midesi kalkıyor gibi ses çıkarıyor anlamadık. hiç uyumadı 1 saattir kesintisiz uyuyor onda da ses çıkarıyor işte
bilmiyorum ki. uyumicam bugün korkuyorumUsuttumu ki
Çok beslenmişde olabilir gazı olabilir üst gazı özellikle.. kucakta gezinerek sivazlamada iyi gelir sıcak tutun vücudunu gözlemleyin bakalımbilmiyorum ki. uyumicam bugün korkuyorum
Midesi ağrıyor olabilir calpol buna işe yarar mı bilmem benim kızımda reflü var ve sürekli bu şekilde uykuda huzursuz oluyor midesi ağrıdığında yapıyor hep. ayakta dik şekilde tutun yüzü dışa dönük dursun mideye baskı yapmadan öyle rahatlıyor onula ilgiliyse. yine de gözlem yapın tabi geçer umarım hemenKızlar acil cevap.. bugün 3 ay 13 günlük olduk. sabahtan beri huzursuz. Calpol verdim biyeri mi ağrıyor diye aynı. Kabızda değil. Derin uyumuyor. 10 dk anca uyuyup uyanıyo. Uykusunda inliyo arada ağlıyo gibi yapıp duruyo ilk defa oluyo niye acaba ya
Karnına bastiriyorlar o mu? Bana da sen de karnini ovala iyi gelecek dediler. Dokununca sızlıyordu az az yapmıştım. Ama o karnıma bastirirlarken çığlık çığlığa ağlayarak yapmışlardı. Eşim elimden tutuyor ben dayanamıyorum falan. Bu da benim itirafim olsun. Ben de o anı unutamıyorumHerkese yapmıyorlar mıbilmiyorum ki hemşirem geldi , kanamamı kontrol etti. Sonra azcık acıtacak dedi ve karnıma masaj yaptı rahmin için bu gerekli sen de aklına geldikçe yap dedi ama ben hiç yapmadım
Aa bana yapmadılar böyle bir şeyKarnına bastiriyorlar o mu? Bana da sen de karnini ovala iyi gelecek dediler. Dokununca sızlıyordu az az yapmıştım. Ama o karnıma bastirirlarken çığlık çığlığa ağlayarak yapmışlardı. Eşim elimden tutuyor ben dayanamıyorum falan. Bu da benim itirafim olsun. Ben de o anı unutamıyorum
Eğer oysa bana da yaptılar 2 kez farklı zamanlarda. Asm deki ebe de aklına geldikçe bastır, özellikle emzirirken dedi. Niye emzirirken hiç sormadım ama bi o çok acılıydı bir de sonda sonrası lavabo ihtiyacıKarnına bastiriyorlar o mu? Bana da sen de karnini ovala iyi gelecek dediler. Dokununca sızlıyordu az az yapmıştım. Ama o karnıma bastirirlarken çığlık çığlığa ağlayarak yapmışlardı. Eşim elimden tutuyor ben dayanamıyorum falan. Bu da benim itirafim olsun. Ben de o anı unutamıyorum
Normal korkma elıne verılenı sanıyelık tutar zaten. Benım oğlumda yakama yapısıyor sacıma ypısıyor ama elındekını tutamıyor daha . Kaygılanma tutacak annesıKızlar benim oğlum hâlâ oyuncaklara falan uzanıp tutmuyor acaba normal mi? Emzirirken elimi tutuyor, kazağımı tutuyor ama eline çıngırak verdiğimde tutmuyor. Eli genelde yumruk şeklinde kapalı. Bu ayda oyuncaklara doğru uzanıp tutması beklenir yazıyor internette
Gelmiş gecmıs olsun hemen şifa bulsun ınsallahKızlar zor geçen birkaç günün ardından merhaba herkese, oğlum ameliyat oldu pazar günü de taburcu olduk. Ağrısından dolayı uyku ve beslenme düzenimiz bozuldu tabi ağrı kesici antibiyotik kullanıyor. Haftaya dudağındaki ve burnundaki dikişleri alınacak o zamana kadar böyle zor geçecek sanırım. Bir de ne ara nezle oldu anlamadım burnu akıyor sürekli temizlemeye çalışıyorum dikiş de var diye tek tarafı çekebiliyorum sadece, neyse bunu da atlattık ya geçer gerisi de
