2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Rotayı eczaneden alıp asm deki ebemize yaptırmıştık. Menenjit aşılarında eczaneden alınıp ebeye yaptırılabilir mi acaba

Aynı bizimkinde öyle ama biraz azaldı kaka yapması 3 4 yapıyor bu ara 7 8 i buluyordu ya o günler neydi
Bugün sabah kakasını ben evden çıkmadan yapmadı, az önce annem aradı kızım galiba bu çocuk üşütmüş önce gaz çıkardı ardından da çok kaka yaptı diye

Özel olduğu için reçeteye yazmıyor sadece bi kağıda yazıp verdi isimlerini. Bazı doktorlar farklı aylarda yapıyor canım sizinki uygun görürse ikisini aynı anda yapar bizim öyle oldu

Kızlar acil yardım. Bizimkinin sanırım boğazı kötü. Tükürüğü boğazına kaçıp duruyo öksürmekten bi hal oluyo çocuğum elimden bişey de gelmiyor calpol verme dışında. Ihlamur veren var mı bebeğine ? Verilmez diye biliyorum ben içicem sütümden geçsin en azından ama çözümünüz varsa alırım

Kızlar hatırlıyormusunuz ben Kerem konuşmamıştım diye üzülmüştüm canım görümcem Kerem koymuştu şimdide oğlumun ismini eklemiş yanına aliyi ya bu kız cidden art niyetli yapıyor bunu artık buna inanıyorum resim paylaşmış orda gördüm yahu ben kendi çocuğuma koymuşum zaten ne gerek var hiç mi kendi isteğin fikrin yok bu kız beni çıldırtıyor artık

Son düzenleme:
Ay ben şok

İlkinde bende çok titremiştim.. Battaniye filan örtünce gectı.. Ama o İlk memeyi kapınca karnımdaki hareketlilik bile mutlu etmişti beni

Phaedra çok korkuyorum.. Öksürük cok arttı bugun.. Ya o kadar dıkkat ettim, nası arttı anlamadım.. Ya dun gece burnunu cekmedm uykusu açılmasın diye.. Hata ettim galıba sabahtan beri cekıorm az sümük gelıo sankı.. Ama öksürük arttı ciğere mi indi acaba.. Korkuyorum.. Aksam acile gitcem.. Su an keyfı herseyı iyi, beslenmesi de iyi ama horlama nefesi aynı, öksürük arttı bayagı inşallah ciğere inmemiştir.. Bide çok kustu bugun.. Serum fizyolojik sıkınca hemen cıkarıo artık.. Noolur ciğere inmemiş olsun

Yahu resmen inadına yapıyor yani iyi niyetli olduğunu bilsem hiç sorun değil koysun ama ne bileyim ben kuzenlerimin ismi dahil kaç isim eledim aynı olmasın diye veya ikimizde hamileyken çok farklı bir isim diyordu onu koymayıp böyle yapması ben yapsam bir sürü laf olurdu eminim eşim bile diyor bu kız normal değil

Bariz belli yani.. Valla ben artık insanlara akıl sır erdiremiorum.. Kim naparsa yapsın modundaym.. Bana elleşmesinler de

Benim görümcem akrabam ya da herhangi bir arkadaşım gelip de, ben senin koyacağın ismi çok beğendim çok içim ısındı ben de bebeğime koyabilir miyim dese ben mesela okeyim buna. Sinir bozucu olan arkandan yapması

Bariz belli yani.. Valla ben artık insanlara akıl sır erdiremiorum.. Kim naparsa yapsın modundaym.. Bana elleşmesinler de
Birde gülerek gözüme soka soka yapması bende artık tanıyamıyorum kimseyi cidden yahu eşim diyor hamileliğinde onun ne kadar sevindim yardımcı oldum dr kontrolüne götürdüm sinsice yapması da cabası

Ay ben çingeneyim böyle konularda vallahi paralardım yani

Kesinlikle yaa hayır böyle söylemese bile bizde bu ismi sevdik veya bende düşünüyorum dese ona bile okeydim ismini ilk sordum belli değil dedi kerem çıktı neyse sonuçta ben koymadım dedim ama anlatmıştım içimde kalan bir isim oldu diye daha sonra ikinci isim olacakmı diye konuşuldu onada ses etmedi doğuma yakın paylaşım yapmış Kerem alim diye hayır benden niye saklıyorsun üstüne birde aslında alparslan koymak istediğini ama eşinin istemediğini de öğrendim yani sadece benim bulup koymadığım isimlere odaklanmış en sonda koyduğum ismi aldı tam oldu

Ay inmemiştir inşallah ama belirtilerini biliyorsun zaten, anlardın inse herhalde. geniz akıntısı da öksürük yapıyor, bizimkinin tıkanıklığı da tam geçmedi gibi, gece artıyor, sf sıkıp günde üç dört kez hava veriyorum.

asm uzak mı? Yakınsa kapanmadan götürüp bir dinletsen daha iyi olurdu acile kalmadan.

İyi tarafından bak, ailenin influencerı olmuşsun bir nevi, ne yapsan taklit ediliyorsun

Ya komsular geldı, gunum bitti.. Eymenin geliş saati geldi.. Şimdi baskası alsa etse cok üzülüo Eymen de.. En azından okuldan gelsin babası gelınce hastaneye gıderz.. Cok kotu bısey oldugunu hıssetmıorm ama öksürük korkuttu, bide sümük eskıye göre az gelınce

Bnm arkadaşım Eymen koydu mesela.. Hiç alınmadım.. Cunku dalavere olmadan söyledi, hatta eymenin kapı süsünü ona vercektm nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…