacaklarını sallıyor. Çocukların derinlik algısı için önemli. Kucağımda sıkılına kadar ayna karşısında dikiliyorum
Uyanıklık sürelerinde mutlaka tummy time yapıyoruz o sıkılına kadar.
Sesli oyuncakları çok seviyorlar. Bizi çıngırak kesmedi. Bebek radyosu adı altında satılan bir oyuncak var. Hayvan sesleri çıkarıyor şarkı çalıyor. Ona bayılıyor tummy time de onla oyalanıyor.
Şu siyah beyaz kartları ben 2 haftalıkken başlamıştım göstermeye onlardan sıkıldı eskisi gibi sevmiyor
Dans ediyoruz. Evdeki odaları geziyoruz böyle böyle vakit geçiriyor ve ben nasıl akşam oldu anlamıyorum genelde
Sohbetbayılıyorlar onlarla konuşulmasına. Başta kucağında sohbet et, yavaş yavaş koltuk/anakucağına koyarak sohbet edersin. Bir çıngırak var, mesela benimki ona da bayılıyor. Diğer sesli olanlar değil; illa o çıngırak. Zeka kartlarını ana kucağında yatarken şarkılaştırarak yakınlaştırma uzaklaştırma da etkili olabiliyor. Anakucağı oyuncakları dikkat çekebiliyor. Gibi gibi, farklı şeyler yapıyoruz.
Benim temel sistemim şu, önce ana kucağına yatırıyorum. Hiç elleşmiyorum. Ana kucağının oyuncaklarına bakıyor, müziğini dinliyor. İlgisi azalınca sohbet etmeye başlıyoruz. En son ve güçlü silahım çıngırak. Aralarda da diğer oyunlar:etkinlikler.
Tabi hiçbiri işe yaramazsa ya kucak ya da emzirip uyku moduna giriş
Bizimki galiba sürekli ağladığından vakit geçmiyor kucağıma alıyorum sohbet etmek için 5 dk sonra çığlık kıyametBen bunun yine bebek mizacıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Oyun halısını seviyor ve bunun için hiç çaba göstermedim.
Pandanın dediği gibi, sürekli konuşuyorum ona ne yaparsam anlatıyorum.
Çoğu zaman da öyle aklıma ne gelirse ondan bahsediyorum.
Bizimki bu ara ayna delisi. Aynada kendine gülüyor bacaklarını sallıyor. Çocukların derinlik algısı için önemli. Kucağımda sıkılına kadar ayna karşısında dikiliyorum
Uyanıklık sürelerinde mutlaka tummy time yapıyoruz o sıkılına kadar.
Sesli oyuncakları çok seviyorlar. Bizi çıngırak kesmedi. Bebek radyosu adı altında satılan bir oyuncak var. Hayvan sesleri çıkarıyor şarkı çalıyor. Ona bayılıyor tummy time de onla oyalanıyor.
Şu siyah beyaz kartları ben 2 haftalıkken başlamıştım göstermeye onlardan sıkıldı eskisi gibi sevmiyor
Dans ediyoruz. Evdeki odaları geziyoruz böyle böyle vakit geçiriyor ve ben nasıl akşam oldu anlamıyorum genelde
Bir gün bile çok önemli bebeklerde. Güncelleme bir anda gelebiliyor. Bizimki de daha geçen hafta ayna ne demek bilmiyorduAy benimki daha aynanın ne olduğunu tam kavrayabilmiş değiltummy time de süre uzasın diye ayna koydum, aynasız duracağı kadarını durdu sonra, ehhh yeter al artık beni moduna girdi benimki sohbet etsin, etrafı izlesin bayılıyor ama diğer türlü tembel
Benim öyle değil uyumadan önce temiz bez koyuyorum uyuyor uyandığında baya bir dolduruyor yaniKızlar bebekler derin uykudayken kolay kolay çiş yapmazlar merak etmeyinbenimkinin gece bezi genelde sabah kakasıyla doluyor
Ahhh o agulamalarıBir gün bile çok önemli bebeklerde. Güncelleme bir anda gelebiliyor. Bizimki de daha geçen hafta ayna ne demek bilmiyordu
Ama sohbet konusu aynı. Kendisi de sürekli aaauuuu gııı guuu diyip dialog kuruyor benimle
Ana kız anlaşıyoruz işte
Geçen sabah yanıma almıştım. Uyanmış elini de yüzüme koymuş gıııı diyor banaeridim resmen kalbim içimden taştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?