Ne bileyim ya endişeleniyorum her şeyeNormal korkma elıne verılenı sanıyelık tutar zaten. Benım oğlumda yakama yapısıyor sacıma ypısıyor ama elındekını tutamıyor daha . Kaygılanma tutacak annesı
Burada biri yazmıştı, bebeğin açıklanamayan huzursuzluğu idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyor olabilir diye. İdrar yapma sıklığında veya şeklinde bir değişiklik gözlemlenebiliyormuş galiba böyle durumlarda ama tabii kesin tanı için test gerekir, doktor önerir belki.Kızlar bugün uykusuz 12. Günüm, doğduğundan beri çok güzel uyuyan Defne saat başı kalkmak istiyor, meme emmek istiyor, ama emmiyorda oynuyor. Doktoru da baktı bir şey anlamadık ya, aç desem biberon da mama da içmiyor aşırı çaresiz bir durumdayım açıkcası, bir de saçını çekiyor
Eğer oysa bana da yaptılar 2 kez farklı zamanlarda. Asm deki ebe de aklına geldikçe bastır, özellikle emzirirken dedi. Niye emzirirken hiç sormadım ama bi o çok acılıydı bir de sonda sonrası lavabo ihtiyacı
Ay kızlar rahim masajı konuşulmuşAa bana yapmadılar böyle bir şeyOf benimde çokkkk kanamam oldu kızlar sizinde oldu mu o zamanlar soramadım ama yani abartı şekilde bir durumdaydı birde bana sonda takarken zorlanmışlar neden bilmiyorum 2 hafta idrar yaparken öldüm öldüm dirildim ağrısından artık hiç geçmeyecek sanmıştım. Ya o zaman insan nasıl 2. Yapar çok ağrılı bu demiştim şimdiden unuttum gitti ağrısını
Sezeryanda yaşanan şeyleri yaşadım. Üstüne birde almak istenen ama alınamayan miyomlar kıvrandırdı beni günlercenefes bile alamadım. Ama hiç biri parmağımla bile dokunamadan alıp başka şehre götürdükleri bebeğim kadar acı vermemiş sanırım. Çünkü hala hissediyorum. Kucağımda olmasına rağmen diğerleri geçmiş gitmiş bile..
AminnAh evet ya. Ben de şunu fark ettim ki, ilk doğumumda sezaryenin hiçbir olumsuzluğu hafızamda yer etmedi çünkü hiçbiri umurumda değildi. Karnımdan alıp burnumun dibine getirdikleri an aşık olduğum oğluşum kucağımdaydı, sezaryene rağmen hemen sütüm gelmişti ve kucağımdaki mucizeye baktıkça ne ağrı duyuyordum ne sızı ne uykusuzluk.
Bu sefer de kucağımdaki boşluk yüzünden duymadım hiçbirini. Çok şükür ki bizimkiler kısa bir süreliğineydi ve sonunda yavrularımıza kavuştuk, başka ayrılıklar yaşamayalım ve bizim yaşadığımız o geçici boşluğun beterini düşmanımız bile yaşamasın dilerim
AminAh evet ya. Ben de şunu fark ettim ki, ilk doğumumda sezaryenin hiçbir olumsuzluğu hafızamda yer etmedi çünkü hiçbiri umurumda değildi. Karnımdan alıp burnumun dibine getirdikleri an aşık olduğum oğluşum kucağımdaydı, sezaryene rağmen hemen sütüm gelmişti ve kucağımdaki mucizeye baktıkça ne ağrı duyuyordum ne sızı ne uykusuzluk.
Bu sefer de kucağımdaki boşluk yüzünden duymadım hiçbirini. Çok şükür ki bizimkiler kısa bir süreliğineydi ve sonunda yavrularımıza kavuştuk, başka ayrılıklar yaşamayalım ve bizim yaşadığımız o geçici boşluğun beterini düşmanımız bile yaşamasın dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?