Nem oranında sıkıntı yok, aksırıp tıksırnası hiç geçmediği halde bebişin dibinden ayrılmak istemeyen abi oranı yüksek bizde.Ah kuzum yaabu sene neden böyle oldu hiç anlamadım. Evdeki nem oranı nasıl
Zaten grupta da hep büyük kardeşi olanlar hasta olduNem oranında sıkıntı yok, aksırıp tıksırnası hiç geçmediği halde bebişin dibinden ayrılmak istemeyen abi oranı yüksek bizde.
Ah o ara emmeler gerçekten çok etkili oluyor. Geleceğe hazırlık aslında, uyku kalitesi artarak kesmtisiz uyku, misss5.30da uyandırdı. İyice acıkmış. 20dk kadar emdi. Uyudu yerine koydun. 2saat tuttu emmesiışıklar altını açarken ve mama yerken açık. Gazını alana kadar. Sonrasında gece lambası, uyuyana kadar. Sonra o da kapanıyor.
Bizim hep öyle ben ellerini emme sesine kalkıyorum bazen de ağlıyor yanıma alıp emziriyorum geri uyuyor. Hiç bezini açmıyorum artık ben kaka yapmadıysa. Sadece gazı varsa ve ağlıyorsa o zaman kaka yaptırmaya çalışıyorum. Böyle çok iyi oluyor uykun çok bölünmüyorUyanır gibi oldu. Hemen memeye aldım karanlıkta. Rüya beslenmesi bu mu oluyor şimdinormalde iyice uyanıyor biz kalkana kadar. Mama hazırlanıyor, altını falanda açıyoruz zaten. E ışıklar da açık.
Bakalım işe yarayacak mı? Bez değişmeden durmaz pek ama. Göreceğiz.
Bizde de geçmeyen hırıltı ve tıkanıklık vardı. Memeyi bıraktığı oluyordu nefes alamıyor diye bazen. Hemen hergün çekiyorduk iyice dolmasın diye. Olmadı sf sıkıyorduk ikinci kere çekmemel için. En son çektikçe tıkanıyor gibi geldi. Kısır döngü gibi. Deneyelim birkaç gün dedik bıraktık. Şu an tıkanmıyor, hırıltı da yok. Ama bizde abla/abi yok. Hastalık kaynaklı değil muhtemelen. Nem 60larda. Hava temizleyicide aman aman bir şeyde çıkmadı. Ama durum bu.Bebişimin burnu çok tıkalıbirkaç gündür hafif tıkanıklık vardı zaten, sf ile açıp hava falan veriyordum ama bu gece saat başı uyandı. Sf sıkıyorum geçmiyor, çekiyorum bir şey gelmiyor, emiyor emiyor, bir noktada sakinleşip uyuyor, tıkanıklık hafifler gibi oluyor ama uykusundadi da burnu hırlıyor, bir saat sonra da ağlayarak uyanıyor yine hırıl hırıl. Çok ümitsizliğe düştüm, açık tutamıyorum galiba burnunu
Mıkırdanmalarını duysam alırım ama uykumda ninni gibi geliyor çoğunluklaBizim hep öyle ben ellerini emme sesine kalkıyorum bazen de ağlıyor yanıma alıp emziriyorum geri uyuyor. Hiç bezini açmıyorum artık ben kaka yapmadıysa. Sadece gazı varsa ve ağlıyorsa o zaman kaka yaptırmaya çalışıyorum. Böyle çok iyi oluyor uykun çok bölünmüyor
Bizde de geçmeyen hırıltı ve tıkanıklık vardı. Memeyi bıraktığı oluyordu nefes alamıyor diye bazen. Hemen hergün çekiyorduk iyice dolmasın diye. Olmadı sf sıkıyorduk ikinci kere çekmemel için. En son çektikçe tıkanıyor gibi geldi. Kısır döngü gibi. Deneyelim birkaç gün dedik bıraktık. Şu an tıkanmıyor, hırıltı da yok. Ama bizde abla/abi yok. Hastalık kaynaklı değil muhtemelen. Nem 60larda. Hava temizleyicide aman aman bir şeyde çıkmadı. Ama durum bu.
Nem için birşey yapmıyoruz. Gün içinde 50lerde gece 60 gibi oluyor. Tozdan tıkanıyor gibi düşünmüştük ama öyle çok toz çıkmadı makinadan.Kuruluk kaynaklıysa çekmeye gerek yok tabii, çekince de şişebiliyor iç duvarları burnun. Ama hastayken hastanede nelerle çektiklerini bir görsen, bizim ağız aspiratörleri masaj seansı gibi geliyordur.gerçi ben de çekmemeye çalışıyorum çünkü hem zararlı hem de işe yaramıyor zaten ama her seferinde bir umut diye asılıyorum
Hava temizleyicinin nem oranına bir etkisi yok bildiğim kadarıyla, hem temizleme hem nemlendirme özelliği olanlardan değilse.
Valla ben artık saldım, çünkü bayadır ayakta emziriyordum zaten, onu kabullenmiştim. 640gr aldık malumRedpanda11 sabah 6 da emzirdim en son 7 de uyandı zaten kaka filan yaptı. Evden çıkmadan bir daha emziriyim dedim asla istemedi. Badişi bırakıp geldim nasıl acıkmış yine ayakta emdi ama kendini yay gibi yapmadı en azından tabii uykusu da gelmiş onun da etkisi olabilir. Kilo alımını çok merak ediyorum bu ay
Geçmiş olsunBebişimin burnu çok tıkalıbirkaç gündür hafif tıkanıklık vardı zaten, sf ile açıp hava falan veriyordum ama bu gece saat başı uyandı. Sf sıkıyorum geçmiyor, çekiyorum bir şey gelmiyor, emiyor emiyor, bir noktada sakinleşip uyuyor, tıkanıklık hafifler gibi oluyor ama uykusundadi da burnu hırlıyor, bir saat sonra da ağlayarak uyanıyor yine hırıl hırıl. Çok ümitsizliğe düştüm, açık tutamıyorum galiba burnunu
O ağlama aşamasına gelmeden uyanabilsen aslında sen de rahatlarsın. Ben de hep rüya emzirmesi yapıyorum. Üstüne de mama veriyorum hepsinde uykuda oluyor. Mık dese duyuyorum ama ben. Bu da pek iyi değil aslında ama yapacak bir şey yokMıkırdanmalarını duysam alırım ama uykumda ninni gibi geliyor çoğunluklaağlama aşamasında dünyaya dönüyorum. O aşamada meme kesmiyor onu. Mama lazım. Dün gece de ilk meme emdi
İkincide mama modunda uyandık
Bende duyuyorum çoğunu ama uykuya dalma sorunum var. Bir yerde sızıyorum artık. Ve sanırım en derin yerde o başlıyorO ağlama aşamasına gelmeden uyanabilsen aslında sen de rahatlarsın. Ben de hep rüya emzirmesi yapıyorum. Üstüne de mama veriyorum hepsinde uykuda oluyor. Mık dese duyuyorum ama ben. Bu da pek iyi değil aslında ama yapacak bir şey yok
Aa ben aynı birde görüntülü arama durumu var müsait değilim değilimBenimde güvenle bırakcağım biri var ama bizim kız sadece meme emiyor emmediğinde kimse tutamaz onugerçekten yaza hep sokakta olalım ya çok sıkıcı hep evde olmak hiç alışık değilim bide artık eve biri gelince insanlarla sohbeti devam ettiremediğimi fark ettim sizde böyle misiniz kafamda kaldırmıyor kalabalığı
Cok merak edıuorum dün gece uyuyamadım bizimde yarın sünnet . Nasıl gececek diye inşallah kolay atlatırırz.Kızlar bir şey soracağım. Rota aşısından sonra sizde yeşil renkte kaka oldu mu? Olduysa ne kadar sürdü? Bizim 10 gün oldu çocuk hala yeşil renkte kaka yapıyor ve hep karnı ağrıyor geçmek bilmedi. Dün biogaia aldım tekrardan bağırsak florasını desteklesin diye bugün zaten sünneti var o sırada muayene de ettiricem bunun için
Mık demesek de ben de hemen duyuyorum gece mızırdanmasını. Kalkıp hemen emziriyorum devam ediyor uykuya. Ah işte bir zamanlar uyku düzenimiz varkenO ağlama aşamasına gelmeden uyanabilsen aslında sen de rahatlarsın. Ben de hep rüya emzirmesi yapıyorum. Üstüne de mama veriyorum hepsinde uykuda oluyor. Mık dese duyuyorum ama ben. Bu da pek iyi değil aslında ama yapacak bir şey yok
Geçmiş olsunaynıyız peranında öyle 3 kere 6 saat ara ile ventolin verdim banamısın demedi çekincede pek bişey gelmiyor kontrol süremiz vardı dr bugün nöbetci akşama kadar geçmezse hastanede çekiyolarmış ya onu isticem rahatlar diye uyuya çok zor geçti ama saatleri değişmedi kalktığında daha çok hırıltılı eliyle bununu ovuyo yavrum şimdide bu salgın mı var anlamadım ben
Umarım umarımSağ ol, size de geçmiş olsun
Ben doktoruna götürdüm bebişi, neyse ki ciğerde bir şey yok şimdilik, kulak ve boğaz da temiz ama geniz akıntısı ve ona bağlı hafif öksürüğü olunca, yatış geçmişimiz de olduğu için antibiyotik ve ventolin/cortair başlattı.
Ayrıca gün içinde sık sık sf ile burnunu yıka (tazyiksiz), bir de iki üç kez 10 ml kadar su ver dedi boğazı yumuşasın diye. Demir de kullanılmayacak hastalık süresince. Umarım ciğere inmeden kurtarırız
Ay bende saldım sabah 10 gibi emdi 11 de avm ye gittik bak bu saatte emiyor dahaValla ben artık saldım, çünkü bayadır ayakta emziriyordum zaten, onu kabullenmiştim. 640gr aldık malumşimdiyse memeyi teklif ediyorum, almazsa iyice acıktıktan sonra emziriyorum napiim bu sefer zorladıkça memeden soğuyacak diye korkuyorum. Çişli bez sayısı da yeterli, aç da kalmıyor napiim ahhh ahhh yeni güncelleme gelse de bitse bu çilemiz
Aslında seninki güzel bir şey benim uykum o kadar hafif ki en küçük sese kalkıyorum. Diğer odadan kızımın yataktan kalkıp su almasını bile duyuyorum kalktı şimdi gelecek diyorumMıkırdanmalarını duysam alırım ama uykumda ninni gibi geliyor çoğunluklaağlama aşamasında dünyaya dönüyorum. O aşamada meme kesmiyor onu. Mama lazım. Dün gece de ilk meme emdi
İkincide mama modunda uyandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?